Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

papatya arkadaşım senin hastaneyle ilgili deneyimin bumu bişr yermi. çünkü bence yanılıyosun. bunutartışma oluşturmak için söylemiyorum bizzat şahit olduğum için söylüyorum. annemin iki arkadaşının ameliyatının büyük kısmı ssk tarafında karşılandı ama yüzde kırk ama yüzde atmış hatırlamıyorum. annemde raporunu aldı geçen sene 200- 300 lira gibi ek bi rakamla ameliyat hakkı vardı ama korktu vazgeçti (inönü araştırma hastanesi) araştır diye adınıda verdim. hatta burda bi hocanın benimki kadar memelere (75d heyet roporu çıkardığına şahidim malatya devlet hastanesi) nası yaptılar yapılır bilmem çünkü ben muayene olduğumdada kesinlikle yok öyle bişey dediler. Başka bi arkadaşım hala nası becerdiğini anlatmamakla birlikte istanbulda 600 liraya tüm masraflar dahil operasyon geçirdi ki nasılı benim için muammadır. senin çalıştığın yerde olmaması olmadığı anlamına gelmez. nasıl var demek her yerde var demek değilse yok demekte heryerde yok değildir. a.s. kaldıki burdada birsürü insan var dedi diğerleri yok dedi hala hocaların hastanelerin tutumuna bağlı olduğu kanaatindeyim. çok büyük meme bir sağlık sorunudur bel ve iskelet sistemine baskı yapar ayrıca pskolojik sorunlara yol açar burdan yola çıkarak bişeyler yaptıklarını tahmin ediyorum ama nese işte. sevgiler canım a.s.

ayrıca daha geçen hafta iki arkadaş gatamı yoksa elazığmı tam hatırlamıyorum 1800 liraya operasyon geçirdi herşey dahil. bilgin olsun a.s.

Arkadaşlar araştırma ve fakulte hastaneleri yapıyor bu ameliyatları... maksat asistanlar yetişsin uzman olsun...ayrıca aldıkları para dışarıya göre cok uygun ve direk fatura karşışığı vezneye odeniyor yani dr. almıyor parayı...ayrıdan bıcak parası yada bağaş alanlarda var...ama bu ödenen paradan ayrı...ve ssk lı olarak değil özel hasta olarak kayıt yapılıyor....bu hastanelerden artık ssk ve emekli sandığına bağlı olmayanlarda yararlanıyor...devlet hastanesi oldugu icin ucretler dusuk sadece....ama ssk karşılamıyor benim bildiğim...tanıdığı olan yaptırıyor birşeyler işte...

Kimsenin kimseyi yanılttığı falan yok. Ben 7 ay önce ameliyat oldum ve %40'ını SSK kaşıladı. Hem de öyle bahsettiğiniz gibi hile hurda ile falan değil. Ancak şu anki son durum nedir onu bilemem. Ben ameliyat oldum ve birebir yaşadıklarımı paylaştım. Biz bu forumda yaşadıklarımızı, deneyimlerimizi ve sorularımızı paylaşıyoruz. Kimseyi kandırmaktan bir çıkarımız olmayacağı açık sanırım. Bu tip sert ve kesin yargılarda bulunmadan önce bunları göz önüne alınız.

PARESSSS sana tamamen katılıyorum ayrıca PAPATYA81 arkadaşım üslubunuz sanki BİZLERE fırça atar gibi yani burada ssk ile ameliyat olan bir çok arkadaşımız var onları yalan söylemeklemi itham ediyorsunuz inanıp inanmamak sizin kendi tercihiniz bu topik ARKADAŞLARIMIZI yanıltmak için değil herkes burada tecrübelerini paylaşıyor ve herkes açık yürekle hastaneden doktor ismine kadar veriyor lütfen baştan sona okuyun bizler senin görüşüne saygı duyarız fakat sizde BİZLERİN tecrübelerine saygı gösterin kimseyi YANILTMAK veya YALAN söylüyorsunuz diyerek zan altında bırakmayınız

evet tatlım tamamen haklısın

Arkadaşlar, belki ameliyathanelerin uygun olduğu yerlerde yapılabiliyordur...hicbir yeri buyuk şehirlerle karşılaştırmayalım..vede estetik icin değil sağlık icin yapılan bir ameliyat gögus kuculme....bir ameliyat 4, 5 saat suruyor yani ameliyathane o gun bu operasyon icin ayrılıyor.. dusunsenize sureklı bu ameliyatın yapıldığını.. diğer hastalar aylarca beklemek zorunda....oyuzden belki kanunen bir engel yoktur ama istanbul ankara izmir gibi yerlerde mecburiyetten alınmamaktatır...başhekimlik böyle uygun görmuş olabilir...bilip bilmeden ssk dan faydalanan arkadaşları suclamak doğru olmaz kanısındayım....istanbulda olup 2009 bu ameliyatı ucretsiz olan varsa yazsın...bizde bilelim....

peyman _ Arkadaşlar araştırma ve fakulte hastaneleri yapıyor bu ameliyatları... maksat asistanlar yetişsin uzman olsun...ayrıca aldıkları para dışarıya göre cok uygun ve direk fatura karşışığı vezneye odeniyor yani dr. almıyor parayı...ayrıdan bıcak parası yada bağaş alanlarda var...ama bu ödenen paradan ayrı...ve ssk lı olarak değil özel hasta olarak kayıt yapılıyor....bu hastanelerden artık ssk ve emekli sandığına bağlı olmayanlarda yararlanıyor...devlet hastanesi oldugu icin ucretler dusuk sadece....ama ssk karşılamıyor benim bildiğim...tanıdığı olan yaptırıyor birşeyler işte...

öncelikle mantıklı açıklamanız için teşekkür ediyorum peyman bende birşeyler paylaşmak istedim iyi kötü paylaştım bu siteden okuduklarımdan yola çıkarak araştırdım ve anlatılanlar kadar kolay olmadığını gördüm devlet hastanesine gittim birkaç dr ile görüştüm eğitim ve araştırma hastanesinde belki oluyordur ancak ben deneme tahtası değilim ve dr ssk hiçbir şekilde karşılamadığını söylüyor yani bilemiyorum belki dediğiniz gibi büyükşehirlerde prosedür daha farklı olabilir arkadaşlar niye bu kadar sinirleniyor ben de tecrübemi paylaştım ki benim gibi insanlar devlet hastanesine kadar yorulmasınlar diye ne var bunda soruyorum siz olmuş olabilirsiniz benim olmadı ve paylaştım lütfen bu soruma cevap verin dilekiremergun nisan paresssss sadece olumlu ve güzel olan şeyler mi paylaşılıyor burda

arkadaşlar daha öncede bahsetmiştik. biraz hasta ile doktor arasındaki konuşmanın seyri bu durumu etkiliyor sanırım. sizlere katılıyorum amaç sadece paylaşmak ve çok da iyi ediyorsunuz sayenizde hevese geldik bizde sıradayız. 5 mayısta randevum var bu ödeme ödememe konusuna bir açıklık getireceğim tabiki öğrenip. ama şunu çok iyi biliyorum arkadaşım tıp fakültesinde sadece1500 tl karşılığında ameliyat olacak o da hoca farkı olarak geçiyor diğer masraflar emekli sandığından. çünkü direk (bende aynısını yapacağım) fakültenin öğretim üyeleri polikıliniğinden randevu alarak bu işe başladık yani anlayacağınız yarı özel. gelişmeleri bildiririm sizlere . ama pes etmeyin bu sağlık işi devlet nelere para bulmuyor bunu mu ödemeyecekmiş bir zahmet ödesinler lütfen. neden para vereceğiz fazla fazla ? zaten çalışarak vergimizi veriyoruz bu mudur yük olan insaf.

canım benimde boyum 1.60 ve eskiden dd kullanıyodum şimdide 34d kullanıyorum 1 beden kuçuldu ama inan arada dunya kadar fark var şimdi seninki kadar oldular sanırım nisan ablanın söylediği pentinin sitesinde 75d ile 80c arasında bisi cıkıyo çünkü...banada herkes tam oldu diyo ama banada ara ara büyük geliyo ara ara beğeniyorum eğer küçük seviyosan ve imkanın varsa bu günler bidaha geri gelmez daha fazla sıkıntı çekme... sarkıklarsa hele hiç düşünme derim izleri göze alabilirsen -ki bunu herkes göze alıyo büyüklüklerinin verdiği sıkıntının yanında izler hiç bişey - doktorlarla yüzyüze konusmaya başla en dogru kararı oyle verirsin bol sans dilerim sanadayerimseniben

nisan ablacım benim şişlikler olmadı hiç yani göbeğim çıktı hemde baya baya cıktı otobuslerde yer vermeleri için hamile taklıdı yapmak geliyo bazen aklıma gerisini sen düşün artk sırnaşık şey ama şişlik yoktu hiç sizinkide ödemdir ameliyattan sonra o ödemler çok doğal...bu göbeği nasıl halledicem yaa kac ay oldu hala çözüm bulamadım çıldırıciim artık

sebnemfurkan sanada şimdide geçmiş olsun son olur bu sefer ins herşey tam isteğin gibi olur:Saruboceq:

yani ameliyat olan arkadaşlarada geçmiş olsun, olacaklara bol sans ve karar aşamasında olanlarada daha fazla vakit kaybetmeyin ve rahatınıza bakın artık diyorumsositososito

görüşmek üzere hanımlar
a.s.a.s.

canım benim ben sen tecrübeni paylaştın diye kızmadım. hatta hiç kızmadım sadece uslubunu yadırgadım. çünkü kesin bi dille yok böyle bişey fiyat budur gittim sordum diyince bende çevremdeki örnekleri yazmak zorunda kaldım ki sadece bu bölümde bile ne örnekler var halada yazlıyo. ayrıca nisan arkadaşımızın son bi kaç mesajını aratırsan operasyon geçirdiğinde ölümden döndüğünüde öğrenmiş olursun. en ince detayına kadar üztelik zira hepsini yazdı hastanesinide biliyoruz doktorunuda. baştan sona topiği okumadın sanırım ben okudum bu operasyonu olmak isteyen herkeste okudu. birsürü arkadaşımız yaşadığı komplikasyonları yazdı burda şu doktor böle bu hastane böyle bu fiyat böle benim memem bukadar şimdi bu oldu ama böle oldu dedi. bütün sorularımıza usanmadan cevap verdiler hepsine teşekkür ediyorum. keşke sende yok öle bişey tavrında değilde ben sordum böyle dediler burda böyle yazmışsınız neden acaba diyip gelseydin bizde daha sevecen yaklaşsaydık. yinede geç değil dimi güzelim yerimseniben a.s.

yazdıklarını tekrar okumanı tavsiye ediyorum sence paylaşmak maksadımı içeriyor yoksa İTHAM mı uslubun ortada ama yinede HOŞGELDİN aramıza önceki yazılrı şiddetle okumanı tavsiye ediyorum

SıNAGAME mrb tatlım sen niye göbüşüne bu kadar taktın SEN ve ŞEBNEMSELAYFURKAN (şikayeti olan diğer arkadaşlrımın dikkatine)madem bukadar göbüşten bıktınız size nacizane fikrimi sunayım TECRÜBEMLE SABıTLENMıŞTıR midenizde bir problem yok ise yatmadan önce lütfen soda içiniz buzdolabınıza (BEN DOĞUMDAN SONRA KENDı KIZLIK RESMıMı KOYMUŞTUM) BEĞENDıĞıNıZ KıLODA BıR ÜNLÜNÜN RESMıNı KOYUN ACIKIPTA DOLABA YAKLAŞINCA 1-2 şey atıştırsam nolcak sanki dediğinizde çok işe yarıyor ve saat 17-30 dan sonra meyve sebze harici birşey yememeye özen gösterin başta bir hafta kadar zorlanırsınız ama sonra ister istemez mide küçülüyor ve kendinizdeki değişimi inanın fark edeceksiniz bunu şiddetle uygulamanızı tavsiye ediyorum sevgilerimle bu arada ŞEBNEMCıM dün operasyon nasıl geçti lütfen merakta bırakma beni yazarsan mutlu olurum

teşekkür ederim arkadaşlar anlayışınız için ayrıca özür dilerim farkında olmadan sert bir uslüp kullanmışım amaç sadece yaşadığımı paylaşmaktı kabul ediyorum abartmışım fakat moralim çok bozuktu insanlık hali çok üzgünüm yinede aranıza katılmaktan memnunum kabul ederseniz a.s. ameliyatımı kent hastanesinde oluyorum bu arada nisan arkadaşımızın yaşadıklarını okudum inanılmaz üzüldüm biraz geç oldu ama geçmiş olsun allah kimseye yaşatmasın diyorum ve biraz da korktum açıkçası

Son düzenleyen: Moderatör:

rica edrimalkisalkisalkis (kendi adıma )Şeniz şimdiden geçmiş olsun ama sana tavsiyem bütün topiği okuman burda izmirde olan arkadaşlar vardı sanırım onların mesajlarını okuyup kendilerine soru sorman :lepi: görüşürüz

geçmiş olsun dileğin için teşekkür ediyorum özürünüde kendi adıma kabul ediyorum ERDEMLİK göstermişsin vede SİNAGAME de izmirde ve ameliyatını orada oldu istersen onun tecrübelerini oku ve sorman gereken birşey olursa danış ve şimdiden sanada geçmiş olsun paylaş bizimle yaşayacaklarını

nisan ablacım dediklerini yapıcam çok mersialkisalkisalkis göbek göze batıyo artık eskiden memişlerden fark etmiyodum şimdi şimdi dikkatımı çekti ondan yani

paptya81 bende izmirde ameliyat oldum 3ay oldu tam olarak... sormak istediğin bisey olursa özelden veya burdan cevap verebilirim herzamanyerimseniben

teşekkür ediyorum en çok korktuğum konu anestezi ve göğüslerim istediğim oranda küçülmezse veya asimetrik olursa diye endişelerim var

Şimdiden gecmiş olsun, inşallah en kolay şekilde atlatırsın...benim bir ay oldu nasıl gecti anlamadım....:sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…