• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

sonradan oluşan vücut değişiklikleri kişide bir travma oluşturur mu? operasyon geçirmiş kimseler kendisinde ve eşinde ne gibi değişiklikler hissetti. çok merak ediyorum.

travma bencede iyi gimeyen oper. olusur, normal hayatInIzda tabiki denisiklik ister istemez oluyor, ben karIn germe oldum, yatma sekli, agIr kaldIrmama vs. Esimde artIK normaledönsün hayatImIz derken, hop ben meme amel. diye ortaya atInca, artIk sen düsün. :34:

Herkes yakin galiba birbirine, nlgdb (harfleri ezberden yazdim :) ) atasehir demis ama, oralardamisiniz? :)

aramızdaki ada22 ve edber ..almanyadalar canım o kadar uzak ama tanıştık bizler yani çoğumuz kıtalar mesafeler olsa da güzel arkadaşlıklar kuruldu aramızda:nazar:ben bir NLGLPD hoşlanmam:30: çok geziyor sinir oluyorum:ssz:

cep numaraları falan verilmiş bak sen tam fadıl takipte sende

Son düzenleme:
Ada222 ben de implanta karsiydim aman ne gerek var diyordum. Ama fazla deri alininca gögüs dokusu yeterli olmuyor maalesef. İci bos dik bir gögüsü ne yapayim cocuk gibi duruyor. Bence b cup olmasi lazim bir gögüsün o yüzden bende 150 cc implant var ama simdi elliyorum hic farketmiyorum. Gögsüm o kadar yumusadi ki normal gögüsten farki yok. 40 sene garantisi varmis bir silikonun diye okuyunca, ohhhh dedim 80 yasindan sonra istersem yenisini taktiririm haa. Haa haaa haaaa......:1:

iyimis valla, 40 sene dayanIklIymIs, bununda iyi yanI olsun demi....artIk 40 sene sonra gene memorial, Dokt. da bizden bIkacak, düsünsene genemi siz....:27:

Benim gördügüm memeler dogal duruyor, seninkide öyle gözüküyo, bu Implanttan demekki. Ben damla formuda istemiyorum. Bende daha bilemiyorum, bir kac kisi görsen iyi olacak. Benim a cup vede sarkIk. B cup bencede ideal.
CanIm yeni foto cekildimi? Bana öyle geliyorki, Ercan bey seni bekletecek. Ödem vs. gene konusuruz.....

aramızdaki ada22 ve edber ..almanyadalar canım o kadar uzak ama tanıştık bizler yani çoğumuz kıtalar mesafeler olsa da güzel arkadaşlıklar kuruldu aramızda:nazar:ben bir NLGLPD hoşlanmam:30: çok geziyor sinir oluyorum:ssz:

cep numaraları falan verilmiş bak sen tam fadıl takipte sende

Hatta Edbeer Almanya dan geldiğinde buluştuk.Kahvaltıya gittik.Ben toprak,Edbeer,Sevimlii,Jelesec ve ben.Bir dahaki buluşmaya bekleriz.

Ya canım ben senin meme ucun yok diye anladım ...yanlışmı anladım meme ucun yok değilmi yada ne meme ucu içeriyemi çökük?

Evet, ameliyattan sonra kahverengi bolge kirmizi et parcasi gibiydi, dr un talimatiyle merhem surdum , bayagi surdu iyilesmesi, sonunda meme basi ortaya cikti ve malesef dedigin gibi, cikintisi yok artik, iceri de pek cokuk degil ama, boyle iste..

Evet, ameliyattan sonra kahverengi bolge kirmizi et parcasi gibiydi, dr un talimatiyle merhem surdum , bayagi surdu iyilesmesi, sonunda meme basi ortaya cikti ve malesef dedigin gibi, cikintisi yok artik, iceri de pek cokuk degil ama, boyle iste..

Doktorun kim bilmem etmem ama böyle bir durumda ben doktorumu tepelerdim:47:böyle bir şey nasıl olur anlamış değilim ben yaşamadım bildiğim arkadaşlarımında yaşamadığı...bence bu konuda yumuşak davranma ve hakkını ara

Bu meme ucu, emzirilen yer yanI nasIl tekrarmI yapIlIyo anlamadIm. Eski meme ucu degilmi. Öncedendemi yoktu. Yani yaygIn bir uc düsünüyorum. Memnun degilmisiniz amel.?

iyimis valla, 40 sene dayanIklIymIs, bununda iyi yanI olsun demi....artIk 40 sene sonra gene memorial, Dokt. da bizden bIkacak, düsünsene genemi siz....:27:

Benim gördügüm memeler dogal duruyor, seninkide öyle gözüküyo, bu Implanttan demekki. Ben damla formuda istemiyorum. Bende daha bilemiyorum, bir kac kisi görsen iyi olacak. Benim a cup vede sarkIk. B cup bencede ideal.
CanIm yeni foto cekildimi? Bana öyle geliyorki, Ercan bey seni bekletecek. Ödem vs. gene konusuruz.....

Yok daha yok foto , arkadas gelecek de öyle ancak . bayram varya bizde haftasonu nürnbergten kuzeni gelecekmis , hafta ici gelebilirim dedi.

Bence b cup ideal, yada ben hep b cup idim, o yüzden güzel geliyor. Rahat oluyor, cogu hazir giyim üst bedenleri b cup a göre calisiyor, tam üstüne oturuyor potluk olmuyor ,özellikle dar bluzlerde.

Yaa en iyisi biz ercan beye senelik anlasma yapalim her seneye bir ameliyat , daha fazlasini yapmasin seneye randevu versin. Hic ayrilamicaz bu gidisle hastaneden.

ne güzel, biz nerelerden ne zahmetle Atasehir geliyoruz, kIskandIm...

Bir sorununmu var hemen memorial, oh ne güzel.....:40:

Aynen öyle oluyor ada cım.Hergün önünden geçiyorum zaten:) Bakmadan da geçmiyorum. aklıma inanın hep geliyorsunuz.Bugün hatta eşimle beraber eve dönüyorduk tam memorial önünden geçerken ( Hastanede işin varmı? istersen uğrayalım dedi) gülüştük:)

Hepiniz kuzu gibi yatıp koç gibi kalkın :1: Sizleri seviyorum bu estetik işine çok sarmayın diyorum... 2 ameliyat bilemedin 3 ameliyat yeter öptüm hepiniz

Yok daha yok foto , arkadas gelecek de öyle ancak . bayram varya bizde haftasonu nürnbergten kuzeni gelecekmis , hafta ici gelebilirim dedi.

Bence b cup ideal, yada ben hep b cup idim, o yüzden güzel geliyor. Rahat oluyor, cogu hazir giyim üst bedenleri b cup a göre calisiyor, tam üstüne oturuyor potluk olmuyor ,özellikle dar bluzlerde.

Yaa en iyisi biz ercan beye senelik anlasma yapalim her seneye bir ameliyat , daha fazlasini yapmasin seneye randevu versin. Hic ayrilamicaz bu gidisle hastaneden.

Keske piyango falan vursa arlkadasIm...... herkese bedava amel.....

Bu meme ucu, emzirilen yer yanI nasIl tekrarmI yapIlIyo anlamadIm. Eski meme ucu degilmi. Öncedendemi yoktu. Yani yaygIn bir uc düsünüyorum. Memnun degilmisiniz amel.?

Evet emzirilen yer, benim gogus kucultme ameliyatindan once meme ucu normal vardi... ameliyattan sonra maleesef meme kahverengi bolge ile ayni duzeyde kaldi.. yalniz durum soyle, benim goguslerim cok iri oldugundan, bu durumlarda kahverengi bolgenin tamamen kesilip yukariya tasinmasi gerekiyor, sut kanallari da kesilerek..bu durumda meme basi boyle olabiliyormus ama yeniden yapilandirlmasi da mumkunmus.. bazi bayanlarda dogustan meme basi olmayabiliyor, onlara da yapilabiliyormus..

Back