- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #10.321
Bende geçen hafta salı günü oldum ameliyatımı ve kurtuldum:))
sabah 8.30 da girdim öglen 13.15 gibi çıktım benim göğüsler biraz büyüktü doktoru baya zorladım sanırım:))
çıktıktan sonra tek sorunum üşümek oldu ayılınca cok üşünüomuş die die girdim sanırım onunda etkisiyle 2 saat kadar titredim:))
tabi üstümde battaniyeler yanımda annem kardesim halam heryerimi ovarak ısıttılar beni:))
direnlerim cumartesi günü çıktı ve taburcu oldum artık pansumanımıda kendim yapıyorum
tek sorunum koltuk altlarımda şişlikler var onları atamadım
ama herşeye rağmen çokkk güzel olmuslar ben kendime asla sütyen bulamıyordum 110 bedenler bide taşırma yapıodu şimdi 85 takıorum şişliklerim olmasına rağmen :))
devlet hastanesinde ameliyat oldum hiç sorun çıkmadı hımm bide toplamda 1500 gr çıkmış göğüslerimden:))
Ödemlerden kurtulmak için tavsiye edebileceginiz bişeyler varmı?
Ercan bey silikon banti 2,5 ay kullanın yanliz havalar ısındiginda jeli kullanın demişti bana . Ben silikon bantları ortalama 5 gun çıkarmadan kullandım hep.parasında hiç değilim ama takmak zor . Doktor bantlarla dus alabilirsiniz dedi sizler nasıl kullanıyorsunuz Yada kullandınız arkadaslar bilgi rica ederim.
Hepinizi öpüyorum yeni katılan arkadaslar hosgeldiniz bu arada...
Ayrıca okudum ama biraz hızlı oldu bir arkadas boyut farkından bahsetmiş bende de öyle sol sagdan büyük zamanla geciyormuş endişelenmeyin doktor daha sonra darkedilmesi daha zor olacak demişti
desendesen, madames iyileşme süreci nasıl gidiyor?
Bende geçen hafta salı günü oldum ameliyatımı ve kurtuldum:))
sabah 8.30 da girdim öglen 13.15 gibi çıktım benim göğüsler biraz büyüktü doktoru baya zorladım sanırım:))
çıktıktan sonra tek sorunum üşümek oldu ayılınca cok üşünüomuş die die girdim sanırım onunda etkisiyle 2 saat kadar titredim:))
tabi üstümde battaniyeler yanımda annem kardesim halam heryerimi ovarak ısıttılar beni:))
direnlerim cumartesi günü çıktı ve taburcu oldum artık pansumanımıda kendim yapıyorum
tek sorunum koltuk altlarımda şişlikler var onları atamadım
ama herşeye rağmen çokkk güzel olmuslar ben kendime asla sütyen bulamıyordum 110 bedenler bide taşırma yapıodu şimdi 85 takıorum şişliklerim olmasına rağmen :))
devlet hastanesinde ameliyat oldum hiç sorun çıkmadı hımm bide toplamda 1500 gr çıkmış göğüslerimden:))
Ödemlerden kurtulmak için tavsiye edebileceginiz bişeyler varmı?
Hepiniz kuzu gibi yatıp koç gibi kalkınSizleri seviyorum bu estetik işine çok sarmayın diyorum... 2 ameliyat bilemedin 3 ameliyat yeter öptüm hepiniz
Canim iyi geceler, aldim mesaji, superr, iki ameliyati birden oldun sanirim, soyliyecek laf yok, harika gozukuyor, yetrki kilo alma ve tadini cikar diyorum:))
Merhaba keklik öncelikle çok geçmiş olsun yeni göğüslerin hayırlı uğurlu olsun ben de Eray beyi araştırmıştım fakat İzmir olduğu için görüşemedim ama meme küçültmede çok iyi olduğunu biliyorum zaten meme küçültme üzerine yapmış bir çok çalışmasını.. dikişlerin ne durumda kalınlığı falan nasıl canım şekiller nasıl oldu ?
Merhaba; ben ameliyat olalı iki hafta olucak. Senin dekolte bölgesinde bahsettiğin potluk benim koltukaltıma doğru olan dikişimde var, ama dikişin düğüm yeri gibi, sadece sağda, soldakinde belli belirsiz. Doktoruma sordum, dikişler alınınca masaj yardımıyla o potluğun yayılıp geçeceğini söyledi. Meme ucuyla ilgili soruna gelince; benimki gayet normal görünüyor, yalnız kahverengi bölgenin biri diğerine göre azcık büyük görünüyor gözüme, dikişler alınınca zamanla normale dönücekmiş.
Benim 2 hakkım daha varEylül-ekim gibi karın gerdirme düşünüyorum ben de Geriye kalıyor 1 ameliyat hakkım. Neremi yaptırsam acep Ayy gerçekten de bi başladı mı duramıyormuş insan, alışkanlık yapıyor
Benim arkadaşım süper ötesi olmuş :118: MaşallahAllah nazarlardan saklasın Nldglp mi
Nasılsın? Herşey yolundadır umarım. Çok geçmiş olsun canım. Direnlerin çıkarıldıktan sonra taburcu oldun dimi? Erken çıkarmışlar direnleri :44: Ben de devlette oldum, yarın iki hafta olucak. İki gece (ameliyattan önceyi de eklersek 3) kaldım hastanede, direnlerim çıkarılınca taburcu oldum.Dikişlerin ne zaman alınacak? Hangi sütyeni kullanıyorsun şu an, kendin mi aldın?
Benim hem dekolte bolgesinde hem de koltuk altina dogru bitiste de var, ayni seninki gibi yani koltuk altini kastediyorum...dikislerin bittigi yerde oluyor sanirim..benimkiler cok iriydi ondan midir, asistana mi yaptiriyorlar veya herneyse bilemedim,, bana da masaj yap gecer dedi..ama gecmezse bir sekilde, yani lipo mu yapar ne yapar duzeltsin isteyecegim, tabii yaz sonunda istanbul a dondugumde belli olacak hersey , o zaman gecmemisse duzeltmesini isteyecegim.. Senin dr Ercan bey miydi? doktorlarimiz ayni seyi soylemisler, masaj yapma isini soyluyorum, ben gorustugumde nasil masaj yapacagimi da soracagim, sen de sor istersen, gogsume bebe yagi surmemi soylmisti, belkide yagla masaj yaparim , soracagim kendisine.. kahverengi bolgeye gelince,, senin de meme buyuk olup kahverengi bolgeyi kesip de mi tasimisti doktorun? benimde kahverengi bolgenin ikisi arasinda biraz fark gorunuyor, kenar dikisler iyice duzelsin, bakalim ne olacak, kendisine bu konuda da danisacagim ayrica.. senin bayagi yeni yalniz, en az bir birbucuk ay gecsin, biraz toparlansin, iyilessin gogus icindeki bolgeler de, ne de olsa bicak degdi, kolay degil..
saglicakla kal simdilik..
Benim de karin, beni gerdir diyor ama, biraz tombis karin hosuma gidiyor, bide eziyetini dusunnuce vazgeciyorum... kilo verirsem onlar da kuculuyor aslinda.. kilo verdikten sonra bacak ustu, sirtta yag varsa ve basen bolgesi, lipo dusunebilirim ama .. benim sorunum yazin kilo aliyorum, yaz sonu rejime baslayip 3 ayda 10 kg veriyorum,, subat mart gibi son durumum belli olacak yani :)
saglicakla kalin ..
canım canım canım iyiyim rabbime bir degil binlerce şükürler olsun çok iyiyim...çokk çokk teşekkür ederim..bende devlette oldum. hastanede 1 gece kaldım direnlerime kan fazla gelmediginden 1 günde taburcu oldum bugün 5. günüm duşumu aldım yarın ilk kontrolum var.agrı kesici ve antibiyotik kullanıyorum birde baticon ile her gün pansuman tabiki...amel. öncesi dr sordum sütyen işini kendisinin getirtecegini söyledi.dr nuha marka medikal sütyen taktı 150tl parasını ödedim canım..dikişlerim ne zaman alınacak bilmiyorum sen benden 1 hafta öncesin ...sanırım senden sonra henüz memişlerim ödemden dolayı çok şiş bende sizin gibi her isteyene acıp acıp gösterir durumdayım
şimdilik bu kadar aml. olmuşlara tekrardan geçmiş olsun
olacaklara da bol bol sabır beklemek cok zor ya
Canım; jelin adını yazabilir misin rica etsem :44: silikon içerikli olan mı acep?
Ben iyiyim canım, sen nasılsın?Benim yarından sonra alınacak dikişlerim. Sen şu silikon bantlardan kullanıyor musun?
Nasılsın? Herşey yolundadır umarım. Çok geçmiş olsun canım. Direnlerin çıkarıldıktan sonra taburcu oldun dimi? Erken çıkarmışlar direnleri :44: Ben de devlette oldum, yarın iki hafta olucak. İki gece (ameliyattan önceyi de eklersek 3) kaldım hastanede, direnlerim çıkarılınca taburcu oldum.Dikişlerin ne zaman alınacak? Hangi sütyeni kullanıyorsun şu an, kendin mi aldın?
dün geçmişi okuyarak ve hepinizin mesajlarını tek tek alıntılayarak uzun bir mesaj yazmıştım ki, gönderirken yok oldu
öncelikle desenim, gelmişsin ortalık şenlenmiş :) hoşgeldin, sefalar getirdin.
jelesecim, misafirlerden canın çıktı sanırım, hiç sesin soluğun çıkmıyor ?
bentoprak, dikiş işleminden korkma, 4*4'lük görüntü için iki dikiş nedir ki :)
sevimli, ben en son 15TL den almıştım canım, sanırım sonradan zam görmüş bantlar :/
nldglp, umarım en kısa sürede buluşur, tanışırız
ozdy, güzel haberlrini alıyoruz ama arada bi pişşt desen daha mutlu olucaz :) öpüldünüz...callanetics nasıl gidiyo bu arada?
panter, keklik sizlere de geçmiş olsun...umarım her geçen gün sonuçlarınızdan daha da mutlu olursunuz.
edbercim sana da öpücükler
c1186 sen tarihini netleştirmişmiydin? ercan beye mi ameliyat olacaktın ?
cym sen tekirdağlı olan arkadaşmıydın?
karıştırdıklarım ve atladıklarım varsa affola, dünden hatırladıklarım bu kadar..hepinize sevgiler & öpücükler & en güzel günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?