- 3 Kasım 2011
- 15.931
- 9.372
- 448
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #9.721
buna çok güldümYazık kıyma doktorumuza..çok sacı'da yok,sende yolar'san hiç kalmaz Bizim mağazada var o kampanya Ikinci ürün indirimli.
gayet iyiyimhiç de sandığım kadar ağrım yok dikiş yerlerimde biraz acı var o kadar.
inanamıyorum çok güzel olmuşlar dimdikhem de küçük. ercan beyle baya sıkı bir pazarlık yaptım küçük olsun diye o da yapmış sağolsun. gerçekten iyi bir doktor.
biraz süreçten bahsedeyim. sabah 7 de hastanedeydim hemen gelip kan aldılar tetkikler için. sonra anestezi doktoru geldi. sonra ercan bey geldi fotoğraf çekti ve çizimler başladı. tabii çizim boyunca hiç susmadım küçük olsun diyebir şurup verdiler bu arada çenem durdu sedye geldi, ameliyat odasına götürdüler beni. gözlerimi sonuna kadar açtım uyumamak için. çok merak ediyordum ameliyathaneyi. ameliyathaneye geldim üstüme birşey örttüler kolumu bağladılar bu sırada diğer kolumdan narkoz verdiler ve pamuk gibi birşeyle sarmaya başladılar. kulaklarım çınlamaya başlayınca uyuyacağımı anladım ve daha da açtım gözlerimi uyumucam dedim bir de ama bu hatırladığım son şeydi. sonrasında bir baktım beni uyandırıyorlar odadayım. ağrım çok değildi. sadece acı hissediyordum. tıpkı bir yerimiz yaralandığında hissettiğimiz acı gibi. bu sırada güzel bir bayan geldi yanıma anımsıyorum sonra tekrar uyku. bir daha kalktım birşeyler yedim vee nldglp güzel bayan geldi. okadar şirin bir pasta getirmiş ki çok güzeldi. çok teşekkür ederim. konuştuk sohbet ettik keyfim çok yerindeydi sonra bir güzellik daha geldi, jelesec onla da güzel bir sohbet ettik ve kurabiyeler müthişti :125: nasıl yediğimi görmeniz lazımdı. çok teşekkür ederim. en korktuğum şey mide bulantısıydı. bir iki saat geçince korktuğum başıma geldi. narkoz midemi alt üst etti. kaç kez çıkardığımı ben bile hatırlamıyorum yiyiyp yiebildiğim bu sabaha kadar o oldu. sabah son bir mide krizinden sonra biraz ekmek biraz çay iyi geldi. öğlen olunca ercan bey geldi kontrol etti. drenlerime baktı çok az dolmuştu. bu nedenle çıkartmakta sakınca görmedi ve dernlerimde böylelikle alınmış oldu bu da beni çok rahatlattı. şimdi evimdeyim sürekli uyuyorum gözlerim :85: sağ meme ucumda, dikişler bir iki damla kanama oldu. sanırım normal. eğer biraz daha olursa doktoru arayacağım. bunun dışında herşey normal haftaya cumartesi doktora gideceğim, kontrole.
desendesencim son üüüüüüüççççumarım çok başarılı bir ameliyat geçirirsin. seni de dinleriz burda :)
jeleseccim, nldglpcim tekrar tekrar teşekkür ederim.
bentoprakcım düşünmen yeterliydi. bizim gönüllerimiz bir oldu, bu hepsinden güzel. edbeer, c1186, ozdy ve daha sayamadıklarım çok çok teşekkür ederim.
dualarınız benimleydi
Merhaba; anlaşmalı özel hastanelerde yarıya yakın kısmını sgk karşılıyormuş, forumdan bir arkadaşımız bu şekilde ameliyat olmuştu, yarı parasını ödemişti.
Güzel dileklerin için çok teşekkürler....
Çok içten ve samimi yazmışsın, ayrıca hatırlanmak da hoşuma gitmedi değil hani:) Aaahhh işte herkesin derdi kendine, kimi büyütmek ister, kimi küçültmek. İnşallah sen de doğru doktoru bulup kurtulursun bu dertten. Ne kadar kilo fazlan var bilmiyorum ama, benden sana tavsiye ameliyat olana kadar verebildiğin kadar kilo ver. Kışın olmayı düşünüyorum demişsin, o zamana kadar biraz kilo verip üstüne ameliyat oldun muydu süper olucaktır. Hem doktor vücuduna orantılı yapar göğüslerini daha güzel olur.
Ben eğer İstanbul'da olsaydım üstüne basa basa söylüyorum kesinlikle Ercan Bey'e gider görüşürdüm, hatta ona ameliyat olurdum. Bu forumda birçok arkadaşımız kendisine ameliyat oldu ve sonuçlarından gayet memnunlar. Haaa risk yok mu, tabi ki var, her doktorda olduğu gibi. Bu biraz da insanın bünyesiyle alakalı bir durum. Umarım sen de sonucu yüzünü güldürecek bir ameliyat geçirir ve mutlu olursun.
Bak seen öğretmenin olacak kadar büyüksün yani:)
Kokos ,pozitif Guzel insan .azmine hayran kaldım ameliyat sonrası makyaj falan.
Nasılsın atasehire geldim bugün yine....Ercan bey cigime keske madam bugün olsaymış ameliyat hepinizi görecektim
BENDE EYLÜLÜ BEKLİYORUM BENDEkarın olayında ne dersem yalan olur yaşamadım ama şişlik olayı hep oluyormuş okuduğum yazılarda öyle diyorlar.Ara canım sor hemen belki bir şey tavsiye eder.Eylülü bekleme haziranın 3 ü... toplanma zamanı atla gel sende ada22 de al özledim ikinizi de
gayet iyiyimhiç de sandığım kadar ağrım yok dikiş yerlerimde biraz acı var o kadar.
inanamıyorum çok güzel olmuşlar dimdikhem de küçük. ercan beyle baya sıkı bir pazarlık yaptım küçük olsun diye o da yapmış sağolsun. gerçekten iyi bir doktor.
biraz süreçten bahsedeyim. sabah 7 de hastanedeydim hemen gelip kan aldılar tetkikler için. sonra anestezi doktoru geldi. sonra ercan bey geldi fotoğraf çekti ve çizimler başladı. tabii çizim boyunca hiç susmadım küçük olsun diyebir şurup verdiler bu arada çenem durdu sedye geldi, ameliyat odasına götürdüler beni. gözlerimi sonuna kadar açtım uyumamak için. çok merak ediyordum ameliyathaneyi. ameliyathaneye geldim üstüme birşey örttüler kolumu bağladılar bu sırada diğer kolumdan narkoz verdiler ve pamuk gibi birşeyle sarmaya başladılar. kulaklarım çınlamaya başlayınca uyuyacağımı anladım ve daha da açtım gözlerimi uyumucam dedim bir de ama bu hatırladığım son şeydi. sonrasında bir baktım beni uyandırıyorlar odadayım. ağrım çok değildi. sadece acı hissediyordum. tıpkı bir yerimiz yaralandığında hissettiğimiz acı gibi. bu sırada güzel bir bayan geldi yanıma anımsıyorum sonra tekrar uyku. bir daha kalktım birşeyler yedim vee nldglp güzel bayan geldi. okadar şirin bir pasta getirmiş ki çok güzeldi. çok teşekkür ederim. konuştuk sohbet ettik keyfim çok yerindeydi sonra bir güzellik daha geldi, jelesec onla da güzel bir sohbet ettik ve kurabiyeler müthişti :125: nasıl yediğimi görmeniz lazımdı. çok teşekkür ederim. en korktuğum şey mide bulantısıydı. bir iki saat geçince korktuğum başıma geldi. narkoz midemi alt üst etti. kaç kez çıkardığımı ben bile hatırlamıyorum yiyiyp yiebildiğim bu sabaha kadar o oldu. sabah son bir mide krizinden sonra biraz ekmek biraz çay iyi geldi. öğlen olunca ercan bey geldi kontrol etti. drenlerime baktı çok az dolmuştu. bu nedenle çıkartmakta sakınca görmedi ve dernlerimde böylelikle alınmış oldu bu da beni çok rahatlattı. şimdi evimdeyim sürekli uyuyorum gözlerim :85: sağ meme ucumda, dikişler bir iki damla kanama oldu. sanırım normal. eğer biraz daha olursa doktoru arayacağım. bunun dışında herşey normal haftaya cumartesi doktora gideceğim, kontrole.
desendesencim son üüüüüüüççççumarım çok başarılı bir ameliyat geçirirsin. seni de dinleriz burda :)
jeleseccim, nldglpcim tekrar tekrar teşekkür ederim.
bentoprakcım düşünmen yeterliydi. bizim gönüllerimiz bir oldu, bu hepsinden güzel. edbeer, c1186, ozdy ve daha sayamadıklarım çok çok teşekkür ederim.
dualarınız benimleydi
alıntısız cevap verme olmuyor sanırım, bazı arkadaşların yazdıklarını görmeyip tekrar sormuş olabilirim kusura bakmayın henüz acemiyim burada:):26:
dünyanın en güzel annelerinin, anne adaylarının, kendini anne gibi hisseden herkesin
"anneler gününü" kutluyorum...
Çok teşekkür ederim mesajın içinHakkınızda hayırlısı olsun.Doktor seçimi gerçekten zor.Şahsen ben araştırıken profuna da medyatik olanıda gördüm.Birebir görüştüklerim de oldu tabii.Bazı doktorların kendi elemanları sitelere yazdıkları da biliniyor arkadaşım.Bu vebali nasıl taşıyorlar oda ayrı tartışılır bir konu.Üstüne basa basa yazıyorum bu siteye Doç.Dr. Ercan Karacaoğlana ameliyat olan birileri olarak yazıyoruz.Sorulara cevap verip memnuniyetlerimizi dile getirdik.İnsanlar doğal olarak canlı görmek istediler.İlk Jelesec arkadaş başı çekti sağolsun topikten arkadaşlar toplandılar.Başka doktorlara ameliyat olanlarda vardı.En çok beğenilen Ercan beyin tekniği ve dikişi olunca görüşmelere gittik.Görüştüğünüzde diğer doktorlardan ayıran farkı siz de göreceksiniz bu konuda bir şey yazmıyacağım.Velhasıl ameliyatımı oldum.Görmek isteyenler le kontrol zamanlarında görüştük veya müsait olduğumuzda görüştük.Birebir canlı görmek insanın kafasındaki soruları atıyor korkuları yok ediyor.Bizler dayanışma içine girdik neden mi?Paylaştıkça ve insanlar seni görüp ameliyat omaya karar verdikçe sorumluluk hissettik.Ada22,Ebdeer arkadaşların Almanya dan buraya gelmelerinin en büyük sebebi bizlerdik.Ada22 yalnız geldi.Bizlerde onu yalnız bırakmamaya çalıştık.Bu arkadaşlarımız sadece iki örnek.Böylece ufak çaplı fan oluştu.Ercan Karacaoğlu fan.Aileydik şimdi büyüdük ve güzel arkadaşlıklar kurduk bu sayede.Kıtalar ve şehirler arası.Ercan Karacaoğlu da babamızın oğlu değil yakınmız değil ne savunulmaya ne insanları ikna etmeye nede bizlere ihtiyacı olan biri hiç değil.Bizlerden bile yeni yeni haberi oluyor olayı tam kavramış hiç değil bunun için zamanı olması lazım.
Ben göğüs olmadım karın benim ama 18 mayısta gelmeye çalışıcam dikiş görmüş olursun.Saatini yaz.Özelden yazabiliyorsan ismini ve telini yaz ben özelden telimi göndericem.Sevgiyle dostçakal.(profilinden istanbul dışında yaşadığın yazıyor.İstanbula o gün mü gelicen yoksa burdamısın.Yakınsan öncesi de görüşebiliriz.)
Tatlim anliyorum sabirsizlaniyorsun ama canlisini gör kendi gözlerinle öyle karar ver, toplantiya gidersin.
Ben göndersem olmaz daha bantlarim var yara pisik yerlerim var, yanlis yönlendirmis olurum. Ben de Ercan beyi az iz yapiyor diye sectim, ama ben de dikis izinden cok yara izi var, bantlar allerji yaptigi icin yaralarim cikti onlarin izi bir senede ancak gecer dedi ciltdoktoru. Bur arada iki doktorla da görüseceksin hangisini kendine yakin hissedersen onu sec, güvendigin doktorda ameliyat olmak cok önemli. Bu benim nacizane tavsiyem kolay gelsin.c1186 kendine iyi bak.
Elimizden geldiğince sana yardımcı olmaya çalıştık birçok arkadaşım yazdı cevap,kimseden cevap alamıyorum demek biraz haksızlık olmuş...hakkında hayırlısı olsun içine kim sinerse ona ol..yazından anladığım kadarıyla pro.dr.aylin karabut ..içine sinmiş gibi haberlerini bekliyoruz...bentoprak arkadaşımız yazmış uygun olursam bende gelirim görüşmeye
ya kusura bakmayın yanlış anlaşıldı sanırım yazdığım şey tabi ki çok yardımcı oluyorsunuz çok sağolsun ben kimseden cevap alamaıyorum derken aylin karabuluta ameliyat olan kimseden cevap alamıyorum onu söylemek istedim çünkü 2 arkadaş yazmıştı ameliyat oldum çok memnnun kaldım diye ama o kadar.. yazılarına karşılık soru sordum cevap gelmedi ayline hanıma olanlardan ayrıca aylin karabuluta ameliyat oldum yazıp yorum yazanların birinin isminin üzerinde reklam amaçlı üyelik yazıyordu paniğe kapıldım birden reklam amaçl mı yazılmış aylin hanım diye... umarım anlatabilmişimdir size bi sözüm yok yanlış anladıysanız kusura bakmayın sizler çok yardımcı oluyorusunuz ben tam aylin hanım içime sinmişken böyle reklam amaçlı üyelik yazısını görünce üzüldüm soru işaretleri oluştu kafamda ...
bende kutluyorum..geç oldu ama.
Desenimnerelerdesin bir ses ver...yarın büyük gün
Bu güzel haberleri duymak inan çok mutlu ediyor beni.Bir hemcinsim daha mutlu olacağı kendi adına bir şey yaptı ve sonuçtan memnun.Jelesec arkadaş hep yazardı biraz kendimi sorumlu hissediyorum ya beğenmezse sebep ben olacakmışım gibi geliyor diye yazardı.Bende kimseyi silah zoru ile göndermiyorsun ya koca koca insanlarız diye düşünürdüm.Ameliyat olup ben de Ercan Karacaoğlu imzalı biri olarak yorumlara katılınca arkadaşa hak verdim.Tekrar geçmiş olsun.
Ohhh gecti bitti, bak gördün mü hic de korktugun gibi degilmis.
Gecmis olsun güzel dinlen, cabuk iyiles ayaga kalk.
güzel ve minicik gögüslerinin keyfini sür. Artik askili elbiseler, straples bluzlar daha neler neler.
Öpüyorum hepinizi.
çok geçmiş olsun ve hayırlı olsun biri daha hayaliyne kavustu:)))) ve sonuçtan memnun olman yazdıkların beni çok heyecanlandırdı cesaret verdi, öncelikle çok teşekkürler paylaşımına... bende ercan beyi kafama taktım ,madem küçültüyor iyice bende kafasını yemeye razıyım))) dünden beri evde mutfak tartısında göğsümü tartıyorum bana çok gelmiyor büyük tamam ama anormal gelmiyordu eğer yanlış tartmadıysam tabi tartı elimde tarttım moralim dahada bozuldu ve kesin karar eylüle ercan beydeyim, yazın sorun olur diye deniz güneş istemedim... oluyormuymuş siz olduğunuza göre öğrenmişinizdir.. bir kaç küçük sorum olacak arkadaşım;
özel sigortanın veya sgk nın bir indirimi oluyormu ercan beyin hastahanede ?
denize ne kadar sürede girebileceksiniz ?
ölçünüz neydi ne oldu ? 90-100 arası ölçüyü 75- yapıyormu mesela ?
göğüslerde hafiflik nasıl bir duygu =) bunun cevabını tahmin ediyorum tabi esprisine sordum))))
sizlerleyim:))) takipteyim olacağım elbet bende:)))))sevgilerimle hayırlı olsun )))
İyi olmana yazmana çok sevindimdikkat et iyileşme dönemi daha zor..sorun yaşamadan iyileş inşallah arkadaşım, afiyet şeker olsun kurabiyeler el emeği ondan güzeller yengene çok selam öptüm seni
desen yatış yaptımı acaba?
online görünüyorsun canım nasılsın? herşey yolundadır umarım
Madamcım, jelesecten telefonda aldım haberini ve dualarımı yolladım...Hafta sonu ne yazık ki nete girmeye fırsat bulamıyorum çocuklardan. Ne var ne yok diye telefondan bağlansam o zaman da cevap yazamıyorumBu yüzden geçikmeli de olsa "geçmiş olsun" dileklerimi kabul et canım. Hayırlısıyla, sağlıkla atlatın çok şükür, sonucundan da memnunsun bundan sonra da kendine iyi bakarak dinlenerek iyileşme evresini de tamamlayacaksın. çok öpüyorum..
online görünüyorsun canım nasılsın? herşey yolundadır umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?