- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #9.681
yok aşkım senin kolun lipoyla olur,yeter dikiş izi ne gerek var.tamam adam incecik dikiyor işinde iyi lafım yok ama koldu bacaktı buradaki izler bence rahatsız eder insanı...tabi sizler yine bilirsiniz ben dışarıdan gazel okuyorum.
BENDE EYLÜLÜ BEKLİYORUM BENDEkarın olayında ne dersem yalan olur yaşamadım ama şişlik olayı hep oluyormuş okuduğum yazılarda öyle diyorlar.Ara canım sor hemen belki bir şey tavsiye eder.Eylülü bekleme haziranın 3 ü... toplanma zamanı atla gel sende ada22 de al özledim ikinizi de
Acik giyemedikten sonra ince olmus ne ise yarar. Izleri saklamak icin kapali giyinen varmis, ama kolalti olursa baska. En iyi doktor karar verir.
Biliyomuş biliyomuş) Evet bir de demezmi; ''Forumdan değil ama dışardan gelen bir çok hastaya bu ara çok yaptım kol germe'' gülmemek için kendimi zor tuttum:)) artık bu sizden o dışardan muhabbeti yapıyoruz vallahi:)
Tatlım benim geçende tesadüf facebook dan arkadaşıma Aralık ayında attığım mesajı görüp okudum.Halimi hatırımı sormuş ameliyatımı, nasıl olduğumu.Ben de karnımın şişliğinin anca yavaş yavaş geçtiğini yazmışım.Sonuç olarak ben 17 Ekim olmuştum ameliyatı şimdi baktım 25 Aralık yazmışım cevap yani 2 aydan sonra başlamış inmeye karnımın şişliği. İnecek tatlım inanki inecek bak Jelesec beni ozdy nin arkadaşının ameliyatında gördü.O bile biraz daha farkettiğimi karnımın düzleştiğini söyledi.Di mi JELESEC???
Canim arkadasim , inaniyorum tabii ki ama insan dayanamiyor bekle bekle bugün 6 . hafta olacak ya böyle kalirsa diye endise yapiyorum. En kötü ihtimalle lipo da karni da ekleriz o zamana kadar istedigim kadar inmezse. Bizde careler tükenmez dimi ama...
yaaa ne güzel olurdu dimi, paralar suyunu cekti ne var ne yok ameliyata yatirdim tatlim eylüle kadar biriktireyim biraz. Sen atla buraya gel, nldglp le beraber biraz bende biraz ada222 da kalirsiniz , gezdiririz sizi almanyada. Haaaaa haaa haaaa ne güzel olur ama, süper olur valla.
Karın lipoya tek lira vermeincecik olmadım ben böyle istemedim de aynen careler tükenmez
benim para eklemem lazım ameliyata kadar param eksik, şişirdiniz adamı indirimde yapmaz şimdi uğraş dur .nldglp...paralı ailece estetik oluyorlar ayda birO çeksin uçak parasını gelelim
Bence de öyle, zaten bu halini görse doktor da begenmez, kilo almadim cünkü ameliyattan sonra.
Mide bölgesine lipo yapmis orasi sis degil göbek deliginden asagisi sis bölge. Haftaici resim gönderirim daha iyi anlarsiniz doktora da resim cekip göndermeyi düsünüyorum. Dikisin üstünde sertlikler var dizi dizi sanki icerden boncuk varmis gibi. Ev doktorum dedi ki onlar ic dikisler yapistikca iyilestikce degisecek aylar sürer tamamen gecmesi problem yok dedi.
Aman indirim olmazsa ben eylülde lipoyu yaptiramam, ikinci ameliyati olanlara biraz indirim olmasi lazim.
benim para eklemem lazım ameliyata kadar param eksik, şişirdiniz adamı indirimde yapmaz şimdi uğraş dur .nldglp...paralı ailece estetik oluyorlar ayda birO çeksin uçak parasını gelelim
Bilmem vallahi yolarım indirim yapmazsa dermişimikinci ameliyat bence bedava olmalı bir alana diğere hediye gibi ay ne güzel olur
Canım benim, çok çok teşekkür ederim. Seninkiler B cup tı dimi yanlış hatırlamıyorsam. Ben de aynını istiyorum
Canım benim, çok çok teşekkür ederim. Seninkiler B cup tı dimi yanlış hatırlamıyorsam. Ben de aynını istiyorum
canım ben karın germe forumunu baştan sona okudum şimdi yine başladım okuyorum...320 sayfalarda yazmışlar 3 4 ay geçmiş şişlik var diye demekki karın zor toparlıyor.Hatta benim kışa bırakmama neden olan 2 yazı vardı ameliyat olmuşlar 3 ay sonra tatile gitmiş ve yüzememişler karın kasları içerden dikildiği için belki bilmiyorum.Hemen dümdüz olmuyor ben onu anladım zamanla iniyor bu karın demek ki
Feda olsun tatlım niye olmasın?Benim gönlüm geniş herkese yer var.
HAYAT PAYLAŞINCA GÜZEL)
Bence de öyle, zaten bu halini görse doktor da begenmez, kilo almadim cünkü ameliyattan sonra.
Mide bölgesine lipo yapmis orasi sis degil göbek deliginden asagisi sis bölge. Haftaici resim gönderirim daha iyi anlarsiniz doktora da resim cekip göndermeyi düsünüyorum. Dikisin üstünde sertlikler var dizi dizi sanki icerden boncuk varmis gibi. Ev doktorum dedi ki onlar ic dikisler yapistikca iyilestikce degisecek aylar sürer tamamen gecmesi problem yok dedi.
Yaaa ne güzel olurdu dimi, paralar suyunu cekti ne var ne yok ameliyata yatirdim tatlim eylüle kadar biriktireyim biraz. Sen atla buraya gel, nldglp le beraber biraz bende biraz ada222 da kalirsiniz , gezdiririz sizi almanyada. Haaaaa haaa haaaa ne güzel olur ama, süper olur valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?