Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

sonradan oluşan vücut değişiklikleri kişide bir travma oluşturur mu? operasyon geçirmiş kimseler kendisinde ve eşinde ne gibi değişiklikler hissetti. çok merak ediyorum.

sonradan oluşan vücut değişiklikleri kişide bir travma oluşturur mu? operasyon geçirmiş kimseler kendisinde ve eşinde ne gibi değişiklikler hissetti. çok merak ediyorum.

Travma sanırım ameliyatı başarısız ve çokca olumsuzluk yaşayanlarda olabilir sevgili Samsunlu.Kendim için konuşuyorum sonucumdan çok memnunum hatta bu memnuniyetim gün geçtikçe daha da katlanarak büyüyor.Eşim benden de daha mutlu mes'ut :) Senelerdir bana kilo ver daha iyi olacaksın diyen,kilo versemde bir türlü yeterli görmeyen eşimin şimdi'' çok iyisin artık'' demesi bile çok büyük bir keyif benim için.Benden ve Ataşehir den son durum bu Samsunlucemile sevgiler...

selam eşim para gittiği için memnun değil...ben sonuçtan memnun olup birde karın ameliyatı isteyince tam travma yaşadı

Biraz yanlis anladin, benim sikayetlerimle ilgili bir baska dr dan da gorus aldim o ayri... Benim surec devam ediyor derken, doktorumdan meme basi yapilandirmasi, izlerin yokedilmesi vs isteyecegim, bu yuzden surec devam ediyor dedim, yani daha yapilacaklar var
tesekkurler, saglicakla kal..

Kesinlikle talep de bulun tabi...inşallah en kısa zamanda mutlu olacağın sonucu yaşarsın...sende sağlıcakla kal sürecini takip ediyor olacağım dualarımız seninlede

Koğuş soldan say. Birinç ben:)

birinci ben gözüküyorum ay sende de birinci olma hevesi çok arkadaşım gençken yarışmaya katıldın da tacını vermediler mi?

maşallah kadronun yarısı burada...ada22...edber...nlglpd...gelin dondurma yiyelim...yelowrose sende gel

Son düzenleme:
Sen en zorunu olmuşsun arkadaşım karın daha zor memeden vallahi seni tutmak lazım memeden sonra yasak sana ameliyat

senin haberin bile yok, benim memeden ve gözlerimden sonra ........ daha var...merak et bakalIm.
ArtIk bilmem kocam nediyecek ben böyle sayInca, artIk iyileseyim diye bakarken hop bir amel daha,
neyse yazmayayIm en iyisi bundan sonrasInI....

Üçünç ben,
Afiyet olsun, dondurma bize uymaz, raconu bozar.
Ödem cayimi yudumluyorum ben.

senin haberin bile yok, benim memeden ve gözlerimden sonra ........ daha var...merak et bakalIm.
ArtIk bilmem kocam nediyecek ben böyle sayInca, artIk iyileseyim diye bakarken hop bir amel daha,
neyse yazmayayIm en iyisi bundan sonrasInI....

ne var ? vallahi istanbuldaki tüm estetikçilere resmini dağıtırım yapmayın buna ameliyat diye ne buldun kim bilir güzel fiziğinde yeter sana sadece meme yaz özelden çabuk nereyi taktın kafaya merak ettim?

Son düzenleme:
Kesinlikle talep de bulun tabi...inşallah en kısa zamanda mutlu olacağın sonucu yaşarsın...sende sağlıcakla kal sürecini takip ediyor olacağım dualarımız seninlede

Tesekkur ederim canim, isin kotusu, hazirandan itibaren Antalya da oluyoruz ekim sonuna kadar, kisa bir islemse, yani oncelikle meme ucu meselesi, hemen yaptiririm yoksa yaz sonuna kalacak isler.. cok buyuk goguslerde, meme basi (kahverengi bolge) tumuyle kesilip tasindigindan, sut kanallari da kesilince bu durum olabilirmis ( dr gorusu)... ama yapilandirma da olurmus, ama ayrintilari bilmedigim icin, cok basitmi veya biryerden parca almakmi, dolgu mu bilemiyorum... ama durumu gec de olsa sizlere bildirecegim ki, bilinsin, benim durumumda olanlar ona gore davransinlar, bilgileri olsun...

Ya canım ben senin meme ucun yok diye anladım ...yanlışmı anladım meme ucun yok değilmi yada ne meme ucu içeriyemi çökük?

Son düzenleme:
Iyiyim canim, sen nasilsin? Eurovision a takildim anca actim interneti.. Sana mail attim hotmaile, aldinmi? Senden almadim herhangi bir gonderi henuz..
umarim haftasonun iyi gidiyordur, sevgiler..

AAA almadım ama( ben de senden cvp gelmedi diye üzüldüm biraz hatta şimdi baktım gelmemiş mail in.

Herkes yakin galiba birbirine, nlgdb (harfleri ezberden yazdim :) ) atasehir demis ama, oralardamisiniz? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…