- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #10.821
kızlar yarın saat 10:00 da ameliyata gireceğim. heyecandan çalışmayan troid hormonlarım tavan yaptı. troid ilacıma ara verdim. buradan aldığım cesaret olmasa bu işe kesinlikle kalkışmazdım. umarım tekrar aranıza dönebilirim. dualarınızı eksik etmeyin. yarın sabah hepinizin kalbi benim için atsın. hepinize sevgiler...
eskilerden birini görmek ne hoş...ben sürecini baştan sona okumuştum,2 yıl olmuş artık hiç sıkıntın kalmamıştır,izlerin nasıl iyice silikleşti mi?
Olmuşken tıp olsun hatta estetik cerrahi bölümü olsun şekerim, yapılacak çok işimiz var yanii yabancıya gitmeyiz. Bizden kazandıkları bile zengin eder onuBen 32 yaşıma gireceğim (aayyy yaşımı göstermediğimi söylersen daha da mutlu mes-ut olacağım ) temmuz 13 de, seninle aynıydı dimi doğum günümüz yani ay ve gün olarak, öyle kalmış aklımda :44:
kalmadı sıkıntım izlerimde silikleşti baya baya.sadece göğüs altında hafif potluk var ama rahatsız edecek kadar değil.bikini felan giyince görünmüyor hiç bir problemim yok neyseki.çok memnunum.27 yaşındayım 10 yıllık evliyim görenler vayy kız göğsü gibi olmuş diyorlar şımarıyorum.aman şeytan kulağına kurşun nazarlar değmesin.dilerim büyük göğüsten muzdarip olan herkes benim gibi sorunsuz kurtulur.
tabi ekledim seni de :)
peki resimleri nasıl görücem? yardımcı olurmusun? hi bir fikrim yok
Herkese merhaba;
Belki daha önceki yorumlarda bahsedilmiştir ama göğüs küçültme ameliyatı ssk tarafından da yapılıyor. Mart ayında ablam Taksim İlkyardım Hastanesinde göğüs küçültme ameliyatına girdiç Doktorumuz Nurettin Bey, o kadar ilgili o kadar insanı rahatlatan bir insan ki çok memnun kaldık. İzleri de yavaş yavaş azalmaya başladı. Ameliyatı olduğundan çok memnun zira sırt ağrısı ve pişikler yaşam kalitesini epeyce düşürmüştü.
waw. süper olmuş. gördüm. teşekkür ederim.
Sabahları bir giriyorum, heme cıkıyorum... iş tempom cok yükseldi...
Tüm arkadaşlarıma selamlar, sevgiler
ameliyat olacaklara sağlıklar dilerim :)))
mucuxxxx
Çok söyledim çok...estetik cerrah ol diye ama....adam aynen şu cevabı verdi... ben kadınlarla uğraşmam pis pis yağlı yağlı ,kanlı, hem o kadar oku hemde bu pis işi yap,hayat da olmamvallahi artık işi iyi öğrenene kadar bir kaçımız kobay olurduk gibime geliyor aman sen cimri sin arkadaşımın oğlu para kazansın demez gider yine beleşe olurdun
Kiloları verdin meme tamam genç kız gibisin canımah 32 yaşıma girecek olsam boğazda parti yapardım kıymetini bil o yaşların çok hızlı geçiyor...14 ü aşkım unutmamış bak sen
Çok söyledim çok...estetik cerrah ol diye ama....adam aynen şu cevabı verdi... ben kadınlarla uğraşmam pis pis yağlı yağlı ,kanlı, hem o kadar oku hemde bu pis işi yap,hayat da olmamvallahi artık işi iyi öğrenene kadar bir kaçımız kobay olurduk gibime geliyor aman sen cimri sin arkadaşımın oğlu para kazansın demez gider yine beleşe olurdun
Kiloları verdin meme tamam genç kız gibisin canımah 32 yaşıma girecek olsam boğazda parti yapardım kıymetini bil o yaşların çok hızlı geçiyor...14 ü aşkım unutmamış bak sen
İkinizi de şimdiden kutluyorum hanımlarrr...boşverin yaşları ruhlarımız yaşlandırmayalım lütfen,inanın kendimi 18 hissediyorumminyonum aslında ama doğumdan sonra kilooo ahh ahhh...neyse veririm inşallahhh....
buarada herkese güüüü----naaaayyyy----dııııııınnnnnnnnnnn..............
selam kızlar ben göğüs küçültme ameliyatı olmak istiyorum ama çok korkuyorum
istanbul avrupa yakasındayım bana önerebileceğiniz qüzel bir hastane ve dr varmı
yalnız doktorumun bayan olması şart :26: 95 beden sütyen kullanıyorum bu yaz artık canıma tak etti
birde fiyat konusunda bilqi verirseniz çok memnun olurum
waw. süper olmuş. gördüm. teşekkür ederim.
Allah iyiliğini versin emi, kıkır kıkır güldürdün beniParam kıymetlidir benim beleş varken niye para veriyim ayol O paralarlan güzel ve seksi bedenime yeni yeni ciciler alırım şekerim Ama senin oğlana da bi siftah olsun diye yaptırırdım yine de Bak sen çok bilmişe demek uğraşamazmış haa Dur ben benimkinin aklını şimdiden yıkamaya başliyim bari, vatana millete (yani kadın milletine) hayırlı bi iş yapsın dimi. Ayy ne uyanık kadınım ben yahu Hem o zamana kadar yaş da alır başını gider, daha çok ihtiyacım olur estetiğe, hepten beleşe getiririm
Benden bir gün sonra artık hayatta unutmam, yaşasın yengeç burcu kadınları
Bugün mübarek bir gün, bütün kadınlar kulübü üyelerinin ve bütün müslüman aleminin berat kandili mübarek olsun...
Sabahları bir giriyorum, heme cıkıyorum... iş tempom cok yükseldi...
Tüm arkadaşlarıma selamlar, sevgiler
ameliyat olacaklara sağlıklar dilerim :)))
mucuxxxx
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?