Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

yerim ben senin ikonlarını yaaa şu kahve içen var ya bittim ona ben tipe bak yaa Allahım

çok sevindim. sonunda o da oldu kurtuldu. iyi haberlerini en kısa sürede duymak için bekliyoruz artık şimdi yeni gerisayımlara

canlarım benim, hepinize sevgiler..... bu ikonu ameliyattan sonra kullancam demiştim kendi kendime, o gün bu gün işte

jelesec cim, afiyet olsun cicim, ben bisküviyle meyve suyuna talim

'Hazır iki elimi kullanabiliyorken sizlere durumumdan bahsedeyim istedim, malum bir iki saate kadar bir ünite daha kan verecekler ve yine tek elimi kullanmak zorunda kalacağım'

Öncelikle sevgili Jelesec ve Ngdlp başta olmak üzere (özel ilgilerini hiç eksik etmediler) bütün forum arkadaşlarıma tek tek teşekkür etmek istiyorum ve tabi ki Ozdy ye de inceliğinden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum.

Dün saat 8:00 gibi doktorum gelip çizimlerimi yaptı, resimlerimi çekti, 8:30 gibi ameliyata alındım, daha ameliyat olmadan üşümeye başladım. Doktorum üstümü sıkı sıkı örtüp beni ısıtmaya çalıştı (çok tatlı bi bayan) keşke çorap getirseydin ben sana giydirirdim dedi. En son hatırladığım doktorumun tatlı gülümsemesi... Gözlerimi açtığımda odama getiriliyordum ve kuvvetli bir ağrı hissediyordum. Hemşire hemen ağrı kesici iğne yaptı, bir yandan da yanına yakışıklı doktor adayı göndercem dedi, ben de gönder gönder yakışıklısından dediğimi hatırlıyorum (aman eşim duymasın) Doktor adayı da geldi yanımda yarım saat kadar beni gözlemledi, bizimkiler yaklaşık yarım saat sonra geldi. Kayınvalidem kaldı ilk gün yanımda Allah razı olsun ondan. Eşimle ara ara yer değiştiler, özel oda olduğu için sorun olmadı. Saat 18.00 de yemeğimi yiyene kadar çok zorlandım, ara ara midem bulandı ama hiç kusmam olmadı. Ameliyattan ilk çıktığımda bir saat kadar titreme şeklinde üşüdüm. Ara ara halsizliğim arttı. üç kere kan tahlili yapıldı bu arada. Ne zaman ki yemeğimi yedim, suyumu içtim o zaman kendime geldim. Yemekten sonra bir ünite kan verdiller, o bitince serum kaldığı yerden devam etti geceye kadar. Tekrardan tahlıl yaptılar gece, bugün bir ünite daha kan verecekler. Değerlerim çok düşükmüş. Bunun dışında bugün artık daha iyiyim hatta bomba gibiyim Sondayı gece 12.00 de çıkardılar öyle rahatladım ki ayağa ilk kez o zaman kalktım. Direnlerimi cebime koydum (benim bu pijamanın iç cepleri de varmış meğersem, iki sene önce dünyanın parasını verdim di şimdi helalmiş diyorum )

Memelere gelinceee.... Dimdik ve küçücük duruyorlar sargılar var üzerimde, açılınca ne göreceğimi çok merak ediyorum Bu hali bile çok güzel Hatta çok mu küçük olmuş acaba diye eşime sora sora bi hal oldum, harika görünüyorlar dedi. Ne bileyim gözüme çok küçük göründüler, yıllarca alışmışız koca koca memelere. Haa koca koca dediğime bakmayın fazla bişi çıkmamış. Her birinden 300 olmak üzere toplamda 600 gr.çıkarılmış, Sarkıklığı çok aşırıydı. Koca sütyenlere ancak sığıyordu. doktorum ameliyattan önce sütyenimi hazır etmemi istemişti, Marks Spencer den sporcu sütyeni aldım 36 B doktorum bu ölçüde yapacağını söylemişti. Hala inanamıyorum ben 36 B mi giyicem İnşallah iyileşme sürecimi de sorunsuz atlatırım. Direnlerim taburcu olurken çıkarılacakmış.

Kızlar şimdilik benden haberler bu kadar, fırsat buldukça ve tabi ki on parmak yazabildikçe yazıcam sizlere, hepinizi teker teker öpüyorum veee sizleri çoook seviyorum

MADAMES

Sen nasıl oldun canım? görüşemedik hiç, hep aklımdasın. memişlerini gördün mü nasıl olmuşlar? Kaç beden sütyen giyiceksin? ameliyatlarımız başarıyla atlattık Allah'ın izniyle iyileşme sürecimizde de sorun yaşamayı inşallah. Öpüyorum seni kocaman

desenim,
ne güzel haberler bunlar böyle...herşey de yolunda gidiyor ve hep öyle gidecek allahın izniyle..bu arada şu ikona bayıldım :))
seni çok öpüyorum, kendine çok iyi bak..

desenim,
ne güzel haberler bunlar böyle...herşey de yolunda gidiyor ve hep öyle gidecek allahın izniyle..bu arada şu ikona bayıldım :))
seni çok öpüyorum, kendine çok iyi bak..

evet canım, ben onu taa ne zaman aklıma takmıştım, ameliyat olunca zaferimi bununla belirticem diye Allaha şükür bugünleri de gördüm. zafer benimdir.

Babişkomla bahçeye indik, cafede çay içtik. Temiz hava aldım, yeni geldim odama. Hemşire iğne yaptı. Kan değerlerim normal çıkmış, ikinci üniteye gerek kalmamış. Birazdan yakışıklı erkeğim (oğluşum) gelicek, onu görmek için aşağı inicem. Burnumda tütüyor resmen...Kızım dün gelmişti yanıma

Ben de seni öpüyorum bitanem

Mutlulugun ve güzel enerjin bana bile ulasti desencim, gecmis olsun bundan sonrasi dinlenmek , dikkat ve agir kaldirmamak kollara dikkat iki kilo bile olsa bir sey tasima, yüksek yerlere uzanmaya calisma. Hersey gönlünce olsun, güzel bir iyilesme dönemi dilerim.

Senin oğluşunu yerim ben, canım çok iyi sevindim oh güzel memelerin tadını çıkar

Son düzenleme:

canımsın daha iyiyim ben. :128: ben de seni merak ediyorum, nldglp le konuştuk kan vereceklerini söylemişti. üzülmüştüm. memişlerimi daha göremedim tam. sargılar çıkmadı. bugün duş alınca görebileceğim, ama sargılarla bile gayet güzel dimdik duruyorlar. sütyen meselesini hiç bilmiyorum. sanırım 80'le 75 arası birşey olacak. evet canım başarıyla atlattık çok şükür :13: (ben de kupayı küçük beden ilk sütyenimi aldığım güne saklıyordum :) ) daha düne kadar geri sayım yapıyorduk inşallah sorunsuz şekilde de iyileşiriz biz ve herkes.

canım çok çok geçmiş olsun şükür ki bitti ameliyatın sağ salim değerlerin düşük çıkınca üzülmüştüm ama anladığım kadarıyla şuan herşey normal. kusmamana da ayrıca sevindim. inan mahfediyor insanı. benim ondan kaynaklanan kanamalarım olmştu. iyi haberlerini bekliyoruz canım. inşallah herşey çok çok iyi olur senin için

Madamım...ogltne...c1186... Nasılsınız? Keyifler iyimi?

selam tatlım keyfim iyi çok şükür. sadece sargılardan sıkıldım artık kaşındırıyor. ama bu akşam annem yıkayacak beni kurtulacağım. çok rahat uyudum gece inşallah yan dönmemişimdir diye korkuyorum. ne zaman yan uyumaya izin verilecek acaba? :44:

sen nasılsın? keyfin yerindedir umarım? herkese koşturuyorsun yine. ALLAH razı olsun. öpüyorum

Madamım...ogltne...c1186... Nasılsınız? Keyifler iyimi?

canım, iyiyim...iş girdi araya geç cevap yazıyorum
jelesecim biliyormusun şu ikon varya, nickimi doğru yazdığın gün aynısından sana özel yaptırcam

desen oğluşla öpüşüp koklaşıyordur şimdi...kuzucuk özlemiştir annesini...hem oğluşu hem seni öptüm desencim

madamcım, gece rahat uyumana sevindim...10 gün civarı kendi kendine yana döndüğünü farkedeceksin, yani benim öyle olmuştu :) bedeninin sana izin verdiği ölçüde hareket etmeye çalış, zorlamadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…