- Konu Sahibi ---Lily---
- #9.881
Yağmurluk açıktan yazdıklarımızda yasal delil nitelik taşıyacak bir şey yok ( arada sinerlenip farketmediğimiz varsa bilemem) ha özelden birbirimize bu konu ve doktor hakkında çok yasal niteliği olan şeyler yazdık...bunlardan mı bahsediyorsun? Özel yazdıklarımız birbirimize okunuyormu site yönetimi tarafından?
Özel mesajlarınızdan bahsetmiyorum. Ama burada henüz doktorun ismi verilmemişken yazılan çok şey var. Yazdıklarınız size çok masumane gelebilir ama doktorun adı zikredildiği ve parçalar birleştiği an bundan hem site hem siz zararlı çıkarsınız. Bu nedenle uyarmak istedim.
bizim aynurumuz da çok aşırı iyi niyetli , ilkinde karnının içine etmiş daha niye o adama güvenirsin...
bu yapılan çok çook kötü ameliyat o doktorun yanına kalmamalı... Doktorun adını açıklamış mı peki? Başka hastalar bari aynı duruma düşmesin. Bence doktora dava açmalı hiç vakit kaybetmeden
Aslinda dava acmak fln para isi de, medya da rezil ediceksin bu doktoru herkes görsün ne oldugunu. Hic yok mu forumda medya ile arasi iyi olan arkadas.
Bakın yukarıda alıntıladığım yazılara. İçinde doktor adı geçse ve bu bizim gözümüzden kaçıp farkedilse davalara konu olabilecek yazılar maalesef. O nedenle ben sadece uyarmak istedim..