Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Canım benimvefalı dost denk gelmesek de biliyorum sen benim için iyi düşünüyorsun bende senin için:)))

yardıma desteğe ihtiyacın varmı? samimi soruyorum gelirim...seni unuturmuyum tamam herkese uyan bir tarihte okey..seni öpüyorum...Sibel cana selam hayırsız ameliyat oldu tamam

NLGLPD..CANIM SANA MEMORİAL LİN BAHÇESİNE BENİM ÇOCUĞUN ŞİŞME HAVUZUNU GETİRİRİM SEN İÇİNE SIĞAR RAHAT YÜZERSİN...ZAYIFLADIN İNCE HATUN OLDUN CANLI YAYINLAR AKSAMAZ

MADAMIM EVET SEN ONA GÖRE AYARLA SENİ VE GÜZEL MEMELERİNİ BİR GÖREYİM

Kesinlikle katılıyorum ve bende hep nlglpd hanıma söylüyorum..gördün sende gayet uyumlu heryeri paran çoksa bana ver diyorum ama yok illa doktoru zengin edecek

Allah seni naapmasın Jelesec katıla katıla glüyorum.Eşim demezmi neye gülüyorsun?? gel de anlat

Allah seni naapmasın Jelesec katıla katıla glüyorum.Eşim demezmi neye gülüyorsun?? gel de anlat

allah seni naapmasın jelesec katıla katıla glüyorum.eşim demezmi neye gülüyorsun?? Gel de anlat

aynısı banada oldu geldi benimki kendi kendine ne gülüyorsun dedi(senin şu özelden yazdığın mesaja...anasıda heryerini yaptırmış Ajda olmasın anası dediğin mesaj...bak yine aklıma geldi koptum onda ben)

ben yengeç burcuyum alışkanlıklarımdan kolay vazgeçemem ben senin nick ini böyle kazıdım kalbime

Kazıdım Kalbime!!! bu söz bu gece K.K nün en güzel sözü bence...Teşekkür ederim Jelesec.Kalbinde bana da yer açtığın ve nick imi kalbine yerleştirdiğin için

Yarın görüşmek üzere...

Senin gibi neşeli kahkahası bol pozitif insan her zaman denk gelmez yakalamışken bu özelliklere sahip birini kazıdım hemen kalbime canım

Kızlar,Bentoprak ın topiğine gecenin kapanışını yaptım.İçimden geldi.Hepinizi çok seviyorum İyi geceler.Madames cim beğendiğin resmin altına yorum yaptım.face den)

en iyisini yapıyorsun, ben nasılda hasretle bakıyorum denize, havuza hatta yoldaki süs havuzlarına bile bir bilsen. keşke yanlışlıkla düşsem diyorum. evvet bikininle gel de alem hatun görsün

ahahhahaa çok hoşsun jeleseccim şişme havuzu getirirsen ben bile girerim içine dayanamayıp tmm memelerim servise çıkacaklar

Bizim doktor bahçede bizi şişme havuzda yüzerken görürse...topluca terapiye gönderirevet evet ben açıp bakacağım seninkilere..

merhaba arkadaşlarr

göğüs küçültme ameliyatı olmak istiyorum ve 6 aylık bebeğim var 1.5 aydır anne sütünü bıraktı. sizce ne zaman ameliyat olabiirim? birde bu operasyon yazın yapılabiliyor mu? ve trakya üniversitesi tıp fak. de bu opersyonu geçiren arkadaş var mı? cevap verirseiz çook sevinirim.

Bildiğim kadarı ile 6 ay geçmesi gerekiyor. yani 4-4.5 ay sonra ameliyat olabilirsiniz.İstediğin zaman olabilirsin ama yazın sizin için zor olur.Sıcaklarda pişik ve bakteri üretimi çok olur.Trakya ünv. olanı okumadım.
Bu ameliyatı başka doğum yapmak istemiyorsnız yaptırın.

Son düzenleme:

melantis,

emzirme bittikten en erken 4 ay sonra (genellikle de 6 ay civarı) ameliyat yapılabiliyor. Ben emzirme bittikten 4 ay sonra oldum canım. Ben de trakya da yaşıyorum.trakya üniversitesi diyince bizim buralardansın sanırım. Nerede oturuyorsun?

sağol canım verdiğin bilgiler için. daha epey beklemek gerekecek yani... çocuk konusuna gelince zaten 36 yaşındayım ve başka çocuk düşünmüyorum o konuda sorun yok ama şu bekleme işi çok sıkıcı. diğer sayfalara göz attığım kadarıyla ameliyat olanlar genel olarak memnun kalmış bu benim için çok umut verici oldu.inşallah darısı benim ve isteyenlerin başına olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…