- Konu Sahibi ---Lily---
- #10.681
ameliyat sonrası akıntı ve iltihaplanma oluyormu bunların etkisi nasıl tecrübeleriniz nelerdir?
Merhaba sizin sorunuza daha kimse yazmamış galiba.Arkadaşlarımızın çoğu tatilde.Çok onlıne olan arkadak yok maalesef.Ben bildiğim kadarını cevaplayabilirim.Bazı bünyelerde özellikle hassas ve deri yapısı geç iyileşen kişilerde minik iltihaplanmalar yaşandı.Ben hem meme hem karın germe olmuştum.Karnımın 3 yerinde olmuştu ufak yaralar.2si daha çabuk iyileşmişti tam karnımın ortasındakinin iyileşmesi uzun sürmüştü.Üzerine sürekli ''Rifosin'' adlı bir sıvı sürüp gazlı bezle kapatıyordum.Günde 2 kere bu işlemi yapıyordum.Kimi arkadaşların meme kısımlarında olmuştu özellikle göğüs altındaki dikiş hattında.Ama sanıyorum bu dediğim arkadaşların sıkıntıları da geçti.Zaten gelip geçici çok travmatik sonuçlu bir şey değil.Çok takılmayın bence.Kaç kat deri yağ ve et kesisi yapılıyor bu minik şeyler çok da önemli değil.Biraz bakımla toparlanıyor merak etmeyin.Akıntı ilk hafta bazı yerlerden olmuştu ama onlar da çok normal.İçerdeki yağ fazlalıkları oluyor bunlarda.
Bu arada akıntısı iltihapı hiç olmayan arkadaşlarda var.Bu tamamen kişinin cilt yapısı ve iyileşmesiyle ilgili.Sevgiler.