- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #10.181
ikon koyma, paragraf oluşturma, ve hatta ...(üç nokta) ile ilgili hafızanı yoklamanı öneririm yarışmanın birincisi hanımcım
6. yok galiba :) )
yellowrose, başka bir başlıkta diğer sorularına cevaplarımı vermiştim arkadaşım, şimdi yazınca hatırladım. nerede olduğunu hatırlamadığım için tekrar oraya bakamadım..bu sorularına cevplarımı özetlemek gerekirse,
1) meme başın çöktüyse bunu dr. konuş, forumda böyle bir şikayeti olan olmadı son zamanlarda. benim sinirler korunarak areolanın pozisyonu değiştirildi, yukarı taşındı. ancak ben şahsen doktorunun meme başına ekstra bir işlem yaptığını sanmıyorum.
2) forumda ben de dahil çoğunluk lolipop tekniğiyle ameliyat olduk, T ters olanlar durumlarını yazarlar.
3) nldglp'in yazdığı gibi çok minimal, çok çok keskin gözle bakıldığında görünen boyut farkı bende de var...(ameliyat olalı 3 ay oldu) zamanla, ödemler geçtikçe boyut farkının azaldığı söyleniyor. yanlış hatırlamıyorsam sen ameliyat olalı çok olmadı. büyük konusunda sabırlı davranıp, doktoru irrite etmemekte fayda var. ama meme başı çöküklüğüyle ilgili kafana takılanları sor
tekrardan merhaba... bende ameliyatımı oldum geldim
sol memeden 460gr sag memeden 419gr. çıkarılmış su an kuş gibiyim şükürler olsun bitti...
Canım çok geçmiş olsun ama Ercan beyden aldım haberlerini:) Baktım sen burdan hiç yazmadın ben de dur dedim sorayım doktorumuza neyi varmış bu hatunun:) Şaka bir yana geçen hafta 19 Mayıs yani senin ameliyat olacağın gün gittik bizim lipolizli bey ile Ercan bey e.O gün konuştuk senin iptal olduğunu rahatsızlığını.O gün senden başka bir ameliyatı daha varmış hatta.Sabah ameliyata girmeden tetkikler yapılıyorya kan tahlilleri falan.Sonuçlar bir geliyorki hanımınkadıncağız hamile!!! Ercan bey şok tabii:) Bir de hanımın senelerdir olmuyormuş bebeği.Sürekli tedavi görüyormuş.Nasıl sevinerek anlatıyordu görmeliydin.Hatta erkek olursa Ercan,kız olursa Ercaniye koyacaklarmış bebeğin ismini :)) Alayacağın o gün 2 ameliyatı da iptal olmuş :) Hayat sürprizlerle dolu anlayacağın...
Lazer lipo bey üst göğüs kısmından çok memnun.Karın kısmı hiç belli değil daha maalesefbel ve arka kısımları biraz belli olmaya başladı ama.Bakalım bekliyoruz sonuçlarını.20 Mayıs da 1 ay oldu.Belki bundan sonra daha belirginleşir diye umut ediyoruz
selam hanImlar, bende karIn germeden sonra yavas yavas, meme ille ilgili arastIrmalara geciyorum. Bendede diklestirme olacak. Burada resim koyanlarda varmI?
Risklerini hic arastIrmadIm? Korkum implantIn yabancI madde olmasIndandI simdiye kadar. ArtIk onuda sorun etmiyorum. ... Amel. alIstIk hatta alIskanlIk yapacak diye endiseleniyorum.....:44:
okumakla çok iyi yapmışsın,burada herkes yaşadıklarını olumlu olumsuz yazınca güzel tabidayanışma olmadan olmuyor...bu süreç zaten zor çevreden saklı gizli yapılıyor çoğu zaman, burasının olması büyük avantaj bence de.
Sana da geçmiş olsun ,karnın nasıl şekil ve iz merak ettim? Senin doktorun kimdi? Keşke memeyi de beraber olsaydın ..hem fiyat daha uygun oluyor hemde tek seferde oluyor bitiyor.neyse hayırlısı olsun arkadaşım ,ben meme ve lazer lipo oldum ikisini aynı anda yapılabiliyor.. Ama sen daha yeni karın olmuşsun ...memeyi ne zaman düşünüyorsun?
Doktoru tanımadıgım için 2 yeri riske atmak istemedim. Doktorum Tunç Tiryaki. Ameliyat başarılı geçti ama ilk 1 hafta zorluydu . Morluklar, dik yürüyeme gibi sorunlarım oldu ama evin içinde gezinip ihtiyaçlarımı karşılayabildim. 9. gün işe başladım. Şu an iyiyim ama yorulunca ödem oluyor. İzlere gelince daha önceden 2 tane sezeryan olduğum için süreçleri biliyordum ama karın germenin izi daha uzun, su an cizgi hala koyu. 1 . ayın sonunda silikon krem kullanmaya başladım. Daha iyi ama tamamen geçmedi. Henüz. Böyle bir izin geçmesi 1-2 sene arasında değişiyor ama ben maalesef sigara da içiyorum. Sonuç olarak çektiğim sıkıntılara değdi. Göğüs ameliyatını Temmuz gibi yaptırabilirim. Ercan Beyle görüşmek istiyorum ama acaba Cumartesi günleri hastahane de bakıyo mu acaba? Bir de ben Avrupa yakasında yaşıyorum. Geliş - gidişler zor olurmu diye merak ediyorum. Ameliyattan sonra kaç günde bir kontrol yapılıyor ve hemen araba kullanabiliyormusun . Hatırladığım kadarı ile 2 hafta bir ara vermek lazım.
Herkese ayrı ayrı teşekkür ederim. Gerçekten paylaşımlar çok işe yarıyo.
selam hanImlar, bende karIn germeden sonra yavas yavas, meme ille ilgili arastIrmalara geciyorum. Bendede diklestirme olacak. Burada resim koyanlarda varmI?
Risklerini hic arastIrmadIm? Korkum implantIn yabancI madde olmasIndandI simdiye kadar. ArtIk onuda sorun etmiyorum. ... Amel. alIstIk hatta alIskanlIk yapacak diye endiseleniyorum.....:44:
çok geçmiş olsun bende duymuştum tekrar meme başının yapıldığını ...doktorun kimdi adını yazarmısın mahsuru yoksa ?
Evet dr dan onu isteyecegim. baska bir dr a da danistim, gereken bilgileri aldim sanirim. benim surec halen devam ediyor.. doktor ismini vermeyecegim henuz kusura bakma, iyi haftasonlari dilerim, sana arkadaslik istedigi gondermismiydim acaba, yada sen gonderebilirsin..
benim de bu hafta 8 hafta oldu ama karin kisminda bir düzelme görünmüyor nldglp cim maalesef. Sabirsizmiyim ? Ama yeteri kadar oldu zaman diye düsünüyorum. Bu hafta ercan beyle görüsme yapicam telefonla bakalim o ne diyecek. Gel derse eylülü fln beklemem hemen gider lipo yaptiririm. Sicakmis fln umurumda degil. Gögüsler de birbirinden uzaklasti ödem gidince. Yanlarda toparlanma yok hala(gögüs yanlari, kolalti) doktor bey bana en dogru yolu gösterecektir, bekle derse beklerim ama gel derse hic durmam gider düzeltirim. Beyefendiye, doktor bey ne dedi, zamanla düzelecekmi dedi, merak ettim dogrusu.
Sende benim gibi düşünmüşsün...bende kimseler doktora olmamıştı o zamanlar benim doktora son anda karnımdan vazgeçtim ...tek meme kötü olursa olsun bari diyeama sonradan çok pişman oldum hem dikiş acısından hemde çıkardığı sonuç beklentimin üstündeydi benden sonra çok kişi ameliyat oldu karınlarını gördüm dikişler yine incecikti...bentoprak arkadaşın yeni olmasına rağmen silikleşmiş izi ameliyat sonrası kilo veren arkadaşlarda oldu onlarda memnun...kader neyse şimdi gözüm kapalı olurum diyorum... bende eylülde olacağım hem kilo verip olmanın sonuç acısından daha iyi olacağına düşünüyorum.Sen temmuz demişsin çok sıcaklarda zor olmasın iyileşmen? cumartesi hastanede doktor canım ...sigara bende kullanıyorum...ameliyat sonrası doktorum 3 hafta içme dedi arada kaçamaklarım oldu ama izlerim kalmadı şükür
İz kalmamasına çok sevindim gerçekten önemli güzelleşmek adına orada burada ameliyat izlerinin çok belirgin olması hoş değil. Çizgilerin ince olması çok iyi. Bentoprak arkadaş göğüs mü olmuştu karın mı? hatırlayamadım:) albumler konuluyor ama maalesef ben göremiyorumTemmuzda olmak zorundayım çünkü çalışıyorum. Yada şubat tatilini beklemem lazım Ama beklemek de istemiyorum. Ne kadar diet ve abuk subuk tablet varsa kullandım zayıflayamıyorum. Karın ameliyatı öncesi 63 kg dim ameliyattan sonra 65 oldum hala da 65 im. Biliyorum bu bir zayıflama ameliyatı değil ama hala ödem olduğunu düşünüyorum. O yüzden lazer lipo ve göğüs küçültme düşündüm. İnsan ne kadar zayıflarsa zayıflasın göğüs büyük olunca kilolu görünüyor. Belki o zaman çıkıntılarımdan kurtulurum. Doktora mail atıp sorsam cevaplar mı acaba? Bir şansımı denemek istiyorum ama sitede mail adresini de göremedim. Neyse ben araştırmaya devam edeyim.
Bu arada cevaplar için çok ama çok teşekkür ederim, Gerçek bir meleksin :))
desendesen, madames iyileşme süreci nasıl gidiyor?
madamcım, 3 ay bitti halaaa bantlıyım
canım sonrasında silikon bantlar var kullanacağın ,bantlardan kurtuluş yok sana
HOŞGELDİN ALEDAX...SANA DİĞER YERE YAZMIŞTIM
teşekkürler. Iyileşme süreci gayet iyi giyor. çok şükür. Sen nasılsın?
Ben de sanırım bir üç ay kadar bantlı gezeceğim bu gidişle
Canım bugün dikişler alındı. Korktuğum kadar acımadı. Ercan beyle konuşa konuşa bitirdikşuan silikon bant takmadı haftaya takacak. Dikişlerin üzerine kapattığı beyaz banttan kapattı yine. Bakalım haftaya ben de başlıyorum silikon bant sürecine
Benim de bu hafta 8 hafta oldu ama karin kisminda bir düzelme görünmüyor nldglp cim maalesef. Sabirsizmiyim ? ama yeteri kadar oldu zaman diye düsünüyorum. Bu hafta Ercan beyle görüsme yapicam telefonla bakalim o ne diyecek. Gel derse eylülü fln beklemem hemen gider lipo yaptiririm. Sicakmis fln umurumda degil. Gögüsler de birbirinden uzaklasti ödem gidince. Yanlarda toparlanma yok hala(gögüs yanlari, kolalti) Doktor bey bana en dogru yolu gösterecektir, bekle derse beklerim ama gel derse hic durmam gider düzeltirim. Beyefendiye, doktor bey ne dedi, zamanla düzelecekmi dedi, merak ettim dogrusu.
jelesec bu dört ziyaretcinin birini biliyoruz da diğer üçü kim aciba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?