Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

maşallah diyelim o zaman sana, bu kadar hızlı ve rahat geçirmene dikişlerin alınmaması da iyi. gerçi alınsa da acımıyor :)
iyiyim evet çok şükür enerji ne kelime bu sıralarda hiperaktif oldum resmen
Nasılsın? 14 Temmuz iple çekeyim çabuk gelsin

iyiyiiiiiiiim sen nasılsın? bence de çabuk gelsin bir an önce görüşelim

Teşekkür ederim tatlım, ama yanlış anlaşılma olmuş galiba, bende meme asimetrisi vs. olmadı, bilakis şekilleri cok güzel oldu :) sadece çatala doğru küçük bir potluk oluşmuştu o da 4.5 ayda ortaya cıktı... başlangıçtan beri var olan bir şey değil....
memeyi asan bağlar elastikiyetini kaybederse olurmuş, 6. ayım dolunca onları içeri aldı aldı doktor.
anestezi de zaten sedasyondu.. toplam 30 dakika sürmüş, hopp ameliyathane, hopp yatak...:)
ben göz kapağımdai kistlerle, göğüs ameliyatımı beraber oldum, başka estetik düşünmüyorum, zor işler bunlar :))))
sana da şimdiden geçmiş olsun, yaz sonunda senin de iyi haberlerini alırız inşallah :)
sevgiler

Merhabalar, forumda başından beri okursanız cok bilgi var bu konuda :)ama kısaca yardımcı olayım, ben Tuğrul Turan beye dikleştirme ameliyatı oldum, iyileşme sürecimi sorunsuz geçirdim, doku cıkartılmadı benden, ters t tekniği ile oldum... küçük bir potum oluştu sonradan onu da cuma günü içeriye aldı doktor...(6. ayım yeni doldu)
Büyüklüğüne, doktorla karar veriyorsunuz aslında...ben küçültme istememiştim..Tuğrul bey bütün meme ameliyatlarını ters t tekniği ile yapıyor....kendi verdiği bir şekil var, o şekli olşturmak için ters t tekniğini kullanıyor. İz olarak da tamamen kendi cilt yapınıza bağlı olarak iyileşiyor, benim meme başım ve yukarıdan aşağıya inen dikiş izlerim cok hafifledi.. ama alt keside hala kızarıklık ve kabarıklık var, en zor iyileşen yer alt kesinin olduğu yer... biraz beklemek gerekebiliyor...

Forumdan pek cok arkadaş dr. ercan karacaoğluna oldular, onlar da memnun.. ercan bey göğüsün büyüklüğüne, durumuna bakıp hangi teknikle yapacağına öyle karar veriyor. İzler dediğim gibi tamamen cilt yapına bağlı olarak iyileşiyor.. tabi herhangibir komplikasyon olmazsa.....
Bu forumda başka doktorlara ameliyat olup memnuniyetlerini anlatanlar da var. fiyat ise değişiyor...

şimdiden geçmiş olsun :)

İlaveten belirtmek istediğim bir şey var :) siz bir kaç doktorla görüşün, aklınız , gönlünüz kime yatıyorsa ona olun :)
ben cok fazla dr. tavsiyesinde bulunmayı prensip olarak sevmiyorm.. biraz şans işi bunlar... devlet hastanelerinde de cok iyi ameliyat yapan doktorrlar da var, cok ismi duyulmuş olan cok meşhur doktorlardan da, cok kötü ameliyat sonucu alanlar da var.....

sevgiler :)

ozdy çook tesekkur ederim, dün gece forumda saatlerce yorum okudum, aklım karıştı:)) istanbul dışında oturduğum için bir doktor belirleyip direk olarak yaptırmaya gidecem aynı zamanda çalıştığım için....barbi yöntemi diyor tuğrul bey bu yönteme, gerçekten barbi bebek memesine mi benzetiyor???:) o zaman süpeer:)) okuduğum kadarıyla tuğrul bey bir numara, hadi hayırlısı. ilgine tesekkurler, yaptıran arkadaşların yorumları bizler için çok önemli ne olur arada biraz benim gibi korkanlara yürek verin..

Merhaba,
Ben de 2,5 ay önce tuğrul beye küçültme ameliyatı oldum dolu dolu bir d cuptan c cup'a düştüm. Benden doku çıkarılmadı daha çok deri fazlalığı alınmış oldu. Meme ucu his kaybı olmadı ameliyat sonrası 2. aya doğru hissediyordum. İzler şu anda var ama zaten hiç iz kalmaması benim bildiğim kadarıyla mümkün değil. Ölçüye Tuğrul bey karar veriyor ben küçültme boyutundan memnun kaldım. Fakat meme küçültme ameliyatı sonrası boyuttan memnun olmayıp daha da küçülmesini isteyebiliyormuş bu ameliyatı olanlar. Sanıyorum yaşanan sıkıntıların birikimi kökten gitse gibi bir istek de uyandırabiliyor :) Umarım herşey gönlüne göre olur. Bol şans.

Özdy...arkadaş cevap yazmış çok güzel bilgilendirmiş bende bir iki şey eklemek istedim... yorumları okuyup kendinize liste yapabilirsiniz aklınız kime yatarsa o doktora ameliyatınızı olursunuz...sizde bizler gibi mutlu son yaşarsınız inşallah...bana göre hiç bir doktor bir numara değil, hepsinin ufak tefek sıkıntılar yaşayan hastaları oluyor bunu buralardaki yorumlardan ögrendim...herşey gönlünce olsun

Son düzenleme:
ozdy'cim revizyon olmuşsun yeni gördüm geçmiş olsun inşllh bi daha sorun yaşamazsın ve memişlerin bir ömür boyu güzel kalır

ozdy'cim revizyon olmuşsun yeni gördüm geçmiş olsun inşllh bi daha sorun yaşamazsın ve memişlerin bir ömür boyu güzel kalır

Naber kırmızı ojelim iyisin umarım? banyonu yaptın mı?

Desendesen hanım...izmirin havası mı çarptı sesin çıkmıyor...bikinilerimi alıp geliyorum hazırla havuzu

şu yabancı sitelerdeki küçültme resimlerine baktın mı hiç?? yaptırmış biri olarak yorumlarını bekliyorum. sahsen soğuyorum görünce izler çizgi falan değil, resmen eğik büyük kaynamış gibi, tek çizgi olanlarda çok bariz( sen tuğrul beyin öncesi sonrası resimlerini gördün mü? ayrıca geçmiş olsun.. umarım dilediğin görüntü ve sağlığa kavuşursun..

Son düzenleme:
jelesec tesekkurler önerin için.. o kadar çok sayfa varki özellikle senin hangi doktora olduğunu merak ettim karıştırdım bulamadım:) sakıncası yoksa yazar mısın? çok mutlu olman bana referans sağlar...

herkese selamlar, sevgiler, öpücükler

ozdycim;çok geçmiş olsun...hayırlısıyla atlattın bak. iyi haberlerini aldığıma çok sevindim canım..öpüyorum bolca..

munamuna; limitsiz bir şekilde yardım isteyebileceğin forumdaki en doğru insanlardan birini bulmuşsun. boşuna "melek" demiyoruz biz ona. jelesec'in fikirlerini ve önerilerini değerlendirmeni öneririm. şahsen öyle yaptığım için hiç pişman olmadım

bak işte şimdi yanıldın...öyle pansuman işleri hele ki bant çıkartma yaptıştırma falan hiç jelesec'e göre değil...
kendisi vakti zamanında iki günde bir ercan beye sırf bant çıkarttırmak için gidiyordu :)) ben yapamıyorum siz yapın diyordu :))

hadi ya yandık desene istanbulda olsaydım keşke ben de giderdim ercan bey bir kılkuyruktan kurtuldu hadi gene iyi

hiiiiiiiiiç yapamam bak şimdi okurken bile içim kıyın kıyın oldu...aynen öyle adam uyuz olmuştur ama belli etmedi...nasıldı yazılarımı takip etmiş fadıl tam takipteymiş

hadi ya yandık desene istanbulda olsaydım keşke ben de giderdim ercan bey bir kılkuyruktan kurtuldu hadi gene iyi

Allah acıdı desene sende tam kılkuyruk adamı çileden çıkarırdın bantları çıkartırken ben baktım hafif altı kızarık ben hemen bıraktım atladım taksiye ver elini memorial hastanesi...ben bakamadım...ama ben zaten birinin eli minik kesilse kanasa kötü olurum

jelesec tesekkurler önerin için.. o kadar çok sayfa varki özellikle senin hangi doktora olduğunu merak ettim karıştırdım bulamadım:) sakıncası yoksa yazar mısın? çok mutlu olman bana referans sağlar...

İz konusunda çok haklısın benimde kabusumdu ameliyat öncesi,ben çok doktor gezdim hepsinin gösterdiği resimler süper sanki hiç ameliyat olmamışlar gibi iz yok herşey dört dörtlük, ama canlı gördüğüm örneklerin bazıları kötüydü...o yüzden resim olayına değilde canlı örnek olayına sıcak bakın...kafanızda hangi doktor varsa forumlardaki hastalarına rica edin buluşun gözünüzle görür karar verirsiniz...

Evet ben çok mutluyum sorunsuz iyileşme ve az izle meme küçültme ameliyatımı oldum beni cogu arkadaşım gördü tabi memelerimi de ...zaten sonrası çok kişi karın ve meme ameliyatı oldu

canım ben de cok korkmştm, ama cok kolay geçti ...tabi endişelenmekte haklısın ben ve benim gibi bir cok arkadaş aynı korkuları yaşadılar..ama gerçekten konforlu bir ameliyat olduğu söylenebilir...sen jelesecin dediği gibi 2-4 doktor belirle hepsiyle de görüş, bu hem şans işi hem de sempati ve empati işi... doktora güvenince gerisi cok kolay.....
diğer soruna gelince evet tuğrul bey barbi memesi yapıyor, şekilleri cok güzel oluyor, açıkçası ben cok memnunum..ama izli bir ameliyat.. izler herkesin tenine bağlı bence, asimetri, akma,, dikiş açılması vs. gibi sorunlar yaşamadım..sadece küçük bir potum oldu sonradan ona da nazarlık diyorm ben....:)
burada estetik cerrahi nin altında doktorlar öneriler diye bir topik var oraya bakabilirsin Tuğrul Turana ameliyat olanlar buraya diye bir alttopik var, oradaki yorumları oku...

sen nerede yaşıyorsun ? ne zaman gelmeyi düşünüyorsun ? bizlere bildir ki sana randevularında yardımcı olalım.. ben biraz yoğun çalışıyorum her zaman forma giremiyorum ama jeselec sana yardımcı olur, tabi ben de elimden geldiğince...

sevgiler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…