- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #10.681
ameliyat sonrası akıntı ve iltihaplanma oluyormu bunların etkisi nasıl tecrübeleriniz nelerdir?
Ben Ozdy'nin arkadaşı Sibel :)
Aranızdan coğu ile bir toplantıda tanışmıştık.
10 Mayısta Dr. Ercan Karacaoğluna meme küçültme ameliyatı oldum. Dikişlerim alındı, silikon bant kullanıyorum, herşey yolunda bir sorun yaşamadım.
Ozdy hepinizin geçmiş olsun dileklerini iletti, hepinize cok teşekkür ederim. Hastaneye gelen Jelesec ve nldglp 'a da cok teşekkürler...
Uzun süredir girmeyi başaramadım, cok giremiyorum...şimdi yazabiliyorum kusura bakmayın.
Selamlar
sevgili arkadaşlar,
bu sabah revizyonumu oldum, cok kısa sürdü ,ağrım sızım yok gayet iyi durumdayım.
Geçmiş olsun dileğinde bulunan tüm arkadaşlarıma sevgiler....
Jelesec
canım seni arayacağım, iyiyim sağolasın...beni de merak edermiş , şımardım walla :))
öptüm
............
Sevgili arkadaşlar,
Bu sabah revizyonumu oldum, cok kısa sürdü ,ağrım sızım yok gayet iyi durumdayım.
geçmiş olsun dileğinde bulunan tüm arkadaşlarıma sevgiler....
jelesec
canım seni arayacağım, iyiyim sağolasın...beni de merak edermiş , şımardım walla :))
öptüm
............
Sevgili arkadaşlar,
Bu sabah revizyonumu oldum, cok kısa sürdü ,ağrım sızım yok gayet iyi durumdayım.
geçmiş olsun dileğinde bulunan tüm arkadaşlarıma sevgiler....
jelesec
öptüm
Ne güzel olurdu...kapalıdır orası...dondurma ısmarlardım sana alışverişten sonra :131::131:
GÜLEGÜZEL SELAMHOŞGELDİN
canım ya ne güzel olurdu tabiikiIstersen salı günü gidebiliriz.ya da çarşamba. kaymaklı bir top yiyebilirim hiç kaçırmam.
Ozdy cigim seni burda buldum bak:) merak ettim ben de seni mailime baktim yazdin mi diye. Arayip rahatsiz etmek te istemedim dinleniyorsundur belki diye. Neyse ki iyisin umarim baska dert olmaz. Ayrintilari isterim ona gore:) opuyorum canim...
geçmiş olsun ozdycim sevindim ağrın sızın yokgüzelliğine güzellik ekledin demek
Ozdy cim geçmiş bitmiş olsun.Sibel de artık burda.Senin sayende tanıdık bu hoş bayanı.Eee Hoş bayanın hoş arkadaşı olur tabii ki.Seni çok öpüyorum.Kendinize iyi bakın.
ozdy gecmiş olsun iyi ve mutlu olduguna sevindim güle güle kullan zevizyonu neden oldun bende ekinde olucam karın dikişlerin başlarından dikiş oluyom iyileşme süreci vermı merak ediyorum.
Ozdy cigim seni burda buldum bak:) merak ettim ben de seni mailime baktim yazdin mi diye. Arayip rahatsiz etmek te istemedim dinleniyorsundur belki diye. Neyse ki iyisin umarim baska dert olmaz. Ayrintilari isterim ona gore:) opuyorum canim...
kaşını aldırdın geldin hemenKolaymış bak insan tabi geriliyor ne olacak diye...sen şımar iyi yürekli sen hakediyorsun Tamam konuşuruz öptüm
Evet canım, gerçekten kolay oldu, bu sefer ameliyathanenin ışıklarını gördüm :))
seni aradım ama duymadın herhalde.... haftaya bir şeyler yaparız .
cok öptüm, sağol beni şımarttın , iyi kalpli melek :))
Sağol canım, teşekkürler cok kolay oldu, bir sakinleştirici yaptılar önceden ,bu sefer ameliyathanenin ışıklarnı gördüm, bir de doktoru gördüm elimi tutuyordu :)
sonra da anestezi doktoru geçmiş olsun dedi hopp yataktayım , toplam 35 dakika falan sürdü herhalde ayılma-bayılma....
sonra da arkadaşım beni geldi aldı 2 saat sonra, kahvaltıya gittik :)
dikişler alınmayacak, haftaya kontrolüm var :)
sen de iyisin maşallah enerji dolusun belli oluyor :) sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?