- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #9.581
Aylin karabulut çapa da profesör bir bayan. Çok deneyimli, profosyonel bir doktor, istanbuldaki çoğu doktorun hocası, fakültede kendi kürsüsü var. Açıkçası ben çok memnun kaldım öyle olmasa burda doktor adı yazmazdım. Serbest çalışıyor bir kaç hastanede ameliyat yapıyor, beni en çok etkileyen kendi anestezi uzmanı ve hemşireşiyle çalışması. Bu gün ilk kez gördüm göğüslerimi açık olarak şekil şemal maşallah:))) benim mi falan oldum:)) izler henüz bir haftalık alt tarafın bantlarını sökmedi görmedim, ama üst kısmı benim beklediğimden daha iyiydi. umarım yardımcı olmuşumdur bye
Teşekkürler, o foruma giremiyor şimdilik..
evet bekar ama 50 yaşlarında.. doğum yapmadığı için meme dokusu var, silikonlu gibi duryorlar....
1.100 gram doku almış doktor, biraz küçük olmuşlar ama gayet iyi drumdalar ters t tekniği uygulamış ama alt kesi küçük yapılmış (küçük bir terst t koymuş) anladığım kadarıyla, bantların altından o kadar gördüm :)
benimki de ters t ama cok küçük bir kesi değil ,
sevgiler
sanırım yazıya girişimden durgunluğum anlaşılmıştır. dünden itibaren migrenim tuttu ve içtiğim onca ilaca rağmen hala devam ediyor ağrım.
Madamcım,
okur okumaz aceleyle hemen yazayım istedim.
benim bildiğim kan sulandırıcı ilaçlar içilmiyor ameliyattan 1 hafta -10 gün önce itibariyle...Senin içtiğin ilaçların böyle bir etkisi yoktur umarım ?
en kısa sürede ağrından kurtulman dileğiyle..
topikte bi arkadaşımız daha var, jujuu...o da ercan beye ameliyat oldu hatta..
migren için akupunktur tedavisi gördüğünü ve iyi gittiğini söylemişti...aklında olsun canım
evet bekar ama 50 yaşlarında.. doğum yapmadığı için meme dokusu var, silikonlu gibi duryorlar....
1.100 gram doku almış doktor, biraz küçük olmuşlar ama gayet iyi drumdalar ters t tekniği uygulamış ama alt kesi küçük yapılmış (küçük bir terst t koymuş) anladığım kadarıyla, bantların altından o kadar gördüm :)
sevgiler
Madames, çok geçmiş olsunbeni arada tutan baş ağrısı bile mutsuz ediyor..seninkini düşünemiyorum.Az kaldı güzel memelere kavuşmana.
Desenim, kurabiye, meyve suyu dünkü hasta gitti artık sana kargo yaparız
Bence doktora birak karari, gögüs ölcün 85 ise b kup iyi olur, a cocuk gibi duruyor. Benimki 85 b memnunum ilk günlerde sismisti.
Simdi 5 hafta oldu indi sisler , gayet güzel duruyor. B kup büyük degil orta boy, büyük olunca c veya d oluyor.
Doktorunla tekrar görüs en güzel aciklamayi o yapacaktir.
sana şimdiden geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum umarım çok başarılı bir ameliyat geçirirsin. eğer ölçüler kafana takıldıysa doktorunla tekrar konuş sonuçta senin istediğin gibi olması lazım. ameliyatın amacı da bu. en iyi cevabı doktorun verecektir.
Merhaba; öncelikle hayırlısı olsun, az ağrılı hatta ağrısız bir ameliyat diliyorum, umarım göğüslerin istediğin gibi olur. Sorduğun soruya cevap verecek olursam; bence doktorunla konuşmalısın bu konuyu, büyük değil küçük istediğini söylemelisin, aslında B cup ideal bir ölçü bence. istersen olmasını istediğin boyutta sütyen alıp doktoruna göster böyle istiyorum diye. Bu arada hangi doktora ve nerede ameliyat olacaksın? Ameliyat tekniğin nasıl olacak? Şu anki ölçülerin kaç?
Güzel haberlerini bekliyoruz, sevgiler...
Dukan amcam duysa acır halime de kalkar Fransa'dan kruvasan gönderirNerdeyse bi senedir sözünden çıkmadım, en güzellerini hakettim ben bunlar benim ödüllerim
nasıl heyecan var anlatamam, benim oğlanı kreşe başlatıcaz pazartesi günü, malum ameliyattan sonra zor olacak benim için. Hayırlısıyla atlatıp güzel haberler paylaşmak istiyorum sizinle
Bugun meme kucultme ameliyati olan arkadasin yanindayiz sevgili ozdy jelesec ve benn. Durumu cok iyi hatta ve hatta su an kurabiye yiyip cay iciyor herkese tavsiye ediyormus.kosun kosun gelin yani.darisi bundan sonra olacaklarin basina.herkese sevgiler...
Teşekküler, annem geldi o bakıyor tek başına yapılacak bir şey değil, küçük üstüme atlamak için fırsat kolluyor:)))
Sana kargoyla tereyağlı krabiyeler göndereceğim :) istediğin kurabiye olsun :)
bekliycez iyi haberlerini, sevgiler
sevgiler
nabersiniz?
heyecan durumları nasıl ?
herkeslere günaydınlar.
umarım mutlu neşeli huzur dolu bir gün bir ömür yaşarız hep beraber.
sanırım yazıya girişimden durgunluğum anlaşılmıştır. dünden itibaren migrenim tuttu ve içtiğim onca ilaca rağmen hala devam ediyor ağrım.
şuanki halsizliğime rağmen yinedeeee,
soooonnn üüüüüüüççççççççç
soooonnn beeeeeeşşşşşşşşşş
bu hayatta neşe ve umut hep var olmalı.
sevgilerimle...
Desenim, kurabiye, meyve suyu dünkü hasta gitti artık sana kargo yaparız
merhaba desendesen. teşekkür ederim umarım güzel olur herşey. doktorumla konuştum 85 b nin bi küçüğü erkek memesi gibi olur güzel durmaz dedi. ben adana da metropark hastanesinde uzman doktor burak yiğenoğlu na olcam. tekniği ise ters t tekniği diyolar sanırım. şuanki ölçüm toparlayıcılarda 85 d
Çok geçmiş olsun, şu an nasılsın? Umarım daha iyisindir. evet canım son üç günün kaldı, sanki benim de üç günmüş gibi hissediyorum, senlen bir giricem ameliyata ben de sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?