Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

beni olduğum gibi sevin kabul edin aşkım

madamcım, gece rahat uyumana sevindim...10 gün civarı kendi kendine yana döndüğünü farkedeceksin, yani benim öyle olmuştu :) bedeninin sana izin verdiği ölçüde hareket etmeye çalış, zorlamadan

umarım on gün sürer benimde yeterince sıkıldım hareket ediyorum. evde tek olduğum için fazladan bile ediyorum.

Evet çok mutluyum, Allah isteyen herkese nasip etsin. Gözüme çok küçük görünüyorlar ama, umarım ufacık olmamıştır. Çok teşekkür ederim canım güzel dileklerin için anlaşılan o ki biraz naz yapıcam artık etrafa

öpüşüp koklaşamadık daha erkekimle gelmediler henüz. Ben de seni öptüm hayatım

Benden sonra 22 yaşında bir genç kız ameliyat oldu, tam tamına 5 kilo çıkmış kızın memelerinden duyduğum en büyük rakam derken o da ne, daha önce başka bi hastadan tam 9 kilo çıktığını duydum, hemşire söyledi.

fazla yorma kendini tatlım ama elinden geldiğince kıpırda

Dayanışmanızı yesinler ve de sevsinler sizin:)) Desendesenim cıvıl cıvıl sın.Resimler ilk bana ona göre) Çok şükür ikinizin de güzel haberlerini alıyoruz.Ne mutlu KK üyelerine.Darısı bundan sonra olacakların başına.

9 kilo memelerde ise gerisini tahayyül edemiyorum desendesenim. Benim 2.200 gr. kuş gibi kaldı yanında desene:)

Madamım...ogltne...c1186... Nasılsınız? Keyifler iyimi?

jelesec yeni gördüm mesajını valla benim kafam çok karışık bu arada ercan bey ile randevum 16 da ama ben 3.5 gibi orda olmaya çalışıcam. bu arada haberleşemedik kfama o kadar karışık ki anlatamam=)

desendesen ,
Ameliyat izlerin nasıl sen devlette olmuştun nasıl öneriyor musun devleti ameliyatını yapan prof. mu?

desendesen ,
Ameliyat izlerin nasıl sen devlette olmuştun nasıl öneriyor musun devleti ameliyatını yapan prof. mu?

Merhaba; henüz cicişlerimi göremedim, sargı bezi ile komple sarılı. kendilerini görür görmez yazarım canım ben sana durumu. Ameliyatımı yapan prof değil tatlım.

desendesen ,

bir sorunu atlamışım, devleti öneriyor musun diye sormuşsun. Ben iki doğum yaptım ve ikisini de özel hastanede yaptım. İlk kez devlet hastanesine gelmiş biri olarak arada hiç bir fark görmedim desem inanır mısın? Özel odada kalıyorum, hemşirelerin ve doktorumun ilgisinden çok memnunum. Hepsi çok şeker, acaba bana mı özel olarak böyle davranıyorlar diye düşünmeden edemiyorum. Diğer hastalara da aynı davranıyorlardır heralde. Kısacası rahatım iyi, keyfim yerinde. Hastane değil de otelde kalıyorum sanki. Halimden çok memnunum.

Tamam söz resimler ilk sana gönderilecek inşallah iyileşme sürecimizi de sorunsuz atlatır ve sizler gibi mutlu oluruz, darısı isteyen herkesin başına. Yaaa düşünebiliyor musun benim oğlan 11 kilo

Aşkım sen şanslı olanlardan sın karın germede ki resmi hatırla oda devlette olmuş...otelde bana da yer ayırt dermişim

Aşkım sen şanslı olanlardan sın karın germede ki resmi hatırla oda devlette olmuş...otelde bana da yer ayırt dermişim

yan odayı sana ayırtıcam aaayy o resim neydi öyle bunu bir doktorun yapabileceğine inanmıyorum şahsen. Nasıl bu hale getirilebilir bir insan? Bence o işi yapan doktor olamaz, eğer doktorsa diploması elinden alınmalı kesinlikle.

doktor canım doktor hemde yardımcı doçent devlet hastanesinde....akşam konuştum arkadaşla çok üzgün ağlayınca ver bana telini ben ablan gibi arayıp,onun bir telde azına... anla gerisini piiiiiiiip,çok üzüldüm anlayacağın.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…