Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Acik giyemedikten sonra ince olmus ne ise yarar. Izleri saklamak icin kapali giyinen varmis, ama kolalti olursa baska. En iyi doktor karar verir.

Yaaa ne güzel olurdu dimi, paralar suyunu cekti ne var ne yok ameliyata yatirdim tatlim eylüle kadar biriktireyim biraz. Sen atla buraya gel, nldglp le beraber biraz bende biraz ada222 da kalirsiniz , gezdiririz sizi almanyada. Haaaaa haaa haaaa ne güzel olur ama, süper olur valla.

Acik giyemedikten sonra ince olmus ne ise yarar. Izleri saklamak icin kapali giyinen varmis, ama kolalti olursa baska. En iyi doktor karar verir.

tabi var ama bana ters o iş arkadaşım daha niye olayım ameliyat ?hayırlısı olsun hakkınızda ne diyeyim

Canim arkadasim , inaniyorum tabii ki ama insan dayanamiyor bekle bekle bugün 6 . hafta olacak ya böyle kalirsa diye endise yapiyorum. En kötü ihtimalle lipo da karni da ekleriz o zamana kadar istedigim kadar inmezse. Bizde careler tükenmez dimi ama...

Karın lipoya tek lira vermeincecik olmadım ben böyle istemedim de aynen careler tükenmez

benim para eklemem lazım ameliyata kadar param eksik, şişirdiniz adamı indirimde yapmaz şimdi uğraş dur .nldglp...paralı ailece estetik oluyorlar ayda bir O çeksin uçak parasını gelelim

Karın lipoya tek lira vermeincecik olmadım ben böyle istemedim de aynen careler tükenmez

Bence de öyle, zaten bu halini görse doktor da begenmez, kilo almadim cünkü ameliyattan sonra.
Mide bölgesine lipo yapmis orasi sis degil göbek deliginden asagisi sis bölge. Haftaici resim gönderirim daha iyi anlarsiniz doktora da resim cekip göndermeyi düsünüyorum. Dikisin üstünde sertlikler var dizi dizi sanki icerden boncuk varmis gibi. Ev doktorum dedi ki onlar ic dikisler yapistikca iyilestikce degisecek aylar sürer tamamen gecmesi problem yok dedi.

benim para eklemem lazım ameliyata kadar param eksik, şişirdiniz adamı indirimde yapmaz şimdi uğraş dur .nldglp...paralı ailece estetik oluyorlar ayda bir O çeksin uçak parasını gelelim

Aman indirim olmazsa ben eylülde lipoyu yaptiramam, ikinci ameliyati olanlara biraz indirim olmasi lazim.

canım ben karın germe forumunu baştan sona okudum şimdi yine başladım okuyorum...320 sayfalarda yazmışlar 3 4 ay geçmiş şişlik var diye demekki karın zor toparlıyor.Hatta benim kışa bırakmama neden olan 2 yazı vardı ameliyat olmuşlar 3 ay sonra tatile gitmiş ve yüzememişler karın kasları içerden dikildiği için belki bilmiyorum.Hemen dümdüz olmuyor ben onu anladım zamanla iniyor bu karın demek ki

Feda olsun tatlım niye olmasın?Benim gönlüm geniş herkese yer var.

HAYAT PAYLAŞINCA GÜZEL )

Canım benim, çok çok teşekkür ederim. Seninkiler B cup tı dimi yanlış hatırlamıyorsam. Ben de aynını istiyorum

Desendesen nldglp inki de b cup, benimki de b cup bence en güzel ve rahat cup. Alisveris yaparken de bedenler düzgün duruyor.
Tavsiye ederim, son üc kaldi dimi hadi hayirlisi güzel haberlerini duyariz insallah.

Aynen Jelesec cim.Geçende sana karnımı elletmiştim hatırlıyorsan.7 ayım bitmesine rağmen haala sertlik vardı.Sanki gaz olmuşum gibi bir sertlik.Ama benim öncesi sonrası resimlerimi gördün nasıl küçüldü karnım.

aaa o boncuk dediğin şeyler bende de var haala.Ama azalıyor gün geçtikçe.Ben de hep doktora sorayım diyorum unutuyorum hep.Hatta biraz dikişlerin üzerine bastırınca elime geliyor.

Zaten en zor inen bölge göbek deliğinden aşağıda kalan kısım.evet resim çek gönder bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…