Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

kesin bir beden konuşmadık daha pazartesi günü çizim yapıcaklar ondan sonra belli olucak sanırım:))
alabildiği kadar alsın diorum ben ama:)

Salı günü ameliyat olucam inşallah sağsalim eve döndüğümde ne yaşadım hepsini anlatıcam çünkü ben burdan çok şey öğrendim başkalarınında benim tecrübelerimden faydalanmasını isterim:))

Doktorun vücuduna uygun olan ölçüyü söyleyecektir. Benimkiler bayaa küçüldü. :23: gözüm alışmaya başladı sanki, ilk anda panik olmuştum. Hiç memem kalmamış gibi gelmişti :1:

ben Eskişehir de Yunus Emre Hastanesinde ameliyat olucam devlet için soran arkadaşlar herhangi bir şartı yok aslında yani su kadar gram cıkması lazım falan demedi doktorum ama ben fizik ve genel cerrahi bölümünüde gözüktüm daha önce hiç şikayeti olmamıs ne sebeble devlete ödettiniz ameliyatı diyebiliyorlarmıs bazen benim zaten omurgamda eğrilik başladığı için bi sorun çıkmadı onlardan direk onayı aldım

cevap verip ilgilenen herkese çok teşekkür ederim gün sayıyorum artık bir an önce hafiflemek için:))

Şimdiden geçmiş olsun, herşey yolnda gidecek, endişelenme :)
sağlıklar, şifalar diliyorm, iyileşme sürecini paylaşmayı untma :)

Madam ve desendesen ameliyat süreçlerinizi yeni okudum, ikinize de geçmiş olsun, iyileşme sürecini kolay atlatmanız dileğiyle, sevgiler...

teşekkürler canım. senin nasıl geçiyor sürecin herşey yolundadır umarım?

Güzel ve yeni memeliler (desen ve madam ) 2 haftaya kalmaz tüm kaygılar geçer :29: aynalardan alamazsınız kendinizi:32: ama benim gibi sapıtıp önüne gelene açmayın ben çok abarttım:52: ay ne yapayım ...BİRİNCİ BELLİ İKİNCİ KİM ? DURUMUYDU BENİMKİ :1::1::1:

evet doktora gittim bugün o da öyle dedi toplamda bir ay içinde rahatlarsın dedi. valla ben de açıp gösteriyorum.annemlere falan ki hiçbiri daha önce görmemişti. daha önce kimsenin yanında üstümü bile değiştirmemiştim. annem diyorki yaptırınca açıp duruosun, önce kaçıodun köşe bucak :60:

Valla ne diyim, ben de açıp açıp gösteriyorum önüme kim çıkarsa :78: nasıl olmuş, çok mu küçük duruyo diye sorup başlarının etini yiyiyorum, hiç utanmam falan da yok :1: Hastanede bile önüme gelene gösterdim :1: itinayla meme gösterilir :60:

yok canım küçük değillermiş seninkiler nldglp öyle söyledi bugün. hastanede görüştük. çok güzel olucaz, yaza muhteşemiz :128:

ben Eskişehir de Yunus Emre Hastanesinde ameliyat olucam devlet için soran arkadaşlar herhangi bir şartı yok aslında yani su kadar gram cıkması lazım falan demedi doktorum ama ben fizik ve genel cerrahi bölümünüde gözüktüm daha önce hiç şikayeti olmamıs ne sebeble devlete ödettiniz ameliyatı diyebiliyorlarmıs bazen benim zaten omurgamda eğrilik başladığı için bi sorun çıkmadı onlardan direk onayı aldım

cevap verip ilgilenen herkese çok teşekkür ederim gün sayıyorum artık bir an önce hafiflemek için:))

hadi bakalım hayırlısıyla ol da kurtul. güzel haberlerini bekliyoruz. göreceksin herşey harika olacak inşallah :16:

Evet artık albüm hazırlayın :) ben de bekliyorum :)
sevgiler

daha dikişler falan duruyor, ödemler duruyor.. çok var daha albüm hazırlamaya:31:

Süpersin, ne cabuk ayağa kalktın da kaföre gittin :)
yine de cok hareket etme ne de olsa ameliyat..

kurabiyeleri gönderdim, inşallah kırılmadan gelirler....

sevgiler

Demek dün gelen kargo sendendi. :3: Biz evde yokken gelmiş, akşam geç döndük eve. (ne kadar gezdiğimi tahmin edersin :1:) Açıksa bugün, değilse yarın gidip alıcam canım, çok naziksin, harikasın tatlım :16: Kurabiyelerin tadına bakmak için sabırsızlanıyorum :52:

ohhh sıhhatler olsun saçlar cicişler keyfin yerinde olsun tabi ya:))) ağrın olmamasına sevindim yaptığım işi biliyorsun ne kadar süre izin bana yeter sence?????

Bana kalsa hastaneden çıktığımın ertesi günü çalışabilecek durumdaydım. (tabii ben şu an izinliyim, o yüzden öyle bir problemim yok) Gezmelerden eve giremedim, gerisini sen hesap et artık :1: Yine de ne olursa olsun fazla yormamak gerek vücudu, farkındayım ama ben çok hareketliyim. Aklıma gelince kızıyorum kendime, biraz yat dinlen ne bu böyle diye. :57: Allah'a şükür kendimi çok iyi hissediyorum, ağrı sızı yok. :nazar::nazar::nazar: Doktorum 10 gün rapor verdi (ben almadım tabii), sanırım çalışan bir insan için bu süre çok rahat yeter. :9:

sevgili jelesec ve ogltkn güzel yardımlarınız ve dilekleriniz için çok minnettarım:) arkadaş dr.f.o ta ısrarlı bende benim başıma gelenlerden sonra kimseye dr tavsiyesinde bulunamıyorum ama iyi para verecek bu beni aşar zaten:) sizin doktorunuzun ismini istememde ki amaçta sonuçlarından son derece memnun olmanızdan dolayı bakalım beni kabul edecek mi? benim izlerim belki kolaylıkla düzelicek ama meme başımdan çok umutsuzum:( meme başımda renk farklılığı var ve meme ucumda biraz içeri çökük bunu nasıl düzeltebilirler ki diye düşünmeden edemiyorum ve umutsuzluğa kapılıyorum doktor çok uğraşacak bu kesin.. hayallerim çok farklıydı senelerce taşıdığım yükten kurtulacak ve nihayet istediğim ince askılı sütyenleri takabilecektim ama inanın ameliyat olalı 7 ay oldu ve benim hevesim o kadar kırıldı ki ben kendime henüz yeni bir sütyen bile almadım hala ameliyat sonrası takılan sütyeni yıkayıp yıkayıp giyiyorum:) hiç bakmıyorum, göğüs şekillerimden memnunum ama ucu ucube gibi görünüyor eşimde hiç bakamıyor üzüntüyle başını çeviriyor, ne acı bir durum dimi... umarım düzeltebilir doktor bu durumu yoksa en büyük hayalim hayatımın en büyük yanlışına dönmek üzere..

Benim de sizinkin benzer sorunum oldu ameliyattan sonra, durumunuz nasil simdi acaba, haberleselim lutfen..cok gecmis olsun..

Demek dün gelen kargo sendendi. :3: Biz evde yokken gelmiş, akşam geç döndük eve. (ne kadar gezdiğimi tahmin edersin :1:) Açıksa bugün, değilse yarın gidip alıcam canım, çok naziksin, harikasın tatlım :16: Kurabiyelerin tadına bakmak için sabırsızlanıyorum :52:

afiyet olsun :) cok gezme daha yeni ameliyatlısın, kendine iyi bak :)
sevgiler

Selam arkadaşlar, nihayet alerjiden kaynaklanan kaşıntılarım geçti biraz nefes aldım, onun dışında iyiyim. Annem gitti bu gün bütün işlerimi yaptım! Akşama kadar sütyen modeli baktım:))) Ayyy push up modelimi alsam acaba, minimiserlerden bıktım:))) işin şakası bunlar tabi, ciddi boyun ve sırt ağrılarım vardı şükürler olsun onlardan kurtuldum! desendesen maşallahın var bakıyorum ,enerjine sağlık arkadaşım:))) Güzel oldu mu pampişler, sen nasılsın madames?

Teşekkür ediyorum :3: Senin durumun nasıl? iz giderici krem ya da bant kullanmaya başladın mı? Dikişlerin alınmış mıydı? :44:

Bende alınan dikişlerden yok, doktor krem vermedi henüz ama ben kimyacıyım kendim kullanmaya başladım, bantlar alerjik bünyelere uygun değil ben kullanmıcam, sana krem verdi mi?

Selam arkadaşlar, nihayet alerjiden kaynaklanan kaşıntılarım geçti biraz nefes aldım, onun dışında iyiyim. Annem gitti bu gün bütün işlerimi yaptım! Akşama kadar sütyen modeli baktım:))) Ayyy push up modelimi alsam acaba, minimiserlerden bıktım:))) işin şakası bunlar tabi, ciddi boyun ve sırt ağrılarım vardı şükürler olsun onlardan kurtuldum! desendesen maşallahın var bakıyorum ,enerjine sağlık arkadaşım:))) Güzel oldu mu pampişler, sen nasılsın madames?

teşekkür ederim ben de iyiyim çok şükür. ufak tefek ağrılar kaşıntılarla uğraşıyorum ama herey yolunda gidiyor çok şükür.:16: senin kaşıntıların baya yormuştu seni hatırladığıma göre. kurtulmana sevindim.:81: ben henüz bakmıyorum sütyen falan bir ay kadar doktorun verdiği sütyeni kullanacakmışım o yüzden heveslendirmiyorum kendimi ama ilk alacağım sütyen kırmızı olacak :21:

desendesen sen devlette olmuştun sanırım devlet ile özel arasında sence ne gibi farklar var dikişlerin ne durumda ?

Guldalim, ben gögüs diklestirme oldum, benim ölcüm 85 b idi ama sarkikti. Deri fazlaligi vardi, onu cikardi doktor doku az oldugu icin 150 cc implant silikon koydu. Gayet güzel duruyor b kup ideal büyüklük benim icin. Karar asamasi cok zor gercekten kücük gögüs isterken cocuk gibi olma tehlikesi de var, bunu da göz önünde tutmani öneririm.

canım teşekkür ederim. benimde ameliyatıma 1 hafta kaldı. her geçen gün kaygılarım korkularım artıyor

HERŞEY GÜZEL OLACAK ARKADAŞIM...:29: Sırada Madames, ondan sonra ben, benden sonra Bentoprak, ondan sonra da sen varsın. Diliyorum ve umuyorum ki hepimizin ameliyatı çok güzel geçecek ve çok mutlu olacağız.:109:

teşekkür ederim. sizlerin ameliyat tarihini bilmiyorum ama olduysanız çok çok geçmiş olsun. umarım herşey yolundadır. umarım istediğiniz gibi olmuştur göğüsleriniz.

Back