Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Kaldı sooonnnn üççç

Madames ameliyat olunca heyecanım üçe katlandı :18: nasıl oldu acaba, şu an ne hissediyor çok merak ediyorum

Önceki halini bilmiyorum ama çok güzel görünüyordu.Ne hissediyor sorusuna gelince askısız straplez bir sütyen giyip gitmiştim bugün.Benim pampişleri görmek istedi.Açıp gösterdiğimde nasıl heyecanlandı anlatamam:) Ancak büyük memeli bir bayan askısız bir sütyen giyememenin üzüntüsünü bilir Bizi bizden başka hiç kimse anlayamaz arkadaşlar.

Desendesen cim,sevgili ogltkn in söylediği minik ama önemli ayrıntı bugün önümüze çıktı inanki.Bağırsakların daha iyi çalışması için ameliyat sonrası benim gördüğüm her hastaya hoşaf veriyorlar.Bir de tabii ki bol su içmek lazım.Tam doğrulma ilk etapta olamadığı için,bugün madames için pipet lazım oldu gerçekten.Hatta jelesec i aradım sğolsun getirmiş o da.Bence minik bavuluna mutlaka koy

Canım benim özledim inan seni.Bugün doktor ile kol germeyi de konuştum.Sanıyorum lipoliz e ek olarak ben kol germe de olacağım.Çok kesi yapmayacak sadece koltuk altına 5- 6 cm.lik kesi ile toparlarım sizinki çok sarkık değil dedi.Biraz da lipoliz yaparım üst kısımlara dedi.Çok sevindim inanki.

Bak şimdi en sondaki ikonun ağlattı beni Ama iyi olduğunu biliyorum gözlerimle gördüm çünki.Çok tatlısın Madames çok:)

Süper yaa, kol altindan toplana biliyormuymus ? Cok sasirdim, ben de isterim o zaman madem büyük kesi yokmus. Ne güzel...
Ben merakla eylulu bekliyorum lipoliz olmayi yani canim arkadasim. Benim karnim hala sis , ne zaman gececek sabirsizlaniyorum artik. Gögsümün altindaki pisikler de gayet kücüldü, gecti gibi ama pansumana devam ediyorum. Bir hafta daha beklicem siskiller gecmezse Ercan beyi aricam bakalim o ne diyecek? Ben senin gibi tamamen iyilesmeyi hayal ediyorum.
Öpüyorum seni güzel arkadasim...

Ne kol germesi arkadaşım boş ver bir şey yok kolunda sadece lipo ol yeter...ay canım ya heryer dikiş izi bırak gereksiz kolun çok kötü olsa tamam...bak ya edberide ayarttı o da bende isterim yazmış,yok size kol germe oturun oturduğunuz yerde...yakında siz yüz germede istersiniz

Evet evet götürdüm,hoşafı bıraktı benim yaptığım kurabiyeye geçti(afiyet olsun) canlı yayın için mersi şeker süper olmuş, ben ameliyatımda süit odada tutarım orada kalır ara ara yaparsın yine yayın gayet keyifli ve iyiydi aman oda atlattıdarısı diğer olmak isteyen arkadaşların başına

Kaldı sooonnnn üççç

Madames ameliyat olunca heyecanım üçe katlandı :18: nasıl oldu acaba, şu an ne hissediyor çok merak ediyorum

Desenim çok iyiydi inan tabi ben geç gittim ilk zamanlarını yazmış canlı yayın muhabiri..benim gördüğümde gayet keyifliydi yengesi ilğileniyordu.

EVET SON ÜÇ AY HALA İNANAMIYORUM SENDE AMELİYAT OLUYORSUN ...SÜPER OLACAK KORKMA

BENDE EYLÜLÜ BEKLİYORUM BENDE karın olayında ne dersem yalan olur yaşamadım ama şişlik olayı hep oluyormuş okuduğum yazılarda öyle diyorlar.Ara canım sor hemen belki bir şey tavsiye eder.Eylülü bekleme haziranın 3 ü... toplanma zamanı atla gel sende ada22 de al özledim ikinizi de

Son düzenleme:

Biliyomuş biliyomuş) Evet bir de demezmi; ''Forumdan değil ama dışardan gelen bir çok hastaya bu ara çok yaptım kol germe'' gülmemek için kendimi zor tuttum:)) artık bu sizden o dışardan muhabbeti yapıyoruz vallahi:)

Tatlım benim geçende tesadüf facebook dan arkadaşıma Aralık ayında attığım mesajı görüp okudum.Halimi hatırımı sormuş ameliyatımı, nasıl olduğumu.Ben de karnımın şişliğinin anca yavaş yavaş geçtiğini yazmışım.Sonuç olarak ben 17 Ekim olmuştum ameliyatı şimdi baktım 25 Aralık yazmışım cevap yani 2 aydan sonra başlamış inmeye karnımın şişliği. İnecek tatlım inanki inecek bak Jelesec beni ozdy nin arkadaşının ameliyatında gördü.O bile biraz daha farkettiğimi karnımın düzleştiğini söyledi.Di mi JELESEC???

di di Ay ya beni de hemen şahit göstermiş Daha da inmiş evet söyledim zaten ama bence arasın yine doktorunu,içi rahat etsin

Eşler maç izliyor bizler burada

Son düzenleme:

Canım sayende alıyoruz güzel haberleri :90: o kadar güzel anlatıyorsun ki ordaymışım gibi hissettim bir an. Keşke benim ameliyatımda da yanımda olsan Sizden uzak olduğum için kötü hissediyorum kendimi, öksüz kalıcam buralarda.

Haberleri ihmal etme olur mu? :79: Haaa unutmadan Madamcığıma çok çok selam benden, iletirsen sevinirim.

Tamam canım, hiç aklıma gelmezdi pipet götürmek yanımda. Ogltkn e de çok teşekkürler, küçük ama önemli bir ayrıntıyı hatırlattığı için

Jelesec biz kafayi yicez galiba yakinda. Bu estetik de dövme yaptirmak gibi birsey heralde. Hep bir daha istiyor insan hep daha iyisi olsun istiyor. Ben düsünüyordum en son sira yüze gelir diye, Ercan bey yüzünüze sakin elletmeyin kimseye candan hanim dedi. Ben de tamam dedim. Ama kollar ince olsa fena olmaz dimi yani!....

yok aşkım senin kolun lipoyla olur,yeter dikiş izi ne gerek var.tamam adam incecik dikiyor işinde iyi lafım yok ama koldu bacaktı buradaki izler bence rahatsız eder insanı...tabi sizler yine bilirsiniz ben dışarıdan gazel okuyorum.

Sen de çok selam söyle yine görüşürsen. :79:

di di Ay ya beni de hemen şahit göstermiş Daha da inmiş evet söyledim zaten ama bence arasın yine doktorunu,içi rahat etsin

Eşler maç izliyor bizler burada

Bizim burda da erkeklerin hepsi(türklerin) kahveye gittiler, heryer sessiz lig tv türk kahvelerinde var. Benim cocuklar da gitti seyretmeye. Kavga cikmadan hayirlisiyla bitse mac iyi olur valla kimsenin cani yanmadan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…