- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.834
- 498
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #10.381
ayyy iyi hatırlattın aramadı ben de unuttum dur arayayım bariallahım ben neden heycanlı değilim sizce bir fikri olan var mı ? bence memoriala girince anlıcam ameliyat olacağımı şuan gezmeye gidiyor gibi hissediyorummm ama yarın sabah narkozu yiyince anlarım heralde gezme nasıl oluyor gezeceğim kesin de hangi alemde acaba
Allah yardımcın olsun canım..Ne güzel,sıfır stres heyecan..Yarın biraz heyecan olur tabi.Ameliyattan öncede sakinleştiricin yapılır hiçbirşey hatırlamazsın.Sadece ameliyat sonrası agrıyla ve üşümeyle uyanmak sıkıntı.Oda geçiyor zaten.Yarın bu saatlerde çok çok iyi hissedersin kendini Allahın izniyleGüzel haberlerle aramıza dönmen dilegiyle...
arkadaşlar hepinize teşekkür ediyorum destek ve bilgileriniz için bi kaç saat sonra uçuyorumbana dua edin bol bol... jeleseccciimm seni çok öpüyorum gelince yazarım herkese
jelesec,bentoprak,ogltkn,desendesen,madames,sevimliii hepiniz sağolunnn öpüldünüz dua edin..
sıfır heyecan stres hiç yok... tüm derdi küçük dev adama güzel görünmekmiş gibi geldikırmızı oje falan silerler dedim sürme dedim ama yok sürdüm bile dedi..aseton alırım yanıma olmadı orada silerim değince anladım ki bekar hatun kısmetinde nereden çıkacağı belli olmaz(uçak da, dolmuşta,hastanede )hazırlık şart bakımsız olmaz
merhaba ben istanbul anadolu yakasında oturyorum ve meme kücültme ameliyatı olmayı dusunuyorum ama özel hastanelerde cok pahalı devlet hastanesinde olan varmı
dandara dandara dandara =)))) cendere müziği yapıorum kendime yarın ameliyat oluyorum ama sanki ben olmıcam
Slm hanımlar,
belki bu ayın içinde küçük bir revizyon olacağım... 5. ayda Çatal kısmında dikişin bittiği yerde 2 pıtırcık küçük meme oluşmuştu.
Doktor 10 kadından 2 sinde olur ama zamanla oturur dedi , İstersen standart 6. ayın sonunda bakarız olmazsa revizyon yaparız demişti.
Önümüzdeki hafta kontrolüm var,o zaman belli olacak.
Çok endişelenmiyorum şimdilik işin büyük kısmını sorunsuz atlattım bunu da atlatırım diye düşünüyorum.
Sevgiler herkese :)
arkadaşlar hepinize teşekkür ediyorum destek ve bilgileriniz için bi kaç saat sonra uçuyorumbana dua edin bol bol... jeleseccciimm seni çok öpüyorum gelince yazarım herkese
jelesec,bentoprak,ogltkn,desendesen,madames,sevimliii hepiniz sağolunnn öpüldünüz dua edin..
sıfır heyecan stres hiç yok... tüm derdi küçük dev adama güzel görünmekmiş gibi geldikırmızı oje falan silerler dedim sürme dedim ama yok sürdüm bile dedi..aseton alırım yanıma olmadı orada silerim değince anladım ki bekar hatun kısmetinde nereden çıkacağı belli olmaz(uçak da, dolmuşta,hastanede )hazırlık şart bakımsız olmaz
c1186 arkadaştan haber alan var mı? Aradım tel no çaldı açan olmadı.Müsait olduğunda döner diye düşündüm amaMerak ettim nasıl acaba???
Slm hanımlar,
belki bu ayın içinde küçük bir revizyon olacağım... 5. ayda Çatal kısmında dikişin bittiği yerde 2 pıtırcık küçük meme oluşmuştu.
Doktor 10 kadından 2 sinde olur ama zamanla oturur dedi , İstersen standart 6. ayın sonunda bakarız olmazsa revizyon yaparız demişti.
Çok endişelenmiyorum şimdilik işin büyük kısmını sorunsuz atlattım bunu da atlatırım diye düşünüyorum.
Slm hanımlar,
Gecmis olsun. catal kisimda 2 pitircik meme demissin.. Ben ameliyat olali 3 aya yaklasiyor, bende de catalda , dikislerin bittigi yerde bir potluk siskinlik var, sen de benzeri bir durumdan mi soz ediyorsun acaba? Dr bana masaj yap gecer demisti, masajla gecmesse ne yapilabilecegini soracagim bende ona ziyaretimde.. Dr un nasil bir islemle bunu duzeltecek, revizyon yapacak anlattimi acaba? bilgi verirsen sevinirim.. saglikla kalin x
Minik bir ameliyat işlemi o düzeltme korkma,yaptır kurtul masajla geçiyor fikri bana pek mantıklı gelmedi,ama sen yapmaya başladığından beri fark varsa bilemem,en kısa zamanda düzelir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?