- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #10.661
melantis,
emzirme bittikten en erken 4 ay sonra (genellikle de 6 ay civarı) ameliyat yapılabiliyor. Ben emzirme bittikten 4 ay sonra oldum canım. Ben de trakya da yaşıyorum.trakya üniversitesi diyince bizim buralardansın sanırım. Nerede oturuyorsun?
toprağım hoşgeldin beya :)
bende burgazdayım...ben ameliyatımı istanbulda oldum. Doktorum Ercan Karacaoğlu..Fazlasıyla memnunum kendisinden... Topikte ilk Jelesec nickli arkadaş ameliyat oldu kendisine..Lolipop tekniğiyle ve pot yapmadan ameliyat ettiğini duyunca gittim görüştüm hem jelesecle hem de Ercan Bey ile :) Sonra ben ameliyat oldum şubat ayında...Şubattan sonra da topikten çok sayıda arkadaş ameliyat oldu. herkes memnun sonuçlarından :)
Ben trakya üniv. hiç düşünmediğim için araştırmadım, bahsettiğin doktorla ilgli de bilgim yok ne yazık ki
merhaba arkadaşlarr
göğüs küçültme ameliyatı olmak istiyorum ve 6 aylık bebeğim var 1.5 aydır anne sütünü bıraktı. sizce ne zaman ameliyat olabiirim? birde bu operasyon yazın yapılabiliyor mu? ve trakya üniversitesi tıp fak. de bu opersyonu geçiren arkadaş var mı? cevap verirseiz çook sevinirim.
bu arada özel mesaj atabiliyomuşumcanım aslında tekirdağlıyım görev nedeniyle burdayız. burgazlı birini bulmak çok hoş oıldu benim için eee ameliyatla ilgli bilgi verir misin? öncelikle hngi hastanede çalışıyo bu ercan bey? ve na kadara mal oldu?
Merhaba,
Ben 2 hafta önce küçültme ameliyatı oldum. bu haliyle bile çok memnunum, iyi ki olmuşum:) Naçizane önerim bu ameliyatı doğumdan bir yıl sonrası için planlamanız. Doktorum ameliyatla ilgili bilgi verirken kesinlikle bunu vurgulamıştı. Trakya konusunda üzgünüm ama yardımcı olamayacağım.Ben ameliyatımı Op.Dr. Teoman Doğan'a oldum, kendisinden çok memnunum.
İleride emzirme sorunu ortaya çıkar mı diye çok soru kalıyor akıllarda. Burada kullanılan teknik çok önemliymiş, günümüz tekniklerinde böyle bir sorun neredeyse çok az ortaya çıkıyormuş. Ben bekarım ve ben değil ama annem çok endişeliydi, ancak doktoruma sonsuz güveniyordum. Ameliyat sonrası görüşmemizde sorunsuz emzirebileceğimi söyledi.
Şimdiden geçmiş olsun.
Sonuçlarınızdan memnun olmanız ne güzelyeni tekniklerle süt bezleri korunuyor ama yinede risk var tabi...size de çok geçmiş olsun
sağol canım verdiğin bilgiler için. daha epey beklemek gerekecek yani... çocuk konusuna gelince zaten 36 yaşındayım ve başka çocuk düşünmüyorum o konuda sorun yok ama şu bekleme işi çok sıkıcı. diğer sayfalara göz attığım kadarıyla ameliyat olanlar genel olarak memnun kalmış bu benim için çok umut verici oldu.inşallah darısı benim ve isteyenlerin başına olsun...
Bizim doktor bahçede bizi şişme havuzda yüzerken görürse...topluca terapiye gönderirevet evet ben açıp bakacağım seninkilere..
Merhaba,
Ben 2 hafta önce küçültme ameliyatı oldum. bu haliyle bile çok memnunum, iyi ki olmuşum:) Naçizane önerim bu ameliyatı doğumdan bir yıl sonrası için planlamanız. Doktorum ameliyatla ilgili bilgi verirken kesinlikle bunu vurgulamıştı. Trakya konusunda üzgünüm ama yardımcı olamayacağım.Ben ameliyatımı Op.Dr. Teoman Doğan'a oldum, kendisinden çok memnunum.
İleride emzirme sorunu ortaya çıkar mı diye çok soru kalıyor akıllarda. Burada kullanılan teknik çok önemliymiş, günümüz tekniklerinde böyle bir sorun neredeyse çok az ortaya çıkıyormuş. Ben bekarım ve ben değil ama annem çok endişeliydi, ancak doktoruma sonsuz güveniyordum. Ameliyat sonrası görüşmemizde sorunsuz emzirebileceğimi söyledi.
Şimdiden geçmiş olsun.
Ben Ozdy'nin arkadaşı Sibel :)
Aranızdan coğu ile bir toplantıda tanışmıştık.
10 Mayısta Dr. Ercan Karacaoğluna meme küçültme ameliyatı oldum. Dikişlerim alındı, silikon bant kullanıyorum, herşey yolunda bir sorun yaşamadım.
Ozdy hepinizin geçmiş olsun dileklerini iletti, hepinize cok teşekkür ederim. Hastaneye gelen Jelesec ve nldglp 'a da cok teşekkürler...
Uzun süredir girmeyi başaramadım, cok giremiyorum...şimdi yazabiliyorum kusura bakmayın.
Selamlar
Sevgili arkadaşlar,
Bu sabah revizyonumu oldum, cok kısa sürdü ,ağrım sızım yok gayet iyi durumdayım.
geçmiş olsun dileğinde bulunan tüm arkadaşlarıma sevgiler....
jelesec
canım seni arayacağım, iyiyim sağolasın...beni de merak edermiş , şımardım walla :))
öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?