- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #10.841
aramışsın teli gördüm döneceğim sana bekle benisabah arkadaşlar baskın yaptı kahvaltıya gittiler mutfağı bir toparlayayım dedikodu rahat rahat yapalım kesin tekirdağlıyı çekiştiririz
Sabahları bir giriyorum, heme cıkıyorum... iş tempom cok yükseldi...
Tüm arkadaşlarıma selamlar, sevgiler
ameliyat olacaklara sağlıklar dilerim :)))
mucuxxxx
Canım merhaba; nasılsın? Yeniden baktım resimlerine maşallah kırk bir kereGörüşmek üzere, öptüm....
Şu resimleri bende görsematacam herkes çok beğenmiş Benimle arkadaş olurmusun
Sen hep yoğunsun be şekerim...kurtaracağım seni bu hayat da :))))
bende seni mucukluyorum
Benden de sana sevgi ve selamlar...
işlerinde kolaylıklar
sağol canım, bunaldım biraz.. ama artık kaçamıyorum
jeselec beni bu hayattan kurtarcakmış :) zengin bir eş adayı mı var acaba bana ???
sevgiler, öpüyorum mucuxxx
Saygı lütfenönce büyükler
sağol canım, bunaldım biraz.. ama artık kaçamıyorum
jeselec beni bu hayattan kurtarcakmış :) zengin bir eş adayı mı var acaba bana ???
sevgiler, öpüyorum mucuxxx
Saygı lütfenönce büyükler
Doktor araştırmalarından sonra şimdide zengin koca araştırmalarına başlayayımtatilde bakarım şöyle bir arkadaşıma
Sakın korkma arkadaşım, korkacak hiçbirşey yok. Zaman kaybetmekten başka bir işe yaramaz korkun. Ben İstanbul'da yaşamıyorum, bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olacaktır. Benden sana tavsiye; bir an önce doktorunu bul ve yeni memelerine kavuş tatlım, hiç düşünme. Önemli olan doğru doktoru bulman, ameliyat kısmı seni pek zorlamayacak eminim. Neredeyse ağrısız ve acısız bir ameliyat (kendi adıma konuşuyorum, ağrı ve acı kısmı bünyeden bünyeye değişebiliyor sanırım) ben çok rahattım ameliyat sonrası. Şimdiden kolaylıklar diliyorum, inşallah bir an önce kurtulursun sen de
şekerim seni bilmem ama ben 18 gün sonra 52 yaşımda olacağım :)
istersen sıramı veririrm, napalım ? biraz daha bekleriz..
sevgiler...
Ben de 37 yasimda evlendim canim, arada bir tane cikardik iste nasil olduysa... yoksa ben de kolayina evlenemezdim..Askin yasi yok, asik olabilecegin ve tabiiki de anlasabilecegin uygun biriyle karsilasmani ve evlenmeni dilerim.. aksi takdirde rahatligini bozduguna degmez, hayatina zorluk getirecekse degilmi yani x
teşekkürler canım ya :)) derdim evlenmek değil , evet aşkın yaşı yokmuş tatlım ama herşeyin de bir zamanı var :))) be o treni kaçıdım galiba..
şaka bir yana sanırım artık cok zor bu işler gerçekten.....
sevgiler
swet,
nasılsın? ameliyat umarım başarılı geçmiştir. geçmiş olsun arkadaşım,
munamuna,
sen naaptın? karar verdin mi doktoruna?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?