- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #1.021
Arkadaşlar, ben 6 ay önce göğüs küçültme ameliyatı oldum. O zaman bana doktorumun söylediği; göğüs başına 300gr.ın üzerinde bir fazlalık çıkar ise Devletin %40'ını karşıladığı idi. Benim her bir göğsümden yaklaşıl 750gr. çıkarıldı. Dolayısı ile toplam ücretin (doktor parası hariç tabii ki) %40'ını Devlet karşıladı. Ben bir rapor çıkarmakla vs. uğraşmadım.
Ancak bu yıl bir kanun değişikliği vs. oldu mu onu bilmiyorum. Benim hayatımda verdiğim en doğru karardı....
bu Kayseri'de karşılanıyor da başka şehirde karşılanmıyor mu? valla doktorun biraz durumuna kalmış birşey anlaşılan :) ne dersiniz ?
arkadaşlar bugün randevuya gittim kötü haber 1 marttan sonra göğüs küçülttürme ameliyatı olanların sosyal güvence karşıladığı yüzde kırkıda karşılamıyormuş bu da bana ve ameliyat olmayanlara isabet etti olsun vardır bundada bir hayır( okudunmu YAYLAGÜZELİ ) benim göğüs sarkıklığımın dışında sol göğüs ile sağ göğüs arasında bir beden fark varmış sonuç fiyat 2000 tl 2500 tl arasında çıktı ameliyat sonu alıncak doku ya göre netleşecek 6 martta tetkik yapılacak aksilik olmaz ise 9 mart ameliyat günüm bana şans dileyin bu arada ŞÜKO bugün sende gidecektin umarım gidip ilk adımı atmışsındır
hayatım geçmiş olsun bende(sayfa 87 )üst üste terslik yaşadım şükür hayattayım aslında haklısın uyarın için geçte olsa kendi adıma tşk ederim şimdi düşünüyorum her açıdan bilinçli ameliyat olmak gibisi yok ben anestezi uzmanına dava açmadım iyimi ettim kötümü ama şu an en büyük hasar fiziksel iyileşicem zamanla ama psikolojim bozuldu ve en kötüsü sık yorulmak yinede hayırlısı olsun sanada davanda bol şans dilerim
kızlarrrrr nasılsınız bakalım keyifler güzel gibi görüşmeyelisengözlerimebaksanab ameliyat olanlar olmuş PEYMAN çok geçmiş olsun canım kurtuldun sende sonunda şişliklerin geçsin biran öncede daha çok keyfini çıkarmaya başla memişlerin:jeyyar: WAH SHE sende yeni katıldın sanırım aramıza geçmiş olsun sanadayerimseniben
NİSAN ablacım sen nasılsın özledim valla ama dediğin gibi sınavlardan vakit bulamadım yarında son sınavım var sonra kurtuluyorum süprizzzzz memnunmusun yeni memişlerden istediğin şeyi giymek gibisi yok dimi:sm_cool: benim güzel gidiyo şimdilik dikişlerde kabarma varmış ama oda koyu tenli olduğum içinmiş geçicekmiş ama ben memnunum hatta doktorum kabarma var diyene kadar farkında bile değildim sırnaşık şey
bide keşke daha da küçülse diyorum bu halimdende çok memnunum ama ben çok küçük seviyorum ondan sanırımgeçen gün marks and spencer gittim yeni sütyen almaya 36c ve 34d oldu ordaki bedenlere göre.. sırtım dar olduğu için 36 büyük geldi bende 34d aldım..ordaki kız 36c ile 34d arasında fark yok dedi birinin sırtı diğerinin kabını dengeliyomuş ama yinede d beden almak moralimi bozdu:dilcikar: eve gelince badilerle giyince güzel oldu göze batmıyo giyemediğim gömleklerde duğmeler kapanıyo ama 34d beden olunca ister istemez üzüldüm ama sonradan eski hallerini düşündümde şahane duruyolar:uhm: anlıycağınız arada kafam karışıyo eski hallerini çabuk unutuyorum:1rolleyes:en kısa zamanda kom danda alıcam orda kac bedene denk gelicek merak ediyorum...
kızlarr hepinize güzel günler a.s.
canım ilk yazında tam anlatmadın şimdi daha iyi idrak ettim ama bende hala nefesimde problem yaşıyorum umarım ikimizde en kısa sürede iyileşiriz EVET giden gidiyor benimde sapa sağlam akciğerlerim gitti düzeldi deselerde kontrollere devam tıkanmk çok zor açıkcası korkuyorum tekrar tekrar geçmiş olsun allah beterinde korusun bebişim sende bende paramızla sağlığımızdan olduk yaaa dha ne denirki öpüyorum seniBirde birsey daha belirtmek istiyorum
ben ameliyata sabah 9.30 da girdim aksam 18.30 çıktım ozaman bır terslik oldugundan şüphelenmıs ailem normalde 4 yada en fazla 5 saat sürmesş gereken bir ameliyat 9 saat gibi bi zaman süresinden geçmiş
eve geldiğimde çok şiddetli morluklarım vardı taş kesmişlerdi ve buz takviyesi yapıp duruyordum sonrasında farkettiğim sol meme ucunun daha farklı olduguydu 1 hafta gecmıstı ve doktoro kontole gittiğimde bunuda dile getirdim bana nosmal oldugunu söyledı aradan 2 gün geçtiğinde dayanılmaz bir kokuya maruz kaldıgım için acilen tekrar hastaneye gittim ozaman acil 2 ameliyata aldılar benı malesef memeucu gittii hatta sol memenın içinede çürümeler olustugu için onun içinede müdahale edildi biri daha küçük kaldı anlayacagınız 6 saatlık 2 ameliyattan sonrada birkac kez daha operasyonlar geçirdim sonuç hiç alınamadı
lafın özüüü giden gittiiiönemsiz gibi görünebilir biz bayanlara ama ne kadar önemli oldugunu kaybettikten sonra daha iyi anlıyorsunuz...
çok iyi düşünün arkadaslar doktor çok önemli
arkdaşlar HADİSEYİM arkadaşımızın uyarısından sonra kaçıranlar için tekrar alıntı yaptımki uyarılarımızı dikkate alın oda bende paramızla sağlığımızdan olduk ki sizde olmayasınız sevgilerimlemerhaba arkdaşalar nereden başlıyacağımı bilmiyorum fazla halim yok dün misafir taburcu oldum 6 mart 15-30 da ameliyata aldılar 17-00 çıktım 1 saat sonra sağ göğsüm kavun gibi şişti 2, ameliyata aldılar gece yarısından sonra nefesim kesildi hastne ayağa kalktı doktorumun evden gelmesi ile odamda narkoz bile vurmadan (vakit yoktu) her 2 koltuk altıma CEVİZ BÜYÜKLÜĞÜNDE delik açarak akciğerime tüp yerleştirerek hayatımı kurtardılar sebebi 1, ameliyatta anastezi uzmanının solunum cihazı ile aşırı baskı uygulamasından sağ ve sol akciğerimi patlatması yani balon gibi söndürmesi oldu hatırladığım ettiğim feryat etimden et kopması canımdan can çıkmış olması ameliyat olmayan arkdaşlarım korkmayın ama buda acı bir tecrübe başım gelen bu alanda 15 yılda bir yani binde bir yaşnan bir olaymış eğer bir şekilde hastanede olmasaydım şu anda aranızda olmayacaktım kurtuluşum hastnede bulunmam ve de yaşımmış tüm doktorlar buna mucize gözü ile bakıyorlar ve doktorum 1 dakika yalnız bırakmadı hepsine teşekkür ediyorum ama şu an bir şey hissetmiyorum hepimiz memişleri unuttuk canımın derdine düştük abarttığımı yada yalan söylediğimi düşünmeyin pansumanın dışında bakmadım hala bana zıcık müsde biraz dinlenip dönücem tekrar
Mrh hadise ve nisan ikinizede çok geçmiş olsun, bende kesin kararlıydım ameliyata ama sizin başınıza gelenleri okuyunca birazdaha düşünmeye karar verdim. Bide ben bayan doktor istiyorum seçeneğim çok az bakalım hayırlısı..
kızlar bende cok dertlıyım bu konudan .su anda hamıleyım iice şiştilerrrr artık grmek dahı istemıyomm ınanılmaz sırt agrısı yapıooo.kuçultmek istyom hıccccccc bı bılgım yokkkkk...nerde nasıl yapılır malıyetı nedr hıc bılmıyommm...yardımcı olrsanız sevınırımmmm
arkadaşlar benim sorunum sizden daha farklı gögüsüm yok hiç. siz küçültme ameliyatlarına baş vuruyorsunuz izmirde küçültme yada dikleştirme ameliyatı geçirip çok memnun kalan arkadaşlar var mı? doktorlarınızın isimlerini paylaşabilirseniz sevinirim. acilen doktora ihtiyacım var izmir'de sanırım forumu takip eden çok az kişi var.yardımlarınızı bekliyorum lütfen!!
hepinize acil şifalar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?