Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Canim iyi geceler, aldim mesaji, superr, iki ameliyati birden oldun sanirim, soyliyecek laf yok, harika gozukuyor, yetrki kilo alma ve tadini cikar diyorum:))

Teşekkür ederim yellowrose.Sen de inşallah istediğin arzu ettiğin görüntüye bir an önce kavuşursun.İyi geceler hepinize...

Bu arada 7. olduk:) Çok da kötü değil bence.

Teşekkür ederim yellowrose.Sen de inşallah istediğin arzu ettiğin görüntüye bir an önce kavuşursun.İyi geceler hepinize...

Bu arada 7. olduk:) Çok da kötü değil bence.

Saolasin canim, evet acikcasi ben sarkiyi basta pek begenmemeistim ama iyi is yaptilar, show dunyasi ... tatli ruyalar, gorusmek uzere :)

benim de iyi gidiyor, çok şükür bir sorunum yok. Kendine ii bak..

Geçmiş olsun panter.Hangi doktora oldunuz ameliyatınızı?
cok teşekkür ederim.. ben sakarya devlet hastanesinde oldum..
Gecmis olsun :) ameliyat olali ne kadar oldu bilmiyorum ama, kolay ve cabuk bir iyilesme donemi gecirmenizi dilerim..
Bide sizin gramlar oldukca dusuk geldi bana, benden cikan sizinkinin iki katindan fazla idi :))
saglicakla kalin..

24 mayıs perşembe günü oldum aml. temenniniz için teşekkürler..bu fazlalıgı taşıyan bilir:))hepimize geçmiş olsun

24 mayıs perşembe sabahı saat 10da hastanede idim dr odama gelerek çizimlerini yaptı yaklaşık 4 saat sürecegini söyledi...
dr sonra damar yolum acıldı aml.önlügümü giydim.. saat 13'e gelirken aml. girdim . anestezi uzmanı memelerimin cok güzel olacagını korkmamam gerektigini soyledi bende güzelligin yanında küçükte olsun lütfen dedim aml. masasına alınır alınmaz sagımda solumda bir sürü görevli vardı her biri vücüdüma bir alet taktı. en son yatırdılar simdi rahatla uyuyacaksın dedi güler yüzlü anestezici ben uyumadım ki derken gözlerim kapandı en son gördügüm solunum cihazı yüzüme geliyordu:)
gözlerimi açtıgımda dayanılmaz bir titremem vardı sanırım yarım saat kadar sürdü.. cok üşüdüm cokkk cokkk zaten normalde de üşürüm ..4 bucuk gibi amel. cıkmışım 5'e gelırken odamda ıdım .. agrım ve acım oyle dayanılmayacak gibi degildi hemsire ve hasta bakıcım titrememe hayret etmişler yatakları sallamışım resmen :) titremem hepsini bastırdı rahat bir gece gecirdim sonta ve dirhemlerden takılı diye o gece hep yatırdılar.. sizlerin onerileri ile cantamı hazırlamıstım pipet ve onden dügmeli ve cepli pijama cok işime yaradı teşekkürler...
aml.sonra dr gelip memelerimi kontrol edip neler yapmam gerektıgını soyledı... gece rahattı .. ertesı sabah drr gelıp pansumanımı yaptı memişlerimin üst kısmından gördüm minicik ve dimdik görünüyorlardı.. bıraz gezebılecegımı .. gün ıcınde taburcu olabılecegımı soyledı ..sontam cıktı dırenlerım cebımde bıraz gezındım dunya varmıs cok sukur agrılıktan kurtulmustum.. oglende dr geldı tekrar pansuman yaptı sutyenımı taktı. ve cıkısım verıldı..
salı günü bebe sampuanı ıle banyo yapmam gerektıgını ve carsamba gunude kontrole cagırdı her gun pansuman yapıp sargılarım yenılenıyor allah'ıma sukurler olsun şimdilik bır sorun yok memişler cok şiş ve mor uclarında his yok dikişlerimde potluk yok ama dikiş boylarıda normal olarak cok uzun... darısı tüm isteyenlere inş..
evet benim hikayemde böyle hanımlar..

ZORU ATLATMIŞSIN ARKADAŞIM ...BUNDAN SONRASI DİKKAT ETME VE GÜZEL MEMELERİN KEYFİNİ ÇIKARMA DÖNEMİ GÜLE GÜLE KULLAN YENİ CİCİLERİNİ

oooooooo hafta sonu baya yoğunmuş burası baya kaynatılmış ne güzel. bentoprakcım geçmiş olsun bir dikişlik bişeymiş galiba seninki ercan bey öyle demişti hiç korkma bak ben attırdım ve aldırdımm öyle uğraşmaktansa attır kurtull en güzeli

hadi sende olup kurtulanlar kervanına katıldın. çook geçmiş olsun artık dinlenme ve güzel güzel iyileşme dönemindesin güzel haberlerini alırız inşallah

atlatmIsin en zorunu, darIsI benim basIma. Amel. sonrasI titremeyi bende cok iyi hatIrlIyorum, hatta hic gecmiyecek gibi gelmisti.......

merhabalar tüm arkadaşlara:))

uzun aradan sonra anca girebildim,hem iş hemde özel hayatım yoğun.Yeni ameliyat olan tüm arkadaşlara geçmiş olsun.Bizim eskilerin keyfi yerinde ne güzel.Bende inanılmaz mutluyum bu ameliyatları olmuşum,doğru doktoru bulmak çok önemli bunu biliyordum,gün geçtikçe hem gögüslerim hemde karnım için, doktorum Ercan beye dua ediyorum(tabi forumun meleğinde )

Bu arada bizim bölüm şefimizi doktora götürdüm, Temmuz ayının ilk haftası oda meme küçültme ameliyatı oluyor..benimkileri görünce hemen ameliyata karar verdi.Hepinize sevgiler.

herkese merhaba,
haftasonu muhabbet sel olmuş akmış...muhabbetiniz de gülen güzel yüzleriniz de daim olsun..

uğrayıp bi bakiim dedim, bugün kimseler yok...herkes koşturmacada sanırım..serap38'im hoş geldin...umarım dalgalanan denizler biran önce durulur, herşey gönlüne göre olur...öpüyorum çok....

ara ara yine uğrarım.

hepinize kucak dolusu sevgiler...

ZORU ATLATMIŞSIN ARKADAŞIM ...BUNDAN SONRASI DİKKAT ETME VE GÜZEL MEMELERİN KEYFİNİ ÇIKARMA DÖNEMİ GÜLE GÜLE KULLAN YENİ CİCİLERİNİ
iyi dileklerin ve güzel sözlerin icin cok teşekkür ederim canım..darısı olmak isteyenlerin başına inş..
hadi sende olup kurtulanlar kervanına katıldın. çook geçmiş olsun artık dinlenme ve güzel güzel iyileşme dönemindesin güzel haberlerini alırız inşallah
evet bende kurtuldum ne büyük yükmüş şu memişleryıllarca boşuna hammallıgını yapmışım cok cok teşekkür ederim güzelim
atlatmIsin en zorunu, darIsI benim basIma. Amel. sonrasI titremeyi bende cok iyi hatIrlIyorum, hatta hic gecmiyecek gibi gelmisti.......

sonunda bitti şükür benim titremede yarım saat kadar sürdü acıdan degil titremeden mızmızlanıp durmuşum zaten..deigin gibi darısı başına gülüm

Bakıyorum sende Ercan beyle beni kaynatmışınız he valla korkuyorum kim görcek kalsın öyle diyorum sonrada yok yaptın bir iş tam yap bitir bari diyorum. Aynaya baktığında sonradan pişman olma diyorum diyorum da bu kafa almıyor şimdilik.Bakalım bu hafta düşünüyorum inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…