-
- Konu Sahibi ---Lily---
- #1.081
Edacım saol tatlım.Öptüm seni şeker.
Sen Suzandan hiç haber aldın mı kayıplara karıştı hatun yaa.
Pazartesi akşam 6 da oluyorum.
Bacak içinde yağ alıcak göğüse verilecek. Ama bacak içinden biras fazla alıncak, bana hediye olsun diye:)
Umarım çabuk toparlarım.
Birde korse giymek bunaltcak sanırım , neyse nelere katlanmadık buda gelir geçer.
Olan herkese geçmiş olsun, olacaklarada başarılar diliyorum.
arkadaşlar bende ameliyat oldum kurtuldum çok şükür bu gün 4gün oldubirazkansızlık problemim var göğüslere daha hiç bakmadım sayılır sargılardan anlaşılmıyor darısı olmayanların başına suzan nisan ve şebnem hanımlara çok teşekkür ediyorum bana verdikleri destekler için iyi günler
arkadaşlar bende ameliyat oldum kurtuldum çok şükür bu gün 4gün oldubirazkansızlık problemim var göğüslere daha hiç bakmadım sayılır sargılardan anlaşılmıyor darısı olmayanların başına suzan nisan ve şebnem hanımlara çok teşekkür ediyorum bana verdikleri destekler için iyi günler
Meme altı kesimi yapılmadıysa doğal şeklini alması 2-2.5 ay sürüyor. Ancak ameliyat izlerinin en az görünür olması 1-2 yıl alıyor.
merhaba. bende büyük göğüslerimden yıllardır şikayetçiydim ani bir kararla doktorla konuşup ameliyat günü aldım bir ay sonra inş.tedirginlik yaşıyorum ama sonucu düşününce vazgeçmek istemiyorum. ssk ameliyatımı karşılıyor heyet raporu almanız yeterli ayrıca ücret ödenmiyor..doktorum korkacak birşey olmadığı konusunda beni ikna etti.darısı başınıza
MERHABA arkadaşlar yeni üye oldum ve bu siteyi okudukktan sonra göğüs ameliyatına karar verdim tıp fakültesinde 6 mayısta olacağım 30 nisanda tetkiklerim var çok heyecanlıyım azıcıkta korkuyorum ama vazgeçemeyeceğim....:)))