• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

ogltkn , evet ben cumartesi için ameliyat günü aldım uçak biletlerimi bile aldım ama gel gör ki kararsızlığım devam ediyor burda iyi bi plastik cerrah var ama cesaret edemedim ya özelde olmak daha iyi hissettiriyor diye düşünüyorum devlette olup güzel sonuç alanlar da var ama diyelim ki olmadı şans bu ya en azından keşke özelde olsaydım diye kendimi yemem diye düşünyorum o yüzden cumartesi günü muhtemelen değişim geçireceğim Ercan Beyin ellerinden:34:

Hayırlısı olsun bu cumartesimi 2 haziran yani.Değiştirmedilerse 3 haziranda bayanlar ufak bir toplantı yapacaktık.Uğrarız sana geçmiş olsuna.Bir şey lazımsa istersen alo de telim var sende.

Hayırlısı olsun bu cumartesimi 2 haziran yani.Değiştirmedilerse 3 haziranda bayanlar ufak bir toplantı yapacaktık.Uğrarız sana geçmiş olsuna.Bir şey lazımsa istersen alo de telim var sende.

Ay vallahi iyi hatırlattın:1: evet evet uğrarız o Allahın emri de o zamana kadar korkup ameliyattan kaçmazsa:30: annesi de eklendi yanına...refakatçi şenlik tam oldu onun için

herkese merhabalar.
kadınlar kulübü sayesinde cesaretimi toplayıp meme küçültme ameliyatı oldum:)hepinize teşekkür ederim:)
ameliyatımı bulunduğum şehre en yakın olan ankarada oldum.şuan üzerinden 22 gün geçti ameliyatın ve çok iyiyim.benim gibi korku dolu olan arkadaşlara azda olsa cesaret vermek isterim,inanın benim kadar korkan olduğunu sanmıyorum,çünkü eşimden başka bu ameliyatı kimse bilmiyor.
öncelikle doktor seçimi çok önemli,tercihimi dr.volkan tayfur hocamdan yana kullandım ve kendisine çok teşekkür ediyorum,başarılı ve herşeyden önce sizin duygularınızı hissedebilen başarılı bir cerrah.
öncelikle ön görüşme için arayıp randevu aldık.ilk gittiğim gün odadan ameliyat gününü kararlaştırarak çıktık:)istenilen tetkikleri yaptırdım ama hep içimde bir korku...ameliyat günü geldi hastahaneye (özel koru hastahanesi)gittik.bana verilen elbiseleri korku dolu ve ağlamaklı bir şekilde eşimin yardımıyla giydim.sedyeye aldılar ameliyathaneye götürdüler.volkan hocam geldi ameliyat için çizimler yaparken bir yandan moral veriyor bana herşey çok güzel olacak diye.sonra ameliyat olacağım sedyeye yattım ve hocama son sözüm size güveniyorum demek oldu.sarhoşvari bir kafayla kendime geldiğimde odada olduğumu gördüm ve açım dedim:D 1 saat sonra yemek yedim:)3-4 saat sonra terasa çıkarak eşimle çay içtim.tabi temkinli bir şekilde.sonra kendi kendime bu muydu yani ameliyat dedim,o korkan ben:)ameliyatım 3,5 saat sürmüş.
dirhenlerden ötürü ilk gece biraz dikkatli geçti,kesinlikle ağrı-acı yaşamadım.sadece kendimce dikişlerime bir zarar vericem düşüncesi olduğu için dikkatliydim.1gün sonunda hem hastahaneden hem dirhenlerden kurtuldum.bahsedilen kadar acılı bişey değil hatta değil.
evime geldim.bakın sadece ilk dört gün sabah uyadığınızda gerginlik var göğüslerinde birde şişlik.koyu renkli kıyafetler tercih ettim ilk 1 hafta.çünkü kimse bilmiyor,belli etmemem lazımdı.sadece ilk dört gün hareketlerinize biraz dikkat edeceksiniz.4.gün sargılarım alındı,rahatladım.4.günden sonra duşa girdim.10 gün sonra tekrar kontrole gittim,herşeyin yolunda olduğunu söyledi volkan bey.
şuan 22.gündeyim ve çok rahatım.hiçbişeyim kalmadı.4.günden sonra hergün hareketimi biraz daha arttırarak her işimi yaptım.kimseye muhtaç olmadan.
bahsedilen kadar korkulu bir operasyon değil.dr.volkan tayfur hocama tekrar tekrar teşekkür ederim herşey için.mutluyum ve herşeyden öncesi dik durup rahat hareket ediyorum.
olmak isteyen arkadaşlara birazda olsa katkım olduysa ne mutlu.şimden geçmiş olsun:)

evettt bu cumartesi...:ssz: çok teşekkür ederim ..

Ay vallahi iyi hatırlattın:1: evet evet uğrarız o Allahın emri de o zamana kadar korkup ameliyattan kaçmazsa:30: annesi de eklendi yanına...refakatçi şenlik tam oldu onun için

jelesec kaçmıcammm nayırrrrrrrrr yıllardır bekledim bu kadar uca gelmişken bu yoldan dönersem ayıp bana yahuuuu:1::1::1::1: bana kalsa ben tek giderim valla daha stressiz :ssz:

Canım 1 gün kalınıyor..ama doktor yine duruma göre belirliyor...hadi sevindim,izin çıktı yani....sen nereye lazer yaptıracaksın?

Özelden yazmıştım sana gelmiş mi mesajım?

Bel bölgeme istiyorum ama tabiki doktor beyin önerilerini de dikkate alacağım. Meme ye lazer lipo iyi sonuçlar veriyormu? Benim göğsümün sarkıklığı beni rahatsız ediyor. 80 C kullanıyorum. Ama eğer ameliyat gerekecekse b cup olsun diyorum. Özelden attığın mesajı aldım ama maalesef ben nasıl özelden cevap yazacağımı bilmiyorum.

evettt bu cumartesi...:ssz: çok teşekkür ederim ..

Jelesec kaçmıcammm nayırrrrrrrrr yıllardır bekledim bu kadar uca gelmişken bu yoldan dönersem ayıp bana yahuuuu:1::1::1::1: Bana kalsa ben tek giderim valla daha stressiz :ssz:

c1186...çok az kaldı...istediğin görüntüye inşallah kavuşursun:34: Anneni sakinleştir:1:

Bel bölgeme istiyorum ama tabiki doktor beyin önerilerini de dikkate alacağım. Meme ye lazer lipo iyi sonuçlar veriyormu? Benim göğsümün sarkıklığı beni rahatsız ediyor. 80 C kullanıyorum. Ama eğer ameliyat gerekecekse b cup olsun diyorum. Özelden attığın mesajı aldım ama maalesef ben nasıl özelden cevap yazacağımı bilmiyorum.

Memede sonuç vereceğini zannetmiyorum lazer liponun..:19:deri fazlası varsa olmaz ama yinede doktor sana söyler,bu benim düşüncem...sen özelden yazamazsın(100 mesaj muhabbeti var senin daha dolmamış) ben e mail adresimi yazayım oradan yazarsın...

Son düzenleme:
Memede sonuç vereceğini zannetmiyorum lazer liponun..:19:deri fazlası varsa olmaz ama yinede doktor sana söyler,bu benim düşüncem...sen özelden yazamazsın(100 mesaj muhabbeti var senin daha dolmamış) ben e mail adresimi yazayım oradan yazarsın...

Teşekkürler.Tek yapmam gereken doktorla konuşmak. Haftaya oğlum SBS sınavına girecek ama bir sonraki ,Cumartesi gidip doktor beyle konuşabilirim. Tek sıkıntım ücretin pahalı olması ama yinede gidip görüşücem.

Teşekkürler.Tek yapmam gereken doktorla konuşmak. Haftaya oğlum SBS sınavına girecek ama bir sonraki ,Cumartesi gidip doktor beyle konuşabilirim. Tek sıkıntım ücretin pahalı olması ama yinede gidip görüşücem.

Ben büyük oğlumda yaşadım o sınav kabusunu...ben daha gergindim vallahi:52: şimdi üniversite sınavlarına giriyor...zaman su gibi geçti...inşallah çok başarılı geçer.

Ücret bir çok doktora göre uygun sayılır...benim görüştüğüm doktorların içinde sadece 1 doktor çok uygun fiyat vermişti...bu senin tercihin uyarsa kesene karar verirsin...tabi git karşılıklı görüş,hadi sana kolay gelsin...hem sınav hemde bu iş için

Ben büyük oğlumda yaşadım o sınav kabusunu...ben daha gergindim vallahi:52: şimdi üniversite sınavlarına giriyor...zaman su gibi geçti...inşallah çok başarılı geçer.

Ücret bir çok doktora göre uygun sayılır...benim görüştüğüm doktorların içinde sadece 1 doktor çok uygun fiyat vermişti...bu senin tercihin uyarsa kesene karar verirsin...tabi git karşılıklı görüş,hadi sana kolay gelsin...hem sınav hemde bu iş için

İyi dileklerin ve duaların için çok teşekkür ederim, ihtiyacımız var gerçekten. Ben de öyleyim ondan daha fazla gerginim :52: Ben de senin büyük oğluna başarılar diliyorum. İnşallah çok başarılı bir sınav atlatır . Onlarınki 16 sında dimi?

İyi dileklerin ve duaların için çok teşekkür ederim, ihtiyacımız var gerçekten. Ben de öyleyim ondan daha fazla gerginim :52: Ben de senin büyük oğluna başarılar diliyorum. İnşallah çok başarılı bir sınav atlatır . Onlarınki 16 sında dimi?

Evet canım az kaldı sınavına...Allah emeklerini boşa çıkarmasın tüm yavrularımızın...sen çok belli etme heyecanını...ben o dönem çok tartışmıştım anadolu lisesi kazandı ama...bende bitmiştim...hayırlısı olsun hepsi için

arkadaşlar hepinize teşekkür ediyorum destek ve bilgileriniz için bi kaç saat sonra uçuyorum:10::10::10: bana dua edin bol bol... jeleseccciimm seni çok öpüyorum :16::16::16::16::16: gelince yazarım herkese :5::5::5::5:

jelesec,bentoprak,ogltkn,desendesen,madames,sevimliii hepiniz sağolunnn öpüldünüz dua edin..:16:

ayyy iyi hatırlattın aramadı ben de unuttum dur arayayım bari :1: allahım ben neden heycanlı değilim sizce bir fikri olan var mı ? bence memoriala girince anlıcam ameliyat olacağımı:1::1: şuan gezmeye gidiyor gibi hissediyorummm ama yarın sabah narkozu yiyince anlarım heralde gezme nasıl oluyor gezeceğim kesin de hangi alemde acaba :1::1::1::1::1:

arkadaşlar hepinize teşekkür ediyorum destek ve bilgileriniz için bi kaç saat sonra uçuyorum:10::10::10: bana dua edin bol bol... jeleseccciimm seni çok öpüyorum :16::16::16::16::16: gelince yazarım herkese :5::5::5::5:

jelesec,bentoprak,ogltkn,desendesen,madames,sevimliii hepiniz sağolunnn öpüldünüz dua edin..:16:

Dualarımız seninle de:34: hiç korkma gerilme emin ellerdesin...doktora ne istediğini tam anlat,sabah çizim sırasında heyecandan unutabilirsin,not al orada okursun doktora...şekil,boyut,süt bezleri,tam yuvarlak istemenden hepsinden bahset:31: bende seni çok öpüyorum:54: Allah yardımcın olsun çok güzel sonucun ve iyileşme sürecin olur inşallah.

Herkese merhaba
öncelikle yeni ameliyat olmuş olan arkadaşlara geçmiş olsun, darısı başıma diyorum.Sanırım desendesen devlet hastanesinde ameliyat olmuştu. bende Ankaradayım ve devlet hastanesinde ameliyat olmak istiyorum. Şuan bebeğimi emziriyorum Ekim gibi sütten kesmeyi düşünüyorum ameliyatı ne zaman olabilirim bilgi verirseniz teşekkür ederim.

ayyy iyi hatırlattın aramadı ben de unuttum dur arayayım bari :1: allahım ben neden heycanlı değilim sizce bir fikri olan var mı ? bence memoriala girince anlıcam ameliyat olacağımı:1::1: şuan gezmeye gidiyor gibi hissediyorummm ama yarın sabah narkozu yiyince anlarım heralde gezme nasıl oluyor gezeceğim kesin de hangi alemde acaba :1::1::1::1::1:

Ne güzel bak, sanki Otel memorial e gidiyosun. UyandigInda bir sürü ilgilenen kisi. Ohh tadInI cIkar.....hic korkma , yarInda koridorlarda gezmeye cIkarsIn....:51: Walla özendim ....

Back