• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

tekniğğini bilmiyorum desem inanırmısın ama şöyle söyleyim meme başı etrafında ve altında koltuk altıma kadar dikiş var,, bugün sorucam, bencede başka bir hastasıyla konuştum ona hemen gşydirmiş dememkki söylediğin gibi bir sebebi var....ayy negüzel çok küçülmüş seninde önceki bedenin kaçtı? tekniğini deöğreneyim bugün söylerim sana sen hangi şehirdesin? buarad her sorduğuma cevap yazdığın için tşkler.... :16:

rica ederim canım ne demek ben de bu siteye girdiğimde soruyorudum sorularımı cevaplıyorlardı tabi ki ben de elimden geldiğince cevaplarım.. koltuk altıma kadar yazmışsın peki diğer tarafa da var mı dikiş yoksa sadece koltuk altına olan tarafta mı var ? benim önce ki bedenim d-f arasıydı ..

rica ederim canım ne demek ben de bu siteye girdiğimde soruyorudum sorularımı cevaplıyorlardı tabi ki ben de elimden geldiğince cevaplarım.. koltuk altıma kadar yazmışsın peki diğer tarafa da var mı dikiş yoksa sadece koltuk altına olan tarafta mı var ? benim önce ki bedenim d-f arasıydı ..

Eveett şimdi kontrolden geldim,ters t tekniğişmiş benimki de...bi sorun yok dedi yalnız bi göğsümün alt tarafında ufak bi açıklık varmış orayı geçen pansumanda kapatmıştı,bugünde kapattı diğer yerler yine açık ve gayet güzel dedi,haftaya salı tekrar gel dedi,çok sevdim ben Mehmet hocayı ,çok ilgili ve gerçekten başarılı yani ben memnun kaldım çok,bide onca olumsuz şey okudum geçenlerde onun hakkında...buarada sütyen kişiye göre değişiyor dedi,bazı hastalarına hemen taktırıyormuş,, göğüs altımımın tamamında koltuk altıma doğru dikiş var canım...öpüyorum seni:7:

Arkadaşım senin ters T olmuş....sana şunu söyleyeyim alta ki dikişleri, meme şeklini alıp biraz kendini bırakınca görmezsin yani seni rahatsız etmez...sıkıntısız iyileşme süreci dilerim sevgiler

evet canım ters t tekniğiymiş...dikişleri takmıyorum dediğin gibi zamanla geçecek en azından eski görüntüsünden çok daha iyi oldu:21: güzel dileklerin içinde çok mersiii:16:

Arkadaşım senin ters T olmuş....sana şunu söyleyeyim alta ki dikişleri, meme şeklini alıp biraz kendini bırakınca görmezsin yani seni rahatsız etmez...sıkıntısız iyileşme süreci dilerim sevgiler

evet canım ters t tekniğiymiş...dikişleri takmıyorum dediğin gibi zamanla geçecek en azından eski görüntüsünden çok daha iyi oldu:21: güzel dileklerin içinde çok mersiii:16:

Eveett şimdi kontrolden geldim,ters t tekniğişmiş benimki de...bi sorun yok dedi yalnız bi göğsümün alt tarafında ufak bi açıklık varmış orayı geçen pansumanda kapatmıştı,bugünde kapattı diğer yerler yine açık ve gayet güzel dedi,haftaya salı tekrar gel dedi,çok sevdim ben Mehmet hocayı ,çok ilgili ve gerçekten başarılı yani ben memnun kaldım çok,bide onca olumsuz şey okudum geçenlerde onun hakkında...buarada sütyen kişiye göre değişiyor dedi,bazı hastalarına hemen taktırıyormuş,, göğüs altımımın tamamında koltuk altıma doğru dikiş var canım...öpüyorum seni:7:

Anladım canım aman sorun olmasın da herşey güzel olsun ben de öptm:34:

arkadaşlar herkese merhaba,

internette bu ameliyatla ilgili bilgi ararken en iyisi ameliyatı olmuş birine sormak düşüncesinden hareketle bu siteyi buldum...

aranızda bu ameliyatı olmuş (yakınlarınızda birisi de olabilir) ve bana hem ameliyatla ilgili (ameliyatın kendisi, sonrası, kalan izler vs.) bilgi, hem de doktor tavsiyesi verebilecek birileri var midir acaba?

şimdiden hepinize teşekkür ediyorum yardımlarınız için...

Lily

ben bu konuda çok muzdariptim arkadaşım ama saliha hanım diye biri var onunla görüştüm ve iz falan diğerlerine göre çok çok iyi ters j denen bi dikiş yaptılar veee çok güzel :) tavsiye ederim xxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
J şeklinde olan bende öyle sorun yok çünkü gögüs altında azcık bi iz üstelik masaj kremi falan veriyolar iz giderici krem oda izleri hemen hemen kaybediyor:)

iyi akşamlar kızlar cok uzun süredir giremedim benimde ameliyat oldugum nerdeyse 5 hafta oluyor .. cok şükür herhangi bir sorunla karşılaşmadım.. iyileşme sürecim güzel geçti yalnız sag gögsümün areola altında küçük bir iltihaplanma oldu antibiyotikli krem kullanıyorum.. dikişlerim içinde jel sürüp masaja devam yedek sporcu sütyeni aldım degişimli onlarıda kullanıyorum henüz şişler farkındayım.. sabırla bekliyorum gögüs uçlarıma hala his gelmedi.. kişiden kişiye degişiyor ama tahmini olarak sizin ne kadar sürede hislenmişti temmuzun ilk haftası kontrolum var... şimdilik bu kadar ameliyat olacaklara acil şifalar diliyorum... olmuşlarıda unutmayıp yasasın küçük memişler diyorum:ssz:

iyi akşamlar kızlar cok uzun süredir giremedim benimde ameliyat oldugum nerdeyse 5 hafta oluyor .. cok şükür herhangi bir sorunla karşılaşmadım.. iyileşme sürecim güzel geçti yalnız sag gögsümün areola altında küçük bir iltihaplanma oldu antibiyotikli krem kullanıyorum.. dikişlerim içinde jel sürüp masaja devam yedek sporcu sütyeni aldım degişimli onlarıda kullanıyorum henüz şişler farkındayım.. sabırla bekliyorum gögüs uçlarıma hala his gelmedi.. kişiden kişiye degişiyor ama tahmini olarak sizin ne kadar sürede hislenmişti temmuzun ilk haftası kontrolum var... şimdilik bu kadar ameliyat olacaklara acil şifalar diliyorum... olmuşlarıda unutmayıp yasasın küçük memişler diyorum:ssz:

Çok geçmiş olsun arkadaşım... son sıkıntın olsun inşallah...iltihaplanma durumunu takip et büyümesin....bu his olayı kesinlikle kişiden kişiye değişiyor...hatta kişinin sağ sol memesinde de değişiklik farklı olabiliyor(bende sağ meme önce his olayı oldu...sol 3 4 ay sonra) merak etme zaman alsa da geliyor...kesinlikle büyük meme görmek istemiyorum bile:1:

jelesec sende mi terd t oldun? tuğrul bey 14 000 civarı yapıyormuş.. ercan bey ne kadar alıyor acaba ortalama olarak?

Yok ben Tuğrul beyle görüşmüştüm geçmiş sayfalarda yazım var...benim kafamdaki yani istedigim T değildi...tuğrul beyde küçük büyük farketmiyor herkese T yapıyor hem bu yüzden hem para yüzünden olmadım ameliyatımı...ben çok araştırmıştım okuduklarımda da bu teknikte çok iz kaldığıydı...ben zaten iz konusunda çok takıntılıyım Allah da gönlüme göre verdi ...minik izle meme küçültme ve dikleştirme ameliyatımı oldum.Benden 12 milyar istemişti 8 ay oldu galiba yada 9 ay 2 milyar zam yapmış demek ki...özelden yazarım fiyatı

merhabalar 15 gün önce bende göğüs küçülttrme ameliyatı oldum. daha doktorum banyo yapmama izin vermedi sizler kaç gün sonra banyo yapabildiniz? ve eriyen dikişleriniz ne kadar sürede kayboldu?

Evettttt artık yaşanmış olayı degil kendi yaşadığımı anlatıcam 16 haziranda meltem cilingir hanım a hastanede randavu aldık sabah 11 de hastanede oldum hastane içine girene kadar hiç bir heyecan yoktu taki odaya girene kadar. bir ara eşime hadi cıkalım dedigim bile oldu iyiki eşim bana uymadı. 12,30 da odama beni almaya geldiler inanılmaz korkuyorum sakinleştirici verdiler de kendime geldim leyla gibi sedyede ameliyathaneye kadar gittim. ameliyattan 17,30 da cıktım T şeklinde yapılmış ameliyat. Bir gece hastanede kaldım ertesi gün direnlerim alındı ve taburcu oldum doktor 2-3 gün sonra banyo et dedi banyo etmekten bile korkar oldum ki allahtan korktugum kadar olmadı şimdi 13 gün oldu ve cok az agrılarm var her gün banyo yapıp pansuman ediyoruz
ilk kez dün tek başıma da banyo ettim kendimi her gecen gün daha da iyi hissediyorum.bu ameliyatı olan arkadaşlara birşeyler sormak istiyorum gögüs altımda şişlikler var doktor gögsün büyük oldugu icin katladık dedi her halde deriyi katladılar bu normal demi sanki demir var gibi. benden 1,500 kg dan fazla alınmış kendimi çok hafif hissediyorum :) ve bu ameliyattan korkan arkadaşlar inanın korkuldugu gibi degil en azından ben olduysam herkez bu ameliyatı rahatlıkla olur diye düşünüyorum. iyiki bu siteye üye oldum yoksa cesaret edemezdim inanın bana yaşananların aynısı oluyor ne bir eksik ne de bir fazla

N'bersiniz bakalım güzeller. :3: Epey zaman oldu görüşmeyeli, özledim hepinizi :16: Bayaa yoğun geçiyo günlerim tahmin edersiniz ki yaz geldi artık durmak yok. :122: Bu arada çok mutluyuuuuummmmm :66: dün öğrendim sınav sonucumu veeee artık mezun oldum, Allah'a şükürler olsun bütün derslerden geçtim. Çok kötü geçen bir dersim vardı, inanamıyorum hala o dersten nasıl geçtiğime. :64:

Memişlerim de gayet iyi, her geçen gün izler daha bir silikleşiyor ve gözüme daha güzel görünüyorlar. :61: Bikiniyi giyip de ne kadar güzel durduğunu görmek ayrıca mutlu ediyor insanı. İlk kez sporcu atleti giyerek dışarı çıktım bu yaz, memelerimin büyüklüğünden dolayı giyemiyordum hiç... Havuz başında beni gören arkadaşım tanıyamadı, ne olmuşsun sen böyle fıstık gibisin dedi. :64: Tabii bu kadar kilo verip üstüne de memeleri yaptırınca büyük bir değişim geçirdim. :21: Darısı isteyen herkesin başına....

Jelesec'cim canım, senin oğlanın sınav sonucu belli oldu mu nasıl? Merak ediyorum. İnşallah istediği sonucu alır, dualarım onlarla:9:

merhabalar 15 gün önce bende göğüs küçülttrme ameliyatı oldum. daha doktorum banyo yapmama izin vermedi sizler kaç gün sonra banyo yapabildiniz? ve eriyen dikişleriniz ne kadar sürede kayboldu?

Selam canım, öncelikle çok geçmiş olsun, güle güle kullan güzel memişleri. İnan bana çok mutlu olacaksın bu ameliyatı olduğun için. Ben beşinci günümden itibaren banyo yapmaya başlamıştım. Doktordan doktora değişiyor sanırım. Ayrıca taburcu olduktan sonra hiç pansuman da yapmadım. :89:

Seninle hemen hemen aynı zamanda ameliyat olmuştuk. :29:iyi olmana sevindim, bahsettiğin önemsiz bişi canını sıkmasın. Bendeki şişlikler geçti gibi, memeler doğal halini almaya başladı. Eskisi gibi sert değiller. Ameliyattan yaklaşık iki hafta sonra sol göğüs ucumu hissetmeye başladım, diğerinde ise hala tık yok. Aynen Jelesec'in dediği gibi kişiden kişiye ve memeden memeye değişiyor. Benim de önümüzdeki hafta kontrolüm var. İzlerin ne alemde, silikleşmeye başladı dimi ?

Sana katılıyorum, ameliyat olacaklara acil şifalar diliyorum ve sakın kormayın biraz cesaret diyorum,sonrasında çoook mutlu olacaksınız

geçmiş olsun sizin adınıza sevindim .bende sizin gibi büyük göğüslerimden kurtulmak istiyorum.şu an sinopta oturuyorum en yakın samsun ,o nedenle bende sizin doktora gitmeyi düşündüm. hem çok uygun verdiğiniz fiyat.fakat endişelerim var şekli şemali çirkin olursa orantısız olursa diye,doktor size ameliyat ettiği hastaların resmini göstedimi.bir de ayrıntılı olarak telofon nosu verebilirmisiniz şimdiden teşekkür ediyorum

ben ameliyat olalı 2.yıl kadar olacak.en son bir ay önce kontrole gittim.dr.artık kendi muayne hanesini acti 19 mayısta ameliyata girmiyor malesef.şu anda sizin ameliyat ücreti nedir dedim 3.500. 4.500 arası değişiyordedi tabi hastaya görede değişir dedi.19 mayısda yapan diğer dr.larda 2.000,2.500 arası değişiyormuş.19 mayıs redüktif plastik cerrahi bölümünü arayıp.dr.muayne hane numarasını isteyebilirsin bende de yok çünki..ben onsan orada muayne oldum eğitim için geliyormuş oraya.kolay gelsin bol şanslar...

Arkadaşlar bugün meme küçültme ameliyatımın 26. günü dün bantları çıkarttım ilk kez tabi biraz zor oldu yaraya bakamadığımdan dolayı bir baş dönmesi göz kararması yaşadım gözler şaşı oldu resmen:53::53::1: neyse sonra kuzenim olaya el attı bantları çıkardı göğüsleri kuruttuk silikon bantları yapıştırdık sonra da gazlı bezleri yerleştirip sütyenimi giydim.. dikişlerimi dün ilk kez gördüm daha önce ercan bey dikiş alırken bak demişti bakmamıştım dün baktım gerçekten o kadar doktor araştırdım ve şehir dışından olmama rağmen istanbula geldim gittim isim yapmış doktorlarla görüştüm hepsinin örnek resimlerine baktım ve şimdi düşünüyorum iyi ki ercan beye ameliyat olmuşum dikişlerim gerçekten incecik :nazar::nazar::nazar: tüm doktorlar bana ters t olur ancak demişti hatta istanbulda bir prof bayan lolipop yaparım zorlarım demişti nasıl kaçacağımı bilmedim yanından:1::1::1: ercan bey istanbulda görüştüğüm son doktordu ve yarım t yani j yapacağını söyledi şuanda dikişlerim yarım t koltuk altıma kadar falan da değil kısa yani olmaz diyenlere söylemek istiyorum oluyormuşş:1::1::1: şuan sadece artık dikişlerimin daha da iyileşme sürecini bekliyorum kuzenim bile dün gördüğünde incecik dikmiş hiç bişey yok ben de olcam dedi:1: zamanla daha iyi daha güzel olucak biliyorum umarım herkes istediği sonuca ulaşır ERCAN KARACAOĞLUNA bir kez daha teşekkür ediyorum işinin hakkını vediği için helal olsun diyorum... bu arada tabi ki atlamadan geçemicem JELESEC seni de çok seviyorum ve teşekkür ediyorum sen de yardım konusunda iyilik konusunda bu işin hakkını veriyorsun allah herkese senin gibi bir abla,anne nasip etsin diyorum.. herkesi öpüyorummmm

C1186,
hem doktoru, hem süreci, hem de Jelesec'i öyle güzel yazmışsınki, sana da helal olsun :46::46:
çoook hızlı, sıkıntısız bir şekilde bitecek sürecin hayırlısıyla....artık dikkat etme konusunda son 15 günün..sonra inanılmaz rahatlayacaksın..
sen de benim gibi şehir dışından giden hastalardan birisin..iyi ki bulduk Ercan bey'i. Jelesec sağolsun, hepimize ablalık yapmaya, forumda ihtiyacı olanlara yol göstermeye devam etsin..

sevgiler...

Back