- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #9.941
jelesec yeni gördüm mesajını valla benim kafam çok karışık bu arada ercan bey ile randevum 16 da ama ben 3.5 gibi orda olmaya çalışıcam. bu arada haberleşemedik kfama o kadar karışık ki anlatamam=)
ben geldim bugün 1 ay oldu ameliyat olalı ve ben işe başladım. başlamaz olaydım işler yığılmış ve benim hiç gücüm yok başlamaya
benim durumum yani amelyat sonrası durumumda şu anda iyi sayılır dikişlerim alındıktan sonra küçük bi problem oldu benim hatam hastalanmam an meselesi olduğu için göğüslerimde ödem vardı ve havada çok sıcaktı ve ben yaklaşık 20 dk araba kullandım ve sonuçta alt dikişlerde çok küçük alanlarda açılma oldu. dr.um tekrar dikiş atmak zorunda kaldı ama şimdi iyiyim allaha şükür nazarlık oldu diyorum. görünüş ve şekil yönünden bi sıkıntım yok gayet güzel oldular allah başka bi sıkıntı vermesin yeterki benden sonra ameliyat olan arkadaşlarımada çok geçmiş olsun evden internete giremediğim takip edemedim. artık sık sık görüşürüz
Ooo kimleri görüyorum.İyi olmana ameliyatından memnun olmana sevindim.Bir ay oldu vay zamana bak.Benimde iki ay oldu.Tekrar dikiş nasıl atıldı,iyneyle uyuşturdu mu acıdı mı?
herkese merhabalar, iyi haftalar..
sevimlicim hoşgeldin.....iyi olmana, minik bir sorun yaşasan bile atlatmış olmana çok sevindim canım...bundan sonrası çok daha rahat geçecek zaten..
madames, selamlar..öpücükler..
teşekkür ederim arkadaşım benim yapım ve tenim çok hasas ve alerjik daha önceki ameliyatalrımdada hep bir problem çıkmıştır zaten allaha şükür bunuda atlattım şimdiden sonra bişey olmaz inşallah ben hala sırtüstü yatıyorum korkuma artık yavaş yavaş yana yatsam bişey olurmu acaba
Slm nasılsın görüşmek kısmet olmadı.Nasıl geçti görüşmen doktorlarla.Her şey gönlünce olsun.
ben geldim bugün 1 ay oldu ameliyat olalı ve ben işe başladım. başlamaz olaydım işler yığılmış ve benim hiç gücüm yok başlamaya
benim durumum yani amelyat sonrası durumumda şu anda iyi sayılır dikişlerim alındıktan sonra küçük bi problem oldu benim hatam hastalanmam an meselesi olduğu için göğüslerimde ödem vardı ve havada çok sıcaktı ve ben yaklaşık 20 dk araba kullandım ve sonuçta alt dikişlerde çok küçük alanlarda açılma oldu. dr.um tekrar dikiş atmak zorunda kaldı ama şimdi iyiyim allaha şükür nazarlık oldu diyorum. görünüş ve şekil yönünden bi sıkıntım yok gayet güzel oldular allah başka bi sıkıntı vermesin yeterki benden sonra ameliyat olan arkadaşlarımada çok geçmiş olsun evden internete giremediğim takip edemedim. artık sık sık görüşürüz
herkese merhabalar, iyi haftalar..
sevimlicim hoşgeldin.....iyi olmana, minik bir sorun yaşasan bile atlatmış olmana çok sevindim canım...bundan sonrası çok daha rahat geçecek zaten..
madames, selamlar..öpücükler..
desenim, bana özelden telini yazarmısın rica etsem...bi sesini duyasım var :)
d.housewife, senin de güzel haberlerini aldığımıza sevindim..daha sık yaz
bentoprak, online görünüyorsun sana da merhaba :)
jelesec hanımmmm, hadi aç uykunu, iç kahveni gir aramıza :)
slm evet görüşemedik kısmet olmadı=( görüşmelerim iyi geçti her doktor hakkında neredeyse kafamda net bir fikir oluştu en son ercan bey e gittim doktor gibi doktor =) ercan beye gittiğim gün sanırım madames de ordaydı onu görebilsem çok iyi olurdu ama bilmiyordum forumda yazıları okuyunca 19 mayıs gibi okudum keşke haberim olsaydı dedim içimden =)) sıra karar verme aşamasında zor gerçekten zaten nerdeyse her doktordan sonra jelesec ile konuştuk sağolsun.. sen de tekrar kusura bakma lütfen aksilikten dolayı olur muu
teşekkür ederim arkadaşım benim yapım ve tenim çok hasas ve alerjik daha önceki ameliyatalrımdada hep bir problem çıkmıştır zaten allaha şükür bunuda atlattım şimdiden sonra bişey olmaz inşallah ben hala sırtüstü yatıyorum korkuma artık yavaş yavaş yana yatsam bişey olurmu acaba
madames az önce forumu okurken gördüm meme başı etrafı yamalı gibi duruyo diyen yazan olmuş sende böyle bir durum var mı görüntü nasıl sende merak ediyorum kaçtan kaça indi ölçülerin ?
aman herkes iyi maşallahsevimlim benin(tam sevimli, tam bir hanım efendi ) aman çok yorma kendini aramıza dönmene çok sevindim.
Desenim...nerelerdesin? yedin kurabiyeleri :125: ağır geldi galibabizsiz yersen öyle olur.
c1186, sonuçta meme başı komple kesilerek olduğu yerden çıkartılıyor ve yukarı taşınıp yeni yerine dikiliyor. Eskisi gibi aerola ile cilt arasında yumuşak bir geçiş olmuyor. bunun için google da görsellerde arama yaptırırsan bir çok fotoğraf görebilirsin canım..
slm arkadarlar bende araniza yeni katildim ve tecrübelerinize ihtiyacim var:)meme kücültme ameliyati olmak istiorum bu ameliyati yaptirip sonuctan memnun kalanlar doktorunuzun ismini ve fiyat konusunda bilgi verirseniz sevinirim yeni ameliyat olan akradaslarada burdan gecmis olsun dileklerimi iletiorum darisi benim basima sag saglim su ameliyati olsaydim kocamam bir ohhh cekecegim:)
bu arada jelesec ,ogltkn,ozdy,madames bir doktorun sitesinde yer alan meme küçültme ameliyatı öncesi sonrası fotoları var orda bi tane foto var o fotoyu görmenizi isterim değerlendirme açısından.. fikirlerinizi merak ettim acaba link atılır mı burdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?