- 3 Kasım 2011
- 15.931
- 9.372
- 448
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #10.341
ogltkn , evet ben cumartesi için ameliyat günü aldım uçak biletlerimi bile aldım ama gel gör ki kararsızlığım devam ediyor burda iyi bi plastik cerrah var ama cesaret edemedim ya özelde olmak daha iyi hissettiriyor diye düşünüyorum devlette olup güzel sonuç alanlar da var ama diyelim ki olmadı şans bu ya en azından keşke özelde olsaydım diye kendimi yemem diye düşünyorum o yüzden cumartesi günü muhtemelen değişim geçireceğim Ercan Beyin ellerinden
ogltkn , evet ben cumartesi için ameliyat günü aldım uçak biletlerimi bile aldım ama gel gör ki kararsızlığım devam ediyor burda iyi bi plastik cerrah var ama cesaret edemedim ya özelde olmak daha iyi hissettiriyor diye düşünüyorum devlette olup güzel sonuç alanlar da var ama diyelim ki olmadı şans bu ya en azından keşke özelde olsaydım diye kendimi yemem diye düşünyorum o yüzden cumartesi günü muhtemelen değişim geçireceğim Ercan Beyin ellerinden
bileti almışsın,gel ben daha iyi yaparım yarı fiyatınadeğişime hazır ol inan her şey güzel olacak...Allahın izniyle
keşke bana da yapsaydın böyle bi teklif :))
canım ben de bugün sesini duydum kendime geldim...dünü yaşanmamış sayıyorum bu yüzden..çok öpüyorum seni güzel melek..
desenim, ben de merak ediyorum seni, şen şakrak, enerjini taa buralara kadar gönderdiğin yazılarını özledim arkadaşım...herşey yolundayımışaldım haberini ama bir iki satır yaz da şenlensin buralar..nldglp, biz de özledik seni, yokluğun belliydi
Canım, ben de sizleri çok özledimAhanda buradayım artık gitmem bi yere Sen nasılsın arkadaşım? Herşey yolundadır umarım.
Madames; tatlım sende ne var ne yok? Daha okuyamadım geçmişi, dikişlerin alındı mı? :44: Benim perşembe günü alınacak. Nası bişi, canın yandı mı? Ben biraz tırsıyorum da :18:
Merhaba Panter, geçmiş olsun.
Edbeer im bak ben de sana demiştim 4 ay diye Ercan bey de aynısını söylemiş.Hatta yazımda resimlerimi de 4. ayımda çektiğini yazmıştım.Hadi bakalım biraz daha sabır:)
Serap38 kolay gelsin hem iş, hem özel hayatına.
Sevimlii tatlım benim yazından iyi olduğunu anladım çok sevindim
Ben toprak bence git teğelini yaptır.
Yellowrose nasılsın? ne zaman gideceksin doktoruna?
Ada222, Eylül de gel...
Ogltkn,seninle tanışmayı dört gözle bekliyorum
Desendesenim niye girmiyorsun foruma???
Madames nasıl memeler? büyüklüklerinden memnunmusun?
Ozdy cim seninde hiç soluğun yokk:44:
Ozdy nin arkadaşı,nasıl acaba?
Veee JELESEC im.Seni özledimm...
Öncelikle merhaba ben Meltem aranıza yeni katıldım.Arkadaşım bende göğüs küçültme ameliyatı olmak istiyorum ama devlet mi özel mi karar veremiyorum.Sen devlette olmuşsun nasıl memnun kaldın mı?Ne kadar ücret ödedin doktoruna?Bir de tıp fakülteleri bu konuda daha iyi diyorlar.Bir fikrin var mı bu konuda?
merhabalar canlar herkesi çok özledim
sınavlarım başlıyor ders çalışıyorum o nedenle uğrayamıyorum fazlaca. haftaya sakaryaya gidiyorum sınavlar için. bana dua edin emi :87:
ben yokken baya kaynamış burası :) yeni ameliyat olanlar olmayı düşünenler başka operasyonlar geçirmek isteyenler :81: şen şakrak maşallah
desenim tertibim yeni ameliyatlar düşünüyorsun demek, hatırlıyormusun ilkinde nasıl korkuyorduk
jelesecim, nldglpcim, ogltkncim, bentoprakcım vee daha daha herkes keyifler yerindedir umarım
c186 sen ne karar verdin ameliyat konusunda? kaçırdım sanırım..
dün geçmişi okuyarak ve hepinizin mesajlarını tek tek alıntılayarak uzun bir mesaj yazmıştım ki, gönderirken yok oldu
öncelikle desenim, gelmişsin ortalık şenlenmiş :) hoşgeldin, sefalar getirdin.
jelesecim, misafirlerden canın çıktı sanırım, hiç sesin soluğun çıkmıyor ?
bentoprak, dikiş işleminden korkma, 4*4'lük görüntü için iki dikiş nedir ki :)
sevimli, ben en son 15TL den almıştım canım, sanırım sonradan zam görmüş bantlar :/
nldglp, umarım en kısa sürede buluşur, tanışırız
ozdy, güzel haberlrini alıyoruz ama arada bi pişşt desen daha mutlu olucaz :) öpüldünüz...callanetics nasıl gidiyo bu arada?
panter, keklik sizlere de geçmiş olsun...umarım her geçen gün sonuçlarınızdan daha da mutlu olursunuz.
edbercim sana da öpücükler
c1186 sen tarihini netleştirmişmiydin? ercan beye mi ameliyat olacaktın ?
cym sen tekirdağlı olan arkadaşmıydın?
karıştırdıklarım ve atladıklarım varsa affola, dünden hatırladıklarım bu kadar..hepinize sevgiler & öpücükler & en güzel günler
canım meşgulsün galiba çabuk tele koş
Ben Eskişehir de ameliyat oldum doktorum Yr.Doc.Dr. İBRAHİM MUTLU SAYDAM idi. herhangi bir ücret ödemedim ameliyat için.
dikişlerim ters t şeklinde gögüs altlarımdan ortaya dogru gelio ama ölçmedim kaç cm die:)) biraz toparlanayım ölçerim herhalde meraktan.
Doktordan da hastaneden de çok memnunum ama sanırım biraz kendime dikkat etmiorum dikişlerimde 2 gündür kanamalar oluo sizde böyle bir sorun olmusmuydu?
İlaçlarımıda kullanıorum inşallah ödemlerden bir an önce kurtulurum
Yarın tekrar doktora gidicem dikişlerin ne zaman alınacagını söyliyecek
isimleri aklımda tutamadığımdan kim ne sormus bilemedim karısık cevapladım atladıgım varsa kusura bakmayın:)) sorun tekrar cevaplarım:))
:)aynen benımde gözüm hep hatunların gögüslerinde millet sapık zannedecekOoohhh çok sevindimAllah nazarlardan korusun, mutluluğunu hissedebiliyorum, aynı duyguları ben de yaşıyorum Allah'ıma binlerce kez şükrediyorum, bu ameliyatı olmak isteyenlerin muradına ermesi için de dua ediyorum. Yolda giderken kadınların memelerine takılıyor gözüm, büyük memeli kadınların yanına gidip ameliyat ol kurtul demek geliyor içimden Bizim gibi yüklerinden kurtulup mutlu olsunlar istiyorum.
Ben hiç pansuman yapmadım, beşinci gün sargılar çıktı, direkt sütyen kullanmaya başladım. Doktorum pansumana gerek olmadığını söyledi. Bakalım, dikişlerim alınınca sıra krem ve masaja geliyor. Silikon bantlardan kullanmak istiyorum ben, sen düşünüyor musun?:44:
madamEs canım öncelikle geçmiş olsun ben sakarya'dayım geldiginde sende istersen görüşmek isterimmerhabalar canlar herkesi çok özledim
sınavlarım başlıyor ders çalışıyorum o nedenle uğrayamıyorum fazlaca. haftaya sakaryaya gidiyorum sınavlar için. bana dua edin emi :87:
ben yokken baya kaynamış burası :) yeni ameliyat olanlar olmayı düşünenler başka operasyonlar geçirmek isteyenler :81: şen şakrak maşallah
desenim tertibim yeni ameliyatlar düşünüyorsun demek, hatırlıyormusun ilkinde nasıl korkuyorduk
jelesecim, nldglpcim, ogltkncim, bentoprakcım vee daha daha herkes keyifler yerindedir umarım
canım dikişlerim alındı. alınırken de acımadı gayet iyi şuan içinhiiiiç korkma :)
cnm büyüklüğü istediğim gibi geçen gün sütyen almak için çıktık 75 b oluyor :) hatta doktorum şişlikler dahada geçecek dedi. inşallah şuandaki dikliği hiç bozulmaz damla olmasada olur
merhabalar canlar herkesi çok özledim
canım dikişlerim alındı. alınırken de acımadı gayet iyi şuan içinhiiiiç korkma :)
cnm büyüklüğü istediğim gibi geçen gün sütyen almak için çıktık 75 b oluyor :) hatta doktorum şişlikler dahada geçecek dedi. inşallah şuandaki dikliği hiç bozulmaz damla olmasada olur
Sana da merhaba tertip :13: açılışı yaptım artık kim tutar beniyeni ameliyatlara yelken açıyorum. Tırsdığımız kadar yokmuş ama dimi Oldu da bitti maşallah....
Sınav mı dedinbaşarılar diliyorum canım, benim de bu hafta üç dersten sınavım var, umarım güzel geçecek ikimizin de
Deseninde varmış sınavı..siz tertipler aynı gidiyorsunuz hadi bakalımikinize de başarılar...nasıl memelerin,inmezler korkma artık havada onlar özletme kendini mutlaka yaz..çok öptüm
teşekkür ederim sana da geçmiş olsun. umarım hemencecik iyileşirsin:) madamEs canım öncelikle geçmiş olsun ben sakarya'dayım geldiginde sende istersen görüşmek isterim
canIm, sende silikon varmI? Resimmin varsa gönderebilirmisin? Bende b cup istiyorum..
Merhaba hoşgeldin aramızaİnşallah sen de kararını verip güzel memelerin tadını çıkarmaya bir an önce başlarsın. Ben yaklaşık 4-5 doktor araştırması yaptıktan sonra devlette olmaya karar verdim. Ben ameliyatıma hiç bir ücret ödemedim. Tıp fakültesi konusunda da araştırmam olmuştu, nedense sıcak bakmadım. Sana özelden daha ayrıntılı yazıcam bu konu hakkında. Memnuniyetime gelince; evet çok memnun kaldım hastaneden de, hemşirelerden de, doktordan da...Biraz da şans işi sanırım. Sen hangi şehirdesin? İstersen benim doktorumla da görüşebilirsin, kafanda fikir oluşur.
dün geçmişi okuyarak ve hepinizin mesajlarını tek tek alıntılayarak uzun bir mesaj yazmıştım ki, gönderirken yok oldu
öncelikle desenim, gelmişsin ortalık şenlenmiş :) hoşgeldin, sefalar getirdin.
jelesecim, misafirlerden canın çıktı sanırım, hiç sesin soluğun çıkmıyor ?
bentoprak, dikiş işleminden korkma, 4*4'lük görüntü için iki dikiş nedir ki :)
sevimli, ben en son 15TL den almıştım canım, sanırım sonradan zam görmüş bantlar :/
nldglp, umarım en kısa sürede buluşur, tanışırız
ozdy, güzel haberlrini alıyoruz ama arada bi pişşt desen daha mutlu olucaz :) öpüldünüz...callanetics nasıl gidiyo bu arada?
panter, keklik sizlere de geçmiş olsun...umarım her geçen gün sonuçlarınızdan daha da mutlu olursunuz.
edbercim sana da öpücükler
c1186 sen tarihini netleştirmişmiydin? ercan beye mi ameliyat olacaktın ?
cym sen tekirdağlı olan arkadaşmıydın?
karıştırdıklarım ve atladıklarım varsa affola, dünden hatırladıklarım bu kadar..hepinize sevgiler & öpücükler & en güzel günler
Doktor mail attı.Lazer lipo ve meme 4 saat sürecek dedi. Ameliyat olabilirim bir sakıncası yokmuş. Ameliyattan sonra kaç gün hastahanede kalınıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?