Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

bekliyoruz büyük sabırsızlıkla :13:

bence eşin beğeniyorsa rahat ol. çünkü senin her halini en iyi bilen o. daha iyi yorum yapabilir. ödemdendir merak etme canım sana özelden mesaj attım

Hemen bakıyorum canım

Güzeller güzeli hatun; iyi ki varsın sen tatlım. İnşallah dediğin gibi gözümüze güzel görünürler

çok teşekkürler jelecec, Gelmek çok isterim de pek halim yok benim ya, tam toparlanaadım daha bir sonraki sefere inşallah..

despretahousewife,
nasılsın, online görünce bi merhaba demek istedim...iyileşme süreci nasıl gidiyor, bir sıkıntın yoktur umarım..

teşekkürler, idare ediyorum ya bantlar alerji yaptı iflahım kesildi, sabaha kadar ağlayarak kaşındım, neyse ilaç falan kullandımda iki gündür iyiyiim, sanki göğüsler ödem yaptı biraz büyüdü gibi geliyor bana sonra küçülür mü acaba bilgin var mı?

Güzel ve yeni memeliler (desen ve madam ) 2 haftaya kalmaz tüm kaygılar geçer aynalardan alamazsınız kendinizi ama benim gibi sapıtıp önüne gelene açmayın ben çok abarttım ay ne yapayım ...BİRİNCİ BELLİ İKİNCİ KİM ? DURUMUYDU BENİMKİ

Ben anlamam o zaman birtek bizim doktora ameliyat olan sendin.Şimdi çoğaldık.Oylama tekrarlansın.Gerçi verilen haklar geri alınmaz ama:)

Memiş ameliyatı olmadım ama bazı arkadaşları tanıdığımdam güzel haberlerini almak için şöyle bir uğruyorum arada.Herkes iyimi son ameliyat olanlar nasılsınız.Yakında ameliyat olacak var mı?

Var var ama meme büyütme 25 mayıs...fadıl takipte sen hep gel arkadaşım

Kim ne zaman kime???????? Ziyaret canım çekti de uzun zamandır yapamadım bazı arkadaşlara gidemedim ama mazeretlerimi bilahere bildirdim.

Valla bravo arkadaşım yetişiyon her yere yakında ya kadrolu oluruz :))) yada kovuluruz ))):

Son düzenleme:

Valla ne diyim, ben de açıp açıp gösteriyorum önüme kim çıkarsa :78: nasıl olmuş, çok mu küçük duruyo diye sorup başlarının etini yiyiyorum, hiç utanmam falan da yok Hastanede bile önüme gelene gösterdim itinayla meme gösterilir

merak etme gelip itinayla bakıcam nasılsın toparlanabildinmi hastanede neden 1 günden fazla kaldın merak ettim en kısa zamanda ziyarete gelicem inş.

ben Eskişehir de Yunus Emre Hastanesinde ameliyat olucam devlet için soran arkadaşlar herhangi bir şartı yok aslında yani su kadar gram cıkması lazım falan demedi doktorum ama ben fizik ve genel cerrahi bölümünüde gözüktüm daha önce hiç şikayeti olmamıs ne sebeble devlete ödettiniz ameliyatı diyebiliyorlarmıs bazen benim zaten omurgamda eğrilik başladığı için bi sorun çıkmadı onlardan direk onayı aldım

cevap verip ilgilenen herkese çok teşekkür ederim gün sayıyorum artık bir an önce hafiflemek için:))

merak etme gelip itinayla bakıcam nasılsın toparlanabildinmi hastanede neden 1 günden fazla kaldın merak ettim en kısa zamanda ziyarete gelicem inş.

Gel gel göstericek insan arıyorum Hastanede ameliyattan sonra iki gece kaldım üçüncü gün taburcu oldum. Direnlerim iki gün kaldı, taburcu olurken çıkartıldı. Belki de direnler çıkana kadar tutuyorlardır, ama ben zaten sürekli gözlem altındaydım, dört beş kez kan tahlili yapıldı ameliyattan sonra, kan değerlerim düşük çıktı bir ünite kan verildi. Tansiyonum yüksekti. Hatta direnlerim çıkarıldıktan sonra bile serum takıldı, ondan sonra taburcu oldum. Genel olarak bomba gibiyim. ağrım sızım olmadı hiç. Hatta sabahtan beri dışarıdayım, kahvaltıya gittik, gezdik geldik. Şimdi biraz yatıcam :116:

Canım, beklerim ne zaman istersen evi biliyorsun.

Ne zaman ameliyat oluyorsun hayatım. Senin için geri sayım başlatalım. Kaç beden yapıcak doktorun? İnşallah başarılı bir ameliyat geçirir ve güzel sürecini bizlerle paylaşırsın.

kesin bir beden konuşmadık daha pazartesi günü çizim yapıcaklar ondan sonra belli olucak sanırım:))
alabildiği kadar alsın diorum ben ama:)

Salı günü ameliyat olucam inşallah sağsalim eve döndüğümde ne yaşadım hepsini anlatıcam çünkü ben burdan çok şey öğrendim başkalarınında benim tecrübelerimden faydalanmasını isterim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…