- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #9.901
İki çiçeği burnunda minik memeli biraraya gelmiş de kaynatıp,birbirlerine sorularmı sorarlarmış? Harikasınız desendesen ve madames. Desendesen cim hiç kaygılanma gayet güzeldi tam vücuduna göreydi büyüklükleri.Madames zaten minik istiyordu onunki de çok orantılı ve güzeldi.Dikişleriniz alındıktan sonra bakın görün ne güzel görünecekler
bence eşin beğeniyorsa rahat ol. çünkü senin her halini en iyi bilen o. daha iyi yorum yapabilir. ödemdendir merak etme canımsana özelden mesaj attım
İki çiçeği burnunda minik memeli biraraya gelmiş de kaynatıp,birbirlerine sorularmı sorarlarmış? Harikasınız desendesen ve madames. Desendesen cim hiç kaygılanma gayet güzeldi tam vücuduna göreydi büyüklükleri.Madames zaten minik istiyordu onunki de çok orantılı ve güzeldi.Dikişleriniz alındıktan sonra bakın görün ne güzel görünecekler
Dün konuştuk heyecan vardı tabi...büyük toplantıya yetişir artık, onuda aramızda görmüş oluruz.
Desparate....merhaba nasıl ağrıların geçtimi? Toplandığımızda sende gelebilirsen gel çok seviniriz bayan doktorun yaptığı memeyi de görmüş oluruz ne dersin? m tanışmış oluruz.
Cevap yazmadan çıktın desparete....aşkolsun neyse işin vardır belki gelmek istersen yaz günü saati yazarım özelden
despretahousewife,
nasılsın, online görünce bi merhaba demek istedim...iyileşme süreci nasıl gidiyor, bir sıkıntın yoktur umarım..
çok teşekkürler jelecec, Gelmek çok isterim de pek halim yok benim ya, tam toparlanaadım daha bir sonraki sefere inşallah..
Güzel ve yeni memeliler (desen ve madam ) 2 haftaya kalmaz tüm kaygılar geçeraynalardan alamazsınız kendinizi ama benim gibi sapıtıp önüne gelene açmayın ben çok abarttım ay ne yapayım ...BİRİNCİ BELLİ İKİNCİ KİM ? DURUMUYDU BENİMKİ
Ben anlamam o zaman birtek bizim doktora ameliyat olan sendin.Şimdi çoğaldık.Oylama tekrarlansın.Gerçi verilen haklar geri alınmaz ama:)
Memiş ameliyatı olmadım ama bazı arkadaşları tanıdığımdam güzel haberlerini almak için şöyle bir uğruyorum arada.Herkes iyimi son ameliyat olanlar nasılsınız.Yakında ameliyat olacak var mı?
Var var ama meme büyütme25 mayıs...fadıl takipte sen hep gel arkadaşım
Kıskanç seni.... aman al sana verdim tacımı :119:
Madam ve desendesen ameliyat süreçlerinizi yeni okudum, ikinize de geçmiş olsun, iyileşme sürecini kolay atlatmanız dileğiyle, sevgiler...
Güzel ve yeni memeliler (desen ve madam ) 2 haftaya kalmaz tüm kaygılar geçeraynalardan alamazsınız kendinizi ama benim gibi sapıtıp önüne gelene açmayın ben çok abarttım ay ne yapayım ...BİRİNCİ BELLİ İKİNCİ KİM ? DURUMUYDU BENİMKİ
Ne tac ı ya bunlar düpedüz solmuş eylül yaprakları
Valla ne diyim, ben de açıp açıp gösteriyorum önüme kim çıkarsa :78: nasıl olmuş, çok mu küçük duruyo diye sorup başlarının etini yiyiyorum, hiç utanmam falan da yokHastanede bile önüme gelene gösterdim itinayla meme gösterilir
merak etme gelip itinayla bakıcam nasılsın toparlanabildinmi hastanede neden 1 günden fazla kaldın merak ettim en kısa zamanda ziyarete gelicem inş.
ben Eskişehir de Yunus Emre Hastanesinde ameliyat olucam devlet için soran arkadaşlar herhangi bir şartı yok aslında yani su kadar gram cıkması lazım falan demedi doktorum ama ben fizik ve genel cerrahi bölümünüde gözüktüm daha önce hiç şikayeti olmamıs ne sebeble devlete ödettiniz ameliyatı diyebiliyorlarmıs bazen benim zaten omurgamda eğrilik başladığı için bi sorun çıkmadı onlardan direk onayı aldım
cevap verip ilgilenen herkese çok teşekkür ederim gün sayıyorum artık bir an önce hafiflemek için:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?