- 3 Kasım 2011
- 15.931
- 9.372
- 448
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #9.841
canım, iyiyim...iş girdi araya geç cevap yazıyorum
jelesecim biliyormusun şuIkon varya, nickimi doğru yazdığın gün aynısından sana özel yaptırcam
Desen oğluşla öpüşüp koklaşıyordur şimdi...kuzucuk özlemiştir annesini...hem oğluşu hem seni öptüm desencim
madamcım, gece rahat uyumana sevindim...10 gün civarı kendi kendine yana döndüğünü farkedeceksin, yani benim öyle olmuştu :) bedeninin sana izin verdiği ölçüde hareket etmeye çalış, zorlamadan
Mutlulugun ve güzel enerjin bana bile ulasti desencim, gecmis olsun bundan sonrasi dinlenmek , dikkat ve agir kaldirmamak kollara dikkat iki kilo bile olsa bir sey tasima, yüksek yerlere uzanmaya calisma. Hersey gönlünce olsun, güzel bir iyilesme dönemi dilerim.
umarım on gün sürer benimde yeterince sıkıldımhareket ediyorum. evde tek olduğum için fazladan bile ediyorum.
beni olduğum gibi sevin kabul edin aşkım
canım, iyiyim...iş girdi araya geç cevap yazıyorum
jelesecim biliyormusun şuikon varya, nickimi doğru yazdığın gün aynısından sana özel yaptırcam
desen oğluşla öpüşüp koklaşıyordur şimdi...kuzucuk özlemiştir annesini...hem oğluşu hem seni öptüm desencim
Ben burda bile durmuyorum durduğum yerde :122:
fazla yorma kendini tatlım ama elinden geldiğince kıpırda
fazla yorma kendini tatlım ama elinden geldiğince kıpırda
Madamım...ogltne...c1186... Nasılsınız? Keyifler iyimi?
Ya bu ikonların bana garezimi var bende neden görünmüyor? aşağıda nerde aşağıda ? ben neden göremiyorum kendilerini???
desendesen ,
Ameliyat izlerin nasıl sen devlette olmuştun nasıl öneriyor musun devleti ameliyatını yapan prof. mu?
desendesen ,
Ameliyat izlerin nasıl sen devlette olmuştun nasıl öneriyor musun devleti ameliyatını yapan prof. mu?
Dayanışmanızı yesinler ve de sevsinler sizin:)) Desendesenim cıvıl cıvıl sın.Resimler ilk bana ona göre) Çok şükür ikinizin de güzel haberlerini alıyoruz.Ne mutlu KK üyelerine.Darısı bundan sonra olacakların başına.
9 kilo memelerde ise gerisini tahayyül edemiyorum desendesenim. Benim 2.200 gr. kuş gibi kaldı yanında desene:)
bir sorunu atlamışım, devleti öneriyor musun diye sormuşsun. Ben iki doğum yaptım ve ikisini de özel hastanede yaptım. İlk kez devlet hastanesine gelmiş biri olarak arada hiç bir fark görmedim desem inanır mısın?Özel odada kalıyorum, hemşirelerin ve doktorumun ilgisinden çok memnunum. Hepsi çok şeker, acaba bana mı özel olarak böyle davranıyorlar diye düşünmeden edemiyorum. Diğer hastalara da aynı davranıyorlardır heralde. Kısacası rahatım iyi, keyfim yerinde. Hastane değil de otelde kalıyorum sanki. Halimden çok memnunum.
Ya bu ikonların bana garezimi var bende neden görünmüyor? aşağıda nerde aşağıda ? ben neden göremiyorum kendilerini???
Aşkım sen şanslı olanlardan sınkarın germede ki resmi hatırla oda devlette olmuş...otelde bana da yer ayırt dermişim
yan odayı sana ayırtıcamAaayy o resim neydi öyle Bunu bir doktorun yapabileceğine inanmıyorum şahsen. Nasıl bu hale getirilebilir bir insan? Bence o işi yapan doktor olamaz, eğer doktorsa diploması elinden alınmalı kesinlikle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?