- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #10.141
Çok oyun biliyorum da yerim dar(kayın validemin lafı) ben gırgır şamata olsun diye yanlış yazıyorum şekeryoksa benimle yarışamazsın hem yazmada hem konuşmada dışarıda beş kullanıcı var biri desen biri nlglp girin içeri sizi gidi ajanlar
Bu mesaji dun yazmistim, ilgilerinizi bekliyorum, tesekkurler..
eet eetDikişler alınınca inan ağrı olmuyor..hiç gerilme boşuna zaten doktorumuzun çenesi kuvvetli,konuşa konuşa bitiriyor işi.
eet eetIr bakacağım ki doktorun lafı da işi de bitmiş. çok merak ediyorum tamamen bantlardan kurtulunca nasıl olacak? Heyecanlıyım :97:
canım sonrasında silikon bantlar var kullanacağın ,bantlardan kurtuluş yok sana
doktorun kimdi bu arada? yazarsan sevinirim.
az önceki mesajı da hızlı hızlı yatarken kelime hataları yapmışım kusura bakma :/
ogltkn sana bişey sorucamm senin zannediyorum benden 2 ay önce olmuştu ameliyatın benim bugün 5. hafta bittti sen hala silikon abnt kullanıyormusun ne kadar kullanıcaz onları acaba merak ettim
yatarken derkenn
allah senii çok güldümmm yaa allah iyiliğini versin inşallahh bu arada albümüne 2-3 sn kadar bakabildim ama maşallah iyi görünüyorsun allah nazarlardan korusunn senii
Çok para tutuyor değilmi?Bak izler iyice hafifleyene kadar kullan yada seni rahatsız etmediği zaman bırak ben öyle yaptım.
bizim çoooook bilmişte yanlış yazabiliyor bak beni eziklemiş ama
yaa parasından ziyade onları çıkar kes tekrar tak ay sanki biraz kızardı sakın alerjik bişey olmasın diye tekrar sök bir gün bekle tekrar kes tak artık bana geldiler en son taktıklarım duruyoo bakalım oda 3. gün sen düşün 2 haftada 4 paket bitti şimdi yarın dikiş aldırmaya gidicemde acaba kaçtane alsam diye hesaplamaya çalışıyorum sonra sadece bant için gelmiyim diye
ogltkn sana bişey sorucamm senin zannediyorum benden 2 ay önce olmuştu ameliyatın benim bugün 5. hafta bittti sen hala silikon abnt kullanıyormusun ne kadar kullanıcaz onları acaba merak ettim
10*13cm boyutundaki bir silikon bant 15TL..
meme küçültme ameliyatı izleri için 1 tanesi tam geliyor, ve 1 hafta kullanıyorsun
yaa parasından ziyade onları çıkar kes tekrar tak ay sanki biraz kızardı sakın alerjik bişey olmasın diye tekrar sök bir gün bekle tekrar kes tak artık bana geldiler en son taktıklarım duruyoo bakalım oda 3. gün sen düşün 2 haftada 4 paket bitti şimdi yarın dikiş aldırmaya gidicemde acaba kaçtane alsam diye hesaplamaya çalışıyorum sonra sadece bant için gelmiyim diye
Selamlar arkadasim, acil yanitina tesekkur edrim..
Benim ilk sorum sanirim biraz yanlis anlasildi, kahverengi bolgeyi ( areolayi) anlatmissin... Bu bende de kuculdu, bunda sorun yok.. Benim sorunum meme basinda..onceden gayet normal olan meme basi neredeyse duzeldi kahverngi bolgenin ortasinda dumduz kaldi, icinde hafif yarik cizgi var o kadar.. biraz cikintili olur normalde.. bide ameliyattan sonra bu uc kabuk bagladi, yeni yeni dokuldu..sizde bole bisey oldumu? Dusunuyorumda tum kahvrengi bolgeyi kesip de (yani meme basi icindeykenmi tasidi) veya meme basina (ucuna) ayri bir islem mi yapti? bundanmi bole bisey oldu, meme ucucnun bagli oldugu kanal sinir falan varsa ayrica kesmis olabilirmi, diyorum yani..
Ikinci ve ucuncu sorularima da yanit vermisisniz tskler, iyi ve sorunsuz olmasi sevindirici, saglikli gunler dilerim ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?