• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Bende geçen hafta salı günü oldum ameliyatımı ve kurtuldum:))
sabah 8.30 da girdim öglen 13.15 gibi çıktım benim göğüsler biraz büyüktü doktoru baya zorladım sanırım:))
çıktıktan sonra tek sorunum üşümek oldu ayılınca cok üşünüomuş die die girdim sanırım onunda etkisiyle 2 saat kadar titredim:))
tabi üstümde battaniyeler yanımda annem kardesim halam heryerimi ovarak ısıttılar beni:))
direnlerim cumartesi günü çıktı ve taburcu oldum artık pansumanımıda kendim yapıyorum

tek sorunum koltuk altlarımda şişlikler var onları atamadım

ama herşeye rağmen çokkk güzel olmuslar ben kendime asla sütyen bulamıyordum 110 bedenler bide taşırma yapıodu şimdi 85 takıorum şişliklerim olmasına rağmen :))

devlet hastanesinde ameliyat oldum hiç sorun çıkmadı hımm bide toplamda 1500 gr çıkmış göğüslerimden:))

Ödemlerden kurtulmak için tavsiye edebileceginiz bişeyler varmı?

Olmasada canım sana da çok geçmiş olsun ve hayırlı olsun umarım istediğin gibi olmuştur.. sen hangi devlet hastanesinde oldun op.dr mu yaptı ? devletten memnun musun dikişlerin nerden nereye kdar izler nasıl .

Ercan bey silikon banti 2,5 ay kullanın yanliz havalar ısındiginda jeli kullanın demişti bana . Ben silikon bantları ortalama 5 gun çıkarmadan kullandım hep.parasında hiç değilim ama takmak zor . Doktor bantlarla dus alabilirsiniz dedi sizler nasıl kullanıyorsunuz Yada kullandınız arkadaslar bilgi rica ederim.
Hepinizi öpüyorum yeni katılan arkadaslar hosgeldiniz bu arada...
Ayrıca okudum ama biraz hızlı oldu bir arkadas boyut farkından bahsetmiş bende de öyle sol sagdan büyük zamanla geciyormuş endişelenmeyin doktor daha sonra darkedilmesi daha zor olacak demişti

Canım; jelin adını yazabilir misin rica etsem :44: silikon içerikli olan mı acep?

desendesen, madames iyileşme süreci nasıl gidiyor?

Ben iyiyim canım, sen nasılsın? :3: Benim yarından sonra alınacak dikişlerim. Sen şu silikon bantlardan kullanıyor musun?

Bende geçen hafta salı günü oldum ameliyatımı ve kurtuldum:))
sabah 8.30 da girdim öglen 13.15 gibi çıktım benim göğüsler biraz büyüktü doktoru baya zorladım sanırım:))
çıktıktan sonra tek sorunum üşümek oldu ayılınca cok üşünüomuş die die girdim sanırım onunda etkisiyle 2 saat kadar titredim:))
tabi üstümde battaniyeler yanımda annem kardesim halam heryerimi ovarak ısıttılar beni:))
direnlerim cumartesi günü çıktı ve taburcu oldum artık pansumanımıda kendim yapıyorum

tek sorunum koltuk altlarımda şişlikler var onları atamadım

ama herşeye rağmen çokkk güzel olmuslar ben kendime asla sütyen bulamıyordum 110 bedenler bide taşırma yapıodu şimdi 85 takıorum şişliklerim olmasına rağmen :))

devlet hastanesinde ameliyat oldum hiç sorun çıkmadı hımm bide toplamda 1500 gr çıkmış göğüslerimden:))

Ödemlerden kurtulmak için tavsiye edebileceginiz bişeyler varmı?

Çok sevindim, geçmiş olsun :29: Kaç gün oldu ameliyat olalı? Benim yarın iki hafta olucak, koltukaltımdaki şişlikler ameliyattan bir hafta kadar sonra indi. Antibiyotik ve ağrı kesici kullanıyorsundur zaten, doktorum bana antibiyotikle birlikte mutlaka ağrı kesiciyi de almamı, ödemlerin geçmesine yardımcı olacağını söylemişti. (ben ağrım olmadığı için almadığımı söylediğimde) Daha sonra kullandım ağrı kesiciyi de. Sanırım gerçekten faydası oldu :8:

Pardon canım, zaten yazmışsın geçen hafta ameliyat olduğunu. Merak etme bir kaç güne kadar değişimi fark edersin, ödemlerin yavaş yavaş inmeye başlar. Lahananın ödem atıcı etkisi var, kapuska yiyebilirsin mesela. Haaa bir de bol su içmeyi ihmal etme...

Son düzenleme:
Merhaba; ben ameliyat olalı iki hafta olucak. Senin dekolte bölgesinde bahsettiğin potluk benim koltukaltıma doğru olan dikişimde var, ama dikişin düğüm yeri gibi, sadece sağda, soldakinde belli belirsiz. Doktoruma sordum, dikişler alınınca masaj yardımıyla o potluğun yayılıp geçeceğini söyledi. Meme ucuyla ilgili soruna gelince; benimki gayet normal görünüyor, yalnız kahverengi bölgenin biri diğerine göre azcık büyük görünüyor gözüme, dikişler alınınca zamanla normale dönücekmiş. :40:

Canım; gittim geldim ben, evdeyim şimdi. Çıkmadan önce sana mesaj yazmıştım, senin başına gelen benim başıma da geldi :1: Göndere bastığım anda internet bağlantım koptu. :36: Ben de gelince yeniden merhaba diyeyim istedim. :16: Sesini duydum, çok mutlu oldum bitanem. Görüşürüz yine, öpüyorum seni :54:

Hepiniz kuzu gibi yatıp koç gibi kalkın :1: Sizleri seviyorum bu estetik işine çok sarmayın diyorum... 2 ameliyat bilemedin 3 ameliyat yeter öptüm hepiniz

Benim 2 hakkım daha var :27: Eylül-ekim gibi karın gerdirme düşünüyorum ben de :52::52::52::52: Geriye kalıyor 1 ameliyat hakkım. Neremi yaptırsam acep :ssz: Ayy gerçekten de bi başladı mı duramıyormuş insan, alışkanlık yapıyor :1:

Canim iyi geceler, aldim mesaji, superr, iki ameliyati birden oldun sanirim, soyliyecek laf yok, harika gozukuyor, yetrki kilo alma ve tadini cikar diyorum:))

Benim arkadaşım süper ötesi olmuş :118: Maşallah :nazar: Allah nazarlardan saklasın Nldglp mi :16:

Nasılsın? Herşey yolundadır umarım. Çok geçmiş olsun canım. Direnlerin çıkarıldıktan sonra taburcu oldun dimi? Erken çıkarmışlar direnleri :44: Ben de devlette oldum, yarın iki hafta olucak. İki gece (ameliyattan önceyi de eklersek 3) kaldım hastanede, direnlerim çıkarılınca taburcu oldum. :40: Dikişlerin ne zaman alınacak? Hangi sütyeni kullanıyorsun şu an, kendin mi aldın?

Ben gidiyorum şimdilik, üç-beş gün giremeyince foruma toptan yazmış bulundum :1:

Sevgili Jelesec, Nldglp, Ogltkn, Madames, Bentoprak, Sevimli, Ada22, Serap38, Edber ve adı aklıma gelmeyen arkadaşlarım ile aramıza yeni katılanlara kucak dolusu sevgiler :16:

Beni özleyin anacım, baaayyyyy :80:

Son düzenleme:
Merhaba keklik öncelikle çok geçmiş olsun yeni göğüslerin hayırlı uğurlu olsun ben de Eray beyi araştırmıştım fakat İzmir olduğu için görüşemedim ama meme küçültmede çok iyi olduğunu biliyorum zaten meme küçültme üzerine yapmış bir çok çalışmasını.. dikişlerin ne durumda kalınlığı falan nasıl canım şekiller nasıl oldu ?

sağol canım,dikişlerim çok kalın değil şuan açık pembe renkte ve biraz kabarık yani bana göre kaynamış durumda altta dikişin bittiği yerde
birkaç dikiş ipi daha var onları bu kontrolümde alır sanırım.şekilleri çok güzel dimdik diklik dereceside şöyle söyleyim daha önce gırtlağın altından meme ucuna ölçtüğümde sağ 27 cm, sol 26 cm. geliyordu şimdi ikiside 19 cm.de bitiyor ameliyat sonrası ilk günlerde sütyeni çıkardığımda biraz korkuyordum sanki bedenimin bir parçası değildiler. şişliğinden dolayı sanırım her an açılıverecekmiş gibi geliyordu şimdi ise daha rahatım dediğim gibi biraz yayvan duruyorlar ama Eray hoca bunun geçici olduğunu söyledi. benim ameliyat önceside koltuk altına doğru göğsüm çoktu sütyenden ilk orası taşıyordu dr. oralara lipozakşın yapacağını söylemişti. yardımcı oldumsa ne mutlu bana kendine iyi bak canım.

Merhaba; ben ameliyat olalı iki hafta olucak. Senin dekolte bölgesinde bahsettiğin potluk benim koltukaltıma doğru olan dikişimde var, ama dikişin düğüm yeri gibi, sadece sağda, soldakinde belli belirsiz. Doktoruma sordum, dikişler alınınca masaj yardımıyla o potluğun yayılıp geçeceğini söyledi. Meme ucuyla ilgili soruna gelince; benimki gayet normal görünüyor, yalnız kahverengi bölgenin biri diğerine göre azcık büyük görünüyor gözüme, dikişler alınınca zamanla normale dönücekmiş. :40:

Benim hem dekolte bolgesinde hem de koltuk altina dogru bitiste de var, ayni seninki gibi yani koltuk altini kastediyorum...dikislerin bittigi yerde oluyor sanirim..benimkiler cok iriydi ondan midir, asistana mi yaptiriyorlar veya herneyse bilemedim,, bana da masaj yap gecer dedi..ama gecmezse bir sekilde, yani lipo mu yapar ne yapar duzeltsin isteyecegim, tabii yaz sonunda istanbul a dondugumde belli olacak hersey , o zaman gecmemisse duzeltmesini isteyecegim.. Senin dr Ercan bey miydi? doktorlarimiz ayni seyi soylemisler, masaj yapma isini soyluyorum, ben gorustugumde nasil masaj yapacagimi da soracagim, sen de sor istersen, gogsume bebe yagi surmemi soylmisti, belkide yagla masaj yaparim , soracagim kendisine.. kahverengi bolgeye gelince,, senin de meme buyuk olup kahverengi bolgeyi kesip de mi tasimisti doktorun? benimde kahverengi bolgenin ikisi arasinda biraz fark gorunuyor, kenar dikisler iyice duzelsin, bakalim ne olacak, kendisine bu konuda da danisacagim ayrica.. senin bayagi yeni yalniz, en az bir birbucuk ay gecsin, biraz toparlansin, iyilessin gogus icindeki bolgeler de, ne de olsa bicak degdi, kolay degil..
saglicakla kal simdilik..

Benim 2 hakkım daha var :27: Eylül-ekim gibi karın gerdirme düşünüyorum ben de :52::52::52::52: Geriye kalıyor 1 ameliyat hakkım. Neremi yaptırsam acep :ssz: Ayy gerçekten de bi başladı mı duramıyormuş insan, alışkanlık yapıyor :1:

Benim arkadaşım süper ötesi olmuş :118: Maşallah :nazar: Allah nazarlardan saklasın Nldglp mi :16:

Benim de karin, beni gerdir diyor ama, biraz tombis karin hosuma gidiyor, bide eziyetini dusunnuce vazgeciyorum... kilo verirsem onlar da kuculuyor aslinda.. kilo verdikten sonra bacak ustu, sirtta yag varsa ve basen bolgesi, lipo dusunebilirim ama .. benim sorunum yazin kilo aliyorum, yaz sonu rejime baslayip 3 ayda 10 kg veriyorum,, subat mart gibi son durumum belli olacak yani :)
saglicakla kalin ..

Nasılsın? Herşey yolundadır umarım. Çok geçmiş olsun canım. Direnlerin çıkarıldıktan sonra taburcu oldun dimi? Erken çıkarmışlar direnleri :44: Ben de devlette oldum, yarın iki hafta olucak. İki gece (ameliyattan önceyi de eklersek 3) kaldım hastanede, direnlerim çıkarılınca taburcu oldum. :40: Dikişlerin ne zaman alınacak? Hangi sütyeni kullanıyorsun şu an, kendin mi aldın?

canım canım canım iyiyim rabbime bir degil binlerce şükürler olsun çok iyiyim...çokk çokk teşekkür ederim..bende devlette oldum. hastanede 1 gece kaldım direnlerime kan fazla gelmediginden 1 günde taburcu oldum bugün 5. günüm duşumu aldım yarın ilk kontrolum var.agrı kesici ve antibiyotik kullanıyorum birde baticon ile her gün pansuman tabiki...amel. öncesi dr sordum sütyen işini kendisinin getirtecegini söyledi.dr nuha marka medikal sütyen taktı 150tl parasını ödedim canım..dikişlerim ne zaman alınacak bilmiyorum sen benden 1 hafta öncesin ...sanırım senden sonra henüz memişlerim ödemden dolayı çok şiş bende sizin gibi her isteyene acıp acıp gösterir durumdayım:52:
şimdilik bu kadar aml. olmuşlara tekrardan geçmiş olsun
olacaklara da bol bol sabır beklemek cok zor ya:ssz:

Benim hem dekolte bolgesinde hem de koltuk altina dogru bitiste de var, ayni seninki gibi yani koltuk altini kastediyorum...dikislerin bittigi yerde oluyor sanirim..benimkiler cok iriydi ondan midir, asistana mi yaptiriyorlar veya herneyse bilemedim,, bana da masaj yap gecer dedi..ama gecmezse bir sekilde, yani lipo mu yapar ne yapar duzeltsin isteyecegim, tabii yaz sonunda istanbul a dondugumde belli olacak hersey , o zaman gecmemisse duzeltmesini isteyecegim.. Senin dr Ercan bey miydi? doktorlarimiz ayni seyi soylemisler, masaj yapma isini soyluyorum, ben gorustugumde nasil masaj yapacagimi da soracagim, sen de sor istersen, gogsume bebe yagi surmemi soylmisti, belkide yagla masaj yaparim , soracagim kendisine.. kahverengi bolgeye gelince,, senin de meme buyuk olup kahverengi bolgeyi kesip de mi tasimisti doktorun? benimde kahverengi bolgenin ikisi arasinda biraz fark gorunuyor, kenar dikisler iyice duzelsin, bakalim ne olacak, kendisine bu konuda da danisacagim ayrica.. senin bayagi yeni yalniz, en az bir birbucuk ay gecsin, biraz toparlansin, iyilessin gogus icindeki bolgeler de, ne de olsa bicak degdi, kolay degil..
saglicakla kal simdilik..

Evet canım, benim daha çok yeni sayılır. En azından bir-iki ay geçsin bakalım nasıl olacak. Gözüme batan şeylerin düzeleceğini umuyorum. Mesela ilk zaman koltuk altı kısmına doğru yayvanlık vardı göğüslerimde, bu durum düzeldi, doktorumun da söylediği gibi ödemlerdenmiş. Doktorum bebe yağından falan bahsetmedi, dikişler alındıktan sonra bir krem yazacağım onunla masaj yapacaksın dedi. :40: Dün farkettim, bahsettiğim potlukta azalma var. Belki de bir kısmı ödemdi. Benim de kahverengi kısım kesilip de taşındı, ayrıca küçültüldü. Ne de olsa eski büyük memelerin yerine yeni küçük ve diri memeler geldi, onlar da ona uyarlandı. :23: Benim doktorum Manisa Devlet Hastanesi'nden Macide Hanım tatlım.

Benim de karin, beni gerdir diyor ama, biraz tombis karin hosuma gidiyor, bide eziyetini dusunnuce vazgeciyorum... kilo verirsem onlar da kuculuyor aslinda.. kilo verdikten sonra bacak ustu, sirtta yag varsa ve basen bolgesi, lipo dusunebilirim ama .. benim sorunum yazin kilo aliyorum, yaz sonu rejime baslayip 3 ayda 10 kg veriyorum,, subat mart gibi son durumum belli olacak yani :)
saglicakla kalin ..

Karnının görüntüsü seni fazla rahatsız etmiyorsa hiç yaptırma bence. Doğum falan yaptın mı bilmiyorum ama, benim iki doğumdan sonra fazlaca çatlak var ve sarkık. Şu an ideal kilomda olmama rağmen koca bir göbişim var. Beni oldukça rahatsız ediyor. Hele de memeler küçülünce iyice ben burdayım demeye başladı. Şart oldu bu ameliyatı olmam. :4:

canım canım canım iyiyim rabbime bir degil binlerce şükürler olsun çok iyiyim...çokk çokk teşekkür ederim..bende devlette oldum. hastanede 1 gece kaldım direnlerime kan fazla gelmediginden 1 günde taburcu oldum bugün 5. günüm duşumu aldım yarın ilk kontrolum var.agrı kesici ve antibiyotik kullanıyorum birde baticon ile her gün pansuman tabiki...amel. öncesi dr sordum sütyen işini kendisinin getirtecegini söyledi.dr nuha marka medikal sütyen taktı 150tl parasını ödedim canım..dikişlerim ne zaman alınacak bilmiyorum sen benden 1 hafta öncesin ...sanırım senden sonra henüz memişlerim ödemden dolayı çok şiş bende sizin gibi her isteyene acıp acıp gösterir durumdayım:52:
şimdilik bu kadar aml. olmuşlara tekrardan geçmiş olsun
olacaklara da bol bol sabır beklemek cok zor ya:ssz:

Ooohhh çok sevindim:nazar: Allah nazarlardan korusun, mutluluğunu hissedebiliyorum, aynı duyguları ben de yaşıyorum :52: Allah'ıma binlerce kez şükrediyorum, bu ameliyatı olmak isteyenlerin muradına ermesi için de dua ediyorum. Yolda giderken kadınların memelerine takılıyor gözüm, büyük memeli kadınların yanına gidip ameliyat ol kurtul demek geliyor içimden :kkk: Bizim gibi yüklerinden kurtulup mutlu olsunlar istiyorum.

Ben hiç pansuman yapmadım, beşinci gün sargılar çıktı, direkt sütyen kullanmaya başladım. Doktorum pansumana gerek olmadığını söyledi. Bakalım, dikişlerim alınınca sıra krem ve masaja geliyor. Silikon bantlardan kullanmak istiyorum ben, sen düşünüyor musun?:44:

dün geçmişi okuyarak ve hepinizin mesajlarını tek tek alıntılayarak uzun bir mesaj yazmıştım ki, gönderirken yok oldu :(

öncelikle desenim, gelmişsin ortalık şenlenmiş :) hoşgeldin, sefalar getirdin.
jelesecim, misafirlerden canın çıktı sanırım, hiç sesin soluğun çıkmıyor ?
bentoprak, dikiş işleminden korkma, 4*4'lük görüntü için iki dikiş nedir ki :)
sevimli, ben en son 15TL den almıştım canım, sanırım sonradan zam görmüş bantlar :/
nldglp, umarım en kısa sürede buluşur, tanışırız ;)
ozdy, güzel haberlrini alıyoruz ama arada bi pişşt desen daha mutlu olucaz :) öpüldünüz...callanetics nasıl gidiyo bu arada?
panter, keklik sizlere de geçmiş olsun...umarım her geçen gün sonuçlarınızdan daha da mutlu olursunuz.
edbercim sana da öpücükler

c1186 sen tarihini netleştirmişmiydin? ercan beye mi ameliyat olacaktın ?
cym sen tekirdağlı olan arkadaşmıydın?

karıştırdıklarım ve atladıklarım varsa affola, dünden hatırladıklarım bu kadar..hepinize sevgiler & öpücükler & en güzel günler:16:

Son düzenleme:

Öncelikle merhaba ben Meltem aranıza yeni katıldım.Arkadaşım bende göğüs küçültme ameliyatı olmak istiyorum ama devlet mi özel mi karar veremiyorum.Sen devlette olmuşsun nasıl memnun kaldın mı?Ne kadar ücret ödedin doktoruna?Bir de tıp fakülteleri bu konuda daha iyi diyorlar.Bir fikrin var mı bu konuda?

ogltkn , evet ben cumartesi için ameliyat günü aldım uçak biletlerimi bile aldım ama gel gör ki kararsızlığım devam ediyor burda iyi bi plastik cerrah var ama cesaret edemedim ya özelde olmak daha iyi hissettiriyor diye düşünüyorum devlette olup güzel sonuç alanlar da var ama diyelim ki olmadı şans bu ya en azından keşke özelde olsaydım diye kendimi yemem diye düşünyorum o yüzden cumartesi günü muhtemelen değişim geçireceğim Ercan Beyin ellerinden:34:

dün geçmişi okuyarak ve hepinizin mesajlarını tek tek alıntılayarak uzun bir mesaj yazmıştım ki, gönderirken yok oldu :(

öncelikle desenim, gelmişsin ortalık şenlenmiş :) hoşgeldin, sefalar getirdin.
jelesecim, misafirlerden canın çıktı sanırım, hiç sesin soluğun çıkmıyor ?
bentoprak, dikiş işleminden korkma, 4*4'lük görüntü için iki dikiş nedir ki :)
sevimli, ben en son 15TL den almıştım canım, sanırım sonradan zam görmüş bantlar :/
nldglp, umarım en kısa sürede buluşur, tanışırız ;)
ozdy, güzel haberlrini alıyoruz ama arada bi pişşt desen daha mutlu olucaz :) öpüldünüz...callanetics nasıl gidiyo bu arada?
panter, keklik sizlere de geçmiş olsun...umarım her geçen gün sonuçlarınızdan daha da mutlu olursunuz.
edbercim sana da öpücükler

c1186 sen tarihini netleştirmişmiydin? ercan beye mi ameliyat olacaktın ?
cym sen tekirdağlı olan arkadaşmıydın?

karıştırdıklarım ve atladıklarım varsa affola, dünden hatırladıklarım bu kadar..hepinize sevgiler & öpücükler & en güzel günler:16:

atlattım çok şükür...sanada öpücükler:54::54::54:

yeni ameliyat olan tüm arkadaşlara sıkıntısız iyileşme süreci diliyorum...aramıza yeni katılanlara da hoşgelmişler....

Back