E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #1.061
fazla yer kaplamasın diye bukadar alıntı yaptımama çok güzel yamışsın be kardeşim kaydirigubbakcemile3 yeniden şevkim yerine geldi dukaçma öpçem Şeniz :lepi:
sen o asimetrik bozukluktan dahaönce bahsetmiştin hatırlıyorumlakal bioperasyonla bile halledilebilecekmiş demiştin yanlış hatırlamıyosamniye vazgeçtinki
işte beni de gaza getiren böyle bi cümleydi burada gördüğümBUNEBU sağol arkadaşım ne güzel yazmışsın tüm arkadaşlarımıza moral olsun olanlara toptan geçmiş olsun hepimize allah şifa versin olmayı düşünenler de bir an önce olup bu mutluluğu yaşasınlar inşallah kararsız kalan arkadaşlar PARESSSSS ve diğerleri düşündüğünüz hergün size kayıp acele edin bana AYGÜLROSE arkdaşım yaşadıklarımdan dolayı pişmanısın lütfen söyle dedi hepinize söylüyorum HERŞEYE RAĞMEN HAYATIMDA YAPTIĞIM EN DOĞRU ŞEYDİ
hemen cevaplıyorum parescim
kısmetse sonbahara evlenmeyi düşünüyorum,
eh kasımda da 31 yaşıma girmiş olacağım
evlenip hamile kalmam falan 1-2 sene desem e sonra deformasyon falan
toparlatmaya bahane olur miss
En önemlisi de hala yüz üstü yatamıyorum ve gecede 20 defa uyanıyorum :)
canım güle güle kullan memişlerini keyifli günler diliyorum ne güzel değilmi giydiklerinin yakışması insana nasılda güven geliyor allah isteyen herkese imkan versin bu mutluluğu yaşatsın inşallahTekrar herkese merhabalar...
Bugün ameliyattan sonraki 12. günüm. Dün akşam Naci bey'e bandajlarımı çıkarttıktan sonra
kalan minik bantları çıkarttırmaya gittim. Herşeyin yolunda olduğunu ne istersem yiyip içebileceğimi
(buna sigara da dahil) öğrendim. Şimdi sabah akşam krem sürmem gerekiyor 3 hafta boyunca.
Naci bey solaryum haricinde denize havuza vs. girebileceğimi söyledi.
Memelerin durumuna gelince; Evet dikiş izleri gayet belirgin, meme uçlarında öyle anormal bir
asimetri falan yok ama tabii kesilip dikildiği belli oluyor :)
Meme uçlarında his kaybı olabileceğini duymuştum çok şükür bende hiçbir yerde his kaybı olmadı.
Tek sorunum biraz kaşıntı, biraz da sütyene değen dikiş yerlerinde ara ara batma hissi.
En önemlisi de hala yüz üstü yatamıyorum ve gecede 20 defa uyanıyorum :)
Şu anda memeler hala füze gibi yukarıdalar.. Aşağı inmesi 1-1.5 ay sonunda tamamlanacakmış.
Ben bu hallerinden bile son derece memnunum pazar günü Mudo'ya gidip 2 tane ince askılı bol dekolte
maxi elbise bile aldım :) Denerken kocam bile duruşuna bayıldı. Sonuç olarak kıyafetlerin altından süper
görünüyorlar.
Bu ameliyat ile ilgili tek pişmanlığım daha önce olmamam... Bu kadar sene beklediğim için kendime çok
kızıyorum. Boşuna yaşamışım o kompleksleri.
Herkese bol şas diliyorum umarım sizlerde benim kadar memnun kalırsınız.
BUNEBU senn bedenn kaçtı?
yokmu hiç 160 bounda 75d takan ve ameliyat olannn? yardm edin bana...
ömrümde böyle güzel açıklama görmedim ben kaydirigubbakcemile3 hadi bakalım hayırlı olsun canım şimdiden bi yastıkda kocayıverin a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?