kızlarrrrr nasılsınız bakalım keyifler güzel gibi görüşmeyelisengözlerimebaksanab ameliyat olanlar olmuş PEYMAN çok geçmiş olsun canım kurtuldun sende sonunda şişliklerin geçsin biran öncede daha çok keyfini çıkarmaya başla memişlerin:jeyyar: WAH SHE sende yeni katıldın sanırım aramıza geçmiş olsun sanadayerimseniben
NİSAN ablacım sen nasılsın özledim valla ama dediğin gibi sınavlardan vakit bulamadım yarında son sınavım var sonra kurtuluyorum süprizzzzz memnunmusun yeni memişlerden istediğin şeyi giymek gibisi yok dimi:sm_cool: benim güzel gidiyo şimdilik dikişlerde kabarma varmış ama oda koyu tenli olduğum içinmiş geçicekmiş ama ben memnunum hatta doktorum kabarma var diyene kadar farkında bile değildim sırnaşık şey
bide keşke daha da küçülse diyorum bu halimdende çok memnunum ama ben çok küçük seviyorum ondan sanırım
geçen gün marks and spencer gittim yeni sütyen almaya 36c ve 34d oldu ordaki bedenlere göre.. sırtım dar olduğu için 36 büyük geldi bende 34d aldım..ordaki kız 36c ile 34d arasında fark yok dedi birinin sırtı diğerinin kabını dengeliyomuş ama yinede d beden almak moralimi bozdu:dilcikar: eve gelince badilerle giyince güzel oldu göze batmıyo giyemediğim gömleklerde duğmeler kapanıyo ama 34d beden olunca ister istemez üzüldüm ama sonradan eski hallerini düşündümde şahane duruyolar:uhm: anlıycağınız arada kafam karışıyo eski hallerini çabuk unutuyorum:1rolleyes:en kısa zamanda kom danda alıcam orda kac bedene denk gelicek merak ediyorum...
kızlarr hepinize güzel günler a.s.