Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

bileti almışsın,gel ben daha iyi yaparım yarı fiyatına değişime hazır ol inan her şey güzel olacak...Allahın izniyle

hayırlısı olsun.. inşallah sende hepimiz gibi kuzu gibi yatıp koç gibi kalkacasın...
herşey gönlünce olsun...

bileti almışsın,gel ben daha iyi yaparım yarı fiyatına değişime hazır ol inan her şey güzel olacak...Allahın izniyle

keşke bana da yapsaydın böyle bi teklif :))

canım ben de bugün sesini duydum kendime geldim...dünü yaşanmamış sayıyorum bu yüzden..çok öpüyorum seni güzel melek..

keşke bana da yapsaydın böyle bi teklif :))

canım ben de bugün sesini duydum kendime geldim...dünü yaşanmamış sayıyorum bu yüzden..çok öpüyorum seni güzel melek..

:13: Hepsi benden sana güzel memelim benim....hadi atla gel de sarılalım...özledim

Ben Eskişehir de ameliyat oldum doktorum Yr.Doc.Dr. İBRAHİM MUTLU SAYDAM idi. herhangi bir ücret ödemedim ameliyat için.
dikişlerim ters t şeklinde gögüs altlarımdan ortaya dogru gelio ama ölçmedim kaç cm die:)) biraz toparlanayım ölçerim herhalde meraktan.

Doktordan da hastaneden de çok memnunum ama sanırım biraz kendime dikkat etmiorum dikişlerimde 2 gündür kanamalar oluo sizde böyle bir sorun olmusmuydu?

İlaçlarımıda kullanıorum inşallah ödemlerden bir an önce kurtulurum
Yarın tekrar doktora gidicem dikişlerin ne zaman alınacagını söyliyecek

isimleri aklımda tutamadığımdan kim ne sormus bilemedim karısık cevapladım atladıgım varsa kusura bakmayın:)) sorun tekrar cevaplarım:))

merhabalar canlar herkesi çok özledim
sınavlarım başlıyor ders çalışıyorum o nedenle uğrayamıyorum fazlaca. haftaya sakaryaya gidiyorum sınavlar için. bana dua edin emi :87:
ben yokken baya kaynamış burası :) yeni ameliyat olanlar olmayı düşünenler başka operasyonlar geçirmek isteyenler :81: şen şakrak maşallah
desenim tertibim yeni ameliyatlar düşünüyorsun demek, hatırlıyormusun ilkinde nasıl korkuyorduk
jelesecim, nldglpcim, ogltkncim, bentoprakcım vee daha daha herkes keyifler yerindedir umarım
c186 sen ne karar verdin ameliyat konusunda? kaçırdım sanırım..

canım dikişlerim alındı. alınırken de acımadı gayet iyi şuan için hiiiiç korkma :)

cnm büyüklüğü istediğim gibi geçen gün sütyen almak için çıktık 75 b oluyor :) hatta doktorum şişlikler dahada geçecek dedi. inşallah şuandaki dikliği hiç bozulmaz damla olmasada olur

Deseninde varmış sınavı..siz tertipler aynı gidiyorsunuz hadi bakalımikinize de başarılar...nasıl memelerin,inmezler korkma artık havada onlar özletme kendini mutlaka yaz..çok öptüm

Merhaba hoşgeldin aramıza İnşallah sen de kararını verip güzel memelerin tadını çıkarmaya bir an önce başlarsın. Ben yaklaşık 4-5 doktor araştırması yaptıktan sonra devlette olmaya karar verdim. Ben ameliyatıma hiç bir ücret ödemedim. Tıp fakültesi konusunda da araştırmam olmuştu, nedense sıcak bakmadım. Sana özelden daha ayrıntılı yazıcam bu konu hakkında. Memnuniyetime gelince; evet çok memnun kaldım hastaneden de, hemşirelerden de, doktordan da...Biraz da şans işi sanırım. Sen hangi şehirdesin? İstersen benim doktorumla da görüşebilirsin, kafanda fikir oluşur.

hadi bakalIm hayIrlIsIyla....
mademki bilet alInmIs, amel. günü belirlenmis, bu kararsIzlIk niye....ama anlIyorum, insanIn biranda kafasIndan birsürü seyler geciyo.
Ameliyata nekadar positiv girersen bir okadar enerjiyle cabuk atlatIrsIn. Hic korkulacak bisey yok...

Sana da merhaba tertip :13: açılışı yaptım artık kim tutar beni yeni ameliyatlara yelken açıyorum. Tırsdığımız kadar yokmuş ama dimi Oldu da bitti maşallah....

Sınav mı dedin başarılar diliyorum canım, benim de bu hafta üç dersten sınavım var, umarım güzel geçecek ikimizin de

Hayatım benim sen de hoşgeldin, dün yoktun, nasılsın? atabildin mi yorgunluğunu üstünden? Öpüyorum seni, kendine iyi bak tatlım

canım meşgulsün galiba çabuk tele koş

Aaahh şekerim güzellik uykusundaydım ama senin sesini duyunca daha bi iyi hissettim kendimi... Allah telefonlarımıza zeval vermesin, seni seviyorum...

En zorunu atlatıp ameliyat günü almışsın arkadaşım, daha ne olsun. Bundan sonrası iyiki yaptırmışım demek olucak. Hiç tereddüt etme canım, hele ki ameliyatını Ercan Bey yapacaksa... Bak ne kadar şanslısın önünde bir sürü canlı örnek var, daha ne düşünüyorsun. Hayırlısıyla başarılı bir ameliyat geçirip iyi ki olmuşum diyeceksin. Biraz pozitif ol, sıkma kendini bu kadar

Kaç gün olmuştu ameliyat olalı? Benim dikişlerim yarın alınacak, hiç böyle kanama falan olmadı, dün akşam hafif sarı akıntı oldu azıcık, o kadar. Doktoruna sor bakalım nedenmiş. :44:

:)aynen benımde gözüm hep hatunların gögüslerinde millet sapık zannedecekben bugun kontrolumu yaptırdım... memişlerin durumunun ii oldugunu sadece baticona devam etmem gerektigini gerekirsede agrı kesici almamı söyledi dr.. haftaya dikişlerim alınacak daha dogru sdece dikiş başlangıç ve bitişlerini alacagını söyledi işte..ben iz giderici krem düşünüyorum şimdilik canım ama ilerde fikrim degişir mi bilmiyorum:26:
madamEs canım öncelikle geçmiş olsun ben sakarya'dayım geldiginde sende istersen görüşmek isterim

canIm, sende silikon varmI? Resimmin varsa gönderebilirmisin? Bende b cup istiyorum..

inşallah iyi geçer tertip ben çok korkuyorum dört dersim var birini şimdiden bıraktım diyebilirim güzelleştikçe güzelleşeceksin desene desencim

Deseninde varmış sınavı..siz tertipler aynı gidiyorsunuz hadi bakalımikinize de başarılar...nasıl memelerin,inmezler korkma artık havada onlar özletme kendini mutlaka yaz..çok öptüm

biz her konuda tertip olduk galiba havadalar di mi çok güzeller cumartesi yine kontrol var silikon bantlar takılacak artık. bu arada doktor bana bir kilo al demişti ama zayıflıyorum elimde olmadan

:) madamEs canım öncelikle geçmiş olsun ben sakarya'dayım geldiginde sende istersen görüşmek isterim
teşekkür ederim sana da geçmiş olsun. umarım hemencecik iyileşirsin ben de isterim tabi sınavlar bittiğinde dönmeden önce uygun olursan görüşürüz :) bunun için haberleşelim

canIm, sende silikon varmI? Resimmin varsa gönderebilirmisin? Bende b cup istiyorum..

canım ben de silikon yok. resim daha çektirmedim çünkü hala bantlar var. silikon bantlar takıldığı zaman resim koyarım b cup iyi olur bence. ben beğendim

Doktordan önceki halini de al ikisini koy ki resimlerin farkı görelim Merakla bekliyorum seksi resimlerini

Desenim Güzellik uykundan uyandırdım ama bilemedim o saate uyuyacağını, bende sesini duydum çok mutlu oldum

Çok teşekkür ediyorum cevabın için:)Benim tayinim Tekirdağ'a çıktı orda ameliyat olmayı düşünüyorum.Bakalım uygun bir doktor bulabilirim inşallah oralarda.Sen hangi şehirdesin?Yeni olduğum için herkesi yavaş yavaş tanıyorum.

Yok Ben İstanbul Avrupa yakasında oturuyorum.

Doktor mail attı.Lazer lipo ve meme 4 saat sürecek dedi. Ameliyat olabilirim bir sakıncası yokmuş. Ameliyattan sonra kaç gün hastahanede kalınıyor?

Doktor mail attı.Lazer lipo ve meme 4 saat sürecek dedi. Ameliyat olabilirim bir sakıncası yokmuş. Ameliyattan sonra kaç gün hastahanede kalınıyor?

Canım 1 gün kalınıyor..ama doktor yine duruma göre belirliyor...hadi sevindim,izin çıktı yani....sen nereye lazer yaptıracaksın?

Özelden yazmıştım sana gelmiş mi mesajım?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…