Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

ameliyat sonrası akıntı ve iltihaplanma oluyormu bunların etkisi nasıl tecrübeleriniz nelerdir?

Merhaba sizin sorunuza daha kimse yazmamış galiba.Arkadaşlarımızın çoğu tatilde.Çok onlıne olan arkadak yok maalesef.Ben bildiğim kadarını cevaplayabilirim.Bazı bünyelerde özellikle hassas ve deri yapısı geç iyileşen kişilerde minik iltihaplanmalar yaşandı.Ben hem meme hem karın germe olmuştum.Karnımın 3 yerinde olmuştu ufak yaralar.2si daha çabuk iyileşmişti tam karnımın ortasındakinin iyileşmesi uzun sürmüştü.Üzerine sürekli ''Rifosin'' adlı bir sıvı sürüp gazlı bezle kapatıyordum.Günde 2 kere bu işlemi yapıyordum.Kimi arkadaşların meme kısımlarında olmuştu özellikle göğüs altındaki dikiş hattında.Ama sanıyorum bu dediğim arkadaşların sıkıntıları da geçti.Zaten gelip geçici çok travmatik sonuçlu bir şey değil.Çok takılmayın bence.Kaç kat deri yağ ve et kesisi yapılıyor bu minik şeyler çok da önemli değil.Biraz bakımla toparlanıyor merak etmeyin.Akıntı ilk hafta bazı yerlerden olmuştu ama onlar da çok normal.İçerdeki yağ fazlalıkları oluyor bunlarda.

Bu arada akıntısı iltihapı hiç olmayan arkadaşlarda var.Bu tamamen kişinin cilt yapısı ve iyileşmesiyle ilgili.Sevgiler.

KAÇAK ARKADAŞIM BENİM...BİR ARADA SESİNİ DUYALIM...HELE ŞÜKÜR GİREBİLDİN,İYİ OLMANA ÇOK SEVİNDİM ÖZDY..İYİLEŞSİN DE 2 TEK ATMAYA GİDELİM RAMAZANDAN ÖNCE...ÇOK ÖPÜYORUM SENİ

kaşını aldırdın geldin hemen Kolaymış bak insan tabi geriliyor ne olacak diye...sen şımar iyi yürekli sen hakediyorsun Tamam konuşuruz öptüm

Ne güzel olurdu...kapalıdır orası...dondurma ısmarlardım sana alışverişten sonra :131::131:

GÜLEGÜZEL SELAM HOŞGELDİN

Son düzenleme:

Ozdy cigim seni burda buldum bak:) merak ettim ben de seni mailime baktim yazdin mi diye. Arayip rahatsiz etmek te istemedim dinleniyorsundur belki diye. Neyse ki iyisin umarim baska dert olmaz. Ayrintilari isterim ona gore:) opuyorum canim...

geçmiş olsun ozdycim sevindim ağrın sızın yok güzelliğine güzellik ekledin demek

canım ya ne güzel olurdu tabiiki Istersen salı günü gidebiliriz.ya da çarşamba.kaymaklı bir top yiyebilirim hiç kaçırmam.

okey haberleşelim :13: Senle iken kahkaha bol oluyor Ne dedikodu ne dedikodu alış veriş zor yaparız:44: Izin var bana da 4 kilo gitti bak sende fark ettin 1 top yeriz ödüllendirme

KIZLAR FORUMDA ŞENLİK VAR...MAŞALLAH PEK KALABALIĞIZ

Son düzenleme:
Ozdy cigim seni burda buldum bak:) merak ettim ben de seni mailime baktim yazdin mi diye. Arayip rahatsiz etmek te istemedim dinleniyorsundur belki diye. Neyse ki iyisin umarim baska dert olmaz. Ayrintilari isterim ona gore:) opuyorum canim...

ozdy gecmiş olsun iyi ve mutlu olduguna sevindim güle güle kullan zevizyonu neden oldun bende ekinde olucam karın dikişlerin başlarından dikiş oluyom iyileşme süreci vermı merak ediyorum.

geçmiş olsun ozdycim sevindim ağrın sızın yok güzelliğine güzellik ekledin demek

Sağol canım, teşekkürler cok kolay oldu, bir sakinleştirici yaptılar önceden ,bu sefer ameliyathanenin ışıklarnı gördüm, bir de doktoru gördüm elimi tutuyordu :)
sonra da anestezi doktoru geçmiş olsun dedi hopp yataktayım , toplam 35 dakika falan sürdü herhalde ayılma-bayılma....
sonra da arkadaşım beni geldi aldı 2 saat sonra, kahvaltıya gittik :)
dikişler alınmayacak, haftaya kontrolüm var :)

sen de iyisin maşallah enerji dolusun belli oluyor :) sevgiler

Ozdy cim geçmiş bitmiş olsun.Sibel de artık burda.Senin sayende tanıdık bu hoş bayanı.Eee Hoş bayanın hoş arkadaşı olur tabii ki.Seni çok öpüyorum.Kendinize iyi bakın.

Canım sağol :) teşekkürler , Sibelin de cok güzel olmuş göğüsleri.. daha şişlikleri ve küçük bir potu var ama oturur yakında.... 45 gün olmamış daha....
sen de kendine iyi bak :)

ozdy gecmiş olsun iyi ve mutlu olduguna sevindim güle güle kullan zevizyonu neden oldun bende ekinde olucam karın dikişlerin başlarından dikiş oluyom iyileşme süreci vermı merak ediyorum.

canım benimki meme ameliyatı, 5. ayda memelerin catal kısmında minik pıtırcık memişler oldu :))) doktor onları içeri aldı..
alınmayan dikiş koydu, toplam 35 dakika sürdü 3 gün memler hariç yıkanıcam.. başka da bir bakım yok... cilt üzerinde işlem yapıldığı için ameliyat sonrası sürecini yeniden yaşamıyorsun..
sana da geçmiş olsn şimdiden....

canım iyiyim, mailini aldım yazacağım sana...
revizyon cok kolay oldu:)
sevgiler

kaşını aldırdın geldin hemen Kolaymış bak insan tabi geriliyor ne olacak diye...sen şımar iyi yürekli sen hakediyorsun Tamam konuşuruz öptüm

Evet canım, gerçekten kolay oldu, bu sefer ameliyathanenin ışıklarını gördüm :))
seni aradım ama duymadın herhalde.... haftaya bir şeyler yaparız .

cok öptüm, sağol beni şımarttın , iyi kalpli melek :))

arkadaşlar bende meme küçültme düşünüyorum.. 3-4 ay sonra.. ne yapacağımı, nereye gideceğimi, kime yaptıracağımı bilmiyorum. tuğrul bey sanırım en çok memnun kalınan. en büyük endişem okuduğum meme başı kayıpları, izler falan.. umarım her sey iyi olur. küçülten arkadaşlar rica etsem biraz beni aydınlatır mısınız kaç bedenden kaça düştünüz? buna biz mi doktor mu karar veriyor..sevgiler

Canım alışveriş merkezinde ses hiç duyulmuyor... yarın ararım konuşuruz yapalım vallahi ...şöyle fasılda olsun tam keyif yapalım...şımar şımar sana serbest:))

Arkadaşlar merhabalar.

Ben iki sene önce oldum ve hayatımda yaptığım en güzel şeymiş diyorum
Hiç pişman değilim çok memnunum. Çok az bir iz kaldı belli belirsiz.
Korkan arkadaşlara söylüyorum 1 saniye bile bence kaçımayın.
Önce olan üst bedenim şimdi 38 oldu çok mutluyum.
Hepinize sevgilerrrrr

Merhaba, revizyonunun basarili gecmesine sevindim, tekrar gecmis olsun.. senin sadece cataldaki potluklar mi alindi, benim aklimda meme asimetrisi de vardi gibi kalmis.. Demekki genel anestezi yaptilar, kucucuk bir duzeltme icin, sedasyon denen bir uyusturma var, daha hafif onu yapmamaislar..benimde yaz sonu olacak nasipse, cataldaki potluk gecmezse aliriz dedi doktorum, benim ayrica meme ucu olusturulmasi durumu var, ayrintilarini bilmiyorum ama, benimki de kesin g. anestezi olur, senin durumuna bakilirsa, hazir anestezi almisken bikac bisi daha yaptirsaydin arkadasim, lipo vs gibi :)
iyi gunler, kolayca iyilesmen dilegiyle..
Sevgili meme dostlari diger arkadaslarima da sevgi ve selamlarimla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…