- Konu Sahibi ---Lily---
- #10.181
ikon koyma, paragraf oluşturma, ve hatta ...(üç nokta) ile ilgili hafızanı yoklamanı öneririm yarışmanın birincisi hanımcım
6. yok galiba :) )
yellowrose, başka bir başlıkta diğer sorularına cevaplarımı vermiştim arkadaşım, şimdi yazınca hatırladım. nerede olduğunu hatırlamadığım için tekrar oraya bakamadım..bu sorularına cevplarımı özetlemek gerekirse,
1) meme başın çöktüyse bunu dr. konuş, forumda böyle bir şikayeti olan olmadı son zamanlarda. benim sinirler korunarak areolanın pozisyonu değiştirildi, yukarı taşındı. ancak ben şahsen doktorunun meme başına ekstra bir işlem yaptığını sanmıyorum.
2) forumda ben de dahil çoğunluk lolipop tekniğiyle ameliyat olduk, T ters olanlar durumlarını yazarlar.
3) nldglp'in yazdığı gibi çok minimal, çok çok keskin gözle bakıldığında görünen boyut farkı bende de var...(ameliyat olalı 3 ay oldu) zamanla, ödemler geçtikçe boyut farkının azaldığı söyleniyor. yanlış hatırlamıyorsam sen ameliyat olalı çok olmadı. büyük konusunda sabırlı davranıp, doktoru irrite etmemekte fayda var. ama meme başı çöküklüğüyle ilgili kafana takılanları sor![]()
Evet canim daha once de yazismistik.. bnim 2 ayi yeni gecti, evet sanirim bu meme ucu kaybi durumu pek kimsede olmamis.. dr dan iyi bir aciklama isteyecegim artik ve de yeniden olusturmasin. tabii, insallah basit bir yolu vardir, bilemiyorum simdilik..
iki gogus ortasinda altta benim dikislerin bittikleri yerde bir siskinlik potluk var, sizde boyle bir durum varmi acaba, bunu dr a daha once sormustum masajla yokolur dedi ama, eger bu da bir bende sorunsa, ozensizlik diyecegim artik ...gogusler kuculdu ama bu ayrintilar beni uzuyor tabii..
saglicakla kal canim, arkadas olarak eklemek istiorum seni de sakincasi yoksa...