Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

bencede toplu amel. Falan yapılsa, söyle yanyana , sıra sıra, hemde cok uygun fiyata. üc kisi bir odada kalırız, hic sorun degil canım.

benim ameliyatımda sadece o gününü bana ayıracak sözleşme yapmam lazım benim ercan beyle...ay hepimiz birden adam yetişemez kızlar

dualarımız onunla allah yardımcısı olsun...aradım teline bakmadı girmiş ameliyata ...geçtiğinde haber ver öptüm seni

Senden sonra Samyeli de eklendi kurabiye getirecekler listesine :118: yok mu arttıran kurabiyeler buraya :125: oburluğum tuttu benim bu ara, eşime de sipariş verdim gelirken yaprak sarma getir diye :103:

geçmiş olsun arkadaşım, kurtuldun sen de hayırlısıyla. Çocukları nasıl idare ediyorsun, çok zorlanıyor musun?

arkadaşlar bende 28 mayısta ameliyat olcam inşallah. fakat doktorum 85 b yapacağını söyledi ve hafta sonu biraz baktım sütyenlere 85 b çok büyük geldi gözüme bu durum beni üzdü. 85 sırt ölçüsü olan birine daha küçük yapma şansı varmıdır doktorun

ozdy'cim en kısa zamanda hep birlikte inşallah :)

ne konuşyorsnuz yine aranızda ? o cd den ben de istiyorum, fazla 2 kilom var vericem :))
öpüyorum
biri cd mi dedi ? ve bu ozdy mi? jelesec diyor ki "zaten incecik o, onları yaparsa tüy gibi uçuşur havada" :))

inşallah çok ama çok güzel sonuçlarla uyanır, ve herşey yolunda diye bize haberlerini verirsin. Şimdiden çok geçmiş olsun. Selamlar :)

desenim heyecan dorukta desene..seni çok iyi anlıyorum...ama giyeceğin güzel giysileri düşünerek, o günün gelmesi için sabırsızlan bence
iyiki oldum bu ameliyatı, ve iyiki hiç beklemedim...çocuklarımı doğurup emzirme işi bitince vakit kaybetmeden, korkmadan iyi ki ameliyat oldum..ve tabiki rabbim iyi ki jelesec'i çıkardı karşıma...bundan 15-20 gün sonra sen de eminim aynı şeyleri yazıyor olacaksın...Herşey çok güzel olacak allahın izniyle.

Senden sonra Samyeli de eklendi kurabiye getirecekler listesine :118: yok mu arttıran kurabiyeler buraya :125: oburluğum tuttu benim bu ara, eşime de sipariş verdim gelirken yaprak sarma getir diye :103:

pierre dukan duymasın bunları

arkadaşlar bende 28 mayısta ameliyat olcam inşallah. fakat doktorum 85 b yapacağını söyledi ve hafta sonu biraz baktım sütyenlere 85 b çok büyük geldi gözüme bu durum beni üzdü. 85 sırt ölçüsü olan birine daha küçük yapma şansı varmıdır doktorun

desperatehousewife öncelikle geçmiş olsun umarım istediğin gibi olmuştur? doktorun aylin hanım nerde istanbulda mı nerede yapıyor amelyatları bu doktora nasıl ulaştın izlerin ne durumda maliyeti ne kadar oldu sana ? özelllikle izlerinin durumunu merak ediyorumm .. çok mu soru sordum ne ama ne yapayım merak ediyorum ben de bu ay ameliyat olacağım doktor kararı veremedim daha gerçi jelesec ,ozdy fikirleri ile yardımcı oluyorlar sağolsunlar

Merhaba; öncelikle hayırlısı olsun, az ağrılı hatta ağrısız bir ameliyat diliyorum, umarım göğüslerin istediğin gibi olur. Sorduğun soruya cevap verecek olursam; bence doktorunla konuşmalısın bu konuyu, büyük değil küçük istediğini söylemelisin, aslında B cup ideal bir ölçü bence. istersen olmasını istediğin boyutta sütyen alıp doktoruna göster böyle istiyorum diye. Bu arada hangi doktora ve nerede ameliyat olacaksın? Ameliyat tekniğin nasıl olacak? Şu anki ölçülerin kaç?

Güzel haberlerini bekliyoruz, sevgiler...

Dukan amcam duysa acır halime de kalkar Fransa'dan kruvasan gönderirNerdeyse bi senedir sözünden çıkmadım, en güzellerini hakettim ben bunlar benim ödüllerim

nasıl heyecan var anlatamam, benim oğlanı kreşe başlatıcaz pazartesi günü, malum ameliyattan sonra zor olacak benim için. Hayırlısıyla atlatıp güzel haberler paylaşmak istiyorum sizinle

inş. allahın izniyle öyle olacak..güzel şeyler yazacaksın bize :) senin yanında olacak birilerini ayarladın mı? ilk günler tek başına zor olabilir

sana şimdiden geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum umarım çok başarılı bir ameliyat geçirirsin. eğer ölçüler kafana takıldıysa doktorunla tekrar konuş sonuçta senin istediğin gibi olması lazım. ameliyatın amacı da bu. en iyi cevabı doktorun verecektir.

Bugun meme kucultme ameliyati olan arkadasin yanindayiz sevgili ozdy jelesec ve benn. Durumu cok iyi hatta ve hatta su an kurabiye yiyip cay iciyor herkese tavsiye ediyormus.kosun kosun gelin yani.darisi bundan sonra olacaklarin basina.herkese sevgiler...

oo süpermiş geçmiş olsun ozdy nın arkadaşına bekar mı bu arkadaş hangi teknik uygulanmış

canlı yayın yazmış bide :))
siz var ya süpersiniz...korkulur sizden :)
bu forum forum olalı böyle dayanışma görmemiştir
herşeyin yolunda olmasına çok sevindim..
hepinize kucak dolusu sevgiler...

eylülde lipo / karın germe olcaz diye kurabiyeyi abartmayın :))

Ay gercekten yaa biz eksikmisiz bir tek imrendim simdi,
Arkadasa gecmis olsun dileklerimi gönderiyorum.
Ogltkn cok hakli kurabiyeleri yavas yiyin ben de yemis kadar oldum.
Anladigim kadariyla dukan kurabiyesi bu.

Bence doktora birak karari, gögüs ölcün 85 ise b kup iyi olur, a cocuk gibi duruyor. Benimki 85 b memnunum ilk günlerde sismisti.
Simdi 5 hafta oldu indi sisler , gayet güzel duruyor. B kup büyük degil orta boy, büyük olunca c veya d oluyor.
Doktorunla tekrar görüs en güzel aciklamayi o yapacaktir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…