Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Özel mesajlarınızdan bahsetmiyorum. Ama burada henüz doktorun ismi verilmemişken yazılan çok şey var. Yazdıklarınız size çok masumane gelebilir ama doktorun adı zikredildiği ve parçalar birleştiği an bundan hem site hem siz zararlı çıkarsınız. Bu nedenle uyarmak istedim.

bizim aynurumuz da çok aşırı iyi niyetli , ilkinde karnının içine etmiş daha niye o adama güvenirsin...

Aslinda dava acmak fln para isi de, medya da rezil ediceksin bu doktoru herkes görsün ne oldugunu. Hic yok mu forumda medya ile arasi iyi olan arkadas.

Bakın yukarıda alıntıladığım yazılara. İçinde doktor adı geçse ve bu bizim gözümüzden kaçıp farkedilse davalara konu olabilecek yazılar maalesef. O nedenle ben sadece uyarmak istedim..

Desenim, nasılsın? Evine geçtin mi? Memeleri gördün mü? Hadi anlat bakalım

Madamım,sen nasılsın? Sen, memişlere baktın mı ?

teşekkürler yağmurluk.

kaçırdım ameliyat gününü sevgili desendesen olay bitti demek haydi gözün aydın vede güzel geçmüş ne mutlu doktorunda ehli bir dr belli, harika )))) yeniden doğmuş gibi oldun sende sanırım, kaç kg olunca devlet hst yapıyorki, istanbulda pek iyi olmaz ama muglada devlet hst sanırım daha sakindir, ne güzel hem memnun kalıp hem ücretsiz yaptırmak... ben mutfak tartsında denedim kendi göğsümü tartmayı tam anlamadım ama birinde 800 e yakında bir ölçtüümde 1050 gr dı şok oldum yuh dedim kendime oysa anormal bir büyüklüğüde yok büyükde sarkıklığada baya geçti ama süyenle anormal bir hal yok yinede 75 olsun ya genç kızlıktaki gibi ohh hafif hafif ne güzeldi,
eylülde bu heyecanı yaşayıp bende paylaşacağım sizlerle... henüz dr seçimim yok ercan beyi kafama koydumdu, ama bazen bir mesaj bile etkiler ya insanı bugün okuyunca bir an düşünmem için vaktim olduğunu forumuda takip edip karar vereceğimi anladım. artık yeni sütyenler için ne zevktir alışveriş düşünemiyorum))))
hafifliği sezdinmi hemen yoksa daha zamanmı var, devlet hst memnun kaldın acaba senin dr a mı gelsek bizde))) bedava madem))) devlete özele bakmaz zaten doktorun iyiyse hst de titiz temizse neden olmasın... özellerde bugüne kadar kuş kondurmadılar açıkcası,özellerinde bazıları rezalet bazıları isimlerden dolayı çok güvenilir tabiki ama asl olan hijyenik ortam ve dr becerisi, ve herkesin bünyesi ayrı... kişiden kişiyede başarı değişir ameliyatlarda ama bu forum sayesinde geneli okuyor anlıyoruz... ama küçük bir kötü uyarı konuşma soğutabiliyor insanı kararlarda...

bence doğruların yazılması önemli buda ayrı konu,doktorlarda neticede insan hataları varsa düzeltmeliler.insan sağlığında hata geri dönüşsüz olaylara sebep olduğu için çok dikkatli olmalılar... üzüldüm bende görmedim ama o bahsettiğiniz yanılmıyorsam aynur arkadaşa, karın ameliyatında başarısızlık olmuş çok üzücü heme çekiyor hemde psikolojisi (((....

denize girme konusunda, doktorunuzun uyarısı oldumu yaz günü oldunuz yada cevap yazdıysanız atladım belkide, sanırım sorun yokki bu mevsimde oldunuz...

desendesen sana bu çiçekeler güle güle kullan cicilerini

Desenim, nasılsın? Evine geçtin mi? Memeleri gördün mü? Hadi anlat bakalım

Madamım,sen nasılsın? Sen, memişlere baktın mı ?

evet baktım, dün akşam sargıları açtık banyo için. sol tarafı açtıktan sonra tansiyonum öyle bir düştü ki zor ayılttılar benineden mi düştü? bilmiyorum? öyle çok morarık falan da yoktu sarımtırak olmuş meme ucunun çevresi sadece. dikişler ayrıca biraz daha şiş duruyordu. ben onu pot olmuş sandım sanırım. bayılacaktım. hani dikiş üzerine küçük küçük bant yapıştırıyorlar ya kırışık duruyor orası. alt kesiğin ucunda. çok korktum gerçekten. sonra diğerini açtık, toparlayınca biraz, orası daha düzgün duruyordu ama yine de dikişler şişti. annem normal olduğunu söyledi. sonra banyo falan yaptım biraz daha iyi gibiydi. bugünde sütyenimi yıkadım yarın doktora gidicem diye bir kaç saattir özgür duruyorlar. dünküne göre da düzgün bir görünüm oldu. endişem de geçti. arayacaktım seni aslında ama çok geçti saat..

merhaba hoşgeldin :)
sütyenin sporcu sütyeni olursa iyi olur bence. onlar daha iyi sarıyor. hem lastik kısmıda geniş, dikişlerine zarar vermez. önden düğmeli pijama, diş fırçası-macunu, pipet en çok lazım olan şeyler. hırka gibi birşey olsun yanında biraz üşüyebilirsin. terlik al eğer hastaneden vermeyeceklerse. başka da akılma birşey gelmiyor. nerede ameliyat oluyorsun?
şimdiden geçmiş olsun. umarım iyi haberlerini alırız.
sevgiyle

Ek olarak çorap diyorum.Çünkü Anesteziden çıkarken ilk 2 saat yoğun bir üşüme ve titreme yaşanıyor.En çok yanımda götürdüğüm çoraplarım için sevinmiştim.Hayırlısı olsun size de.

Madamım, Allah seni bildiği gibi yapsın o sarımtırak geçiyor korkma, doktor memeyle uğraştığı için morluk sarılık rengi olabilir...bantlar çıktığında dümdüz görünüyor bantlar çekme yapıyor...öptüm seni ben ara tabi sohbet için...ama önce doktorunu ara

Son düzenleme:

teşekkür ederim her zaman ararım gevezeyim zaten
evet ilk açtığımda daha kırışıktı şimdi toparladı zaten. sabırla bantların çıkmasını bekliyorum artık. yarın kontrolüm var. yine yazarım kontrolün nasıl geçtiğini.

Bende gevezeyim iki geveze ondan anlaştık desene çok küçülmezler merak etme güzel memelerin

Heyecan yapmış minik şirinem.Bugün çok sevdiğim bir arkadaşım aradı.Hatta geçen yaz beraber tatile çıkmıştık.İkimizde o tatilde yandım yakıla göğüslerimizin büyüklüğünden şikayet ediyorduk.Kendisi yurtdışında yaşayıp arasıra TR ye geldiğinden konuşma ve görüşme fırsatımız çok olmuyordu.Bugün telefonda sesini duyup arkasından müjdeli haberini alınca çok sevindim:) 10 gün önce Fethi Orak yapmış ameliyatını.Küçüldükleri için çok mutlu ama endişeleri vardı.Daha dikişleri alınmadığından dikiş hatları normal olarak büzüşük kendi deyimiyle(Kokoreç) görüntüsündeymiş Daha dikişlerinin alınmadığını, alındıktan sonra çok düzgün olacağını zamana ihtiyacı olduğunu,sizlerden örnekler vererek hatta kendi yeni çekilmiş resmimi de göndererek tedirginliğini bastırmaya çalıştım.Çok rahatladı benim ile konuştuktan sonra.Bu forumun gerçekten faydasını bugün o kadar hissettim ve anladımki tarif edemem size.Gerçekten paylaşımların çok yararı oluyor.Yeni ameliyat olup,gerçekten yazılanları ve tecrübeleri takip edenler süreci çok daha rahat geçiriyor inanın.Bugünkü arkadaşımın endişesini anlattıklarını sudan çıkmış balık misali anlattıkça bunu düşündüm.İyi ki böyle bir paylaşım yerimiz ve iyi insanlar var.Ne yapıyor ve paylasıyorsak başkalarının da bu güzellikleri yaşamasını,hatalara düşmemelerini sağlamak,yaşanmış gördüğümüz ve ya okuduğumuz bilgileri mümkün olduğunca diğer arkadaşlara doğru aktarabilmekdir esas amacımız.

İşte bu örnekte olduğu gibi Madames cim:) Annenin de söylediği gibi o görüntüler geçecek.Dikişlerden dolayı büzük görüntüsü,çok da estetik olmayan şimdiki görüntün inanki biraz sabırla çok daha mükemmel hale gelecek.Beni hastane de görmüştün.Çok da beğenmiştin.Biraz sabır... no stress no panik.Sevgiyle kal tatlı kız.

en azından benim gibi endişelenen başka insanların da olması rahatlattı. bir benmiyim pimpirikli diyordum kendi kendime
ve gerçekten dediğin gibi iyi ki bu forum ve bunun gibi paylaşım alanları var da anlık tedirginliklerimizi alan senin gibi çok iyi insanlarla tanışıyoruz.
evet gerçekten çok beğenmiştim seninkini de jelesecinkini de. hatta telefonda jelesec e de potluk görmedimki nasıl oluyor anlayım dedim de güldü :)
sabra ihtiyacım var çok doğru. yarın da doktora gidicem kontrole inşallah herey yolunda diyecek bana
bir sürü soru yazdım kağıda sormak için. unuturum belki

Çook teşekkür ederim, çiçekler çok güzeller

Devlet bu ameliyatı ne şartlarda karşılıyor bilmiyorum, benim göğüslerimden toplam 600 gr. çıkartılmış. Büyüklüğünden ziyade sarkıklığı hat safhadaydı ve doktorum da bu durumdan dolayı devletin karşılayacağını öngördü. Anladığım kadarıyla seninki bayaa büyük, devletin karşılayacağını tahmin ediyorum, muayene olup bilgi almanda fayda var.

Ben doktorumdan çok memnunum. Şu ana kadar bir problem yaşamadım, inşallah bundan sonraki süreci de sorunsuz atlatırım. Hastaneden ve hemşirelerden de çok memnun kaldım ayrıca, istersen sen de benim doktorumla görüşebilirsin. İnşallah hakkında hayırlısı olur ve sen de kurtulursun yükünden. Ameliyattan çıkıp kendime gelir gelmez ağrım olduğu halde öyle güzel bir hafiflik hissettim ki anlatamam Hatta çok şaşırdım bu kadar hissedilebilir mi diye...Bizimkiler en az beş yaş gençleştiğimi söylüyorlar, iri ve sarkık memeler insanı olduğundan yaşlı gösterebiliyor. Sormak istediğin ne varsa sorabilirsin canım Bu arada sen hangi şehirdesin?

canım çok sevindim evine dönmene :) oğluşunla da barışmısın herşey yolunda bence hahahhaa direnlerim çıktığında ben de bir tuhaf olmuştum doktor uzan istersen dedi diğerini çıkarmadan yok dedim uzanırsam kalkmam aslında çok acımıyor ama biz tedirgin oluyoruz işte. senin de eve gitmeden çıkmış bu çok iyi. tarif ettiğin şişliklerin aynısı var bende üstler daha az, koltuk altına doğru daha fazla gibi duruyor. bence normal. bence ölçün çok çok normal. bana 34 b giydirdi doktor. eminim ölçülerine göredir. ama alışmadığın için öyle geliyordur. kendimden biliyorum çünkü. ben daha bugün kabul edebildim ve aynanın karşısından şimdi geldim inceleyip duruyorum. dün sargıları açarken halimi bir görseydin ilk dün gördüm. fena oldum. jelesecle nldglp olmasa ne olurdu bilmem. sağolsunlar süreci anlattılar bana
canım merak ettiğim birşey var. ağrıların nasıl? elini kolunu rahat oynatabiliyor musun hastanede hiç ağrı kesici verdiler mi sana?

Kesinlikle sana katılıyorum, ameliyattan önce doktorum keşke çorap getirseydin sana giydirirdim dediğinde ve ameliyattan çıkıp tir tir titrediğimde anladım çorapların kıymetini ama malesef götürmemiştim.

Tatlım merhaba :79: sen nasılsın ne var ne yok? Ben evde olduğum için çok mutluyum. İçimi rahatlattığın için çok teşekkür ederim canım, Nldglp ile görüştüğümde o da içime su serpti, ona foto çekip göndermiştim. Gayet normal büyüklükte olduğunu söyledi. Yine de gözüme tuhaf geliyor işte :26: eşim de harika göründüğünü söylüyor. Çıplak hallerini net olarak göremedim henüz, bakmaya bile korkuyorum açıkçası. Demek yayvanlık sende de var, ödemden galiba dimi

Ağrım yok aslında ama hareket ettikçe dikiş yerlerini hissediyorum biraz acıyor. Uzandığımda ya da yaslanarak oturduğumda çok rahat ediyorum Ameliyattan çıktığımda şiddetli bir ağrı hissettim hemen ağrı kesici iğne yaptılar ve 10 dk.sonra ağrım kalmamıştı. Daha sonra hemşirelerin sık sık ağrın var mı iğne yapalım mı sorularına gülerek hayır cevabını vermiştim Allah'a şükür hiç ağrım olmadı desem yeridir. antibiyotik ve ağrı kesici verdi doktorum birazdan içicem, ağrı kesiciyi de içicem her ihtimale karşı. Elimi kolumu çok rahat hareket ettirebiliyorum, hatta ayaklandığımdan beri durmuyorum. :122: Hiç bişeyden geri kalmıyorum anlıycağın Memelerim açıldıktan sonra göreceğim görüntüyü çok merak ediyorum, pazartesi günü kontrole gidicem, o zaman gözümü dört açıp iyice inceliycem memişlerimi

Sevgili Nldglp ile Jelesec; size sonsuz teşekkürler, en çok ihtiyacım olan anlarda hep yanımdaydınız, benimleydiniz. Bu süreci sizler sayesinde daha rahat atlatıyorum. Sizi çook seviyorum

bence eşin beğeniyorsa rahat ol. çünkü senin her halini en iyi bilen o. daha iyi yorum yapabilir. ödemdendir merak etme canım sana özelden mesaj attım

Merhaba; hayırlısı olsun, umarım herşey yolunda gider. Hangi hastanede, hangi doktora ameliyat olucaksın? Ben de devlette oldum ameliyatımı ve bugün taburcu oldum. 3 gün yatırıyorlar, ameliyattan bir gün önce dahil olmak üzere Hastane için aldığın pijama mutlaka önden düğmeli ya da fermuarlı ve iki yanı cepli olsun. Direnlerini koyup rahat rahat gezebiliyorsun o zaman Ben Marks and Spencer den sporcu sütyeni aldım, bugün direnlerim çıkarıldıktan sonra giydirdi doktorum. Çok rahat, çok memnunum. Doktorunun söylediği ölçüde herhangi bir markanın sporcu sütyenini alabilirsin canım.

Sevgili Nldglp ile Jelesec; size sonsuz teşekkürler, en çok ihtiyacım olan anlarda hep yanımdaydınız, benimleydiniz. Bu süreci sizler sayesinde daha rahat atlatıyorum. Sizi çook seviyorum

İki çiçeği burnunda minik memeli biraraya gelmiş de kaynatıp,birbirlerine sorularmı sorarlarmış? Harikasınız desendesen ve madames. Desendesen cim hiç kaygılanma gayet güzeldi tam vücuduna göreydi büyüklükleri.Madames zaten minik istiyordu onunki de çok orantılı ve güzeldi.Dikişleriniz alındıktan sonra bakın görün ne güzel görünecekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…