- 3 Nisan 2009
- 10
- 0
-
- Konu Sahibi ---Lily---
bakmıyordum kaç gündür peymancım sende operasyon geçirmişsin geçmişler olsun a.s.
nisancım sen naptın nasılsın? valla öle heveslendirdinizki param olsa şimdi gidip yaptırıcamkaydirigubbakcemile3 birazdaha sabredeyim bakalım nolcek
bakmıyordum kaç gündür peymancım sende operasyon geçirmişsin geçmişler olsun a.s.
nisancım sen naptın nasılsın? valla öle heveslendirdinizki param olsa şimdi gidip yaptırıcamkaydirigubbakcemile3 birazdaha sabredeyim bakalım nolcek
peyman olan yok galiba ama olucak olan var mi dersen ben el kaldiririm:teytey:
Mrb bitanesi msjın için teşekkürler, özel mesaj göndermeye çalıştım sana ama geldimi bilmiyorum. Bir kaç sorum olacak sana canım, sen araştırma hastanesindemi olacaksın ssk nın masrafları karşılaması için şartları nedir bilgin varmı?
AraŞtırma hastanelerİ kendİlerİ muane sonucu kendİlerİ amelİyata karar verİrlerse hİÇ bİr Ücret alın mıyor zaten rapor cıkıyor herŞeyİ devlet gÜvencen karŞılıyor.ben elazıĞ fırat tıp merkezİ de yaptırdım ne para Ödemedİm ve her Şey Şİmdİlİk mÜkemmel gİdİyor hİÇ pİŞman da deĞİlİm .olmak İsteyenler hİÇ korkmanıza gerek yok cok rahat bİr amelİyatı var cok aĞrılı deĞİl olmak İsteyenler sakın beklemeyİn
AraŞtırma hastanelerı kendılerı muane sonucu kendılerı amelıyata karar verırlerse hıÇ bır Ücret alın mıyor zaten rapor cıkıyor herŞeyı devlet gÜvencen karŞılıyor.ben elazıĞ fırat tıp merkezı de yaptırdım ne para Ödemedım ve her Şey Şımdılık mÜkemmel gıdıyor hıÇ pıŞman da deĞılım .olmak ısteyenler hıÇ korkmanıza gerek yok cok rahat bır amelıyatı var cok aĞrılı deĞıl olmak ısteyenler sakın beklemeyın
PARESSSSS bunu lütfen oku bak berranaz elazığ diyor vede ücretsiz