- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #10.201
sonradan oluşan vücut değişiklikleri kişide bir travma oluşturur mu? operasyon geçirmiş kimseler kendisinde ve eşinde ne gibi değişiklikler hissetti. çok merak ediyorum.
Jelesec bu dört ziyaretcinin birini biliyoruz da diğer üçü kim aciba?
sonradan oluşan vücut değişiklikleri kişide bir travma oluşturur mu? operasyon geçirmiş kimseler kendisinde ve eşinde ne gibi değişiklikler hissetti. çok merak ediyorum.
ya özelden aranızda yazışmayın gelin buraya
Tercih senin tabi verip vermemek sana kalmış...ama senin iyileşme sürecin devam ediyor diyen diğer doktora bir sorsaydın meme başındaki sorun iyileşme sürecinle bir ilgisinin olmadığını...bir çok arkadaşımız meme küçültme oldu böyle bir iyileşme süreci yaşanmadı bu normal süreç değilherkesin meme ucu duruyor... sana da iyi hafta sonları
Biraz yanlis anladin, benim sikayetlerimle ilgili bir baska dr dan da gorus aldim o ayri... Benim surec devam ediyor derken, doktorumdan meme basi yapilandirmasi, izlerin yokedilmesi vs isteyecegim, bu yuzden surec devam ediyor dedim, yani daha yapilacaklar var
tesekkurler, saglicakla kal..
Vayy fadıliyem benim
Iyiyim canim, sen nasilsin? Eurovision a takildim anca actim interneti.. Sana mail attim hotmaile, aldinmi? Senden almadim herhangi bir gonderi henuz..Merhaba nasılsın?
Koğuş soldan say. Birinç ben:)
Sen en zorunu olmuşsun arkadaşım karın daha zor memedenvallahi seni tutmak lazım memeden sonra yasak sana ameliyat
birinci ben gözüküyorumay sende de birinci olma hevesi çok arkadaşım gençken yarışmaya katıldın da tacını vermediler mi?
maşallah kadronun yarısı burada...ada22...edber...nlglpd...gelin dondurma yiyelim...yelowrose sende gel
senin haberin bile yok, benim memeden ve gözlerimden sonra ........ daha var...merak et bakalIm.
ArtIk bilmem kocam nediyecek ben böyle sayInca, artIk iyileseyim diye bakarken hop bir amel daha,
neyse yazmayayIm en iyisi bundan sonrasInI....
Kesinlikle talep de bulun tabi...inşallah en kısa zamanda mutlu olacağın sonucu yaşarsın...sende sağlıcakla kal sürecini takip ediyor olacağım dualarımız seninlede
Tesekkur ederim canim, isin kotusu, hazirandan itibaren Antalya da oluyoruz ekim sonuna kadar, kisa bir islemse, yani oncelikle meme ucu meselesi, hemen yaptiririm yoksa yaz sonuna kalacak isler.. cok buyuk goguslerde, meme basi (kahverengi bolge) tumuyle kesilip tasindigindan, sut kanallari da kesilince bu durum olabilirmis ( dr gorusu)... ama yapilandirma da olurmus, ama ayrintilari bilmedigim icin, cok basitmi veya biryerden parca almakmi, dolgu mu bilemiyorum... ama durumu gec de olsa sizlere bildirecegim ki, bilinsin, benim durumumda olanlar ona gore davransinlar, bilgileri olsun...
Iyiyim canim, sen nasilsin? Eurovision a takildim anca actim interneti.. Sana mail attim hotmaile, aldinmi? Senden almadim herhangi bir gonderi henuz..
umarim haftasonun iyi gidiyordur, sevgiler..
birinci ben gözüküyorumay sende de birinci olma hevesi çok arkadaşım gençken yarışmaya katıldın da tacını vermediler mi?
maşallah kadronun yarısı burada...ada22...edber...nlglpd...gelin dondurma yiyelim...yelowrose sende gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?