Benim K.K üyesi güzellerim,ballarım nasıl da düşünürlermiş de beni yazarlarmış...
Canım Ozdy cim,ilgine ve önerilerine çok teşekkür ederim.İnan ara ara benim de aklıma gelmiyor değil söylediklerin.Ama işte o kadar ikilemde kalıyorumki...Kışın kollarım hiç gözüme batmıyordu.Uzun kollu giyince hiç farkedilmiyordu.Ne zamanki yaz a girdik pammuk kollar çıktı fora,üüüü gözlerim hep kollarımda
Bugün bir arkadaşımla spordan sonra buluştuk üzerimde de spor kıyafeti vardı hatta.Dedi ki tam sporcu vucuda sahip olmuşsun sanki kollarında, ağırlık çalışan bayanlar olurya hani kaslı kaslı ona benzemiş dedi.O da çok kötü bulmadı.Ama gel gör benim gözler sürekli kollarımda takmış durumdayım resmen

( Hatta Ercan bey bile kollarımı pek yapmak istemiyor gibi ya da çok lüzumlu görmüyor.
Narkoz işi tabii ki beni de çok düşündürüyor.Narkozun vücuttan atılması o kadar uzunmuşki...Seneyi alıyormuş galiba çok haklısın tatlım.Fikirlerin için gerçekten çok teşekkür ederim.
Canım Madames im sizler olunca akan sular durur.Havuz dan hastaneye yürüyerek gelebiliyorum zaten sen merak etme

) 14 Temmuz inşallah geleceğim.Hatta bikinilerle geleyim de Trafik dursun,Hastane ambeleye kalksın,Ataşehir trafiği felç olsun...