Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

kırklareli de oturuyorum canım benm için edirnede olması çok avantajlı olur. doğumu da edirnede yapmıştım. trakya üni.de doç dr hüsamettin beyi çok tavsiye ettilr. bilemiyorum artık. peki siz ameliyattan memnun kaldınız mı? nereye oldunuz?

toprağım hoşgeldin beya :)
bende burgazdayım...ben ameliyatımı istanbulda oldum. Doktorum Ercan Karacaoğlu..Fazlasıyla memnunum kendisinden... Topikte ilk Jelesec nickli arkadaş ameliyat oldu kendisine..Lolipop tekniğiyle ve pot yapmadan ameliyat ettiğini duyunca gittim görüştüm hem jelesecle hem de Ercan Bey ile :) Sonra ben ameliyat oldum şubat ayında...Şubattan sonra da topikten çok sayıda arkadaş ameliyat oldu. herkes memnun sonuçlarından :)
Ben trakya üniv. hiç düşünmediğim için araştırmadım, bahsettiğin doktorla ilgli de bilgim yok ne yazık ki

bu arada özel mesaj atabiliyomuşum canım aslında tekirdağlıyım görev nedeniyle burdayız. burgazlı birini bulmak çok hoş oıldu benim için eee ameliyatla ilgli bilgi verir misin? öncelikle hngi hastanede çalışıyo bu ercan bey? ve na kadara mal oldu?

:))
evet bak ö.mesaj atabildiğini sayemde keşfetmiş oldun

Ercan bey, Ataşehir memoril hastanesinde.
detaylarla ilgili elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım. Hatta istanbuldakileri nispet, biz de trakya buluşması yapabiliriz :)) hem sonuçlarını da canlı canlı görmüş olursun :)

şimdi çıkmak zorundayım.
yarın detaylı mesaj atarım sana

Merhaba,
Ben 2 hafta önce küçültme ameliyatı oldum. bu haliyle bile çok memnunum, iyi ki olmuşum:) Naçizane önerim bu ameliyatı doğumdan bir yıl sonrası için planlamanız. Doktorum ameliyatla ilgili bilgi verirken kesinlikle bunu vurgulamıştı. Trakya konusunda üzgünüm ama yardımcı olamayacağım.Ben ameliyatımı Op.Dr. Teoman Doğan'a oldum, kendisinden çok memnunum.
İleride emzirme sorunu ortaya çıkar mı diye çok soru kalıyor akıllarda. Burada kullanılan teknik çok önemliymiş, günümüz tekniklerinde böyle bir sorun neredeyse çok az ortaya çıkıyormuş. Ben bekarım ve ben değil ama annem çok endişeliydi, ancak doktoruma sonsuz güveniyordum. Ameliyat sonrası görüşmemizde sorunsuz emzirebileceğimi söyledi.
Şimdiden geçmiş olsun.

Son düzenleme:

başlık tekirdağlı olacaktı

hoş geldin çok şanslısın Ogltkne...arkadaşa denk geldin tüm detayları verir sana git canlı canlı gör incele,hakkında hayırlısı olsun sevgiler

Son düzenleme:

Sonuçlarınızdan memnun olmanız ne güzel yeni tekniklerle süt bezleri korunuyor ama yinede risk var tabi...size de çok geçmiş olsun

Sonuçlarınızdan memnun olmanız ne güzel yeni tekniklerle süt bezleri korunuyor ama yinede risk var tabi...size de çok geçmiş olsun

teşekkürler. risk muhakkak ama zararları en aza indirgeyerek yapılıyor ameliyatlar. benim ameliyatımda doktorum süt bezleri,memebaşı ve süt bezlerini tam anlamıyla koruyarak ameliyat etmiş. tabii benim meme yapımdan ve büyüklük ve sarkıklığın derecesinden de kaynaklı. başka birisi için kayıp söz konusu olabilir.

Ameliyat olanlar gerçekten memnun.Ben Karın oldum ama meme ameliyatı olan arkadaşları gördüm bilgim onlardan kaynaklı sağolsunlar.Bende doktor aramak için girmiştim siteye karın bulamadım meme vardı oda jelesece arkadaştı.Karın görmedim ama Ercan beyle görüşünce karar verdim mart ayında oldum.Sanırım son zamanlarda herkes Ercan Beye ameliyat oldu yada eylüle gününü aldı.
ogltkn arkadaş cevap yazmış zaten şimdi gördüm en güzel bilgi yakınınızdaymış

Son düzenleme:

çok geçmiş olsun aynı tarihlerde ameliyat olmuşuz,8inde olmuştum ben....benim bir bebeğim var ikincide emzirmek onusunda sorun olmayacağını söyledi doktorum inşallah olmaz....

ben dünden itibaren daha dik durabiliyorum,senin bandajların açıldımı birde hangi marka sütyen aldın,ben karar veremedimde....

Bugün revizyonun vardı,aklımdasın ama aramak istemedim belki uygun değilsindir diye...haberlerini bekliyoruz sevgiler

Ben Ozdy'nin arkadaşı Sibel :)

Aranızdan coğu ile bir toplantıda tanışmıştık.

10 Mayısta Dr. Ercan Karacaoğluna meme küçültme ameliyatı oldum. Dikişlerim alındı, silikon bant kullanıyorum, herşey yolunda bir sorun yaşamadım.

Ozdy hepinizin geçmiş olsun dileklerini iletti, hepinize cok teşekkür ederim. Hastaneye gelen Jelesec ve nldglp 'a da cok teşekkürler...

Uzun süredir girmeyi başaramadım, cok giremiyorum...şimdi yazabiliyorum kusura bakmayın.

Selamlar

Sevgili arkadaşlar,

Bu sabah revizyonumu oldum, cok kısa sürdü ,ağrım sızım yok gayet iyi durumdayım.
geçmiş olsun dileğinde bulunan tüm arkadaşlarıma sevgiler....

jelesec

canım seni arayacağım, iyiyim sağolasın...beni de merak edermiş , şımardım walla :))

öptüm

Ahh Sibel ciim ne kadar mutlu oldum anlatamam İyi olmana daha da çok sevindim.Çok güzel bir gündü o gün:) İlk sen ile ben gitmiştik toplantıya.Ne sen beni tanıyorsun ne ben seni.Habire size ''ben nldglp yim'' sizin nick iniz ne dedim.Senin üye olmadığını Özdy nin arkadaşı olduğunu anlayınca sustum.O kadar heyecanlıydımki sanki herkesin nick i olmalı gibi şartlamışım kendimi:))

Ara sıra gir ama haberlerini arasıra olsa da almak çok güzel olur.Boyutu ve şeklinden inşallah memnunsundur.Doktorumuza ameliyat olmanda bizim de küçük bir katkımız olması beni çok mutlu etti şuan.

Sana sonsuz sevgilerimi yolluyorum.Kendine iyi bak tatlı bayan

Ozdy cim geçmiş bitmiş olsun.Sibel de artık burda.Senin sayende tanıdık bu hoş bayanı.Eee Hoş bayanın hoş arkadaşı olur tabii ki.Seni çok öpüyorum.Kendinize iyi bakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…