- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #10.361
ogltkn , evet ben cumartesi için ameliyat günü aldım uçak biletlerimi bile aldım ama gel gör ki kararsızlığım devam ediyor burda iyi bi plastik cerrah var ama cesaret edemedim ya özelde olmak daha iyi hissettiriyor diye düşünüyorum devlette olup güzel sonuç alanlar da var ama diyelim ki olmadı şans bu ya en azından keşke özelde olsaydım diye kendimi yemem diye düşünyorum o yüzden cumartesi günü muhtemelen değişim geçireceğim Ercan Beyin ellerinden
Hayırlısı olsun bu cumartesimi 2 haziran yani.Değiştirmedilerse 3 haziranda bayanlar ufak bir toplantı yapacaktık.Uğrarız sana geçmiş olsuna.Bir şey lazımsa istersen alo de telim var sende.
Hayırlısı olsun bu cumartesimi 2 haziran yani.Değiştirmedilerse 3 haziranda bayanlar ufak bir toplantı yapacaktık.Uğrarız sana geçmiş olsuna.Bir şey lazımsa istersen alo de telim var sende.
Ay vallahi iyi hatırlattınevet evet uğrarız o Allahın emri de o zamana kadar korkup ameliyattan kaçmazsa annesi de eklendi yanına...refakatçi şenlik tam oldu onun için
Canım 1 gün kalınıyor..ama doktor yine duruma göre belirliyor...hadi sevindim,izin çıktı yani....sen nereye lazer yaptıracaksın?
Özelden yazmıştım sana gelmiş mi mesajım?
evettt bu cumartesi...çok teşekkür ederim ..
Jelesec kaçmıcammm nayırrrrrrrrr yıllardır bekledim bu kadar uca gelmişken bu yoldan dönersem ayıp bana yahuuuuBana kalsa ben tek giderim valla daha stressiz
Bel bölgeme istiyorum ama tabiki doktor beyin önerilerini de dikkate alacağım. Meme ye lazer lipo iyi sonuçlar veriyormu? Benim göğsümün sarkıklığı beni rahatsız ediyor. 80 C kullanıyorum. Ama eğer ameliyat gerekecekse b cup olsun diyorum. Özelden attığın mesajı aldım ama maalesef ben nasıl özelden cevap yazacağımı bilmiyorum.
merhaba ben istanbul anadolu yakasında oturyorum ve meme kücültme ameliyatı olmayı dusunuyorum ama özel hastanelerde cok pahalı devlet hastanesinde olan varmı
c1186...çok az kaldı...istediğin görüntüye inşallah kavuşursunAnneni sakinleştir
Memede sonuç vereceğini zannetmiyorum lazer liponun..deri fazlası varsa olmaz ama yinede doktor sana söyler,bu benim düşüncem...sen özelden yazamazsın(100 mesaj muhabbeti var senin daha dolmamış) ben e mail adresimi yazayım oradan yazarsın...
Teşekkürler.Tek yapmam gereken doktorla konuşmak. Haftaya oğlum SBS sınavına girecek ama bir sonraki ,Cumartesi gidip doktor beyle konuşabilirim. Tek sıkıntım ücretin pahalı olması ama yinede gidip görüşücem.
Ben büyük oğlumda yaşadım o sınav kabusunu...ben daha gergindim vallahişimdi üniversite sınavlarına giriyor...zaman su gibi geçti...inşallah çok başarılı geçer.
Ücret bir çok doktora göre uygun sayılır...benim görüştüğüm doktorların içinde sadece 1 doktor çok uygun fiyat vermişti...bu senin tercihin uyarsa kesene karar verirsin...tabi git karşılıklı görüş,hadi sana kolay gelsin...hem sınav hemde bu iş için
İyi dileklerin ve duaların için çok teşekkür ederim, ihtiyacımız var gerçekten. Ben de öyleyim ondan daha fazla gerginimBen de senin büyük oğluna başarılar diliyorum. İnşallah çok başarılı bir sınav atlatır . Onlarınki 16 sında dimi?
dandara dandara dandara =)))) cendere müziği yapıorum kendime yarın ameliyat oluyorum ama sanki ben olmıcam
arkadaşlar hepinize teşekkür ediyorum destek ve bilgileriniz için bi kaç saat sonra uçuyorumbana dua edin bol bol... jeleseccciimm seni çok öpüyorum gelince yazarım herkese
jelesec,bentoprak,ogltkn,desendesen,madames,sevimliii hepiniz sağolunnn öpüldünüz dua edin..
ayyy iyi hatırlattın aramadı ben de unuttum dur arayayım bariallahım ben neden heycanlı değilim sizce bir fikri olan var mı ? bence memoriala girince anlıcam ameliyat olacağımı şuan gezmeye gidiyor gibi hissediyorummm ama yarın sabah narkozu yiyince anlarım heralde gezme nasıl oluyor gezeceğim kesin de hangi alemde acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?