Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Kokos ,pozitif Guzel insan .azmine hayran kaldım ameliyat sonrası makyaj falan.
Nasılsın atasehire geldim bugün yine....Ercan bey cigime keske madam bugün olsaymış ameliyat hepinizi görecektim

Kokos ,pozitif Guzel insan .azmine hayran kaldım ameliyat sonrası makyaj falan.
Nasılsın atasehire geldim bugün yine....Ercan bey cigime keske madam bugün olsaymış ameliyat hepinizi görecektim

Gönüller bir olsun.İnşallah toplantıda görüşürüz.Ameliyat olalı 7 ay bitti.Ben haala o mod dan çıkamadım.Sanki herkesle gene yaşıyorum aynı duyguları:) Evvelsi gece hatta bir kere daha ameliyat oldum gördüm.Ama çok korkunçtu.Bilmediğim izbe bir hastanedeyim.Bağırıyorum beni Memorial a götürün diye.Sonra Ercan bey i soruyorum tamam gelecek diyorlar fakat başka tanımadığım bir doktor geliyor ve ''Ercan bey yok maalesef ben yapacağım sizi ameliyat'' diyor.Ben çığıl çığıl bir ağzım yerde bir ağzım gökte olamaz kimseye olmam diyerek naralar atıyorum gözlerimden yaşlar sangi çağlayan şeklinde akıyor ıyy sanki gene gördüm rüyayı şuan.Hani bağırmak istersiniz rüyanızda bağıramazsınız ben Ercan beeeeey demek istiyorum ama karabasan sanki üstümde bağırtmıyor beni.Sanırım ozdy nin arkadaşının ameliyat olacağı gece görmüştüm bu rüyayı.

Heyecanlanma demek gercekten zor insan acayip heyecanlaniyor.ama Ercan bey harika biri isini iyi biliyor .ona guven madam super olacak hersey .inanamayacaksin sonuclara .zaman çabuk geçecek .dualarımız seninle...

dualarınızı eksik etmediğiniz için çok çok teşekkür ederim heyecanlanmamak elde değil seray14 ama dediğin gibi ercan beye güveniyorum inşallah dedğin gibi olur canım.

bentoprak evet gerçekten öyle bekleme stresinden kurtuldum en azından ama şuan duyduğum heyecan sabahkinden 100 kat daha fazla :18: inşallah olursunuz. ne kadar istiyorum anlatamam
son hazırlıklar tamam gibi yemeğimi de yiyorum şimdi. :125: ve eğer başarabilirsem biraz uyucam

dualarınızı eksik etmeyin. tek ihtiyacım bu.
sevgiyle kalın. en kısa sürede aranıza dönmüş olacağım inşallah

Mrb canım benim kişisel fikrimi sorarsan bu kadar genç yaşta bu ameliyatı olma derim, evlenip , emzirme işlerini bitirdikten sonra olmanı tavsiye ederim,kişisel olarak ben ne kadar konforlu da olsa anne adaylarıının ameliyatlı bir memeden süt vermesi fikrine karşıyım.. tabi sağlık nedenleriniz yoksa .....estetik için cok gençsin bence...
Tuğrul beyin fikrini desteklyorum burda...ama cok büyük cok zorluk çekiyorum aşırı büyük diyorsan senin bileceğin iş tabii....ben çok memnun kaldım kendisinden...
ameliyat sonrasında olşabilecek kötü komplikasyonların hiç birisi de olmadı cok şükür:)

Benim izlerime gelince ; alt keside kızarıklık ve kabarıklıklar var, buradaki dikişler en zor iyileşen yermiş....belli bir zaman sonra onlar da iyileşecek dedi doktor.. ben de bekliyorum...ama diğerleri iyi drumda....4.5 ay oldu nerdeyse...şekillerinden cok memnunum, izler ve yara iyileşmesi hastanın tenine, yapısına da bağlı...

sevgiler

Ameliyattan kaç gün öncesine kadar alkol alımı serbest doktorunuz bu konuda bişi söylemiş miydi? Malum; önümüz haftasonu :18: netten baktım ama sizlerin bu konuyla ilgili bilgisi var mı?

Net olarak bilmiyorm ama ben ,ameliyat olan arkadaşım ve jelesec salı günü içki içtik, perşembe günü ameliyat oldu arkadaşım.. 1gün öncesine kadar olur bence :)

O şeyi anladım ben :) ama anlamadığım bişi var onu yazarım özelden
öptüm

maşallah maşallah evet :)
bu arada bekar hanımların da yeni göğüslerden sonra kısmeti açılsın inşallah :)

sen bişi yemedin dün, geçmiş olsun bugün süt iç :)
gerçi gün bitti ben bgün 11 de geldim işten (((
sırtaki iyiyidi tatava kasabı diye bir şey öğreniyoruz :)

Çok geçmiş olsun şimdiden, dualarımız seninle :)
iyi haberlerini bekliycem memorialdan :)

Sevgili forum uyeleri,arkadasimiz madames 15 dak.itibari ile ameliyattan cikti.Genel gorunumu 5 sise votka devirmis durumda:) Sadece etrafa gulumseyip memnuniyetini dile getirmeye calisiyor.Yari baygin yari uyanik,gozlerini bir acip bir kapiyor.Muhtemelen beni hic hatirlamayacagi icin lobiye indim sizlere ordan bilgi veriyorum.Az biraz agrisi var.

Biliyormusunuz hic madam goruntusu yok.Tam bir sirine) Ah bir de su ikonlari ogrenebilseydim tam ona layik bir canli yayin olacakti.Yarim saat sonra tekrar ugrayacagim yanina.Simdilik bu kadar.Oldu da bitti maasallah,nazar degmez insallah

teşekkürler canım.peki ameliyattan önce hangi ölçüyü kullanıyordun

Guldalim, ben gögüs diklestirme oldum, benim ölcüm 85 b idi ama sarkikti. Deri fazlaligi vardi, onu cikardi doktor doku az oldugu icin 150 cc implant silikon koydu. Gayet güzel duruyor b kup ideal büyüklük benim icin. Karar asamasi cok zor gercekten kücük gögüs isterken cocuk gibi olma tehlikesi de var, bunu da göz önünde tutmani öneririm.

Daha şimdi gördüm mesajı kalbim küt küt atmaya başladı. Yazı yazarken ellerim titriyor heyecandan, girdin mi ameliyata, çıktın mı? çıkmış olman lazım şu an daha mesajların hepsini okumadım. Nasıl geçti naapıyosun?? Nasıl hissediyosun?? Canım arkadaşım gelmiş geçmiş olsun.

Çoook sevindim, daha dün gün sayarken bi anda oldu bitti maşallah Kaç saat sürdü ameliyatı?

Ay inanamiyorum, buna benzer rüya veya hayal artik ne dersen ben de devamli görüyorum.(gözlerim acik bile olsa)
Saniyorum bu ameliyatlar bizim hayatimizda cok önemli bir dönemec, biz fazlaca anlam yüklüyoruz. O yüzden de kafada isi bitiremedik ,devamli yasiyoruz.

Ayrica, kokos olmak cok güzel bir sey gercek bir kadin biraz kokos olmali.
Kadinligin özelligi bu nldglp cim. Tebrik ediyorum seni.

Cok cok gecmis olsun madam es, cabukcak iyiles. Zaten nldglp ve jelesec yaninda emin ellerdesin.

Nilcim ben senin yerine birkac ikon gönderiyorum madam es icin. Telefondan yaziyorsun ikonlari göremiyorsun bence.

Kaldı sooonnnn üççç

Madames ameliyat olunca heyecanım üçe katlandı :18: nasıl oldu acaba, şu an ne hissediyor çok merak ediyorum

Teşekkür ederim cevapladığınız için ben en son prof.dr.bilgin karabulut ile görüştüm çok tatlı bir bayan 19 mayısta görüşeceğim ayrıca ercan beyle de 18 mayısta görüşeceğim inşallah orda ameliyat olan birini görme şansım olur :)) bu arada mademes e de çok geçmiş olsun umarım istediği göğüslere kavuşmuştur:)) haberlerini bekliyoruz onun da

Kendine geldikten 1 saat sonra girdim tekrar yanına.Bu sefer C İ N gibiydi:) Önünde yemeği çorba,haşlama tavuk,komposto,tavukgöğsü vardı.Çorbasını yanımda bitirdi.İlk girdiğimden tabii ki daha azdı ağrı sızısı.Çok mutluydu.Uzun uzun sohbet edip forumdakileri kaynattık:) Biraz tecrübelerimden ona ufak tüyolar verdim.O da küçük göğüs istediği için benimkileri beğendi.Bu arada hastane ziyaretine ilave açıp göstermek de bedava

Bu arada doktorumuzu da ziyarete gittim.Ameliyatın iyi geçtiğini 4 saat sürdüğünü söyledi.Süt kanallarına son derece dikkat ettiğini hiç bir sorun olmayacağını söyledi.Zaten benim bir kuzenim de evlenmeden önce olmuştu göğüs ameliyatını Ercan bey e.Sonrasında evlenip bebeği de oldu 1 senede bol bol sorun olmadan emzirdi.

Desendesen cim gerçekten hiç heyecan yapma.Durumu inanki çok iyi.Sadece ameliyattan çıktıktan sonra 2 saat uyuklama ve çok hafif bir ağrı ya da yanma hissi oluyor.2 saat sonunda hiç biri kalmıyor.Yemeğini yiyip yürüyüşünü yapıyorsun.

Yengesi yanındaydı ben yanından ayrıldığımda akşam için annesi gelecekti yanına.Benden sonra sevgili Jelesec gitti yanına.Daha taze haberleri ondan alırsınız.Şimdilik bu kadar.Herkese sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…