• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

arkadaşlar tartişmanızı izliyorm ama burda bir yanlışlık olmuş,
bentoprakın bir yorumna ogltkn cevap vermiş onunüzerine de bentoprak a.topçu kim ? diye sormuş, 2 alıntılama birbirine karışmış ...
bu da ne yazıkki yanlış anlaşılmaya yol açmış.. ben ilk okuduğumda ben de doğrusu anlyamamıştım ama geçmiş sayfalara giderseniz bunun böyle olduğunu göreceksiniz....
ortaya gereksiz kırgınlık ve yanlış anlaşılma cıkmış.....
hepinize sağlıklar şifalar, sevgiler dilerim...

ozdyim merhaba,

konuyu çok güzel özetlemişsin. kesinlikle yanlış anlaşılma oldu. alıntılar birbirine karışınca sanki bütünü betopragın mesajı gibi çıkmış. neyse önemli olan sonuç. burada herkes birbirine saygı duyacak seviyede. bentoprakta izah etti zaten. ortada sorun yok. arada interneti bulunca direrk buraya dalıp sizlerden haber alıyorum. :1: güzel dileklerin ve duyarlılığın için teşekkür ederim canım.

swet2006 kullanıcısından alıntı
benim sevgili doktorum Alpaslan Topçu'da bir bütün halinde 10x10. Alçak gönüllü, güler yüzlü, gönlünün güzelliği dış görünüşüne yansımış, işinde son derece titiz ve başarılı. bir doktorda olabilecek bütüüüüüüünnnn iyilikler onda toplanmış. 2 ay boyunca doktor doktor gezdim ama değdi. çünkü en iyi plastik cerrahı buldum. kendisine minnettarım.

Ne güzel doktorunuzdan sizde memnunsunuz.Bende çok araştırdım en iyi teknik Ercan Karacaoğlunundu dikişler falan.10x10 süper o zaman.Topçunun tekniğini bilmiyorum onu görmedim,görmek isterim şahsen.Topikten görmek isteyen de olur çünkü ikinci ameliyatlara hazırlanan bir gurub var topikte.
Arkadaşım,topçuya ameliyat olup memnun olanlar bir buluşsak tekniğini ve özellikle dikişini çok merak ettim.Canlı örnek görmek istiyorum.Teknik daha iyi ise
Ercan Karacaoğluna ameliyat olanlar bende dahil canlı örnekleriz.Bizler birbirimizi görerek ameliyat olduk.10X10 görmek isterim eminim topikten bir çok kişide ister.Sonuç önemli benim için.

Alıntıladığım bu yorumu da size ben yazmışım farkındamısınız...Alay etmiş olsaydım neden sizin doktorunuzun tekniğini görmek istiyim.Dikiş olayını ve tekniği beğenirsem ameliyat olurum benim için sonuç önemli diye yazayım.Bu konu benim tarafımdan kapanmıştır.Sevgiyle kalın.

benim tarafımdanda kapanmıştır. ozdy çok güzel özetlemiş olayı. alıntılar karışmış. sorun yok canım. önemli olan birbirimiz anlamış olmak. sevgiler...

Arkadaşlar

Bende uzun zamandır bu ameliyatı istiyordum ama emzirmede problem olabiliyor dedniği için beklemiştim. ( evliyim ) Ama araştırdığım kadarı ile artık olmuyoruş. İnceleniyormuş vs.. 3 yıl sonra düşünüyorum ilk çocuğu Allah kısmet ederse. Ve bu kadar yıl daha beklemek istemiyorum.

Yakın zamanda ameliyat olup memnun kalan var mı? Son halleri görebilir miyiz özelden..? T kesim mi olmalı j mi? Ben anlamadım ????
Esmer tenlilerde iz belli oluyor denmekte? Yaşayan var mı?
Şimdiden herkese çok teşekkürler

merhaba yasmene,

ben 4 temmuzda ameliyat oldum. benimki küçük T oldu. yani alttaki kesim daha az. gördüğüm bazı resimlerde koltuk altına kadar giden kesiler görmüştüm. bazı doktorlarda sadace meme başından aşağıya inen tek çizgi şeklinde yaptıklarını söylüyorlar. memenin yapısı ve senin istediğin ölçüyle alakalı galiba. ben yakın zamanda (tatil dönüşü) resim eklemeyi düşünüyorum. mümkün olduğunca çok araştır ve görüştüğün doktorlara tekniklerini sor. hepsinin tekniği farklı çünkü. inşallah hakkından hayırlısı olur.

en son konuştuğumuzda pardon senin minik kuzudan konuşamadık ne yazdın nede aradın...ben uzun tatile çıktı bu kesin dedim; hadi hadi işin bitti artık foruma takılmıyor sun :19: hiiiiiiiiç mi özlemedin bizleri? geldiğinde banada haber ver uygun olursam kaçarım...çok öptüm seni :16:

bana da kahve sözün vardı unutma şekerim. :3::3::1:

merhaba yasmene,

ben 4 temmuzda ameliyat oldum. benimki küçük T oldu. yani alttaki kesim daha az. gördüğüm bazı resimlerde koltuk altına kadar giden kesiler görmüştüm. bazı doktorlarda sadace meme başından aşağıya inen tek çizgi şeklinde yaptıklarını söylüyorlar. memenin yapısı ve senin istediğin ölçüyle alakalı galiba. ben yakın zamanda (tatil dönüşü) resim eklemeyi düşünüyorum. mümkün olduğunca çok araştır ve görüştüğün doktorlara tekniklerini sor. hepsinin tekniği farklı çünkü. inşallah hakkından hayırlısı olur.

Bu topikten bildiğim 15 kişi vardır sanırım bizzat gözümle gördüğüm göğüs küçültme ameliyatını.Hepsi de Ercan bey in hastaları tabiiki.Kimisi lolipop, bende dahil olmak üzere kimisi ters T, kimisi J...bu arada iki kuzenim de meme büyütme oldular Ercan bey e.

Ercan bey in illada ters t yada lolipop diye bir iddaası yok.Memenin şekline ve boyutuna formuna göre karar veriyor yapacağı ameliyatın çeşidini.Benim göğsümden 2.250 gr alındı.Bu kadar büyük ve yayvan göğüse ters t den başka bir teknik kullanılamayacağını yapılırsa randıman alınamayacağını üstüne basa basa söylemişti ben ameliyatıma karar verirken.Yaptığı her teknikte gerçekten çok başarılı bir hekim.

Şu bir gerçek ki gözümle gördüğüm net sayı olmasada 15 diyelim yaptığı her ameliyat sonucu mükemmel arkadaşlar.Bu gerçeğe başta Jelesec olmak üzere ben toprak,sevimlii,seray14,serap38,ogltkn,ben,ozdy nin arkadaşı,dididi,c1186,madames...ve ismi şuanda aklıma gelmeyen daha pek çok arkadaş hepimiz şahidiz.Bu arada başka doktorlara ameliyat olup da revizyon için Ercan beyi tercih edenleri de saymadım bu listeye...Sanırım iki kuzenimi de katarsam sayı 20 leri buluyor.Bu da bir doktora ameliyat olmaya karar vermek için etkileyici bir sayı sanırım.Ya da ben böyle düşünüyorum.

Bu arada göğüslerim artık kalemle cetvelle çizilmiş gibi tam damla modeli oldular.Başta bana bu ameliyatı olmama teşvik eden eşime,sonra da sevgili doktoruma binlerce teşekkür...Evet fan sa,ben de Ercan fan ım.Doğum günümün ertesi günü 44 yaşıma girdiğim o unutulmaz günde beni tekrar yeni bir ben olarak değiştirdiğin ve hayatımda yeni bir sayfa açtığın için...:42: herkese sevgiler...

Bu topikten bildiğim 15 kişi vardır sanırım bizzat gözümle gördüğüm göğüs küçültme ameliyatını.Hepsi de Ercan bey in hastaları tabiiki.Kimisi lolipop, bende dahil olmak üzere kimisi ters T, kimisi J...bu arada iki kuzenim de meme büyütme oldular Ercan bey e.

Ercan bey in illada ters t yada lolipop diye bir iddaası yok.Memenin şekline ve boyutuna formuna göre karar veriyor yapacağı ameliyatın çeşidini.Benim göğsümden 2.250 gr alındı.Bu kadar büyük ve yayvan göğüse ters t den başka bir teknik kullanılamayacağını yapılırsa randıman alınamayacağını üstüne basa basa söylemişti ben ameliyatıma karar verirken.Yaptığı her teknikte gerçekten çok başarılı bir hekim.

Şu bir gerçek ki gözümle gördüğüm net sayı olmasada 15 diyelim yaptığı her ameliyat sonucu mükemmel arkadaşlar.Bu gerçeğe başta Jelesec olmak üzere ben toprak,sevimlii,seray14,serap38,ogltkn,ben,ozdy nin arkadaşı,dididi,c1186,madames...ve ismi şuanda aklıma gelmeyen daha pek çok arkadaş hepimiz şahidiz.Bu arada başka doktorlara ameliyat olup da revizyon için Ercan beyi tercih edenleri de saymadım bu listeye...Sanırım iki kuzenimi de katarsam sayı 20 leri buluyor.Bu da bir doktora ameliyat olmaya karar vermek için etkileyici bir sayı sanırım.Ya da ben böyle düşünüyorum.

Bu arada göğüslerim artık kalemle cetvelle çizilmiş gibi tam damla modeli oldular.Başta bana bu ameliyatı olmama teşvik eden eşime,sonra da sevgili doktoruma binlerce teşekkür...Evet fan sa,ben de Ercan fan ım.Doğum günümün ertesi günü 44 yaşıma girdiğim o unutulmaz günde beni tekrar yeni bir ben olarak değiştirdiğin ve hayatımda yeni bir sayfa açtığın için...:42: herkese sevgiler...

sen geride kalmışsın arkadaşım :1: sayı çok daha fazla..jujuuu.....dender... serap38 arkadaşı....bunlarda benim aklıma gelenler liste çok uzun...meme büyütme olanda var

ya benim günahım neydi önümde bir Allahın kulu yoktu....neyse şans benden yana oldu:nazar: aman canı doktora git evinde teşekkür et yan komşun :1: benden selam söyle biraz indirim yapsın...

Son düzenleme:
sen geride kalmışsın arkadaşım :1: say çok daha fazla..jujuuu.....dender... serap38 arkadaşı....bunlarda benim aklıma gelenler liste çok uzun...meme büyütme olanda var

ya benim günahım neydi önümde bir Allahın kulu yoktu....neyse şans benden yana oldu:nazar: aman canı doktora git evinde teşekkür et yan komşun :1: benden selam söyle biraz indirim yapsın...

Ebdeer ada22 bunlarda benim aklıma gelenler.Ay ne çokmuş Ercancılar :nazar::nazar::nazar:

selamlar, bende tatilden döndüm... heyecanım halen tavanda...(ameliyat için)siz yazdıkça coşuyorum. ercan beye güvenim katkat arttı. benim iki çocuğum var. çocuk çok seviyorum. olduya ilerde bir tane daha oldu (ara ara gaza geliyorum) ne olacak memelerin hali? tamam süt vermeye engel değilmiş ameliyat ama meme başı resmen yukarı taşınıyor. etrafı dikiş dolu..bebeğin emdiğini düşünemiyorum. mesela sezeryan yeri ne kadar iyi yapılırsa yapılsın orada bir farklı his var. bastırınca bir sertlik, bir değişik ağrı.. küçültme yaptırıp emziren var mı? illa doğuracağım demiyorum amagelecek günler ne getirir bilemeyiz.. birde bir çocuk daha emzirmek memeyi çok fazla deforme etmez herhalde..

selamlar, bende tatilden döndüm... heyecanım halen tavanda...(ameliyat için)siz yazdıkça coşuyorum. ercan beye güvenim katkat arttı. benim iki çocuğum var. çocuk çok seviyorum. olduya ilerde bir tane daha oldu (ara ara gaza geliyorum) ne olacak memelerin hali? tamam süt vermeye engel değilmiş ameliyat ama meme başı resmen yukarı taşınıyor. etrafı dikiş dolu..bebeğin emdiğini düşünemiyorum. mesela sezeryan yeri ne kadar iyi yapılırsa yapılsın orada bir farklı his var. bastırınca bir sertlik, bir değişik ağrı.. küçültme yaptırıp emziren var mı? illa doğuracağım demiyorum amagelecek günler ne getirir bilemeyiz.. birde bir çocuk daha emzirmek memeyi çok fazla deforme etmez herhalde..

Ameliyat için gün mü aldınız.Heyecanım tavanda yazınca öyle algıladım.Bazı vücutlar doğurmadan emzirmeden de deforme olabiliyor. Allah uzun ömürler versin iki çocuğunuz var.Bence iyi düşünün tekrar doğurmak istiyorsanız doğumdan sonra yaptırmanız en mantıklısı.Bıçak altına yatıyorsunuz kolay değil.Yer çekimine hiç bir ameliyat çözüm değil.Hiç değilse ne kadar uzun kullanırsak güzel vücutlarımızı o kadar iyi.Nacizane fikrim.

bentoprak, daha almadım. büyük ihtimalle ekim başı olacam. karar verdim diye çok heyecanlıyım..sanki operasyon yarınmış gibi:)))daha doktorla konuşmadım.benim iki sefer gitme gibi bir sansım yok. hem calışıyorum hemde uzağım.bir çocuk daha düşünmek için erken. ancak bu memeleri daha fazla tasımak istemiyorum. neyse herseyin hayırlısı.
hani olursa nasıl olurdu diye düşündüm...
tecrübesi olan arkadaş varsa merak ettim.

Arkadaşlar

Bende uzun zamandır bu ameliyatı istiyordum ama emzirmede problem olabiliyor dedniği için beklemiştim. ( evliyim ) Ama araştırdığım kadarı ile artık olmuyoruş. İnceleniyormuş vs.. 3 yıl sonra düşünüyorum ilk çocuğu Allah kısmet ederse. Ve bu kadar yıl daha beklemek istemiyorum.

Yakın zamanda ameliyat olup memnun kalan var mı? Son halleri görebilir miyiz özelden..? T kesim mi olmalı j mi? Ben anlamadım ????
Esmer tenlilerde iz belli oluyor denmekte? Yaşayan var mı?
Şimdiden herkese çok teşekkürler

canım ben nacizane olarak doğm yapmadan önce bu ameliyatı olmamanı tavsiye ederim, şimdiki tekniklerle süt bezlerine zarar gelmiyor deniliyor ama, ben cok emin değilim.. biraz da sana bağlı...ben ameliyatlı bir memeden emzirme fikrini hoş bulmyorm, arkadaşların coğu doğumlardan sonra bu ameliyatı oldu,, tabiii istisnalar da var, illa da olmak istiyorsan olabilirsin tabi... yakın zamanlarda cok arkadaşımız ameliyat oldu..nasıl kesi yapacağına doktorlar karar veriyor genellikle, lolipop dedikleri kesi de olabilir, ters t de, küçük t, küçük j, bunlar doktoruna bağlı.. benim doktorum tüm ameliyatlarını ters t tekniğiyle yapıyor, kendi oluştruduğu bir şekil var bu formu vermek için de ters t tekniğini kullanıyor, tabi kesi izi daha fazla oluyor... izlerin geçmesi biraz senin tenine bağlı, biraz da dikişe bağlı... benim alt kesi izlerim yavaş iyileşiyor ama diğerleri cabuk acıldı...benim hiç doku cıkartmadan dikleştirme ameliyatı oldu...

istersen bir liste yap kendine birkaç doktorla görüş, ameliyat tekniği her doktorun farklı oluyor, iyileşme sürecinde verdikleri ilaçlar tavsiyeler bile cok farklı inan...
aklın, gönlün kime yatarsa ona ameliyat ol :) bu işler empati ve güvenle oluyor kesinlikle...

sevgiler

bentoprak, daha almadım. büyük ihtimalle ekim başı olacam. karar verdim diye çok heyecanlıyım..sanki operasyon yarınmış gibi:)))daha doktorla konuşmadım.benim iki sefer gitme gibi bir sansım yok. hem calışıyorum hemde uzağım.bir çocuk daha düşünmek için erken. ancak bu memeleri daha fazla tasımak istemiyorum. neyse herseyin hayırlısı.
hani olursa nasıl olurdu diye düşündüm...
tecrübesi olan arkadaş varsa merak ettim.

ozdy arkadaşın yazdıklarına katılıyorum.Büyük göğüsler sağlık açısından da problem.İnşallah en iyi kararı verirsiniz.Hakkınızda hayırlısı olsun.

Back