• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Evet jelesec'e katılıyorum, bu ameliyat her zaman dediğim gibi doktora duyduğun empati ve güvenle oluyor...
Herkesin sonuçtan beklentisi ve memnuniyeti farklıdır. Evrende tek doğru da yoktur :))
Tabiki burda herkes memnuniyetini ve memnuyiyetsizliğini tartışacak ama dozunda olmasına ve yarış haline getirmemeye dikkat edelim lütfen...
herkese sevgiler, sağlıklar şifalar dilerim.....

:46::46::46::46::46::46: işte bu :48:

ver ara ver:))) ver paraları da ben saklayayım...çoktur sende şimdi bu kadar çalışmaya küp küp para birikmiştir sende:1:

yok canım sensiz buluşma olurmu? köprü engeline takıldı buluşma....didii...diye bir arkadaşımız Ercan beye ameliyat oldu onu ziyaret etti...nlglpd...minik toplantı...sende dinlen biraz canım çok öptüm

Hımm tamam o zaman :)))
seviyom seni :) paraları yedim bile :))
kendime hediye aldım I Phone 4 S

:))))

ben de hepinizi :))))
sevgi seli olmuş burası, beni de alın aranıza :))

bonkör arkadaşım benim:16: bak hemen veririm yazdın...Tekirdağlı hanımdan ses yok:19: cimri oluyor bu Tekirdağlılar
ha haa, ercan bey ile hemşehriyiz biliyon dimi :))

O satıcakmış 2 paket fazlası varmış :)))
belki sana kıyak yapar :))

yok valla, 15ten aldım, kargo benden gönderebilirim ancak ha haaa
ay çok güldüm ya..
neyse o zamana kadar satamazsam, geçmiş olsuna giderken yanımda götürürüm bari:52::33::9::9:

ben de hepinizi :))))
sevgi seli olmuş burası, beni de alın aranıza :))

ha haa, ercan bey ile hemşehriyiz biliyon dimi :))

yok valla, 15ten aldım, kargo benden gönderebilirim ancak ha haaa
ay çok güldüm ya..
neyse o zamana kadar satamazsam, geçmiş olsuna giderken yanımda götürürüm bari:52::33::9::9:

bak cimri dedim ben özdy...kargo almam diyor sadece...onuda şirkete yükler:1::1::1:

benim sevgili doktorum Alpaslan Topçu'da bir bütün halinde 10x10. Alçak gönüllü, güler yüzlü, gönlünün güzelliği dış görünüşüne yansımış, işinde son derece titiz ve başarılı. bir doktorda olabilecek bütüüüüüüünnnn iyilikler onda toplanmış. 2 ay boyunca doktor doktor gezdim ama değdi. çünkü en iyi plastik cerrahı buldum. kendisine minnettarım.

Ne güzel doktorunuzdan sizde memnunsunuz.Bende çok araştırdım en iyi teknik Ercan Karacaoğlunundu dikişler falan.10x10 süper o zaman.Topçunun tekniğini bilmiyorum onu görmedim,görmek isterim şahsen.Topikten görmek isteyen de olur çünkü ikinci ameliyatlara hazırlanan bir gurub var topikte.
Arkadaşım,topçuya ameliyat olup memnun olanlar bir buluşsak tekniğini ve özellikle dikişini çok merak ettim.Canlı örnek görmek istiyorum.Teknik daha iyi ise :34:
Ercan Karacaoğluna ameliyat olanlar bende dahil canlı örnekleriz.Bizler birbirimizi görerek ameliyat olduk.10X10 görmek isterim eminim topikten bir çok kişide ister.Sonuç önemli benim için.

kızlar herkese günaydın,
tatildeyim. forum baya kaynamış. internet burada sıkıntılı. gidip geliyor. özellikle bentoprak arkadaşımıza cevap döşendim göndere bastım. oda ne internet gitmiş. neyse imkanlarım elverdiğince foruma katılmaya çalışacağım. :3:

İyi tatiller.Yeni fark ettim özellikle niye ben :34: Döşedim diye bir kelime iddialı gibi, neye dayanarak pek anlamadım.Yorumlarımda kırıcı olmamaya özen gösteririm.

sen şanslısın meme büyütme de bizlerdeki gibi iz olmuyor....evet revizyondan sonra fıstık olmuştur:nazar: bantları elinde kalanlar bana hediye etsin:1:karın için lazım olacak....hu ogltkne hanım duy sende:3: bu dikiş konusu biraz tenle de ilgili ....sende tam Tuğrul bey fanatiği sin ...bazen yazıların denk geliyor okuyorum canım... normal memnun olunca insan doktorunun fanatiği olabiliyor... bekleriz herzaman sayfamıza....bende çok seviyorum bu sayfayı güzel arkadaşlıklar var

Simdi farkettim Tugrul bey fanatigi oldugumu yazmissin:)isyerinde acele acele okuyup yazinca boyle oluyo iste:) evet bende de bir fanatiklik var vallaha. Bence de cok normal. İnsan memnun kalinca boyle hayranliklar oluyor haliyle. Ben jinekologuma da hayranimdir mesela. Baskasina asla gitmem. Am forumda bu duygulari abartip olayi bilmemne yarisina sokmadan ve kırıcı olmadan dile getirmek lazim tabii. Yaptigi is bir kenara Ozdy nin de dedigi gibi ben kendisine empati ve sempati duydum:) 10 tane doktor gezersin birinden o elektrigi alirsin. Muhim olan bizim mutlulugumuz :kkk:

Simdi farkettim Tugrul bey fanatigi oldugumu yazmissin:)isyerinde acele acele okuyup yazinca boyle oluyo iste:) evet bende de bir fanatiklik var vallaha. Bence de cok normal. İnsan memnun kalinca boyle hayranliklar oluyor haliyle. Ben jinekologuma da hayranimdir mesela. Baskasina asla gitmem. Am forumda bu duygulari abartip olayi bilmemne yarisina sokmadan ve kırıcı olmadan dile getirmek lazim tabii. Yaptigi is bir kenara Ozdy nin de dedigi gibi ben kendisine empati ve sempati duydum:) 10 tane doktor gezersin birinden o elektrigi alirsin. Muhim olan bizim mutlulugumuz :kkk:

jinekologun erkek mi? bende de erkek doktorlara bir sempati durumu var ;bana işlerinde daha başarılılar gibi geliyor( değişken tabi bu durum ) aynen sana katılıyorum bence böyle durumları abartmamak lazım fanatiklik bir yere kadar bana deselerki izsiz karın germe ameliyatı yapan doktor var anında gider ona yaptırırım ...sana yazarken özdye ile konuştuk o yüzden uzadı....herkes mutluysa sorun yok sevgiler

Son düzenleme:

Yazdıklarınıza katılıyorum.Bende Ercan fanatiği olmuşum.Bu fanın diğer adı memnuniyet.Jinekoloğum yıllar önce vefat etti Allah rahmet eylesin ondan beri daimi gittiğim biri olmadı.En iyi doktor beni yaptığı işle kişiliği ile mutlu eden doktor.:34:

jinekologun erkek mi? bende de erkek doktorlara bir sempati durumu var ;bana işlerinde daha başarılılar gibi geliyor( değişken tabi bu durum ) aynen sana katılıyorum bence böyle durumları abartmamak lazım fanatiklik bir yere kadar bana deselerki izsiz karın germe ameliyatı yapan doktor var anında gider ona yaptırırım ...sana yazarken özdye ile konuştuk o yüzden uzadı....herkes mutluysa sorun yok sevgiler

İzssiz, bende isterem.Bende erkeğe gidemem :50: psikolojik gerçi Allah göstermesin acil gittikmi bay bayan gözün görmüyor ama tercih bayandan yana :34:

Şu üstüste mesajları alıp nasıl cevaplıyonuz banada öğretin

Son düzenleme:
Arkadaslar merhaba...bende bu siteye yeni katilanlardan biriyim...meme kucultme ve aslinda diklestirme ameliyati olmak istiyorum..(kilo al vêr yine al iyice sarkma oldu)doktor olarak onepte Galip AĞAOĞLUdan fiyat aldim bu doktoru cok iyi tanimiyorum.. daha once yaptigi ameliyatlarin prensip olarak resmini gostermedigini soyledi.fiyat olarakta 6000 tl gibi bisey istedi..meme estetigi yaptiran arkadaslar istanbul icin doktor ismi onerebilirmi. yada arakdaslarin biribirlerine resim gonderdigini okuyorum.Banada gonderebilirmisiniz? sevgilerle...

göğülerım öle hale geldıkı sıcaktan sıvılceler karnıma kadr ındı hem acıyor hem kasınıyo.kucultmk ıstyorum ama 2.cocuk olursa???bunlla ılgılı bılgısı olan varmı?emzırebılırmıyım?:17:

İyi tatiller.Yeni fark ettim özellikle niye ben :34: Döşedim diye bir kelime iddialı gibi, neye dayanarak pek anlamadım.Yorumlarımda kırıcı olmamaya özen gösteririm.

sevgili bentoprak yukarıda alıntıladığım mesajı görünce bozuldum. yorumlarda kırıcı olmamaya özen gösteririm. mesajını kırıcı buldum. çünkü sen benim doktorumu tanımadığın halde o kim doktormu tarzı alaycı bir uslup kullandığın için cevap yazdım. ercan beyi tanımıyorum ama hastaları memnun. o dakim doktormu tarzı yazı yazamam. çünkü hem sizlere hemde kendisine haksızlık olur. sonuçta bende doktorumdan memnunum. bu yüzden mesajına bozuldum.

neyse, canlı buluşmamamıza sende katılırsın inşallah kaynaşırız. Sevgiler...

internet sıkıntı burada inşallah mesaj gitmeden kopmaz.

Back