• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Çok oyun biliyorum da yerim dar(kayın validemin lafı) ben gırgır şamata olsun diye yanlış yazıyorum şeker:1::1::1: yoksa benimle yarışamazsın hem yazmada hem konuşmada :52::53:dışarıda beş kullanıcı var biri desen biri nlglp girin içeri sizi gidi ajanlar

ikon koyma, paragraf oluşturma, ve hatta ...(üç nokta) ile ilgili hafızanı yoklamanı öneririm yarışmanın birincisi hanımcım :71:

6. yok galiba :) )

Bu mesaji dun yazmistim, ilgilerinizi bekliyorum, tesekkurler..

yellowrose, başka bir başlıkta diğer sorularına cevaplarımı vermiştim arkadaşım, şimdi yazınca hatırladım. nerede olduğunu hatırlamadığım için tekrar oraya bakamadım..bu sorularına cevplarımı özetlemek gerekirse,
1) meme başın çöktüyse bunu dr. konuş, forumda böyle bir şikayeti olan olmadı son zamanlarda. benim sinirler korunarak areolanın pozisyonu değiştirildi, yukarı taşındı. ancak ben şahsen doktorunun meme başına ekstra bir işlem yaptığını sanmıyorum.
2) forumda ben de dahil çoğunluk lolipop tekniğiyle ameliyat olduk, T ters olanlar durumlarını yazarlar.
3) nldglp'in yazdığı gibi çok minimal, çok çok keskin gözle bakıldığında görünen boyut farkı bende de var...(ameliyat olalı 3 ay oldu) zamanla, ödemler geçtikçe boyut farkının azaldığı söyleniyor. yanlış hatırlamıyorsam sen ameliyat olalı çok olmadı. büyük konusunda sabırlı davranıp, doktoru irrite etmemekte fayda var. ama meme başı çöküklüğüyle ilgili kafana takılanları sor;)

doktorun kimdi bu arada? yazarsan sevinirim.

az önceki mesajı da hızlı hızlı yatarken kelime hataları yapmışım kusura bakma :/

eet eet :1: Ir bakacağım ki doktorun lafı da işi de bitmiş. çok merak ediyorum tamamen bantlardan kurtulunca nasıl olacak? Heyecanlıyım :97:

canım sonrasında silikon bantlar var kullanacağın ,bantlardan kurtuluş yok sana:54:

HOŞGELDİN ALEDAX...SANA DİĞER YERE YAZMIŞTIM

Son düzenleme:
doktorun kimdi bu arada? yazarsan sevinirim.

az önceki mesajı da hızlı hızlı yatarken kelime hataları yapmışım kusura bakma :/

yatarken derkenn :52:

allah senii çok güldümmm yaa allah iyiliğini versin inşallahh bu arada albümüne 2-3 sn kadar bakabildim ama maşallah iyi görünüyorsun allah nazarlardan korusunn senii

ogltkn sana bişey sorucamm senin zannediyorum benden 2 ay önce olmuştu ameliyatın benim bugün 5. hafta bittti sen hala silikon abnt kullanıyormusun ne kadar kullanıcaz onları acaba merak ettim

ogltkn sana bişey sorucamm senin zannediyorum benden 2 ay önce olmuştu ameliyatın benim bugün 5. hafta bittti sen hala silikon abnt kullanıyormusun ne kadar kullanıcaz onları acaba merak ettim

Çok para tutuyor değilmi?Bak izler iyice hafifleyene kadar kullan yada seni rahatsız etmediği zaman bırak ben öyle yaptım.

bizim çoooook bilmişte yanlış yazabiliyor bak beni eziklemiş ama:1::52::34::33:

Son düzenleme:
yatarken derkenn :52:

allah senii çok güldümmm yaa allah iyiliğini versin inşallahh bu arada albümüne 2-3 sn kadar bakabildim ama maşallah iyi görünüyorsun allah nazarlardan korusunn senii

:1: ben de çok güldüm sevimli yaaa
al sana hızlı yazmaya çalıştığımın kanıtı ;)

sağolasın arkadaşım güzel sözlerin için...sana da bana da, hepimize :nazar:

Çok para tutuyor değilmi?Bak izler iyice hafifleyene kadar kullan yada seni rahatsız etmediği zaman bırak ben öyle yaptım.

bizim çoooook bilmişte yanlış yazabiliyor bak beni eziklemiş ama:1::52::34::33:

yaa parasından ziyade onları çıkar kes tekrar tak ay sanki biraz kızardı sakın alerjik bişey olmasın diye tekrar sök bir gün bekle tekrar kes tak artık bana geldiler en son taktıklarım duruyoo bakalım oda 3. gün sen düşün 2 haftada 4 paket bitti şimdi yarın dikiş aldırmaya gidicemde acaba kaçtane alsam diye hesaplamaya çalışıyorum sonra sadece bant için gelmiyim diye

yaa parasından ziyade onları çıkar kes tekrar tak ay sanki biraz kızardı sakın alerjik bişey olmasın diye tekrar sök bir gün bekle tekrar kes tak artık bana geldiler en son taktıklarım duruyoo bakalım oda 3. gün sen düşün 2 haftada 4 paket bitti şimdi yarın dikiş aldırmaya gidicemde acaba kaçtane alsam diye hesaplamaya çalışıyorum sonra sadece bant için gelmiyim diye

Gittiğinde doktora sor bakalım kaç ay kullanalım diye? ben az kullandım vallahi oda bizim çok bilmiş al dedi diye

sonsuza kadarrrrrr:52:

valla arkadaşım, bana doç. dr. ercan karacaoğlu'nun dediği "3 ay kullanın çok faydasını görürsünüz" oldu..ben bundan bi 15 gün önce çıkarttım, (havalar sıcak gidince her duşta tak çıkar zor geldi açıkçası) çarşamba günü de tekrar taktım, kavuştuk :/ birkaç paketim var, onlar bitene kadar takacağım..sonra sanırım zamana bırakırım izleri..çünkü böyle stretch filmle sarılmış gibi hissediyorum kendimi:1::1: bir de hazır yeri gelmişken bantlarla ilgili bilgi vermek istiyorum, ne zamandır aklımdaydı ama hep unutuyorum. Son aldığım kutunun içinden şans eseri ingilizce kullanma talimatı çıktı. biliyorsunuz tekli paketler şeklinde veriyor eczane ve üzerinde kullanımıyla ilgili bir bilgi yok. aşağıya çevirisini yapıyorum. kullanan arkadaşlar faydalanabilirler.

*kullanımdan önce, izi yıkayıp iyice kurutunuz.
*izin üzerine her iki kısmından 0,5cm taşacak şekilde uygulayınız.
*en iyi kullanımı ; günde bir kez silikon bantı çıkartıp, doğal bir sabun ile izi temizleyip kurutup, bantı tekrar yapıştırma şeklindedir.
*silikon bant 24 saat boyunca cildinizde kalabilir.
*3 gün ya da 5 gün aralığında-yapışma özelliğini kaybettiği zaman- silikon bantı değiştiriniz. aynı bantı 7 günden fazla kullanmayınız.

Bendemi gelsem cesarete ihtiyacım var bi dikiş attırmam gerekiyooooor ama koca ameliyat geçirmiş ben korkuyorum,yazarken de utanıyorum tabikide. O yüzden dikiş atarken nasıl attı acıdımı diye sana sormuştum sevimliiii

tekrardan merhaba... bende ameliyatımı oldum geldim
sol memeden 460gr sag memeden 419gr. çıkarılmış su an kuş gibiyim şükürler olsun bitti...

Selamlar arkadasim, acil yanitina tesekkur edrim..

Benim ilk sorum sanirim biraz yanlis anlasildi, kahverengi bolgeyi ( areolayi) anlatmissin... Bu bende de kuculdu, bunda sorun yok.. Benim sorunum meme basinda..onceden gayet normal olan meme basi neredeyse duzeldi kahverngi bolgenin ortasinda dumduz kaldi, icinde hafif yarik cizgi var o kadar.. biraz cikintili olur normalde.. bide ameliyattan sonra bu uc kabuk bagladi, yeni yeni dokuldu..sizde bole bisey oldumu? Dusunuyorumda tum kahvrengi bolgeyi kesip de (yani meme basi icindeykenmi tasidi) veya meme basina (ucuna) ayri bir islem mi yapti? bundanmi bole bisey oldu, meme ucucnun bagli oldugu kanal sinir falan varsa ayrica kesmis olabilirmi, diyorum yani..

Ikinci ve ucuncu sorularima da yanit vermisisniz tskler, iyi ve sorunsuz olmasi sevindirici, saglikli gunler dilerim ..

Merhaba Yellowrose,Meme başımda bir küçülme olmadı açıkcası.Hatta ürperti anında diink kalkıveriyorlar atağa:) Yanlız şunu söyleyebilirim ilk birkaç ay sol göğüs ucum özellikle sanki benim değilmiş gibiydi his olayım sağa göre daha azdı.Hatta üşüdüğümde bile sağ uç hemen kalkıyor,sol uç hiç üstüne alınmayarak dümdüz duruyordu.Sonra kontrolümün birinde doktoruma sordum.Galiba bunun hissi gelmeyecek dedim.Rahat olmamı bazen iki memenin arasında his gelişiminin farklı olabileceğini söyledi.Zaten en yaramaz meme sol mememdi:) Şuanda 7,5 ay oldu inanın sol taraf sağı solladı geçti his olayında.Geç oldu ama sağlam oldu sanırım:)

Meme başında kabuklanma gibi bir olay yaşamadım.

Back