herkese merhabalar.
kadınlar kulübü sayesinde cesaretimi toplayıp
meme küçültme ameliyatı oldum:)hepinize teşekkür ederim:)
ameliyatımı bulunduğum şehre en yakın olan ankarada oldum.şuan üzerinden 22 gün geçti ameliyatın ve çok iyiyim.benim gibi korku dolu olan arkadaşlara azda olsa cesaret vermek isterim,inanın benim kadar korkan olduğunu sanmıyorum,çünkü eşimden başka bu ameliyatı kimse bilmiyor.
öncelikle doktor seçimi çok önemli,tercihimi dr.volkan tayfur hocamdan yana kullandım ve kendisine çok teşekkür ediyorum,başarılı ve herşeyden önce sizin duygularınızı hissedebilen başarılı bir cerrah.
öncelikle ön görüşme için arayıp randevu aldık.ilk gittiğim gün odadan ameliyat gününü kararlaştırarak çıktık:)istenilen tetkikleri yaptırdım ama hep içimde bir korku...ameliyat günü geldi hastahaneye (özel koru hastahanesi)gittik.bana verilen elbiseleri korku dolu ve ağlamaklı bir şekilde eşimin yardımıyla giydim.sedyeye aldılar ameliyathaneye götürdüler.volkan hocam geldi ameliyat için çizimler yaparken bir yandan moral veriyor bana herşey çok güzel olacak diye.sonra ameliyat olacağım sedyeye yattım ve hocama son sözüm size güveniyorum demek oldu.sarhoşvari bir kafayla kendime geldiğimde odada olduğumu gördüm ve açım dedim

1 saat sonra yemek yedim:)3-4 saat sonra terasa çıkarak eşimle çay içtim.tabi temkinli bir şekilde.sonra kendi kendime bu muydu yani ameliyat dedim,o korkan ben:)ameliyatım 3,5 saat sürmüş.
dirhenlerden ötürü ilk gece biraz dikkatli geçti,kesinlikle ağrı-acı yaşamadım.sadece kendimce dikişlerime bir zarar vericem düşüncesi olduğu için dikkatliydim.1gün sonunda hem hastahaneden hem dirhenlerden kurtuldum.bahsedilen kadar acılı bişey değil hatta değil.
evime geldim.bakın sadece ilk dört gün sabah uyadığınızda gerginlik var göğüslerinde birde şişlik.koyu renkli kıyafetler tercih ettim ilk 1 hafta.çünkü kimse bilmiyor,belli etmemem lazımdı.sadece ilk dört gün hareketlerinize biraz dikkat edeceksiniz.4.gün sargılarım alındı,rahatladım.4.günden sonra duşa girdim.10 gün sonra tekrar kontrole gittim,herşeyin yolunda olduğunu söyledi volkan bey.
şuan 22.gündeyim ve çok rahatım.hiçbişeyim kalmadı.4.günden sonra hergün hareketimi biraz daha arttırarak her işimi yaptım.kimseye muhtaç olmadan.
bahsedilen kadar korkulu bir operasyon değil.dr.volkan tayfur hocama tekrar tekrar teşekkür ederim herşey için.mutluyum ve herşeyden öncesi dik durup rahat hareket ediyorum.
olmak isteyen arkadaşlara birazda olsa katkım olduysa ne mutlu.şimden geçmiş olsun:)