- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #10.701
Sağol canım, teşekkürler cok kolay oldu, bir sakinleştirici yaptılar önceden ,bu sefer ameliyathanenin ışıklarnı gördüm, bir de doktoru gördüm elimi tutuyordu :)
sonra da anestezi doktoru geçmiş olsun dedi hopp yataktayım , toplam 35 dakika falan sürdü herhalde ayılma-bayılma....
sonra da arkadaşım beni geldi aldı 2 saat sonra, kahvaltıya gittik :)
dikişler alınmayacak, haftaya kontrolüm var :)
sen de iyisin maşallah enerji dolusun belli oluyor :) sevgiler
Nasılsın? 14 Temmuz iple çekeyim çabuk gelsin
Merhaba, revizyonunun basarili gecmesine sevindim, tekrar gecmis olsun.. senin sadece cataldaki potluklar mi alindi, benim aklimda meme asimetrisi de vardi gibi kalmis.. Demekki genel anestezi yaptilar, kucucuk bir duzeltme icin, sedasyon denen bir uyusturma var, daha hafif onu yapmamaislar..benimde yaz sonu olacak nasipse, cataldaki potluk gecmezse aliriz dedi doktorum, benim ayrica meme ucu olusturulmasi durumu var, ayrintilarini bilmiyorum ama, benimki de kesin g. anestezi olur, senin durumuna bakilirsa, hazir anestezi almisken bikac bisi daha yaptirsaydin arkadasim, lipo vs gibi :)
iyi gunler, kolayca iyilesmen dilegiyle..
Sevgili meme dostlari diger arkadaslarima da sevgi ve selamlarimla :)
arkadaşlar bende meme küçültme düşünüyorum.. 3-4 ay sonra.. ne yapacağımı, nereye gideceğimi, kime yaptıracağımı bilmiyorum. tuğrul bey sanırım en çok memnun kalınan. en büyük endişem okuduğum meme başı kayıpları, izler falan.. umarım her sey iyi olur. küçülten arkadaşlar rica etsem biraz beni aydınlatır mısınız kaç bedenden kaça düştünüz? buna biz mi doktor mu karar veriyor..sevgiler
arkadaşlar bende meme küçültme düşünüyorum.. 3-4 ay sonra.. ne yapacağımı, nereye gideceğimi, kime yaptıracağımı bilmiyorum. tuğrul bey sanırım en çok memnun kalınan. en büyük endişem okuduğum meme başı kayıpları, izler falan.. umarım her sey iyi olur. küçülten arkadaşlar rica etsem biraz beni aydınlatır mısınız kaç bedenden kaça düştünüz? buna biz mi doktor mu karar veriyor..sevgiler
Merhaba,arkadaşlar bende meme küçültme düşünüyorum.. 3-4 ay sonra.. ne yapacağımı, nereye gideceğimi, kime yaptıracağımı bilmiyorum. tuğrul bey sanırım en çok memnun kalınan. en büyük endişem okuduğum meme başı kayıpları, izler falan.. umarım her sey iyi olur. küçülten arkadaşlar rica etsem biraz beni aydınlatır mısınız kaç bedenden kaça düştünüz? buna biz mi doktor mu karar veriyor..sevgiler
ozdy çook tesekkur ederim, dün gece forumda saatlerce yorum okudum, aklım karıştı:)) istanbul dışında oturduğum için bir doktor belirleyip direk olarak yaptırmaya gidecem aynı zamanda çalıştığım için....barbi yöntemi diyor tuğrul bey bu yönteme, gerçekten barbi bebek memesine mi benzetiyor???:) o zaman süpeer:)) okuduğum kadarıyla tuğrul bey bir numara, hadi hayırlısı. ilgine tesekkurler, yaptıran arkadaşların yorumları bizler için çok önemli ne olur arada biraz benim gibi korkanlara yürek verin..
ozdy'cim revizyon olmuşsun yeni gördüm geçmiş olsun inşllh bi daha sorun yaşamazsın ve memişlerin bir ömür boyu güzel kalır
Merhaba,
Ben de 2,5 ay önce tuğrul beye küçültme ameliyatı oldum dolu dolu bir d cuptan c cup'a düştüm. Benden doku çıkarılmadı daha çok deri fazlalığı alınmış oldu. Meme ucu his kaybı olmadı ameliyat sonrası 2. aya doğru hissediyordum. İzler şu anda var ama zaten hiç iz kalmaması benim bildiğim kadarıyla mümkün değil. Ölçüye Tuğrul bey karar veriyor ben küçültme boyutundan memnun kaldım. Fakat meme küçültme ameliyatı sonrası boyuttan memnun olmayıp daha da küçülmesini isteyebiliyormuş bu ameliyatı olanlar. Sanıyorum yaşanan sıkıntıların birikimi kökten gitse gibi bir istek de uyandırabiliyor :) Umarım herşey gönlüne göre olur. Bol şans.
Naber kırmızı ojelimiyisin umarım? banyonu yaptın mı?
kırmızı oje vazgeçilmezimiyiyim banyomu yaptım yaptım da yarın ercan beyin yapıştırdığı o bantları çıkarıpp silikon bantları yapıştırıcam allahım nasıl çıkarıcam nasıl bakıcam bilmiyorum jeleseccimm sen bi uçuver şip şak yapıver bana ya sen yaparsın buraya bile yetişirsin
kırmızı oje vazgeçilmezimiyiyim banyomu yaptım yaptım da yarın ercan beyin yapıştırdığı o bantları çıkarıpp silikon bantları yapıştırıcam allahım nasıl çıkarıcam nasıl bakıcam bilmiyorum jeleseccimm sen bi uçuver şip şak yapıver bana ya sen yaparsın buraya bile yetişirsin
bak işte şimdi yanıldın...öyle pansuman işleri hele ki bant çıkartma yaptıştırma falan hiç jelesec'e göre değil...
kendisi vakti zamanında iki günde bir ercan beye sırf bant çıkarttırmak için gidiyordu :)) ben yapamıyorum siz yapın diyordu :))
bak işte şimdi yanıldın...öyle pansuman işleri hele ki bant çıkartma yaptıştırma falan hiç jelesec'e göre değil...
kendisi vakti zamanında iki günde bir ercan beye sırf bant çıkarttırmak için gidiyordu :)) ben yapamıyorum siz yapın diyordu :))
hadi ya yandık desene istanbulda olsaydım keşke ben de giderdimercan bey bir kılkuyruktan kurtuldu hadi gene iyi
jelesec tesekkurler önerin için.. o kadar çok sayfa varki özellikle senin hangi doktora olduğunu merak ettim karıştırdım bulamadım:) sakıncası yoksa yazar mısın? çok mutlu olman bana referans sağlar...
ozdy çook tesekkur ederim, dün gece forumda saatlerce yorum okudum, aklım karıştı:)) istanbul dışında oturduğum için bir doktor belirleyip direk olarak yaptırmaya gidecem aynı zamanda çalıştığım için....barbi yöntemi diyor tuğrul bey bu yönteme, gerçekten barbi bebek memesine mi benzetiyor???:) o zaman süpeer:)) okuduğum kadarıyla tuğrul bey bir numara, hadi hayırlısı. ilgine tesekkurler, yaptıran arkadaşların yorumları bizler için çok önemli ne olur arada biraz benim gibi korkanlara yürek verin..
ozdy'cim revizyon olmuşsun yeni gördüm geçmiş olsun inşllh bi daha sorun yaşamazsın ve memişlerin bir ömür boyu güzel kalır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?