Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

datlum sen hangi şehirdesin? keşke sende katılbilseydin buluşmaya. neyese sana resimler atarız özelden. örneklerin çogalır.

benim sevgili doktorum Alpaslan Topçu'da bir bütün halinde 10x10. Alçak gönüllü, güler yüzlü, gönlünün güzelliği dış görünüşüne yansımış, işinde son derece titiz ve başarılı. bir doktorda olabilecek bütüüüüüüünnnn iyilikler onda toplanmış. 2 ay boyunca doktor doktor gezdim ama değdi. çünkü en iyi plastik cerrahı buldum. kendisine minnettarım.

çok geçmiş olsun. İnşallah en kısa zamanda istediğin görüntüye kavuşursun. Ben de yaptırmayı düüşünüyorum. Ameliyat ne kadara mal oldu?

teşekkür ederim canım. normalde 6 bin ama bana indirim yaptı. ayrıca doktor bir yakınım bana iyi bir hastane ayarladı. ben sadece doktor parası ve birazda hastane parası ödedim. bence sen kendin görüş canım. zaten hiç paragöz değil. birincil amacı insanları mutlu etmek.

Aman arkadaşlar forumu senin doktorun iyi benin doktorum en iyisi mevzusuna girip germeyelim...ne güzel herkes memnun önemli olan bu....

Son düzenleme:

ya valla tuğrul bey bana neler sormadı annen biliyo mu yavrucum dedi evet dedimm ahhh kadıncağız ne diller dökmüştür yapma etme diye diye de sen dinlememişsindir onlar sana kızamıyo ben kızayım bari düştün elime dedi baban biliyo mu dedi evet dedim bi kaç bişey söyledi sonra o sırada telim çaldı sessize aldımm, babamı çok andınız işte arıyo dedim aç hemen dedi yok açmıcam ararım sonra dedim aç rahatla baban da rahat etsin diye tutturduu ayy dedim yok açmıcamm o zaman yüzündeki ifadeyi değiştir konsantrem bozuluyo dedi ya varya o 3.5 saatte daha neler oldu neler gittiğim en ilginç doktordu ve hiç unutamam göğüslerime gelince valla ben hiç beğenmiyordum vücuduma göre çok iriydi ama o harika falan dedi sanırım ben vazgeçeyim diye bi de bana dedi ki sen artık zehirlendin benle tanışarak artık başka doktora gidemezsin dedi

datlum sen hangi şehirdesin? keşke sende katılbilseydin buluşmaya. neyese sana resimler atarız özelden. örneklerin çogalır.

ya ben istanbula çok uzağım 17 saat var gerçi bu hafta sonu uçakla gelicektim ercan beyin yanına akşam da dönecektim ama ercan beyle telefonla halletik ufak bi sorunum vardı resim falan hallettik öyle belki 1.5 ay sonra gelirim ama resimlerinizi bana özelden yollayın ya çok merak ediyorum

Benzer şeyler benim ilk goruşmemde de olmuştu :) Eşim biliyordu sonuçta ve daha once gittigim doktora eşimin haberi varken gitmiştim sonra ondan vazgeçtim herneyse ogun yani Tugrul beyle goruştugum gun spontane bir şeyler oldu rahatsızdım ve saglık ocagından rapor aldım bari işe gitmeyeceksem uzun suredir gitmeyi duşundugum Tugrul beye gideyim dedim. yalvar yakar randevu aldım.Allahtan ogun musaitmiş beni kabul ettiler.Gittim ve bana surekli vaktin varmı diyordu ben de var diyordum.Tam o sırada eşim aramaz mı:18: Bana diyor ki lutfen aç telefonunu ben de açtım ama kem küm ediyorum telefonda eşime haberi yok yaSeni sora arıyım falan dedim (ama odanın içinde 4 donuyorum:).telefonu kapattım.Bana demez mi kocanmı arıyor?Haberi yok di mi falan diyor.Ah siz kadınlar hepiniz boylesiniz falan ben kocasından gizli iş çeviren kadın durumuna duşmez miyim ama resmen ter doktum aslında haberi var ama sadece bugun buraya geldigimi soyleyemedim fırsatım olmadı falan filan neyse zar zor ikna ettim Tugrul beyi Sakın kocanı ikna etmeden gelme dedi.adamlar haklı tabi ben olsam ben de istemezdim diyor.Daha neler neler benim de tam 4 saat surmuştu goruşmem.Bana git başka doktorlarla da goruş dedi.Ama ben -zehirlenmiştim- bir kere.Degil başka bir doktorla goruşmek mumkunse hemen orda beni ameliyat etmesini isteyecektim nerdeyse.Boyle işte canım.Unutamayacagım bir goruşmedir benim için.Allahtan seni ameliyat etmem demedi bana oldum kurtuldum çok şukur.Seviyorum doktorumu dunya tatlısı benim için o...
Neyse bugun sayfanızı fazla meşgul ettim sevgiler herkese....

ha hay kocan böyle yakalar işte tam zamanlama olmuş...neyse atlatmışsın sana da sevgiler...ne meşgul etmesi gel her zaman

Kesin taksim meydanında sallandırır :) ibreti alem olsun diye....

Evet canım zor işler band kullanıyorsan bepanthen kreme gerek yok, ikisinden birini kullanacaksın :)
ha bir de ben ellerimi sabunlayarak nazikçe sabunladım göğüslerimi, sonra ılık suyla duruladım. Cok ovuşturmadım ama ılık sabunlu suyla yıkamak iyi geliyor.
:)

söylemek mi ? biz gülezelle beni sallandıracağını düşünüyoruz :)) enteresan adam velhasıl...
ben kendisinden memnunum, değişik, renkli ve sevimli buluyorum....
bak sözünü dinlemedim neler oldu ?
adam yapmak istemiyorsa yapmıyor ameliyatı
( bu ameliyat işleri tamamen empatiyle alakalı, kime empati ve güven duyuyorsan ona gidip oluyorsun ....
sevgiler...

evet evet kullanmıycam :)) nazikane cildim kabul etmedi :)))
ogltkn gelene kadar biz gidelim bir yerlere...
bu arada anlamadım buluşmamı oldu bir yerlerde.. ?

işler yoğun ama bu hafta sonu gitmiyeceğim işe... biraz ara vereyim diyorum

sevgiler

geçin dalganızı.. napiim allerji oldum işte..
:)
sana vereyim bendeki bantı saklıyorum...

öptüm mucux

ver ara ver:))) ver paraları da ben saklayayım...çoktur sende şimdi bu kadar çalışmaya küp küp para birikmiştir sende

yok canım sensiz buluşma olurmu? köprü engeline takıldı buluşma....didii...diye bir arkadaşımız Ercan beye ameliyat oldu onu ziyaret etti...nlglpd...minik toplantı...sende dinlen biraz canım çok öptüm

Evet nazikim ben kibarcık :)) siz geçin dalganızı...
seviyorum hepinizi..

Aman arkadaşlar forumu senin doktorun iyi benin doktorum en iyisi mevzusuna girip germeyelim...ne güzel herkes memnun önemli olan bu....

Evet jelesec'e katılıyorum, bu ameliyat her zaman dediğim gibi doktora duyduğun empati ve güvenle oluyor...
Herkesin sonuçtan beklentisi ve memnuniyeti farklıdır. Evrende tek doğru da yoktur :))
Tabiki burda herkes memnuniyetini ve memnuyiyetsizliğini tartışacak ama dozunda olmasına ve yarış haline getirmemeye dikkat edelim lütfen...
herkese sevgiler, sağlıklar şifalar dilerim.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…