Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

buna çok güldüm Yazık kıyma doktorumuza..çok sacı'da yok,sende yolar'san hiç kalmaz Bizim mağazada var o kampanya Ikinci ürün indirimli.

Bak bak doktorun tarafına geçtin beni sattın yani...birde dalga geçmiş gelirsem dikiş yerlerine vururum senin yok be güzelim latife yapıyorum,alacak tabi hakkını aman işini iyi yapsın ben paraya bir şey demem.Helal kilolar verilmiş yeni bir aşk yeni bir iş yeni bir ev var gibi sana

çok geçmiş olsun ve hayırlı olsun biri daha hayaliyne kavustu:)))) ve sonuçtan memnun olman yazdıkların beni çok heyecanlandırdı cesaret verdi, öncelikle çok teşekkürler paylaşımına... bende ercan beyi kafama taktım ,madem küçültüyor iyice bende kafasını yemeye razıyım))) dünden beri evde mutfak tartısında göğsümü tartıyorum bana çok gelmiyor büyük tamam ama anormal gelmiyordu eğer yanlış tartmadıysam tabi tartı elimde tarttım moralim dahada bozuldu ve kesin karar eylüle ercan beydeyim, yazın sorun olur diye deniz güneş istemedim... oluyormuymuş siz olduğunuza göre öğrenmişinizdir.. bir kaç küçük sorum olacak arkadaşım;

özel sigortanın veya sgk nın bir indirimi oluyormu ercan beyin hastahanede ?
denize ne kadar sürede girebileceksiniz ?
ölçünüz neydi ne oldu ? 90-100 arası ölçüyü 75- yapıyormu mesela ?

göğüslerde hafiflik nasıl bir duygu =) bunun cevabını tahmin ediyorum tabi esprisine sordum))))

sizlerleyim:))) takipteyim olacağım elbet bende:))))) sevgilerimle hayırlı olsun )))

çok teşekkürler sizde öyle çok içtensiniz paylaşımlarınız için çok teşekkür ediyorum, evet biraz kilo vermek istiyorum olmadan daha doğru olur bu... sizlerin heycanı inanın benide heycanlandırıyor, aynılarını yaşayacağım ve hiç bir doktordan alamayacağım güzel fikirler , öneriler, doğru tanılar sizler sayesinde öğrendim çok sevindim...

kesinlikle ercan bey ve onunla görüşeceğim zaman buradaki polüleritesini tabiki sizlerden her giden söylüyordur, bende söyleyeceğim bence kadınlar kulübü üyelerine hastahanenin ercan beyin biraz özel indirimi olamlı fiyatları bilmiyorum en son olan arkadaş mahsuru yoksa yazarmı ercan beye... ortalamayı...

indirimde olursa özel sigorta veya sgk süper olur))))

denize girme olayını sizede sorayım, doktorunuz ne dedi ne tavsiye etti.. yaz önümüz...

sevgili desen heyecanınız banada heyecan oldu ve sizi düşünemiyorum bile... iyiki paylaşmışssınız çok teşekkür ederim...
şimdiden bol şans diliyorum )))

alıntısız cevap verme olmuyor sanırım, bazı arkadaşların yazdıklarını görmeyip tekrar sormuş olabilirim kusura bakmayın henüz acemiyim burada:):26:

Bak seen öğretmenin olacak kadar büyüksün yani:)

nldglpcim, yanlış bi anlama olmamıştır umarım, yazı iletişimi sözel iletişim gibi olmuyor... bizim arkadaşlarla çok sık yaptığımız esprilerden biridir..Yoksa ne büyüklük ne de öğretmenlikle alakalı

Kokos ,pozitif Guzel insan .azmine hayran kaldım ameliyat sonrası makyaj falan.
Nasılsın atasehire geldim bugün yine....Ercan bey cigime keske madam bugün olsaymış ameliyat hepinizi görecektim

seraycım, nasılsın? ne zamandır görüşemedik. Hayırdır sen niye gittin Ercan Bey'e? Bir sıkıntı yoktur umarım?

2 Haziran değilmi? Yoksa bi kısmımızla 2 sinde, bi kısmımızla 3 'ünde mi buluşacaksın ?

Madamcım, jelesecten telefonda aldım haberini ve dualarımı yolladım...Hafta sonu ne yazık ki nete girmeye fırsat bulamıyorum çocuklardan. Ne var ne yok diye telefondan bağlansam o zaman da cevap yazamıyorum Bu yüzden geçikmeli de olsa "geçmiş olsun" dileklerimi kabul et canım. Hayırlısıyla, sağlıkla atlatın çok şükür, sonucundan da memnunsun bundan sonra da kendine iyi bakarak dinlenerek iyileşme evresini de tamamlayacaksın. çok öpüyorum..

alıntısız cevap verme olmuyor sanırım, bazı arkadaşların yazdıklarını görmeyip tekrar sormuş olabilirim kusura bakmayın henüz acemiyim burada:):26:

rainyday,
yazılan mesajın sağındaki "alıntı ile cevap ver" yerine, en altta bulunan "konuya cevap ver" e basarak alıntılamadan cevap yazabilirsin..

dünyanın en güzel annelerinin, anne adaylarının, kendini anne gibi hisseden herkesin

"anneler gününü" kutluyorum...

Çok teşekkür ederim mesajın için benim görüşmem 18 mayıs saat 16:00 da şimdilik bi değiişiklik olmazsa tabi daha uçak biletimi almadım Ercan Bey e ameliyat olanların hepsi memnun bu çok güzel tabi siz de doktor araştırma döneminden geçmişsinizdir zor bir süreç.. ben özel mesaj atamıyorum ama sizin numara olursa ararım tabi.. İstanbula görüşme günü gelicem cuma gelip cumartesi dönmeyi düşünüyorum karar verirsem de ve gün müsaitse olup dönmeyi düşünüyorum =)

canlısını hiç göremedim daha =( bir tek ozdy nin fotosunu gördüm izlerinin geçmiş hali çok güzel damla şeklinde sağolsun foto paylaşmış tekrar teşekkür ediyorum ona peki yaralar dikiş üzerinde mi senin umarım en kısa zamanda geçer ...

ya kusura bakmayın yanlış anlaşıldı sanırım yazdığım şey tabi ki çok yardımcı oluyorsunuz çok sağolsun ben kimseden cevap alamaıyorum derken aylin karabuluta ameliyat olan kimseden cevap alamıyorum onu söylemek istedim çünkü 2 arkadaş yazmıştı ameliyat oldum çok memnnun kaldım diye ama o kadar.. yazılarına karşılık soru sordum cevap gelmedi ayline hanıma olanlardan ayrıca aylin karabuluta ameliyat oldum yazıp yorum yazanların birinin isminin üzerinde reklam amaçlı üyelik yazıyordu paniğe kapıldım birden reklam amaçl mı yazılmış aylin hanım diye... umarım anlatabilmişimdir size bi sözüm yok yanlış anladıysanız kusura bakmayın sizler çok yardımcı oluyorusunuz ben tam aylin hanım içime sinmişken böyle reklam amaçlı üyelik yazısını görünce üzüldüm soru işaretleri oluştu kafamda ...

Pardon arkadaşım bende bizlerden bahsediyorsun zannettim...evet o doktor hakkında bende okumuştum geçmişte bu yazıları.Burası sanal ortam oluyor bunlar..bentoprak arkadaşım gelecek o gün uygun olursam gelirim bende sen nerede oturuyorsun?

teşekkür ederim. gerçekten sonuçtan memnunum :) bu arada jeleseccim kendini hiç suçlu hissetmesin dediğin gibi biz kocaman insanlarız.

evet evet şu iyileşme sürecinde beni en çok keyiflendiren alacağım elbiseler. dinleniyorum ama sırt üstü yatmak gerçekten zormuş. kafam acıyor, sırtım acıyor. ama olsun

teşekkür ederim. benim de göğüslerim çok çok büyük değildi ama çok sarkıktı. intihar etmişlerdi sanki valla deniz olayını hiç sormadım. çünkü doktor yüzebilirsin dese bile ben yüzmem. süre çok kısa geliyor. kol hareketlerime bir ay kadar dikkat etmem gerektiğini söylediğine göre deniz olayını kabul etmeyecektir. ama hiç önemli diil ben de sadece güneşlenirim bu yaz :) sgk nın bir faydası olmuyor. estetik ameliyatta hiçbir hastane sgk kabul etmiyor bildiğim kadarıyla. benim ölçüm 80 d'ye yakındı ama ben daha sıkı dursun diye c giyiyordum o zamanda hem üstten hem kenarlardan taşıyordu. şimdi doktor 34b giydirdi. kaça denk gelir bilmiyorum ama yarı yarıya küçük diyebilirim belki biraz daa fazladır. göğüslerde hafiflik çok güzel bir duygu :) omuzlarımın genişliği, gövdemin uzunluğu çıktı ortaya :)

İyi olmana yazmana çok sevindim dikkat et iyileşme dönemi daha zor..sorun yaşamadan iyileş inşallah arkadaşım, afiyet şeker olsun kurabiyeler el emeği ondan güzeller yengene çok selam öptüm seni

ahh jeleseccim gerçekten de iyileşme aşaması zor olanı. ben birde fazla hareket ediyorum sanırım damla damla kan geliyor dün akşam doktoru aradım gayet normal dedi hareketlerin arttıkça içeride kalan çıkar, çok kirlenirse gel değiştirelim pansumanı dedi. ama yinede korkuyorum. başüstüne söylerim

online görünüyorsun canım nasılsın? herşey yolundadır umarım

teşekkür ederim canım, düşünmen merak etmen yeter, duaların yeter :)elimden geldiğince bakıyorum ama biraz fazla hareketliyim galiba. bu sıkıntı yaratıyor ama duramıyorum..
iyiyim şimdilik. bence herşey yolunda umarım gerçekten öyledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…