- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #9.621
Aboooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo a be ye benini,a be ye canını...dımdırı dım dım nanay:))
:26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
şuan büyük bir duygu karmaşası içindeyim hangi ikonu yapsam bana uygun gördüğünüz üzre. Ben yarın ameliyat oluyorumErcan bey aradı ve dediki yarın sabah ameliyat olacak olan hasta enfeksiyon kapmış bu nedenle ertelendi. Seni alalımmı ben de gayet normal olur dedim kapattım telefonu:44::44::44::44:veeee jeton düştü Ne yaptım ben ne dedim doktora aman allahım. Velhasıl yarın ameliyat oluyorum.
Jelesec, ogltkn, nldglp, ozdy, desendesen, bentoprak, c1186 allahım daha sayamadıklarım.:84::84::84::84::84::84:
sen bir de bana sorr napıcam ben yaa bir akıl ver bana aptal oldum iyice. Sakin sakşn doktora tamam dedim. Naptımın farkında diildim. Sarhoştum heralde
gidiyom ben yarın
Benim yanıma geliyosuuun:)) koş Ataşehir e kooş.
MadamEs kaçta çağırdı seni ?
jelesecle telefonda konuştuk şimdi. koşuyorum valla son hız ataşehir'e doğru
yarın sabah 7 de orda olucam inşallah bi on dk gecikebilirim belki bişey olmaz dimi? annemin işe çıkmasını beklicemde
yarın bekliyorum.
bi kere hiç heycanlı diilim, hazırım ki ben:18:
jelesecle telefonda konuştuk şimdi. koşuyorum valla son hız ataşehir'e doğru
yarın sabah 7 de orda olucam inşallah bi on dk gecikebilirim belki bişey olmaz dimi? annemin işe çıkmasını beklicemde
yarın bekliyorum.
bi kere hiç heycanlı diilim, hazırım ki ben:18:
Aferin sana.Hiç de bile heyecan yok pek tabii ki
Ataşehir yolları taştan sen çıkardın Memorial bizi baştan!!!
korkma emin ellerdesin, Allahın izniyle her şey güzel olacak...hazır ol tabi güzel memelere kavuşacaksın
Aferin sana.Hiç de bile heyecan yok pek tabii ki
Ataşehir yolları taştan sen çıkardın Memorial bizi baştan!!!
ahh sorma baştan çıkarmış gerçekten gözüm yeni açıldı daha
valla iyiki burdasınız ilk yazarken kimseyi çevrim içi göremeyince okuyup öğrenemiceksiniz diye çok korkmuştum tek başıma kaldım sandım bir an
beni tek sakinleştiren düşündüğüm yeni halim zaten
ben şimdi biraz hazırlık yapıyım, temizleniyim, mis oluyum
sonra tam oniki de iyice bir karnımı doyurum
yine gelirim..
Ay sen birde telde sesini duysaydınsesi titriyordu canım ya...unutma madamım..sabahtan mutlaka dediklerimi söyle doktora özellikle süt olayını
Çok yeme kurabiyeye yer kalsınhadi git bak işlerine
:26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
şuan büyük bir duygu karmaşası içindeyim hangi ikonu yapsam bana uygun gördüğünüz üzre. Ben yarın ameliyat oluyorumErcan bey aradı ve dediki yarın sabah ameliyat olacak olan hasta enfeksiyon kapmış bu nedenle ertelendi. Seni alalımmı ben de gayet normal olur dedim kapattım telefonu:44::44::44::44:veeee jeton düştü Ne yaptım ben ne dedim doktora aman allahım. Velhasıl yarın ameliyat oluyorum.
Jelesec, ogltkn, nldglp, ozdy, desendesen, bentoprak, c1186 allahım daha sayamadıklarım.:84::84::84::84::84::84:
korkma emin ellerdesin, Allahın izniyle her şey güzel olacak...hazır ol tabi güzel memelere kavuşacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?