Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Sende gel tatlim basimin üstünde yerin var, sensiz olurmu hic ?
O an online onlardi, otomatikman onlari yazdim baska sebep yok hepinizin yeri var kalbimde.

Bu arada anneler günün kutlu olsun.

Diymi ama kambersiz düğün olmaz.Latifeydi zaten arkadaşım.

Seninde anneler günün kutlu olsun.Topikteki tüm annelerin günü kutlu olsun.Öpüyorum hepinizi.

Ameliyat günü gelemedim malum bugün de anneler günü çıkamadım.Gelemediğime çok üzüldüm, kızlardan sağolsun haberlerini aldım.Bugün sanırım çıkyorsun.Her şeyin güzel geçtiğine gerçekten çok sevindim.İnşallah görüşürüz bir gün.Kendine iyi bak.

tüm bayanların anneler günü kutlu olsun Ercan beye göğüs küçültme olanlardan biri foto paylaşsa keşke de görme imkanımız olsa arkadaşlar öncesi sonrası =)))

Ya değerse Uzak olmasaydınız canlı görürdünüz arkadaşları.Fotoğraf zor oluyor sanırım sanal ortamda.İnşallah paylaşan olur.

izlerin durumunu merak ettiğimden canlı görmek istiyorum açıkçası ercan beyle 18 mayısta görüşeceğim ama bi doktor daha var aklıma çok yatan pro.dr.aylin bilgin karabulut prof olması istanbul üni. çapada öğretim görevlisi olması ilgimi çekti telefonla da görüştüm yarım saat ayırdı telde göğüs konusunda iddialı bilemiyorum adını duyan ameliyat olan var mı? soruyorum soruyorum kimseden cevap alamıyorum sanki kendim çalıp oynuyor gibiym:))

Allah hepimize evlatlarımızla birlikte mutlu, sağlıklı bir yaşam nasip etsin

Desendesen nldglp inki de b cup, benimki de b cup bence en güzel ve rahat cup. Alisveris yaparken de bedenler düzgün duruyor.
Tavsiye ederim, son üc kaldi dimi hadi hayirlisi güzel haberlerini duyariz insallah.

artık soooonnn ikiiiiiiii

Ben de sizinki gibi istiyorum

gayet iyiyim hiç de sandığım kadar ağrım yok dikiş yerlerimde biraz acı var o kadar.
inanamıyorum çok güzel olmuşlar dimdikhem de küçük. ercan beyle baya sıkı bir pazarlık yaptım küçük olsun diye o da yapmış sağolsun. gerçekten iyi bir doktor.
biraz süreçten bahsedeyim. sabah 7 de hastanedeydim hemen gelip kan aldılar tetkikler için. sonra anestezi doktoru geldi. sonra ercan bey geldi fotoğraf çekti ve çizimler başladı. tabii çizim boyunca hiç susmadım küçük olsun diye bir şurup verdiler bu arada çenem durdu sedye geldi, ameliyat odasına götürdüler beni. gözlerimi sonuna kadar açtım uyumamak için. çok merak ediyordum ameliyathaneyi. ameliyathaneye geldim üstüme birşey örttüler kolumu bağladılar bu sırada diğer kolumdan narkoz verdiler ve pamuk gibi birşeyle sarmaya başladılar. kulaklarım çınlamaya başlayınca uyuyacağımı anladım ve daha da açtım gözlerimi uyumucam dedim bir de ama bu hatırladığım son şeydi. sonrasında bir baktım beni uyandırıyorlar odadayım. ağrım çok değildi. sadece acı hissediyordum. tıpkı bir yerimiz yaralandığında hissettiğimiz acı gibi. bu sırada güzel bir bayan geldi yanıma anımsıyorum sonra tekrar uyku. bir daha kalktım birşeyler yedim vee nldglp güzel bayan geldi. okadar şirin bir pasta getirmiş ki çok güzeldi. çok teşekkür ederim. konuştuk sohbet ettik keyfim çok yerindeydi sonra bir güzellik daha geldi, jelesec onla da güzel bir sohbet ettik ve kurabiyeler müthişti :125: nasıl yediğimi görmeniz lazımdı. çok teşekkür ederim. en korktuğum şey mide bulantısıydı. bir iki saat geçince korktuğum başıma geldi. narkoz midemi alt üst etti. kaç kez çıkardığımı ben bile hatırlamıyorum yiyiyp yiebildiğim bu sabaha kadar o oldu. sabah son bir mide krizinden sonra biraz ekmek biraz çay iyi geldi. öğlen olunca ercan bey geldi kontrol etti. drenlerime baktı çok az dolmuştu. bu nedenle çıkartmakta sakınca görmedi ve dernlerimde böylelikle alınmış oldu bu da beni çok rahatlattı. şimdi evimdeyim sürekli uyuyorum gözlerim :85: sağ meme ucumda, dikişler bir iki damla kanama oldu. sanırım normal. eğer biraz daha olursa doktoru arayacağım. bunun dışında herşey normal haftaya cumartesi doktora gideceğim, kontrole.
desendesencim son üüüüüüüçççç umarım çok başarılı bir ameliyat geçirirsin. seni de dinleriz burda :)

jeleseccim, nldglpcim tekrar tekrar teşekkür ederim.

bentoprakcım düşünmen yeterliydi. bizim gönüllerimiz bir oldu, bu hepsinden güzel. edbeer, c1186, ozdy ve daha sayamadıklarım çok çok teşekkür ederim.

dualarınız benimleydi

Son düzenleme:

Hakkınızda hayırlısı olsun.Doktor seçimi gerçekten zor.Şahsen ben araştırıken profuna da medyatik olanıda gördüm.Birebir görüştüklerim de oldu tabii.Bazı doktorların kendi elemanları sitelere yazdıkları da biliniyor arkadaşım.Bu vebali nasıl taşıyorlar oda ayrı tartışılır bir konu.Üstüne basa basa yazıyorum bu siteye Doç.Dr. Ercan Karacaoğlana ameliyat olan birileri olarak yazıyoruz.Sorulara cevap verip memnuniyetlerimizi dile getirdik.İnsanlar doğal olarak canlı görmek istediler.İlk Jelesec arkadaş başı çekti sağolsun topikten arkadaşlar toplandılar.Başka doktorlara ameliyat olanlarda vardı.En çok beğenilen Ercan beyin tekniği ve dikişi olunca görüşmelere gittik.Görüştüğünüzde diğer doktorlardan ayıran farkı siz de göreceksiniz bu konuda bir şey yazmıyacağım.Velhasıl ameliyatımı oldum.Görmek isteyenler le kontrol zamanlarında görüştük veya müsait olduğumuzda görüştük.Birebir canlı görmek insanın kafasındaki soruları atıyor korkuları yok ediyor.Bizler dayanışma içine girdik neden mi?Paylaştıkça ve insanlar seni görüp ameliyat omaya karar verdikçe sorumluluk hissettik.Ada22,Ebdeer arkadaşların Almanya dan buraya gelmelerinin en büyük sebebi bizlerdik.Ada22 yalnız geldi.Bizlerde onu yalnız bırakmamaya çalıştık.Bu arkadaşlarımız sadece iki örnek.Böylece ufak çaplı fan oluştu.Ercan Karacaoğlu fan.Aileydik şimdi büyüdük ve güzel arkadaşlıklar kurduk bu sayede.Kıtalar ve şehirler arası.Ercan Karacaoğlu da babamızın oğlu değil yakınmız değil ne savunulmaya ne insanları ikna etmeye nede bizlere ihtiyacı olan biri hiç değil.Bizlerden bile yeni yeni haberi oluyor olayı tam kavramış hiç değil bunun için zamanı olması lazım.
Ben göğüs olmadım karın benim ama 18 mayısta gelmeye çalışıcam dikiş görmüş olursun.Saatini yaz.Özelden yazabiliyorsan ismini ve telini yaz ben özelden telimi göndericem.Sevgiyle dostçakal.(profilinden istanbul dışında yaşadığın yazıyor.İstanbula o gün mü gelicen yoksa burdamısın.Yakınsan öncesi de görüşebiliriz.)

Bu güzel haberleri duymak inan çok mutlu ediyor beni.Bir hemcinsim daha mutlu olacağı kendi adına bir şey yaptı ve sonuçtan memnun.Jelesec arkadaş hep yazardı biraz kendimi sorumlu hissediyorum ya beğenmezse sebep ben olacakmışım gibi geliyor diye yazardı.Bende kimseyi silah zoru ile göndermiyorsun ya koca koca insanlarız diye düşünürdüm.Ameliyat olup ben de Ercan Karacaoğlu imzalı biri olarak yorumlara katılınca arkadaşa hak verdim.Tekrar geçmiş olsun.

Ohhh gecti bitti, bak gördün mü hic de korktugun gibi degilmis.
Gecmis olsun güzel dinlen, cabuk iyiles ayaga kalk.
güzel ve minicik gögüslerinin keyfini sür. Artik askili elbiseler, straples bluzlar daha neler neler.
Öpüyorum hepinizi.

Tatlim anliyorum sabirsizlaniyorsun ama canlisini gör kendi gözlerinle öyle karar ver, toplantiya gidersin.
Ben göndersem olmaz daha bantlarim var yara pisik yerlerim var, yanlis yönlendirmis olurum. Ben de Ercan beyi az iz yapiyor diye sectim, ama ben de dikis izinden cok yara izi var, bantlar allerji yaptigi icin yaralarim cikti onlarin izi bir senede ancak gecer dedi ciltdoktoru. Bur arada iki doktorla da görüseceksin hangisini kendine yakin hissedersen onu sec, güvendigin doktorda ameliyat olmak cok önemli. Bu benim nacizane tavsiyem kolay gelsin.c1186 kendine iyi bak.

Yeni ameliyat olan tüm arkadaşlara,sıkıntısız bir iyileşme süreci dilerim:)) geriye dönük okuyamadım işler yoğun hepinize sevgilerimi gönderiyorum.

Unutmadan desendesen, ameliyatına sayılı gün kaldı uyuyup uyandığında her şey bitecek..sevgiler

Benim günden güne karnım dahada iniyor kiloda verdim(tam dört kilo,aldığım ve dar olan elbisem şimdi çok güzel oluyor) ara ara taş gibi bende'de oluyor ama doktora sordum çok normal dedi..

Edber:) en kısa zamanda istediğimiz tam görüntüye kavuşuruz sabırla bekliyorum(memeden hiç şikayetim yok ödem kalmadı ağrım yok süper görüntüsü)karın zorladığımda ağrıyor ve sertleşiyor..sevgiler ikinize'de

Ay ay ay, kimler gelmiş kimler? Şirinem benim ne de güzel yazmışsın çok beğendim çok beğendimm:)

Ameliyat olmuş da, bizlere sonralarını anlatıyor. Şaka gibi madames cim.Benim de sağ göğsümde dediğin gibi 2 damla olmuştu kanama.Ama hemen durmuş ve kurumuştu.Biraz kol hareketlerine dikkat et fazla zorlama sakın.Çok güzellerdi minnik minnik.Bol bol dinlen.En azından bu hafta yatıp kalkarken birilerinden yardım al tatlım. Seni öpüyorum tatlı yanaklarından.Sevgiler...

Elimizden geldiğince sana yardımcı olmaya çalıştık birçok arkadaşım yazdı cevap,kimseden cevap alamıyorum demek biraz haksızlık olmuş...hakkında hayırlısı olsun içine kim sinerse ona ol..yazından anladığım kadarıyla pro.dr.aylin karabut ..içine sinmiş gibi haberlerini bekliyoruz...bentoprak arkadaşımız yazmış uygun olursam bende gelirim görüşmeye

İyi olmana yazmana çok sevindim dikkat et iyileşme dönemi daha zor..sorun yaşamadan iyileş inşallah arkadaşım, afiyet şeker olsun kurabiyeler el emeği ondan güzeller yengene çok selam öptüm seni

Senden korkuyordum dermişim... ay beğenmeseydin yanmıştım. Dedin ye telde gecen şişler geçmezse sana sorarım diye şeker ilk ameliyat tamam başarıyla atlattın şimdi ikinciye dua ediyorum.aman aksilik çıkmasın diye..evet ilk ben oldum ameliyatımı arkasından sizler:118: herkes memnun olsun doktorun kim olduğu inan hiç önemli değil sonuçlar yüz güldüren sonuçlar olsun bu önemli olan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…