- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #10.161
tekrardan merhaba... bende ameliyatımı oldum geldim
sol memeden 460gr sag memeden 419gr. çıkarılmış su an kuş gibiyim şükürler olsun bitti...
Bendemi gelsem cesarete ihtiyacım var bi dikiş attırmam gerekiyooooor ama koca ameliyat geçirmiş ben korkuyorum,yazarken de utanıyorum tabikide. O yüzden dikiş atarken nasıl attı acıdımı diye sana sormuştum sevimliiii
Merhaba Yellowrose,Meme başımda bir küçülme olmadı açıkcası.Hatta ürperti anında diink kalkıveriyorlar atağa:) Yanlız şunu söyleyebilirim ilk birkaç ay sol göğüs ucum özellikle sanki benim değilmiş gibiydi his olayım sağa göre daha azdı.Hatta üşüdüğümde bile sağ uç hemen kalkıyor,sol uç hiç üstüne alınmayarak dümdüz duruyordu.Sonra kontrolümün birinde doktoruma sordum.Galiba bunun hissi gelmeyecek dedim.Rahat olmamı bazen iki memenin arasında his gelişiminin farklı olabileceğini söyledi.Zaten en yaramaz meme sol mememdi:) Şuanda 7,5 ay oldu inanın sol taraf sağı solladı geçti his olayında.Geç oldu ama sağlam oldu sanırım:)
Meme başında kabuklanma gibi bir olay yaşamadım.
tekrardan merhaba... bende ameliyatımı oldum geldim
sol memeden 460gr sag memeden 419gr. çıkarılmış su an kuş gibiyim şükürler olsun bitti...
Bentoprak cım hayırdır ne dikişi? Gene mi birşeyler kaçırdım yoksa? benden habersiz kaşgöz olayınamı girdin aciba???
Yok şeker kaçırdığın bişiy yok.Ay nerde kaş göz olayı hatırlatma zaten olamadım diye üzülüyorum.Olsaydım yarın haftasıydı biliyorsun kısmet işte.Senin haberin yok mu bende tiroit çıktı.Çok yüksek normal 4 se bende 94 sonuç düşün.Bütün organları etkiliyormuş.Kalp ritim bozukluğu,bağırsak kabızlık,şeker ooo daha ne istersen hepsi mevcut.Tetkikler hala devam ediyor.Bu arada ameliyat yerimde ufak kabuk vardı ya tırnak ucu kadar onun iyileşmesini de geciktirmiş.Bende kabuğu banyoda zorladım sanırım yerinden kaldırdım.Benim ameliyat yerim ince kesik beyaz bi çizgi oldu maşallah diyim(çok gösterdim ya şimdi nazar diyorum) O kabuk yeri sanki daha kalın Ercan beyde istersen bir ara uğra bakim bir dikiş atarım dedi.Ne biliyim karar veremedim gene korkularım anlıyacağın.Geçersem görüşelim özledim kız sizleri.Bu arada yüz eylüle ekime kaldı.Ercan bey değerler normala dönsün öyle yaparız dedi.Geldiğimde konuşucam sadece kapak düşüklüğünü yapsa gerisi sonraya kalsa olurmu diye.Çok gözüme batıyor kapak düşüklüğü.Düşüklüğü de tiroit yapıyormuş.Yaza fit gireyim dedim nazara geldim şekerim nazara.
Canım çok geçmiş olsun ama Ercan beyden aldım haberlerini:) Baktım sen burdan hiç yazmadın ben de dur dedim sorayım doktorumuza neyi varmış bu hatunun:) Şaka bir yana geçen hafta 19 Mayıs yani senin ameliyat olacağın gün gittik bizim lipolizli bey ile Ercan bey e.O gün konuştuk senin iptal olduğunu rahatsızlığını.O gün senden başka bir ameliyatı daha varmış hatta.Sabah ameliyata girmeden tetkikler yapılıyorya kan tahlilleri falan.Sonuçlar bir geliyorki hanımınkadıncağız hamile!!! Ercan bey şok tabii:) Bir de hanımın senelerdir olmuyormuş bebeği.Sürekli tedavi görüyormuş.Nasıl sevinerek anlatıyordu görmeliydin.Hatta erkek olursa Ercan,kız olursa Ercaniye koyacaklarmış bebeğin ismini :)) Alayacağın o gün 2 ameliyatı da iptal olmuş :) Hayat sürprizlerle dolu anlayacağın...
meleğim lale olmuşsun sen
Gecmis olsun size de, henuz bir ay olmus.. Benim meme kahverni bolge ameliyattan sonra kipkirmizi et parcasi gibiydi, sonra renk giderek acildi ama merhem surmeye devam ettim, doktorun onerisiyle tabii, sonunda eski deri koyu renk alip dustu, meme basinin kabuklari da daha yeni dustu..yeni farkettim ben de meme basinin duz oldugunu, cikintisi kalmadigini, bu da beni endiselendiriyor tabii,, benim gogualer cok iriydi ve kahverengi bolge tamamen kesilerek tasinmis, ama meme ucuna ne yapildi bilmiyorum.. gelecek ziyaretimde dr uma soracagim ama, oncelikle baska arkadaslarin da ayni durum oldumu diye bilmek istedim..anladigim kadariyla pek boyle bir durum yasannmiyor.. iki gogus ortadaki , dikislerin bittigi yerdeki potluga gelince, tam orta dekoltede olusu iyi degil.. dr masajla gecer dedi ama, bundan da min degilim acikcasi, sanirim bu da pek gorulmuyor ameliyat sonrasi..Öncelikle geçmiş olsun.
Bahsettigin yer sanırım meme başı.Emzirirken bebegin tuttugu kısım.Eger orasıysa ki dogru anladıgımı umuyorum.Ameliyatlarda meme başınıza dokunuldugunu sanmam.Küçültmeyı kahverengi kısmın dış çerçevesınden alarak ölçüp biçerek yapıyorlar. Meme başınız size çıkıntılı gelmiyorsa onu doktora sorun.ESKİ halı nasıldı acaba.Benım mem başımda hep küçüktü belli belırsız şimdide aynı.
1 aylık amelıyatlı oldugum için uyaran olmadıgı için meme başlarım eskısıne oranla daha düz.Ama her anda eskısı gibi çıkacakmış havasıda var.
Alt dikişdekı potluga gelınce acaba erimemiş dikiş dügümümü acaba.Büzgülü dikişin açılmamış halımı acaba.Bunun cevabını en iyi doktorunuz verecektır.Detaylıca sorun çekınmeden.Kesi izinizin uzunlıguna gelınce zamanla izler silikleşiyor.Sütyenden gözüküp sizi rahatsız edecek boyuttaysa bunuda paylaşın hekımınızle.
Meme başınıdakı kabuklanma ilginç.Acaba ameliyat sırasında tahrişmi oldu.Yoksa memebaşına herhangı işlem yapıldımı.En iyi siz bilirsiniz.
Meme etrafına degil memebaşına işlem yaptıranı hiç duymadım açıkcası.Kahverengi kısmında yukarda oldugundan bahsetmişsiniz.Resim yuklersenız bunu görerek yorumlarız.
En ince ölçümler milim milim çizimlerle karar veriyorlar yenı yerıne. Siz şimdilik içinizi rahat tutun.Resım eklersenız fikirlerimizi paylaşırız.
Saglıcakla
Canım çok geçmiş olsun ama Ercan beyden aldım haberlerini:) Baktım sen burdan hiç yazmadın ben de dur dedim sorayım doktorumuza neyi varmış bu hatunun:) Şaka bir yana geçen hafta 19 Mayıs yani senin ameliyat olacağın gün gittik bizim lipolizli bey ile Ercan bey e.O gün konuştuk senin iptal olduğunu rahatsızlığını.O gün senden başka bir ameliyatı daha varmış hatta.Sabah ameliyata girmeden tetkikler yapılıyorya kan tahlilleri falan.Sonuçlar bir geliyorki hanımınkadıncağız hamile!!! Ercan bey şok tabii:) Bir de hanımın senelerdir olmuyormuş bebeği.Sürekli tedavi görüyormuş.Nasıl sevinerek anlatıyordu görmeliydin.Hatta erkek olursa Ercan,kız olursa Ercaniye koyacaklarmış bebeğin ismini :)) Alayacağın o gün 2 ameliyatı da iptal olmuş :) Hayat sürprizlerle dolu anlayacağın...
yakında kaynana dili olacağımEşim diyor anma telefonla konuşuyorsun gezmeler nasıl gidiyor? Lazer lipo bey nasıl? Memnun mu sonuçlardan?
adım çıkmış gezginciye inmez sekize...hem geziyorum, hem çalışıyorum, hem ev hanımıyım, bu ara herbişeyim jelesec im.sene sonu gösterilerinin çalışmaları var dans,gitar,ritm...onlarada çok koşturdum bu aralar.ders verdiğim miniklerim var onların gösterileri derken bir de benim kendi programlarım...tam bir cümbüş yani bu aralar:)
yakında kaynana dili olacağımEşim diyor anma telefonla konuşuyorsun gezmeler nasıl gidiyor? Lazer lipo bey nasıl? Memnun mu sonuçlardan?
lazer lipo bey üst göğüs kısmından çok memnun.karın kısmı hiç belli değil daha maalesefbel ve arka kısımları biraz belli olmaya başladı ama.bakalım bekliyoruz sonuçlarını.20 mayıs da 1 ay oldu.belki bundan sonra daha belirginleşir diye umut ediyoruz
daha erken olmasına rağmen belli olmaya başlamış iyi gidiyor durum bence...2 ayda tam belli olur gibi...
Yellowrose ...görmedin galiba doktorun kimdi? Yasak değil yazabilirsin adını yada bana özelden at merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?