Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Gayet normal mi dedin? ahahahahahaah...yerim senin ikoncanlarını ben:)

MadamEs kaçta çağırdı seni ?

jelesecle telefonda konuştuk şimdi. koşuyorum valla son hız ataşehir'e doğru
yarın sabah 7 de orda olucam inşallah bi on dk gecikebilirim belki bişey olmaz dimi? annemin işe çıkmasını beklicemde
yarın bekliyorum.
bi kere hiç heycanlı diilim, hazırım ki ben :18:

korkma emin ellerdesin, Allahın izniyle her şey güzel olacak...hazır ol tabi güzel memelere kavuşacaksın

Aferin sana.Hiç de bile heyecan yok pek tabii ki

Ataşehir yolları taştan sen çıkardın Memorial bizi baştan!!!

Ay sen birde telde sesini duysaydın sesi titriyordu canım ya...unutma madamım..sabahtan mutlaka dediklerimi söyle doktora özellikle süt olayını

Son düzenleme:
korkma emin ellerdesin, Allahın izniyle her şey güzel olacak...hazır ol tabi güzel memelere kavuşacaksın

ahh sorma baştan çıkarmış gerçekten gözüm yeni açıldı daha
valla iyiki burdasınız ilk yazarken kimseyi çevrim içi göremeyince okuyup öğrenemiceksiniz diye çok korkmuştum tek başıma kaldım sandım bir an

beni tek sakinleştiren düşündüğüm yeni halim zaten
ben şimdi biraz hazırlık yapıyım, temizleniyim, mis oluyum
sonra tam oniki de iyice bir karnımı doyurum
yine gelirim..

Çok yeme kurabiyeye yer kalsın hadi git bak işlerine

Burdayııııım heyecan yoook

Heyecanlanma demek gercekten zor insan acayip heyecanlaniyor.ama Ercan bey harika biri isini iyi biliyor .ona guven madam super olacak hersey .inanamayacaksin sonuclara .zaman çabuk geçecek .dualarımız seninle...

Hadi hayırlısı pazartesi 3. günün olmuş olacak şanslısın iki gün daha heyecan yapmıyacaksın.Uyu uyan oldu da bitti maşallah emin ellerdesin içimiz rahat.Sen rahatla diyede çıkışta karşında oluruz inşallah.Allaha emanet.

Son düzenleme:
Biliyorum canım dedim ya telde yazmışınız diye vazmı geçti bilmiyorum.Kapıyorum iyi geceler birşey diyon mu yarın ararım iyi geceler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…