- 3 Kasım 2011
- 15.931
- 9.372
- 448
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #10.641
sevgili arkadaşım denk gelemedik, ben ara ara fırsat bulup giriyorum, karşılaşamıyorum kimseyle..işler yoğun maalesef..
bu arada ben aldırma işlemi cuma sabahtan olacak...o gün izinliyim :)))
ne zaman toplantı ayarlıyorsun ? beni unutma ben de gelicem ona göre :))
sevgiler, öptüm
canlı yayın arabasıhavuza girmekten fırsat bulabilecekmi benim nldglp'cim sen gelmezsen şenlik falan olmaz biliyorsun değilmi? koş gel demek arkadaş genç. o zaman ben mutlaka gelmeliyim anladığım kadarıyla ameliyat 14 temmuzmuş. ona göre ayarlıcam randevumu
peki o arkadaştan bir haber aldın mı? Bir pişmanlık yaşadı mı?
canım bence sen artık estetik düşünme, fıstık gibisin, iri göğüslerinden ve karnından kurtulmuşsun...
zaten hamurun güzel, daha fazlasına ihtiyaç yok..
sana nacizane tavsiyem bir kere daha , hatta birden fazla kez cok ciddi ciddi düşün...
yapılan işlemler ne kadar konforlu da olsa , cerrahi işlem... bu kadar anestezi alman da zararlı olabilir....
zaten en önemlisi gerek de yok bence :)
sevgiler, öptüm
NLGLPD..CANIM SANA MEMORİAL LİN BAHÇESİNE BENİM ÇOCUĞUN ŞİŞME HAVUZUNU GETİRİRİMSEN İÇİNE SIĞAR RAHAT YÜZERSİN...ZAYIFLADIN İNCE HATUN OLDUN CANLI YAYINLAR AKSAMAZ
MADAMIM EVET SEN ONA GÖRE AYARLA SENİ VE GÜZEL MEMELERİNİBİR GÖREYİM
NLGLPD..CANIM SANA MEMORİAL LİN BAHÇESİNE BENİM ÇOCUĞUN ŞİŞME HAVUZUNU GETİRİRİMSEN İÇİNE SIĞAR RAHAT YÜZERSİN...ZAYIFLADIN İNCE HATUN OLDUN CANLI YAYINLAR AKSAMAZ
allah seni naapmasın jelesec katıla katıla glüyorum.eşim demezmi neye gülüyorsun?? Gel de anlat
Kesinlikle katılıyorum ve bende hep nlglpd hanıma söylüyorum..gördün sende gayet uyumlu heryeriparan çoksa bana ver diyorum ama yok illa doktoru zengin edecek
Ahhh bir de şu nick imi doğru yazabilsen tam olacak) NLDGLP
ben yengeç burcuyum alışkanlıklarımdan kolay vazgeçememben senin nick ini böyle kazıdım kalbime
Kazıdım Kalbime!!! bu söz bu gece K.K nün en güzel sözü bence...Teşekkür ederim Jelesec.Kalbinde bana da yer açtığın ve nick imi kalbine yerleştirdiğin için
Yarın görüşmek üzere...
Benim K.K üyesi güzellerim,ballarım nasıl da düşünürlermiş de beni yazarlarmış...
Canım Ozdy cim,ilgine ve önerilerine çok teşekkür ederim.İnan ara ara benim de aklıma gelmiyor değil söylediklerin.Ama işte o kadar ikilemde kalıyorumki...Kışın kollarım hiç gözüme batmıyordu.Uzun kollu giyince hiç farkedilmiyordu.Ne zamanki yaz a girdik pammuk kollar çıktı fora,üüüü gözlerim hep kollarımda
Bugün bir arkadaşımla spordan sonra buluştuk üzerimde de spor kıyafeti vardı hatta.Dedi ki tam sporcu vucuda sahip olmuşsun sanki kollarında, ağırlık çalışan bayanlar olurya hani kaslı kaslı ona benzemiş dedi.O da çok kötü bulmadı.Ama gel gör benim gözler sürekli kollarımda takmış durumdayım resmen( Hatta Ercan bey bile kollarımı pek yapmak istemiyor gibi ya da çok lüzumlu görmüyor.
Narkoz işi tabii ki beni de çok düşündürüyor.Narkozun vücuttan atılması o kadar uzunmuşki...Seneyi alıyormuş galiba çok haklısın tatlım.Fikirlerin için gerçekten çok teşekkür ederim.
Canım Madames im sizler olunca akan sular durur.Havuz dan hastaneye yürüyerek gelebiliyorum zaten sen merak etme) 14 Temmuz inşallah geleceğim.Hatta bikinilerle geleyim de Trafik dursun,Hastane ambeleye kalksın,Ataşehir trafiği felç olsun...
en iyisini yapıyorsun, ben nasılda hasretle bakıyorum denize, havuza hatta yoldaki süs havuzlarına bilebir bilsen. keşke yanlışlıkla düşsem diyorum. evvet bikininle gel de alem hatun görsün
ahahhahaa çok hoşsun jeleseccim şişme havuzu getirirsen ben bile girerim içine dayanamayıp tmm memelerim servise çıkacaklar
Bizim doktor bahçede bizi şişme havuzda yüzerken görürse...topluca terapiye gönderirevet evet ben açıp bakacağım seninkilere..
merhaba arkadaşlarr
göğüs küçültme ameliyatı olmak istiyorum ve 6 aylık bebeğim var 1.5 aydır anne sütünü bıraktı. sizce ne zaman ameliyat olabiirim? birde bu operasyon yazın yapılabiliyor mu? ve trakya üniversitesi tıp fak. de bu opersyonu geçiren arkadaş var mı? cevap verirseiz çook sevinirim.
merhaba arkadaşlarr
göğüs küçültme ameliyatı olmak istiyorum ve 6 aylık bebeğim var 1.5 aydır anne sütünü bıraktı. sizce ne zaman ameliyat olabiirim? birde bu operasyon yazın yapılabiliyor mu? ve trakya üniversitesi tıp fak. de bu opersyonu geçiren arkadaş var mı? cevap verirseiz çook sevinirim.
Bildiğim kadarı ile 6 ay geçmesi gerekiyor. yani 4-4.5 ay sonra ameliyat olabilirsiniz.İstediğin zaman olabilirsin ama yazın sizin için zor olur.Sıcaklarda pişik ve bakteri üretimi çok olur.Trakya ünv. olanı okumadım.
Bu ameliyatı başka doğum yapmak istemiyorsnız yaptırın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?