- 18 Nisan 2008
- 1.228
- 2
- 116
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #1.041
çooooooook geçmiş olsun nisanın yazdıkları üstüne seninkiler vazgeçmek üzereyim ne bu rezillik nasıl olur bu yahu nasıl dikkat etmezler :1shok: Noldu pekicanım yeni meme başımı eklendi sana
çok iyi düşünün arkadaslar doktor çok önemli
tatlım bizim başımıza gelenler acı ama tecrübe bundan korkmanız gereksiz biz sizi aydınlattık yani gözünüz kapalı olmayın bilinçli olun ameliyatı KORKUNUN ECELE FAYDASI OLMAZ doktor seçiminizi iyi yapın diyor HADİSEYİM bende anestezi uzmanı konusunda uyardım korkmadan bilinçli bir şekilde olun gözü kapalı olmayın sevgilerimle
Merhaba formu okudum tamamını:))))))))))) nİsan Çok geÇmİŞ olsun gÜzellİk İÇİn aksİlİk olabİlİyor malesef .. Bende kararlıyım amelİyat İÇİn pazartesİ muayeneye gİdİcem 22 yaŞındayım Çok bÜyÜk olmadıĞını sylÜyorlar memelermİn ama ben rahatsızım 70dd kullanıyorum fİzİĞİme gÖre orantısız yaptırınca Çok gÜzel olucak İnanıyorum doktorla gÖrÜŞÜnce aldıĞım tÜm bİlgİlerİ paylaŞıcam İnŞ en yakın zamanda
cnm mrb bn gögüs kücülte ve diklestirme amelıyatı oldum 14nisandabn yesilyurt devlet hastanesınde ıldum cok memnunum doktorum metin görgü tarafından amlıyat oldum ve metin hocanın cok muhtesem bır ınsan oldugunu soyluyebılırım cok anlıyıslı bı doktorbnm ucretlı oldu heyetten gcemedıgım ıcın ve meslegınde cok basarılı bı doktor amelıyat olmadan ogrenıp amelıyat olduktan sonrada kararım degısmedı bncede sende bı gorusmelısınkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
canım geçmiş olsun nasıl oldun allah acil şifa versin kendine iyi bak
bitanesi gecmis olsun canim varmi agrin sizin kendi basina rahat hareket edebiliyormusun?
Hadiseyim çok geçmiş olsun çok üzüldüm. Yazdıklarını eşime de okudum ikimizde ürperdik.
Ben bir hafta önce ameliyat oldum şu ana kadar şidddetli bir ağrı ve koku hissetmedim ama inan yazını okuyup, hemen sütyeni çıkarıp orasını burasını kontrol ettim...
Şimdi dua ediyorum inşallah Naci Çelik' e ameliyat olmamışsındır..
Çok çok geçmiş olsun
birde aklıma geldide tekrar eklemek istedim ameliyat sonrasındada sorunsuz olana meme ucundada anlamsız şiddetli arılarım oluyor acılarım oluyor zaman zaman özelliklede üşüdüğüm zaman ..hani hanımlar bilir soguga maruz kalınca meme ucu kasılır sertlesir garip bir acı olur ama benımki bunun daha şiddetlisi ve kolay kolayda içeri girmiyor yumusamıyoır kendisine ilettiğimde normal ilerde düzelir dendi ama hala ara ara sızım sızım sızlıyor
işte böyle bayanlarrrr ne diyimmmmm sizler için hayırlısı neyse o olsun ...
Merhaba arkadaşlar. Aranıza yeni katıldım. Ben de uzun süren karar verme aşamasından sonra sizlerinde tecrübelerinden aldığım güvenle ameliyat olmaya karar verdim. 30 nisanda kısmetse ameliyatım var. Doktoruma sormayı unuttum ve ameliyat olan arkadaşlardan yardım istiyorum. Bu genel anestezi ile olan bir ameliyat lavma ve sonda kullandılar mı ameliyatınızda? Arkadaşım daha önce başka bir ameliyat oldu sondanın acı veren iğrenç bir şey olduğunu söylüyor. Bilgi verebilirseniz çok sevinirim.
Nisan çok teşekkür ederim. Evet bekarım. Önce anne olduktan sonra bu ameliyatı olmalıyım diye düşündüm ama yok daha fazla sabretmek istemiyorum. Kıyafet seçerken yaşadığım sorunları gelinlik seçerkende yaşamayı kaldıramam. Doğru bir kara verdiğime inanıyorum ve tabii ki tüm gelişmeleri sizlerle paylaşacağım. Tekrar teşekkürler.
cnm mrb cok tskr ederım ıyıyım gercektende korkulacak kadar deılmıs suan sarılı kndı basıma halledıym ısımı ama annem elımı sıcak suadn soguk suya vurdurmuyor ve ayrıca cocuklarımada bnden guzel bakıyo allah razı olsun annemden en buyuk destekcım annem ve kız kardesımdı bunun yanı sıra esımınde cok destegı oluyo suan cok ıyıyım nazar degmesın salı gunu kontrolum var bebısım:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
Nisan çok teşekkür ederim. Evet bekarım. Önce anne olduktan sonra bu ameliyatı olmalıyım diye düşündüm ama yok daha fazla sabretmek istemiyorum. Kıyafet seçerken yaşadığım sorunları gelinlik seçerkende yaşamayı kaldıramam. Doğru bir kara verdiğime inanıyorum ve tabii ki tüm gelişmeleri sizlerle paylaşacağım. Tekrar teşekkürler.
olmayı düşünenlere ise
bir an önce karar vermelerini dilerim
öptüm herkesi
sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?