Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

jelesec yeni gördüm mesajını valla benim kafam çok karışık bu arada ercan bey ile randevum 16 da ama ben 3.5 gibi orda olmaya çalışıcam. bu arada haberleşemedik kfama o kadar karışık ki anlatamam=)

kalbinin götürdüğü yere git inşallah doğru zamanda.. doğru doktoru bulmanda o kalp sana yardım edecek...bende öyle oldu arkadaşım hadi sana kolay gelsin...yetiş katıl sende güzel memeliler kervanına

Son düzenleme:

Jelesec, gercekten yaparmisin bunu arkadasim. Aynuröz ün gecen yildan beri nasil heyecanli ve sabirla bekledigine biz de sahit olduk. İlk önce kandegerleri düsük ciktigi icin ertelenmisti, ilac kullandi degerler düzelsin diye. Bekle bekle böyle sorumsuz doktora denk gel. Benim de icim yaniyor. Ona yardim edebilecek doktorla temasa gecse, artik neresi ona uygunsa istanbul veya izmir. Hem umudu gelir düzelecek diye, hem moral olur az da olsa. Allah sabir versin diyorum baska bir sey demiyorum.

Canım, ben aynurla telefonda konuştum uzun uzun ...durumuna çok üzüldüm beni az çok tanıdın,sen arkadaşım, adam daha yapabileceğim birşey yok durum bu karnın böyle artık demiş...bunu bana söyleyince çıldırdım...ver telini ben onu arayayım dedim.Ama o doktordan iyice soğumuş tek derdi iyi doktor ama,üçüzleri ufak bilmiyorum nasıl yapacağız.Ben ona söyledim ne istiyorsan yardıma hazırım dedim,bizim doktoru aramış doktorunla hallet mi yada ben yapamam gibi birşey demiş tam anlamadım.Ben resimlerini çek gönder altına da derdini yaz dedim bakalım bizim nlglp de konuşacak doktorla

Jeleseccim , nldglp ve sen doktora bizden daha yakinsiniz belki ricanizla Ercan bey kabul eder. Doktorlar da hakli baskasinda yaptiripbana düzeltmeye gelsinler hic bir doktor istemez ama bu kadinin da yardima ihtiyaci var. Keske orda olsam da benim de yardimim dokunsa. Size sans diliyorum, aynur icin dua ediyorum. İnsallah doktor bey ilgilenmeyi kabul eder.

inşallah canım bakalım,bizim doktor tama dese de 3 minikle nasıl yapar bilmiyorum....çok üzgün çok dün iyice anladım,ve çok iyi niyetli,aynur... Doktor temiz yüzlü ,güler yüzlü diye çok soru sormadım dedi.

Jelesec 10 dk ya takildim burdan yaziyorum. Doktor kendini bilen biri olsa hic elini sürmezdi bu ameliyata, baskasina gönderirdi. Soru sorsa ne olucak ben hic bilmiyorum , bakalim sende deneme yapicam dicek hali yok ya. Neyse doktoru konusmaya deymez onu Allaha havale edelim biz. Belki annesine veya kayinvaldesine birakir cocuklari hic akrabasi yok mu bu kizin. İnsallah bundan sonra isleri yolunda gider Allahin izniyle. Ben cok umutluyum mutlaka Aynuröz e yardim edicek bir doktor bulunucak. Ben doktor olsam özellkle böyle hastalari mutlu etmek isterdim, dünyaya küsmüs hastalari. Öpüyorum seni, her bakimda destekliyorum, ne yaparsan yap yanindayim.

bizim aynurumuz da çok aşırı iyi niyetli , ilkinde karnının içine etmiş daha niye o adama güvenirsin...neyse evet ben elimden geleni yapacağım ona da söyledim özelden sana da yazdım detay,ve sana katılıyorum böyle hastalara yardım etmek daha öncelikli olmalı ,bende öptüm

Aynur'un durumuna ben de çok üzüldüm. Mutlaka düzeltilebilir bir durumdur ama bu yapılan çok çook kötü ameliyat o doktorun yanına kalmamalı... Doktorun adını açıklamış mı peki? Başka hastalar bari aynı duruma düşmesin. Bence doktora dava açmalı hiç vakit kaybetmeden, hala aklım almıyor nasıl böyle olabilir? ve elbette bu durumu düzeltecek bir doktor bulacaktır, dualarım onunla...

Aslinda dava acmak fln para isi de, medya da rezil ediceksin bu doktoru herkes görsün ne oldugunu. Hic yok mu forumda medya ile arasi iyi olan arkadas.

Aslinda dava acmak fln para isi de, medya da rezil ediceksin bu doktoru herkes görsün ne oldugunu. Hic yok mu forumda medya ile arasi iyi olan arkadas.

Yok be güzelim öyle çok para gerekmiyor dava için, yalnızca can sıkıcı ve meşakatli bir süreç istiyor. Doktorun adını burda söylese bile duyulur, al sana medya işte... Herkes burdan birçok bilgiye ulaşıyor. Bu arada doktorun adı neymiş ve hangi hastanede çalışıyormuş bunu açıklamış mı?

canım nasılsın? nasıl geçiyor zamanın? umarım herşey yolundadır
bu arada ne doktoru ne fotoğrafı. bir doktor kötü birşeymi yapmış? acaba? konuyu kaçırdım sanırım.:44:

canım nasılsın? nasıl geçiyor zamanın? umarım herşey yolundadır
bu arada ne doktoru ne fotoğrafı. bir doktor kötü birşeymi yapmış? acaba? konuyu kaçırdım sanırım.:44:

canım; bütün gün babam yanımdaydı. küçük kaçamaklar yaptık, aşağı cafeye indik, çok iyi geldi. Zamanın nasıl geçtiğini anlamadım bile Yarın sabah taburcu olucam tatlım, Allah'a şükür herşey yolunda gidiyor

Burdakiler çok tatlı yaa, yerleri paspas yapan teyze gül getirmiş bana bahçeden koparıp çok tatlısın sen yaaa dedim, sen tatlısın da ondan, herşey karşılıklı dedi çok şeker...Bu arada herkes babamı soruyor eşin mi diye söylemesi ayıp babam çok genç gösteriyor da (yani ben yaşlı göstermiyorum) biraz enteldir kendisi, bu durumla her yerde karşılaşıyorum alıştım artık...

Aaahh canım karın germeye bi gir istersen orda bi fotoğraf var, Aynur diye bir arkadaş karın germe olmuş, doktor mahvetmiş kadını böyle doktorların olduğunu görmek canımı çok sıktı çoookkk.

herşey karşılıklıdır sözünün haklılığı belli oluyor desene mutlu olmana çok sevindim canım. hadi bakalım çık yarın hayırlısıyla da herşey hızlıca olup bitiversin. bir bakayım fotoğrafa merak ettim ve şimdiden üzüldüm. bu kadar hakkında konuştuğunuza göre çok ciddi.

Arkadaşlar ameliyat sonucundan memnun olmayanlar olabilir, doktor hatası olabilir, komplikasyon yaşayanlar olabilir. Ama hiçbir doktorun forumumuzda tabiri caizse linç edilmesine izin vermemekteyiz. O nedenle lütfen paylaşımlarımızda dikkatli olalım. Ameliyatından doktor hatası nedeni ile memnun olmayanlar haklarını yasal yollarla arayabilirler. Burada evinizin salonundaymış gibi rahat yazışıyorsunuz ama herhangi bir durumda yazdığınız herşey yasal delil nitteliği taşımaktadır. Hatırlatmak istedim..

Yağmurluk açıktan yazdıklarımızda yasal delil nitelik taşıyacak bir şey yok ( arada sinerlenip farketmediğimiz varsa bilemem) ha özelden birbirimize bu konu ve doktor hakkında çok yasal niteliği olan şeyler yazdık...bunlardan mı bahsediyorsun? Özel yazdıklarımız birbirimize okunuyormu site yönetimi tarafından?

Merhaba Yağmurluk, Dünkü yazına acelem olduğu için hemen cevap verememiştim.Bizlerden beklediğiniz hassasiyeti ve dikkati sizin de göstermeniz gerekiyor kanaatindeyim.Benzetmelerinize ve uyarılarınıza bizim kadar siz de lütfen dikkat ederseniz memnun olurum.

Öncelikle hepinize Merhaba:))
Çok uzun zaman zamandır bu konuyu takip ediyorum nerdeyse herkesi tanıdım:)
Ben önümüzdeki salı ameliyat oluyorum çıkan herkesin mutlu yazılarını okudukça karar verdim bu ameliyata:))
Herseyi öğrendim sizden kaç saat sürer çıkınca neler oluyor kaç günde iyileşiliyor.. deneyimlerini paylaşan tüm arkadaşlara teşekkür ederim..

tabi yinede merak ettiğim şeyler var mesela hastaneye yatarken neler almalıyım yanıma ?
sütyen aldım ama normal pamuklu bir sütyen doktorum telleri olmasın yeter dedi die aldım ama içime sinmedi nasıl bişey almalıyım yada hangi marka?
bu arada devlette olucam ameliyatı ve 3 gün yatıcam sanırım dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…