Kendine geldikten 1 saat sonra girdim tekrar yanına.Bu sefer C İ N gibiydi:) Önünde yemeği çorba,haşlama tavuk,komposto,tavukgöğsü vardı.Çorbasını yanımda bitirdi.İlk girdiğimden tabii ki daha azdı ağrı sızısı.Çok mutluydu.Uzun uzun sohbet edip forumdakileri kaynattık:) Biraz tecrübelerimden ona ufak tüyolar verdim.O da küçük göğüs istediği için benimkileri beğendi.Bu arada hastane ziyaretine ilave açıp göstermek de bedava
Bu arada doktorumuzu da ziyarete gittim.Ameliyatın iyi geçtiğini 4 saat sürdüğünü söyledi.Süt kanallarına son derece dikkat ettiğini hiç bir sorun olmayacağını söyledi.Zaten benim bir kuzenim de evlenmeden önce olmuştu göğüs ameliyatını Ercan bey e.Sonrasında evlenip bebeği de oldu 1 senede bol bol sorun olmadan emzirdi.
Desendesen cim gerçekten hiç heyecan yapma.Durumu inanki çok iyi.Sadece ameliyattan çıktıktan sonra 2 saat uyuklama ve çok hafif bir ağrı ya da yanma hissi oluyor.2 saat sonunda hiç biri kalmıyor.Yemeğini yiyip yürüyüşünü yapıyorsun.
Yengesi yanındaydı ben yanından ayrıldığımda akşam için annesi gelecekti yanına.Benden sonra sevgili Jelesec gitti yanına.Daha taze haberleri ondan alırsınız.Şimdilik bu kadar.Herkese sevgiler...