- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #9.641
Kokos ,pozitif Guzel insan .azmine hayran kaldım ameliyat sonrası makyaj falan.
Nasılsın atasehire geldim bugün yine....Ercan bey cigime keske madam bugün olsaymış ameliyat hepinizi görecektim
Heyecanlanma demek gercekten zor insan acayip heyecanlaniyor.ama Ercan bey harika biri isini iyi biliyor .ona guven madam super olacak hersey .inanamayacaksin sonuclara .zaman çabuk geçecek .dualarımız seninle...
Hadi hayırlısı pazartesi 3. günün olmuş olacak şanslısın iki gün daha heyecan yapmıyacaksın.Uyu uyan oldu da bitti maşallah emin ellerdesin içimiz rahat.Sen rahatla diyede çıkışta karşında oluruz inşallah.Allaha emanet.
teşekkür ederim cevapladığın içinBu arada sizin izleriniz ne durumda çünkü ben de sürekli tuğrul bey ile iletişim durumundayım aslında ben görüşmeye gittiğimde o bana yapmak istemedi göğüslerin çok seksi yapmana gerek yok dedi ama nedense ben öyle görmüyorum evlen çocuk yap sonra bakarız dedi ama illa ki yaptırcam diyosan ben bunu başka doktora bırakmam zaten dedi =)) ne düşünüyorsun ozdy bu konuda bana yardımcı olur musun rica etsem?
Ameliyattan kaç gün öncesine kadar alkol alımı serbestdoktorunuz bu konuda bişi söylemiş miydi? Malum; önümüz haftasonu :18: netten baktım ama sizlerin bu konuyla ilgili bilgisi var mı?
Eski dostuz evet canımsen baştan sona hep şeffaf oldun bunu o akşamda konuştuk...bunu yapabilen de var yapamayan da karakter meselesi.Ben baştan beri iz konusunda açık yazdım ve bunu kanıtladım bir çok kere.... yazdıklarımla görüntüm arasında çelişen bir durum olamadı senin gibi bak ben sana alacağım o şeyden (anladın sen) 3 aya kalmaz beni sollar sın...çok samimi ve iyisin seni seviyorum eski dost
50 yaşında bekar bu ameliyat dan sonra ne olur bilemem artıkfalda vardı hani bide bakmışız nikaha gidiyoruz.Evet çok güzel olmuş silikonlu gibi sıkıntısız iyileşme süreci geçirir inşallah, dün çay sigara kahve midem ağrıdı..salsa nasıldı?
:26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
şuan büyük bir duygu karmaşası içindeyim hangi ikonu yapsam bana uygun gördüğünüz üzre. Ben yarın ameliyat oluyorumErcan bey aradı ve dediki yarın sabah ameliyat olacak olan hasta enfeksiyon kapmış bu nedenle ertelendi. Seni alalımmı ben de gayet normal olur dedim kapattım telefonu:44::44::44::44:veeee jeton düştü Ne yaptım ben ne dedim doktora aman allahım. Velhasıl yarın ameliyat oluyorum.
Jelesec, ogltkn, nldglp, ozdy, desendesen, bentoprak, c1186 allahım daha sayamadıklarım.:84::84::84::84::84::84:
teşekkürler canım.peki ameliyattan önce hangi ölçüyü kullanıyordun
İlk ikon a bayıldım gülmekten:) bu arada tek ikon kullanmayan ben kaldım galiba
:26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
şuan büyük bir duygu karmaşası içindeyim hangi ikonu yapsam bana uygun gördüğünüz üzre. Ben yarın ameliyat oluyorumErcan bey aradı ve dediki yarın sabah ameliyat olacak olan hasta enfeksiyon kapmış bu nedenle ertelendi. Seni alalımmı ben de gayet normal olur dedim kapattım telefonu:44::44::44::44:veeee jeton düştü Ne yaptım ben ne dedim doktora aman allahım. Velhasıl yarın ameliyat oluyorum.
Jelesec, ogltkn, nldglp, ozdy, desendesen, bentoprak, c1186 allahım daha sayamadıklarım.:84::84::84::84::84::84:
Sevgili forum uyeleri,arkadasimiz madames 15 dak.itibari ile ameliyattan cikti.Genel gorunumu 5 sise votka devirmis durumda:) Sadece etrafa gulumseyip memnuniyetini dile getirmeye calisiyor.Yari baygin yari uyanik,gozlerini bir acip bir kapiyor.Muhtemelen beni hic hatirlamayacagi icin lobiye indim sizlere ordan bilgi veriyorum.Az biraz agrisi var.
Biliyormusunuz hic madam goruntusu yok.Tam bir sirine) Ah bir de su ikonlari ogrenebilseydim tam ona layik bir canli yayin olacakti.Yarim saat sonra tekrar ugrayacagim yanina.Simdilik bu kadar.Oldu da bitti maasallah,nazar degmez insallah
Gönüller bir olsun.İnşallah toplantıda görüşürüz.Ameliyat olalı 7 ay bitti.Ben haala o mod dan çıkamadım.Sanki herkesle gene yaşıyorum aynı duyguları:) Evvelsi gece hatta bir kere daha ameliyat oldum gördüm.Ama çok korkunçtu.Bilmediğim izbe bir hastanedeyim.Bağırıyorum beni Memorial a götürün diye.Sonra Ercan bey i soruyorum tamam gelecek diyorlar fakat başka tanımadığım bir doktor geliyor ve ''Ercan bey yok maalesef ben yapacağım sizi ameliyat'' diyor.Ben çığıl çığıl bir ağzım yerde bir ağzım gökte olamaz kimseye olmam diyerek naralar atıyorum gözlerimden yaşlar sangi çağlayan şeklinde akıyorıyy sanki gene gördüm rüyayı şuan.Hani bağırmak istersiniz rüyanızda bağıramazsınız ben Ercan beeeeey demek istiyorum ama karabasan sanki üstümde bağırtmıyor beni.Sanırım ozdy nin arkadaşının ameliyat olacağı gece görmüştüm bu rüyayı.
Sevgili forum uyeleri,arkadasimiz madames 15 dak.itibari ile ameliyattan cikti.Genel gorunumu 5 sise votka devirmis durumda:) Sadece etrafa gulumseyip memnuniyetini dile getirmeye calisiyor.Yari baygin yari uyanik,gozlerini bir acip bir kapiyor.Muhtemelen beni hic hatirlamayacagi icin lobiye indim sizlere ordan bilgi veriyorum.Az biraz agrisi var.
Biliyormusunuz hic madam goruntusu yok.Tam bir sirine) Ah bir de su ikonlari ogrenebilseydim tam ona layik bir canli yayin olacakti.Yarim saat sonra tekrar ugrayacagim yanina.Simdilik bu kadar.Oldu da bitti maasallah,nazar degmez insallah
Teşekkür ederim cevapladığınız içinMrb canım benim kişisel fikrimi sorarsan bu kadar genç yaşta bu ameliyatı olma derim, evlenip , emzirme işlerini bitirdikten sonra olmanı tavsiye ederim,kişisel olarak ben ne kadar konforlu da olsa anne adaylarıının ameliyatlı bir memeden süt vermesi fikrine karşıyım.. tabi sağlık nedenleriniz yoksa .....estetik için cok gençsin bence...
Tuğrul beyin fikrini desteklyorum burda...ama cok büyük cok zorluk çekiyorum aşırı büyük diyorsan senin bileceğin iş tabii....ben çok memnun kaldım kendisinden...
ameliyat sonrasında olşabilecek kötü komplikasyonların hiç birisi de olmadı cok şükür:)
Benim izlerime gelince ; alt keside kızarıklık ve kabarıklıklar var, buradaki dikişler en zor iyileşen yermiş....belli bir zaman sonra onlar da iyileşecek dedi doktor.. ben de bekliyorum...ama diğerleri iyi drumda....4.5 ay oldu nerdeyse...şekillerinden cok memnunum, izler ve yara iyileşmesi hastanın tenine, yapısına da bağlı...
sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?