- 18 Nisan 2008
- 1.228
- 2
-
- Konu Sahibi ---Lily---
- #1.101
göğüs küçültme ameliyatını ssk karşılıyor diye yazılıyor fakat öyle birşey yok insanları yanıltmayın onca büyük göğüslü hanım var ssk karşılasa onlar neden çekiyor bu çileyi mantıklı olun lütfen duyarlı olalım bu sitede yazılanları okuyunca devlet hastanesine gittim kesinlikle karşılanmıyor sizi aydınlatmak istiyorum hiçbir sağlık sigortası karşılamıyor doktorun bana verdiği cevap şöyle oldu
Bizim yaptığımız estetik operasyonlar hiç bir kurum tarafından karşılanmamaktadır.Siz bunları estetik olarak değil de ihtiyaç ve hastalık olarak da değerlendirseniz , sağlık kurulu raporu çıkarttırsanız bile kurumlar ödeme yapmıyorlar.
Bu nedenle bazı hastanelerde yapılacak ameliyatın adını farklı gösterip (yasal olmayan bir durum) bu ameliyatların bağış karşılığı yapıldığını duymaktayız bu tür ameliyatlar devlet hastanelerinde yapılmamaktadır.
Muayenehanesi olan herhangi bir Plastik Cerrahi Uzmanına da muayene olup fiyat alabilir ve istediğiniz bir hekime özel hastanede ameliyat olabilirsiniz.
Ancak biz Karşıyaka Devlet Hastanesinde bu tür devlete geri ödemesi yapılmayan ve devamlı bakım gerektiren büyük ameliyatları yapmıyoruz.Hele estetik ameliyatlar konusunda önceden yaşadığımız hastaların problemleri nedeniyle başka teşhis (bu da yasal olmayan bir davranış doktor bu riske niye girsin ki üç kuruş için) veya heyet raporu alsa ve de bize ilave ücret teklif edilse bile kesinlikle yapmıyoruz sonradan başımız ağrımaması için diyor.
boşuna yorulmayın ssk sgk bir plastik cerrahi uzmanına muayene olup özel hastanede yaptırabilirsiniz fiyatlar minimum 3.500-5.000 lira arasında değişiyor. allah yardımcınız olsun
göğüs küçültme ameliyatını ssk karşılıyor diye yazılıyor fakat öyle birşey yok insanları yanıltmayın onca büyük göğüslü hanım var ssk karşılasa onlar neden çekiyor bu çileyi mantıklı olun lütfen duyarlı olalım bu sitede yazılanları okuyunca devlet hastanesine gittim kesinlikle karşılanmıyor sizi aydınlatmak istiyorum hiçbir sağlık sigortası karşılamıyor doktorun bana verdiği cevap şöyle oldu
Bizim yaptığımız estetik operasyonlar hiç bir kurum tarafından karşılanmamaktadır.Siz bunları estetik olarak değil de ihtiyaç ve hastalık olarak da değerlendirseniz , sağlık kurulu raporu çıkarttırsanız bile kurumlar ödeme yapmıyorlar.
Bu nedenle bazı hastanelerde yapılacak ameliyatın adını farklı gösterip (yasal olmayan bir durum) bu ameliyatların bağış karşılığı yapıldığını duymaktayız bu tür ameliyatlar devlet hastanelerinde yapılmamaktadır.
Muayenehanesi olan herhangi bir Plastik Cerrahi Uzmanına da muayene olup fiyat alabilir ve istediğiniz bir hekime özel hastanede ameliyat olabilirsiniz.
Ancak biz Karşıyaka Devlet Hastanesinde bu tür devlete geri ödemesi yapılmayan ve devamlı bakım gerektiren büyük ameliyatları yapmıyoruz.Hele estetik ameliyatlar konusunda önceden yaşadığımız hastaların problemleri nedeniyle başka teşhis (bu da yasal olmayan bir davranış doktor bu riske niye girsin ki üç kuruş için) veya heyet raporu alsa ve de bize ilave ücret teklif edilse bile kesinlikle yapmıyoruz sonradan başımız ağrımaması için diyor.
boşuna yorulmayın ssk sgk bir plastik cerrahi uzmanına muayene olup özel hastanede yaptırabilirsiniz fiyatlar minimum 3.500-5.000 lira arasında değişiyor. allah yardımcınız olsun
Kimsenin kimseyi yanılttığı falan yok. Ben 7 ay önce ameliyat oldum ve %40'ını SSK kaşıladı. Hem de öyle bahsettiğiniz gibi hile hurda ile falan değil. Ancak şu anki son durum nedir onu bilemem. Ben ameliyat oldum ve birebir yaşadıklarımı paylaştım. Biz bu forumda yaşadıklarımızı, deneyimlerimizi ve sorularımızı paylaşıyoruz. Kimseyi kandırmaktan bir çıkarımız olmayacağı açık sanırım. Bu tip sert ve kesin yargılarda bulunmadan önce bunları göz önüne alınız.
peyman _ Arkadaşlar araştırma ve fakulte hastaneleri yapıyor bu ameliyatları... maksat asistanlar yetişsin uzman olsun...ayrıca aldıkları para dışarıya göre cok uygun ve direk fatura karşışığı vezneye odeniyor yani dr. almıyor parayı...ayrıdan bıcak parası yada bağaş alanlarda var...ama bu ödenen paradan ayrı...ve ssk lı olarak değil özel hasta olarak kayıt yapılıyor....bu hastanelerden artık ssk ve emekli sandığına bağlı olmayanlarda yararlanıyor...devlet hastanesi oldugu icin ucretler dusuk sadece....ama ssk karşılamıyor benim bildiğim...tanıdığı olan yaptırıyor birşeyler işte...Arkadaşlar, belki ameliyathanelerin uygun olduğu yerlerde yapılabiliyordur...hicbir yeri buyuk şehirlerle karşılaştırmayalım..vede estetik icin değil sağlık icin yapılan bir ameliyat gögus kuculme....bir ameliyat 4, 5 saat suruyor yani ameliyathane o gun bu operasyon icin ayrılıyor.. dusunsenize sureklı bu ameliyatın yapıldığını.. diğer hastalar aylarca beklemek zorunda....oyuzden belki kanunen bir engel yoktur ama istanbul ankara izmir gibi yerlerde mecburiyetten alınmamaktatır...başhekimlik böyle uygun görmuş olabilir...bilip bilmeden ssk dan faydalanan arkadaşları suclamak doğru olmaz kanısındayım....istanbulda olup 2009 bu ameliyatı ucretsiz olan varsa yazsın...bizde bilelim....
Kimsenin kimseyi yanılttığı falan yok. Ben 7 ay önce ameliyat oldum ve %40'ını SSK kaşıladı. Hem de öyle bahsettiğiniz gibi hile hurda ile falan değil. Ancak şu anki son durum nedir onu bilemem. Ben ameliyat oldum ve birebir yaşadıklarımı paylaştım. Biz bu forumda yaşadıklarımızı, deneyimlerimizi ve sorularımızı paylaşıyoruz. Kimseyi kandırmaktan bir çıkarımız olmayacağı açık sanırım. Bu tip sert ve kesin yargılarda bulunmadan önce bunları göz önüne alınız.
BUNEBU senn bedenn kaçtı?
ya arkadaşlar her defasında okuyorm bu yorumları, ve her gün karr deiştiriorm. boyum 160, vücudmn alt tarafı üste göre ince. 75d takıyorm. ya arklarıma söylüorm diolarki hiç belli deil sen takıyorsun kafana diyorlar. ve çoğu diyorki delimisn herkes büyük olsn ister çok sexy diolar. ama ben bende olduğpu için midir nedendir bıktım. yani bazen bakıorm diormki ayh iyiki ameliyt olmamışım diorm bazen de bi tshirt giyiyorm kocaman moralm bozuluo. sabah akşm acaba ben de yaptırsam mı die düşünüorm. napıcapımı bilmiorm ;bu da beni çok mutsz edio... olduktan sonrada sanki tüm özelliğimi kaybedicekmişim, sıradn ufack bi kız olcakmışım gibi gelio. zaten minyonum bunlar da giderse küçük çocuk gibi kalcam diye korkuyom ooff offf.. beni bi siz anlarsınız. yokmu hiç 160 bounda 75d takan ve ameliyat olannn? yardm edin bana...
öncelikle mantıklı açıklamanız için teşekkür ediyorum peyman bende birşeyler paylaşmak istedim iyi kötü paylaştım bu siteden okuduklarımdan yola çıkarak araştırdım ve anlatılanlar kadar kolay olmadığını gördüm devlet hastanesine gittim birkaç dr ile görüştüm eğitim ve araştırma hastanesinde belki oluyordur ancak ben deneme tahtası değilim ve dr ssk hiçbir şekilde karşılamadığını söylüyor yani bilemiyorum belki dediğiniz gibi büyükşehirlerde prosedür daha farklı olabilir arkadaşlar niye bu kadar sinirleniyor ben de tecrübemi paylaştım ki benim gibi insanlar devlet hastanesine kadar yorulmasınlar diye ne var bunda soruyorum siz olmuş olabilirsiniz benim olmadı ve paylaştım lütfen bu soruma cevap verin dilekiremergun nisan paresssss sadece olumlu ve güzel olan şeyler mi paylaşılıyor burda
yazdıklarını tekrar okumanı tavsiye ediyorum sence paylaşmak maksadımı içeriyor yoksa İTHAM mı uslubun ortada ama yinede HOŞGELDİN aramıza önceki yazılrı şiddetle okumanı tavsiye ediyorum-----göğüs küçültme ameliyatını ssk karşılıyor diye yazılıyor fakat öyle birşey yok insanları yanıltmayın onca büyük göğüslü hanım var ssk karşılasa onlar neden çekiyor bu çileyi mantıklı olun lütfen duyarlı olalım bu sitede yazılanları okuyunca devlet hastanesine gittim kesinlikle karşılanmıyor sizi aydınlatmak istiyorum hiçbir sağlık sigortası karşılamıyor doktorun bana verdiği cevap şöyle oldu
teşekkür ederim arkadaşlar anlayışınız için ayrıca özür dilerim farkında olmadan sert bir uslüp kullanmışım amaç sadece yaşadığımı paylaşmaktı kabul ediyorum abartmışım fakat moralim çok bozuktu insanlık hali çok üzgünüm yinede aranıza katılmaktan memnunum kabul ederseniz a.s. ameliyatımı kent hastanesinde oluyorum bu arada nisan arkadaşımızın yaşadıklarını okudum inanılmaz üzüldüm biraz geç oldu ama geçmiş olsun allah kimseye yaşatmasın diyorum ve biraz da korktum açıkçası
teşekkür ederim arkadaşlar anlayışınız için ayrıca özür dilerim farkında olmadan sert bir uslüp kullanmışım amaç sadece yaşadığımı paylaşmaktı kabul ediyorum abartmışım fakat moralim çok bozuktu insanlık hali çok üzgünüm yinede aranıza katılmaktan memnunum kabul ederseniz a.s. ameliyatımı kent hastanesinde oluyorum bu arada nisan arkadaşımızın yaşadıklarını okudum inanılmaz üzüldüm biraz geç oldu ama geçmiş olsun allah kimseye yaşatmasın diyorum ve biraz da korktum açıkçası